fortfarande mycket att göra..

Hejhej, nu har jag packat lite mer men är ändå inte klar. Det suger ju för jag orkar inte göra klar det just nu. Har precis ätit god middag, pomfritt och lövbiff. Nu ska jag äta choklas pudding och min mamma har också köpt chips, fan vad gott! Tvíngade henne göra det bara för att jag åker imorn.
Nu till chokladpuddingen!



Puss♥


Förlåt för dålig uppdatering.

Förlåt för dålig uppdatering men det är mycket att göra och stressingt inför resan. Kommer bli bättre fast nä, kommer nog inte kunna blogga ofta i Indien. Men ska försöka göra det minst en gång om dagen i alla fall! Då blir det häftiga bilder och ni kommer få se det riktiga indien. Undra hur fattigt det egentligen är där..? Det återstår att se.

Idag har jag laddat ner massa musik så jag har ngt att göra på planet och nu ska jag fortsätta att packa. Sen blir det en dusch och fika med lina om jag nu hinner det. stressstressstress!!

Vi hörs senare! :)

 

Puss♥


Pick och pack.

Vad irriterad jag blir, skrev precis ett jätte långt inlägg så försvinner allt helt plötligt..
Har i alla fall packat klart för tillfället. Har massa mer som måste ner i min resbäska som snart är full. Jag som egentligen skulle åka dit med den så tom som möjligt.. eftersom jag jag har planerat att shoppa massa där! Julklappar till alla och såklart massa grejer till mig själv.
Nu tänkte jag gå ner och äta lite mat för är hungrig.
Planen är ändrad för ikväll, det blir ingen middag hemma hos moni men vi kanske ska ut och äta istället. Vi får se hur det blir med detta för alla hade tydligen inte råd... :(

Min resväska just nu, sen blir den ännu mer fylld...

 

Puss♥


Packa!

Hemma från skolan nu efter en lektion :D Nu blir det att packa inför resan. Hoppas jag får med mig allt. Ikväll kanske det blir middag hemma hos moni, vi måste säga hejdå till alla våra fina vänner. Vi får se hur det blir med det, hon verkade inte så taggad.
Resten av frågorna från frågestunden svarar jag på senare ikväll, om ni vill fråga mer gör ni det här.



Puss♥ 


Jag = dålig bloggare idag

Hellooo, sorry för dålig uppdatering idag. Har pluggat och stressat inför resan. Har hög resfeber nuu, men längtar tills på onsdag då vi åker. Har massa grejer som måste fixas innan dess och allt görs verkligen i sista sekunder, väldigt irriterande för jag får typ panik!?
Nu ska jag skriva klart en uppsats och sen sova. Börjar 12 imorn så ska iaf inte upp så jätte tidigt.

Snart åker vi monky!


Puss å godnatt ♥


Söndag.

Godmorgon! Vaknade för några timmar sen och har kollat på eva och adam. Kunde hela filmen utan till eftersom jag sett den så många gånger. Har nog sett alla eva och adam filmer. Idag ska jag slappa, plugga och packa. Måste bestämma mig hur mycket och vad jag ska ha med mig till Indien. Tre dagar kvar nu!! Är det inte ganska coolt att jag ska åka dit?
Jag får hoppas på att det finns bra internett på hotellet så man kan blogga och uppdatera er om min resa. Ska nog ta med min lilla skoldata i alla fall och jag får hoppas att jag kan använda den där!
Nuu blir det en film till.

Paris för ungefär ett halvår sen.


Puss♥


Hemma.

♥Kom hem precis. Det blev tidigt ikväll, men det blir sköänt imorn! Var trörr ikväll och fick skjuss hem av oskar. snäll kille! Ikväll var vi hos liva till elva och föra lite. Sen blev jag och lina hömtade av oskar och johanna och drog till arninge och dom har sladdat runt hela kvällen. skit tråkigt så fick skjuss hem. Nu ska jag sova, är full och trött.
Godnatt ♥

Bild från ikväll.

 


Mot Lina!

Nu är jag färdigfixad och ska börja röra mig mot Lina. Vi måste vänta på Johanna som har middag hemma och sen kanske dra till skånsta. Eller något annat som johanna hade på g. Det blir nog en toppen kväll men brudarna! Är ganska taggad eftersom det blev en inne kväll igår.
Vad ska ni göra ikväll? :)

Resultatet av timmarna i badrummet, kvällens facelook.

 



Puss♥


Mot duschen!

Har degat i soffan hela dagen, myspys!
Ikväll blir det utgång med Johanna och Lina och säkert många fler. Johanna visste något tror jag så det blir säkert party ikväll. Måste passa på att umgås med mina vänner de sista dagarna innan jag åker! Sen är det skillnad med dom som ALDRIG hör av sig!!!! :( dumma er..

Nu ska jag ta en varm och skön duscha så jag blir fräsh inför kvällens planer. Tar med mig kameran så de blir lite fler nya bilder här i bloggen.

sommarbild från vimmerby.


Puss♥


film time

Godmorgon, vaknde för två timmar sen typ och ligger i min osköna soffa och kollar film. En italiensk maffiafilm, ganska bra faktisk. Har precis ätit två hamburgare och knaprar i mig chips just nu. Vet inte vad jag ska göra ikväll, men inne ska jag i alla fall inte sitta. Skriver mer om ett litet tag.



Puss♥


Fråge stund, svar del 1

Issa om Frågestund!:
2 frågor har jag till dig åh stora bloggerska, Är det bestämt att vi ska samåka tilla rlanda, är det dp jag julia moni o du? vilken tid då? kan du informera snart eller ????


- Det är inte helt bestämt ännu eftersom det kanske inte får plats med alla väskor i våran bil.  Hur som helst åker min bil strax efter sju.




25 November, 17:35  

Lina
om Frågestund!
uhm, HUR GAMMAL ÄR DU? :D

- Jag är 16år, fyller 17 i maj.



25 November, 16:10  
Rebecca Nordström om Frågestund!:

Vad fick dig att börja blogga? :)

- Kände för att ha någonstans att bara kunna skriva av mig på, det kan vara ganska skönt! Var även mycket uttråkad.



25 November, 10:01  
       

Carrooouw om Frågestund!
  Vad skiljer dig från andra bloggerskor?


- I'm the one!
Jag är född för att bli en storbloggare och skillnaden mellan mig och de andra storbloggarna är:

* jag älskar mat, dom spyr upp den eller äter inte.
min blogg består av mat, deras bantning! 

*endel av dom är så osäkra när det gäller deras utséende så de opererar sig, jag har lärt mig att leva med mitt.

*jag är helt enkelt bäst! dom suger..



24 November, 23:01  
Sanna om Frågestund!:

bästa redigeringssidan?

- http://www.picnik.com/




24 November, 22:56  

Anonym om Frågestund!:
Vilken e din bästa tips outfit för en fest;)

- Beror absolut på vad det är för fest. Jag älskar att klä upp mig, men inte allt för mycket. Klä dig i det du själv tycker är snyggt och inte det andra tycker. Det är då du får det bästa självförtroendet under festen och kan glänsa hela kvällen;)



24 November, 22:48  

Inte Elin Kempegård om Frågestund!:
Hej Cocco. Vad tycker du om Elin Kempegård?
Det är absolut inte Elin Kempegård som skriver.

-Helt ok!






Resten av svaren på era frågor ska jag försöka svara på imorn. Ni har fortfarande tid att fråga mig vad ni vill. Det gör ni här!

Puss♥

 

24 November, 22:

Mot stureplan

Ändrade planer. Ska tydligen stå och sälja på mitt stam ställe, stureplan. Min buss går tio över så har ganska så bråttom! Slutar vid sex och är väl hemma vid halv åtta då. Så de blir inge mer bloggande idag innan det. Ikväll får vi se om jag har ork att göra något. Det här jobbet är blande det jobbigaste jag någonsin gjort.. :( Känner mig ganska stollt att jag klarat av det. För jag står och skakar dom sista timmarna på jobbet, ska de vara så? Hahah, jaja har i alla fall överlevt. Nu måste jag borsta min gula tänder och sen dra direkt till buusseeen.

Det här är när livet är som bäst!

Sommar, redbull & chips.


Puss♥


Låt!

Ska söva mig till denna låt nu,

Godnatt ♥

 


Trött!

Hellloooo, sorry mina fina läsare. Jag flyttar på det imorn för då har jag mer tid att svara på era frågor. Är jätte trött och behöver vila ut mig tills imorn eftersom jag ska jobba :) Det blir i kista imorn och stå ute i sex timmar. Det kommer bli svin kallt!
Nu ska jag ta en varm dusch och sen sova. Vi hörs imorn efter jobbet.

Två snyggingar!


Puss♥


ni får svar ikväll!

Många har frågat om när jag svarar på frågorna, det blir ikväll runt tio tiden! Kommer nog inte orka svara på alla idag eftersom det blev väldigt många, men mer än hälften ska jag nog orka. Resten blir det att svara på imorn.
Just nu sitter jag på min mammas jobb och väntar på att få åka hem så jag kan vräka i mig mer mat :D haha, nej är skit mätt. Det blev sushi när jag åt med syrran. Älskar verkligen det! Ni som inte gillar det missar något! Nu ska jag äta på pepparkakor och dricka julmust.
Skriver mer när jag kommit hem.



Puss♥


Fortsätt fråga!

Hello snyggingar!
Är och jobbar just på på åkersbergas lädervaruindustri. Det är öppet hus här, så ni är varmt välkomna min läsare. Vid halv sju dör jag och vid sju är det begravning för dom som vill komma :) Eller jag ska ta spruta då... Hatar sprutor, kill me! Efter tänkte jag gå ut och äta med min fula syster Julia. Dock om jag överlever. Det blir nog subway eller sushi, jummyyy!

En pik till er läsare, NI FRÅGAR FÖR LITE PÅ MIN
FRÅGESTUND!!

LOOL! Hittade den här gamla fjortis bilden på mig och emelie på
min mammas jobb data.. Hur kom den hit!?


Puss♥


inget att skriva

Läs överskriften!
Så bjuder på lite bilder från förut:
Girls just wanna have fun!











Puss ♥


Tävlar :)

 


Jag tävlar hos http://vadfanskajagheta.se om ett presentkort på 200 kr från Welovebeauty.se - en sida med Billig hårvård, för män och kvinnor!

Puss♥


Frågestund!

Eftersom min blogg är väldigt ny så är det mycket ni inte vet om mig, så nu har ni chansen att fråga precis vad ni vill! Kommer svara på det mesta, så fråga på!



Puss♥


möte

Duschade för ett tag sen och har precis ätit hamburgare och till efterrätt chokladpudding, det bästa som finns! Snart blir det att börja fixa sig eftersom mitt möte börjar halv åtta. Snart!? Har väldigt bråttom just nu.. Se yah sooon!

Bild tagen för några månader sen.



Puss ♥


Mingel på sturep!

Nu blir det mingen på stureplan, kommer träffa alla mina bloggvänner där såklart! Min favvorit paow och min wannabe me dessie! Friends for ever! fnizz..

Jag på förra veckans mingel, såklart har vi röda mattan.. ;)


Puss ♥

food time!

Hello, nu kom min syster hem och hon ska laga mat till mig. Vad gulligt av henne! Man ska ju pyssla om mig eftersom jag är lite sjuk.. Idag ska jag plugga och senare på möte om jag mår bättre. Skriver mer snart, ska äta! :)



Puss ♥

one week!

AAAAAAAHHH!!? Det är en vecka kvar nu tills jag och mitt gymnasium drar till Indien, snacka om att jag har resfeber på högsta grad! Kanske därför jag är sjuk? Hahah, nej men det kommer nog bli grymt kul där. Vi ska vara där i tre veckor, skit länge! Kommer sakna alla här hemma grymt mycket. Vi ska besöka olika tempel, vi ska till en skola och försöka lära känna eleverna där, vi ska till bollywood och danska och ha yoga, vi ska ha orientering i mumbai, vi ska besöka minst två barnhem och förhoppningsvis åka till goa. Låter inte det här gryymt kul? Vi har ganska mycket fritid i Indien också då vi får göra nästan vad vi vill :D SKIT NERVÖS inför detta!!!!!

Gammal fest bild :)


Puss ♥

Huvudvärk kan döda!

Hej, ligger i min soffa och tar snart självmord på riktigt. Känns som att mitt huvud ska sprängas snart, gör så jävla ont! :( Så ska försöka sova och se om det blir skola för mig imorn. Har egentligen inte tid att vara hemma..
Godnatt ♥

En till bild från i lördags :)


Kvällens snygging!

dig skulle jag inte säga nej till.. hihihi ;$
man tröttnar aldrig på zack efrons snygghet!



Puss ♥



Tårta time!

Hittade precis tårta i frysen, mmm ♥ så ska tina den och vräka i mig så ja blir tjock å glad. har kollat tv hela dagen, kulkul och varit inne på fb och kollat bloggar. Livet kan inte bli bättre just nu för det är glee på tv! Skulle egentligen har pluggat idag, men så blev det inte. Det går inte när man har flera datorer, en tv och massa mat hemma. Då har man inte tid för att plugga.
Nu mot tårtan!

Jag och mina normala vänner, porrigt!


Puss♥


Horoskop

Veckans horoskop för mig:

 

 

 

Oxen
Vecka 47 (22 november - 28 november)
Glädjen i att bli bjuden till fest tycks göra dig lätt salig. Njut av det trevliga och festa om med ditt trivsamma jag. Kärleken är din bästa vän och den leder kärleken till seger. Du har goda idéer om det mesta och ditt sätt är positivt, så du gör andra glada med ditt vänliga sätt. Du uppskattar kolleger och inser att även andra är duktiga. Frisk är du. Det talas om att du borde spara pengar och det är ju bra. Vill du spela, så visst gör det, men vinner du så är det tur. Bästa vinsten är om pengarna stannar i din börs.















Kolla ni erat horoskop här!

Puss ♥

Åkersberga skrämmer mig..

Vaknade för ett tag sen och har ätit lottssss of foood precis. Jummy!! Blev hemma idag för vaknade med väärlden hemskaste huvudvärk.. buhuhu :( det är nu ni ska tycka synd om mig!? Idag blir det väl att ligga inne och kolla på film hela dagen och äta, som vanligt äter jag hela tiden!
Igår blev det inte så mycket uppdatering för va så trött när jag kom hem från skolan och sov. Sen åkte jag och solade med lillasyrran och olle. Egentligen onödigt eftersom jag säkert kommer bli asssbrun i Indien, I hope so. Åker nästa onsdag!!!! hjälp mig, är skit rädd.. :O

Har ni hört om kvinnan som blev våldtagen här i åkersberga igår. Fan vad läskigt, kommer aldrig våga gå ute själv nu! Detta var på eftermiddagen igår och hon blev även knivhuggen.. Tänkt att vi har en våldtäcksman som springer runt här i Åkersberga och tänkt om han är ute efter fler!? Dettta hände vid spåret och kvinnan var ute och joggade, han tog antagligen första bästa. Hoppas de får tag på honom så fort som möjlig och låser in honom. Om jag fick bestämma skulle jag kastrera alla män som våldtagit någon!!

Vem är du? Kom fram så jag kan kastrera dig!!!!


Puss♥


bra låt ! :)



Puss ♥

Bloggar in my ♥

Tjo alla, sitter på musiken och läser bloggar.  Älskar dom eller jag läser en del för att det är kul att se hur mycket dom skämmer ut sig och en del för att dom är bra.
Här är några av de bloggar jag läser minst en gång per dag.

Stor bloggarna:
Paow 

Dessie

Kissie

Hugo

Nemo

Vänners bloggar: 
Johanna

Lina

Raffa

Lillasyrran

Gör som jag och läs dom här när ni har tråkigt.. :D 
Fast ingen av deras bloggar är eller kommer bli så stor som min blogg i framtiden!! 

 

Puss ♥


lunch på mumma, 1h

Sitter på franskan och väntar på att det ska bli lunch, ska äta på mumma. Då blir det en god sallad tror jag eller så funderar jag på att bara köpa en lasagne på coop, den är faktist väldigt god. Det är verkligen uttråkande att ha franska i två och en halv timme, mer än halva tiden sitter jag framför facebook och gör ingenting. Jaja, ska inte klaga. Det kan vara kanske sköönt ibland. Åhh.. blir bara hungrigare av att skriva om mat.. skriver massa logginlägg på facebook just nu om mat. 
Sysselsättning på fb just nu..
Moni töntar sig med den där texten som alla kommentera, irriterande!!! Tycker min sista kommentar var ganska klyftig!

Cornelias profil · Isabells profil
  • One hour left, willl we survive? I'm very hungry.. :(
    för 4 minuter sedan
      • Isabell Asp aa du lär ju inte överleva!
        för 2 minuter sedan ·
      • Monika Astudillo You got Bobbed!
        ☻/ This is Bob, copy & paste him on
        /▌ every comment you see so he can
        / \ take over Facebook.
        för ungefär en minut sedan ·
      • Cornelia Abelsson att sitta på en lektion är som att vara vilse i öknen utan mat och vatten..
        några sekunder sedan




        Puss ♥

ångest.

Sitter och kollar beck, ganska spännande. Brukar alltid kolla på de olika beck filmerna varje söndag. Efter filmen blir det direkt i säng, är jätte trött och orkar inte va seg imorn i skolan.

Lina och jag från förra helgen.



Puss  ♥


svar på komentar!

Blev jätte förvånad när jag fick den här komentaren, men klart jag ska svara. Fick till och med en till om samma fråga. Lite konstigt tycker jag eftersom det var ett år sen vi var tillsammans :)


Anonym
om
igår.:

hej:) kan du berätta hur du och ditt ex joe träffades? och varför gjorde ni slut? puss älskar din blogg :)

- Jag och joe träffades i åre förra vintern. Vi träffades på ett hotell där och började prata. Dagen efter båda kommit hem från åre gick vi på bio och började träffas ofta. Det slutade med att vi blev tillsammans och vi hade det ganska bra tycker jag, men allt gick för fort fram och vi var inte tillsammans så länge. Han gjorde slut med mig och det är klart jag blev ledsen. Tyckte om honom mycket, men var inte kär så kom över honom ganska snabbt. Vi bestämde oss för att bara vara vänner, men det funkar aldrig att vara vän med ett ex så jag pratar aldrig med honom. Vet knappt vem killen är längre.
Det tog slut ganska snabbt för att vi gick för fort fram, egentligen kände vi knappt varandra när vi väl var tillsammans. Jag ansåg att vi hade det bra, men vi var inte kära så det funkade inte. Men han var en väldigt mysig pojkvän och jag kände mig mycket bekväm med honom. Jag ångrar verkligen inte att jag var tillsammans med honom, det var mysigt så länge det varade.
Kul att du gillar min blogg! 


Har någon annan något ni undrar över så var inte blyga att fråga, svarar på det mesta!

Puss ♥


Dagens snygging!

Modebloggaren Andreas Wijk.



Puss ♥

igår.

Hello, igår va vi ju hos johanna. Kvällen började bra och det var mycket trevligt folk där =D Vi badade aldrig för johanna glömde sätta på poolen så den blev tillräckligt varm. Det slutade med att jag sov där, så är helt död nu.
Lite bilder från gårdagen.

Lisen och my.


Mat är bäst ♥



Smile :D


Skål!


Titta, där borta sitter storbloggarn Coco. Coolt va?


Blev bjuder på mycket drinkar under kvällen, så det är att vara storbloggare.


Puss ♥

äcklig!

Min ända känsla just nu, äcklig!




gammal goding!


Bröllop 7/6-2020

Såg precis lite av dirty dancing 2 på fyran. Älskar verkligen den filmen! Är kär i Javier.. Han är så snygg och älskar när han dansar!! Ska söka upp honom och gifta mig med honom. Vi kommer leva lyckligt i alla våra dagar! Vi kommer få en javien junior och coco mini. Nu vet ni hur min framtid ser ut, avensjuka?
Min blivande man!



Nu tänkte jag ta en dusch så jag blir fräsh till ikväll. Vi hörs senare!
Puss ♥

gomorgon

Hej alla ni läsare som säkert vaknat med värsta baksmällan, hoppas ni hade en kul fredagkväll. Nu sitter jag och äter mat och kollar någon serie på mtv. Ikväll blir det mys hos johanna med henne och hennes pojke och även kanske några av hans vänner. Vi ska bada i hennes utomhus pool och det blir nog trevligt.
Nu tillbaka till tv'n. Puss ♥

Systrar♥


fyfan vad jobbigt!

Hejsvejs, det här var skit jobbigt! Jobbade idag från 11-18 idag, stod ute i värmen i det fina vädret hela dagen. Koommmer få frost skador!!!! Så nu är jag helt död. När jag kom hem åt jag en god middag som bestod av räkor och krabba och nu sitter jag och vräker i mig godis och chips, love it. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är helt död.
Imorn blir det mer planer. Vi ska vara några hemma hos johanna och bada i hennes utomhus pool och myspysa där. Det blir nog ytterst trevlans. Längtar faktist för är så otroligt uttråkad just nu.. men orkar inte åka någonstans.
Nu blir det film, någon som har något bra film tips?

Snart blire brillorna på, 12 dagar kvar..


Sova sen jobba.

Hej, tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Blir nog inte så mycket uppdatering imorn eftersom jag ska jobba hela dagen och sen dö av utmattning. Tänkte i alla fall svara på några av de komentarer jag fått! :)

I
om
1 timme kvar.:

hahahaha aa du kan ju iaf drömma :)
Vad e det som skulle få din blogg att stå ut från mängden?
Lägg upp åkersbergafjortisar videon!!

-
Klar jag får drömma och klart min blogg är bäst! Dum fråga, läs den så förstår du sanningen du. Hahha, den som inte fattar att det mesta jag gör i min världskända blogg driver jag om. Alla seriösa bloggar är så tråkiga. Fast en sak driver jag inte om. Jag KOMMER bli världskänd! Den där bilden som är med i videon är två år gammal om inte tre. Det var kul då, den finns på youtube att kolla på, är med 1,04. Kul att du gillar den. Märker redan nu att jag är ganska känd, kulkul!



freddie
om
Min syrra suger!:

hahaha julias!! men ge dig TA JULLENS!!! :D curry du är så ful


-
Alla, verkligen alla tyckte jullans design var snyggare förutom monky. Är väldigt besviken på er läsare. Trodde faktist lite bättre om er :'( och så säger fredrika att jag är ful, det gör inte saken bättre..

 
T om SovarN här.:

älskar dig också coco XD

- Vet att ni älskar mig, puss på er ♥



Denna bild är då med i ''åkersbergas fjortisar'' på youtube :)

1 timme kvar.

En timme kvar, sen är det helg. YEAAAH! Eller ingen mer skola i alla fall, bara jobb imorn. I helgen ska jag försöka ta det lugnt, på lördag kanske jag bara ska vara hemma hos johanna. Bada och äta gott. Nästan helg ska vi förhoppningsvis dra till hennes land som ligger mitt ute i skogen någonstans. Det kan nog bli myspys. Mer om helgen när jag vet lite mer.
Nu sitter jag på filosofin och fick tillbaka mitt arbete om bloggar. Det blev ganska bra tycker jag eftersom jag lever på bloggar. Läser flera minst fem gånger om dagen. Att få ta del av någon annans liv är mycket intressant! En dag blir jag lika stora som dem. hahaa, I wish.. Tänkt om man fick pengar för det man skrev om, det kan väl inte vara så jobbigt. Tänk om jag hade flera tusen läsare som tyckte mitt liv var intressant. Coolt!

Min vardag, suck..




skooooolan

Sitter i skolan och äter godis. Jummmyyy! Väntar på att min filosofi ska börja, kulkul. Ska ha den lektionen till halv tre om inte längre.. Idag ska jag till gården och träffa den där snubben och snacka om festen vi ska vara med och fixa. Coolt att få vara med och organisera en stor fest i berga! :D Sen blir det nog inte mer jag ska göra, jo SOVA. Tuff tag imorn blir det. Vid nio på morgonen ska jag till ungomsmotagningen och efter direkt in till liljeholmen och börja jobba 11. Sen sluta jag klockan sex. Ska stå upp i flera timmar och sälja prenumerationer. Kom dit och gör mig sällskap.
Nu börjar lektionen, men skriver mer senare.
Puss ♥

Detta är min kända godispåse eller det kunde ha varit det. Dom är ganska lika, kanske stjärnsystara? Fast min påse är nog dubbelt så full och innehållet hur gott godis som helst. Godis är bäst, nästan lika gott som chips! Mat är bäst att prata om. Hatar folk som bankar. Att njuta av livet går ut på att äta äta och äta!! och kanske sova lite.


Gooooomorgon!

Nu ska jag ta en dusch och sen skynda mig iväg till skolan, puss ♥


Natti natti Zzzz..

Nu blir det läggdags för mig. Är supermega trött och måste upp tidigt imorn till skolan. Det är de värsta med att gå i skolan, att gå upp tidigt på morgonen. Svin jobbigt! Men nu ska jag sova, men bjuder på några gamla bilder.

Jag sommar 09.

Jag och lillsyrran utomlands 08/09


Brunis


SovarN här.

Hejhej. Tänkte uppdatera för flera timmar sen, men somnade. Är så sjukt trött hela tiden :( Idag efter skolan följde jag med lillsyrran och hjälpte henne fixa lite grejer. Sen drog vi hem óch åt och jag deckade på soffan. Nu ska jag ta en kopp te och äta massa! Kan de bli bättre :D
Tänkte slänga in en hiss och diss lista här, eftersom jag ska bli stoor. Det kommer med tiden!



* Att sova. Det finns inget som slår en skön natts sömn!

* Glada vänner, monky va på bra humör idag. Det skålar vi för!


* Det blir helg imorn. Helger är bäst! Hittar alltid på något skojj och träffas ofta nya vänner och så kan man sova hur länge man vill. Det är toppen och så kan man partyparta!
Bild från några helger sen.







* Små flickor som tror dom äger världen och är skit snygga. Stör mig på dom små sakerna, de ska ha respekt för oss äldre och inte käfta.

* Killar, tyvär ni suger för tillfället enligt mig. Vi borde döda er allihopa och leva ett lyckligt liv vi tjejer. Weeiiiiiiii!!!! Fast nä ni behövs i VISSAAA fall.

* Johanna Taylors design på sin blogg.. gud help here Hon skriver bra på sin blogg, så ni borde läsa den. Men stör på dom här färdig designerna. En blogg ska vara personlig och se annorlunda ut!
Läs den, www.partytay.blogg.se.

Läs hennes blogg!

Hej hej, sitter i skolan på franskan och har ganska så tråkigt. Så tänkte slänga in ett inlägg. Snart är det lunch, ska nog gå ner till mumma och köpa en sallad eller något billigt på coop. Idag är det exakt två veckor kvar till Indien, weiii!
Tycker ni ska läsa den här bloggen. Det är min kompis Lina Karlssons blogg. Superduper bra läsning! :D
www.godisrumpor.blogg.se, läs läs läs :)

Lina


Läggdags!

Nu blire läggdags för mig, ska försöka sova tidigt för en gångs skull. Skulle behöva det så jag blir utvilad inför morgon dagen. Haha lol som att jag behöver vara det, det är inte jobbigt att gå till skolan. Bara irriterande att stå ut med alla jobbiga klasskompisar som aldrig kan sitta still eller vara tysta.. Tre veckor i indien med dom, stor längtan! Nej, men längtar faktist. Bara två veckor kvar imorn. Haha vadå längtar, är typ livrädd :D Någon som kan rädda mig där ifall jag blir bortrövad eller dör av någon sjukdom? Trodde inte de va..
Imorgon tänkte jag börja med hiss och diss lista eftersom jag vill vara precis som alla de andra storbloggarna! Jag vet att jag kommer lyckas bli stor, ni ser redan nu hur snygg min blogg är!? Kul att det inte var någon som komenterade mitt inlägg om att jag behövde hjälp med design, nu vet jag att jag har själviska läsare :'(
Godnatt folket!

Jag och moni under vår skönhetssömn.


Upptagen.

Hello, var upptagen hela dagen igår. Därför blev det inte så mycket skrivande här. Det gick super på jobb informationen och det gick vidare till en jobb intervju. Ganska nervöst eftersom det va den första jag någonsin gjort, men det gick toppen och jag börjar jobba redan på fredag. Ska stå ute och sälja svd prenumerationer vid liljeholmen, kom dit och köp!! :)
Idag var det skooola och sen vart med monky och ruffs (monika & rafaela för dom ärthjärnor som inte fattar). Vi kolla film och åt mat, great!
Juste köpte ny vinterjacka i fredags, men har glömt berättat för mina trogna läsare. Det blev en fjällräven. Jätte mysig och varm.

Den här jackan blev det. Kan visa hur den sitter på imorn.



♫♫♫..



La bildbombaaaa






TL rules

Alla snyggingar dät ute i höstvädret tjeeeeeena! La bonita här, cocos sitter brevid mig här i skolan/lägenheten.
 15 dagar kvar till la indiiiiaiaia, vi har lektion nu om ett arbete vi ska börja med innan vi reser.  Cornelia ville att jag skulle tilläga något snällt om henne lite  vänskapsfullt,kärleksfullt osv beskriver cornelia abelsson med ett ord : Bra.
Vi åkte tåg i dag, på tåget träffade jag på åkersbergas nya jockiiibooooi. Att folk aldrig lär sig, tråkigtråkigt men i slutändan står man ensam kvar (rätt åt dig fitthorkukhelvete). Ett bra uttryck SKIT SKA HA SKIT!

Dagens Händelse
Alex akinay :  Fråga alla killar du ser så ska vi se resultatet på vem som är snyggast ;)
Jag: haha vad menar du med det?
Alex akinay: att hon är snyggare än er alla tillsammans?
Hahah, det här handlar då om Towa langley, 96an,älskad-på-sommaren-towa,TL,Mohlins bästis osv osv osv. Så Alex tycker att TL är snyggare än alla "oss" tillsammans hmmm. HAH-HA. det är okej alla kan inte va lika snygga som TL



Här är våran klasskompis A , de kliade lite i näsan :(

Back to work bitcheeees
love and peace <3


Ge mig mat!!

Hej där, sitter på franskan och hungrar ihjäl snart.. Idag ska jag äta på mumma, älskar deras cearas sallader. Fast har med mig egen ceasar dressing, för deras smakar aprumpa.. Bara en lång timmer kvar tills lunch. Efter lunch har jag utvecklingssamtal, vi får väl hoppas på att det går bra. Har inte så mycket att skriva, har inget liv på vardagarna..
Efter skolan ska jag dra in till stan med Johanna och äta, sen antagligen möta upp Vincent och dra till jobb informationen.


Blir ni lika hugriga som mig när ni ser den här bilden.



tillbaka till verkligheten.

Hej ni 19 läsare jag har haft idag. Nu är jag äntligen vaken, har sovit hela dagen. Måste sluta vara uppe hela nätterna.. blir helt förstörd. Skulle egentligen behöva plugga idag, men orkar inte. Har stort cp prov på tisdag, men kommer inte hinna plugga så mycket imorn för då ska jag på informationsmöte om jobb för svd.
Sitter just nu och väntar på att lillsyrran ska komma hem med tårta, mums! Det är ju farsdag, grattis farsan eller vad man nu ska säga.
Igår var det en helt okej kväll, var bara helt slut och ändå lyckades jag hålla mig vaken hela natten. Vi var hemma hos johannas kompis stefan och det var ganska många där. Många härliga personer. Ikväll ska jag bara mysa med familjen och ta det lugnt. Har inte tillräckligt med ork för att göra något annat. Nu ska jag hämta chips och äta massa för det är gottigott. Skriver mer ikväll.

Ge mig sommar..


äntligen hemma!

kom precis hem. har aldrig varit så här jävla trött förut. inte sovit på två dagar. nu ska jag äta chips och mat från burger king och sen sova. har inte mycket mer å säga. min hjärna sover..

bilder från igår/natt.











Liiina hääär

heeej heéeej Männi´skor Lina hääär! sitter med cornelia och nyktrare har man varit. vi ska typ sova här i stan. det e skit skööna männidkor h'r så hit kommer mán dra igen. : )) ´nu ska jag puss cornelia pusspuss


www.godisrumpor.blogg.se


tjo

helloo, sitter inne i stan. ingen gillar min låt, nothinng on you baby:( fuck them...
men jga överlever. hejhej. vi hörs senare elr ímorn. aja. hejhejdå.
fylle inägg@ stan :)
vi hörs idioet där hemma. sitt inte hemma en lördag!!!!
hejdå!!!

han bor här! :)


sovasovasova

Hejhej, har inte kunnat uppdatera idag för jag har sovit hela dagen. Kom hem imorse. Måste sluta göra så, blir helt förstörd. Hade en ganska rolig kväll igår. Drog som sagt först till min klasskompis i skarpäng, men drog vidare ganska snabbt till någon pontus i berga. Vid tre tiden drog alla och då fick jag för mig att jag ville till skärgårdsstad till mårten. Så då tog jag en taxi dit. Jag och taxi? ofta jag slösar pengar på det!? Gör mycket dumma grejer ibland.. Det var inte så mycket folk kvar där när jag kom, men det var trevligt och jag somnade till en dålig skräckfilm.
Nu sitter jag och äter massa mat och kollar simsons och ska snart börja fixa mig eftersom jag ska hem till en av johannas kompisar ikväll. Tror det kan bli kul, men är så jävla trött så antar att det kommer sluta med att jag somnar.


Lite bilder från igår, det blev inte så många.







Lina med Lindas ''glas''. Hon hade inget så hon gjorde ett eget eftersom hon inte kunde vänta med att dricka sitt vin.


Utgång!

Hello, nu blir det utgång med Lina och Linda. Vi ska dra till skarpäng till en klasskompis. Vi får se om jag uppdaterar mer senare. Vad har ni för er ikväll? :)

Kvällens faceloook :)


Fredag!!

Hello allihopa, vet att ni har längtat på dagens första inlägg. Eftersom min blogg är så bäst!
Vaknade precis och måste äta frukost snart för jag är så jävla hungrig. Jag utan mat= ledsen.. Har inte bestämt mig vad som ska göras under dagen. Min mamma ville att jag skulle jobba, men tror nog inte jag orkar. Lathet är bland det bästa som finns!
Ikväll ska det partajjas med Linda och Lina. Mer skrivande senare, jag är hungrig!

Sara och jag, från min middag.


Party time!

Hello, kom precis hem och hoppas på det bästa om jobbet för svd. Tror nog jag kan få det. Killen som höll i det var väldigt trevlig och jag plus några fler ska vara med och fixa BIG PARTY IN BERGA runt mars ungefär, eller vi ska komma med idéer om hur vi ska få dit så mycket folk som möjligt. Det kommer möjligvis komma någon bra artist. Vi satt och diskuterade på gården om detta i några timmar och detta ser mycket lovande ut. So be there!
Nu vet jag ikke vad jag ska göra, inte kul.. Får väl hitt på något kul. Ni kan väl ge mig lite tips på olika fest teman som ni skulle tycka var roligt att vara delaktiga och komma på? Party Party!



sova är ganska så trevligt!

Vaknade upp för ett tag sedan och har precis ätit middag. Älskar att sova när jag kommer hem från skolan, fast det värsta är när hela familjen kommer hem och låter när man ligger så skönt i soffan och har sin skönhetssömn. När man väcker mig blir jag inte glá.
Nu är det äntligen helg! wohoo..
Vet inte vad som händer imorgon, men på lördag ska de partas med johanna och nu ska jag till gården och skriva upp mig för att försöka få jobb för svd. kan alltid hoppas, skulle verkligen behöva lite extra pengar.
Se yah later alagator.. 

Gillar den här bilden på mig och fredrika. Även fast jag inte är så glad på henne, hon kan ju gå och skjuta sig för tillfället!!


in tha school

Hejdär mina 40 läsare som jag hade igår :D ganska coolt! Sitter i skolan och tar snart självmord för jag är trött och har tråkigt. Det är inte jobbigt att vara i min skola, bara väääldigt tråkigt :( Om tre timmar har jag helg, jippi :D eftersom jag är ledig VARJE fredag. vet att ni är avensjuka, men lev med det ni som valde skit gymnasium :D Ikväll vill jag hitt på något skojj med monky, alltså min vän monika astudillo cerda. Vi ska röjja gänet! det är fult att ljuga..
ps. mucka inte med oss flickor och pojkar, för vi är så coola..


help meeee!

Hej svejs! Kom hem för ett tag sen och bokstavligen hoppade in i duschen och nu sitter jag här. Som ni kanske ser så är min design vääällddiiigt ful. Så skulle behöva hjälp att fixa den eftersom jag ska bli bloggerskan nummer 1! Det kommer med tiden..
Nu ska jag pluuuuggaa franska, kul va? Nepppp, blev prov imorn istäället. Se blir det utgång, kanske middag på vapino, ceasar saladen <3 Skulle jag inte passa in där som de ''stora'' bloggarna.. är beroende av deras bloggar, läser dem minst 5 gånger varje dag. Är det något fel på mig? Kanske blir inspärrad av bloggläsnings beroende snart :O



mina läsare = efterblivna!

Hejhej, har besöks rekord!!! 36 läsare, det är ju många :D Men måste säga att ni är efterblivna som tyckte jullans header var snyggare, sårad.. :'(
Förlåt mina fina läsare för dålig uppdatering, har jobbat idag och ätit mycket. Det tar tid att äta för det är mycket gott och då äter man mycket. Har lust att starta en matblogg, alla kända bloggare bantar för mycket. Mat är fan bäst, går inte att leva utan. Det är i för sig en självklarhet, men vem fan kan leva utan CHIPS!?
Nu ska jag ut och möta jojjoooo och så måste jag ringa monky som försöker få med mig till favvan, men det orkar jag inte. Mat + lathet = bästa livet!
Tjo hej!

Jag och min mobbade vän.


Just nu..


Min nya tröja..

Nu ska jag berätta en liten historia om en ny tröja jag köpte för två/tre veckor sen..
Det var en gång en snygg tröja som Coco hade köpt, hon var så glad att hon hade denna.MEEN den blev bortrövad samma dag av denna dam på kortet. Där va den i vecka efter vecka innan den hitta hem. När den till slut kommit den långa vida vägen hem så blev den fast på vägen till mitt rum av monsterjulia som då började använda den.. Efter lång tid väntan återvände den tillslut hem! Smippsnappslut så denna lilla saga slut!
Jag har alltså aldrig fått använda denna tröja.. Men ska nu göra det idag!! ÄNLIGEN :D



NNuu måste jag skynda mig, denna blogg tar för mycket av min dyrbara tid!!! Min buss går om en halvtimme, måste dra till skolan idag.. here I come franska f*ttprov :D

Min syrra suger!

Sa tidigare att jullan bullan skulle fixa en header till mig, men den blev apful. Så gjorde en egen, tummen upp på den! Ganska stolt eftersom det var en av de första jag gjort..
Detta är den apfula headern, känn dig sämst julia!


vs

Vilken tyckte ni var snyggast, svara nu mina fem läsare!!


Sant..

Det är bättre att ha älskat och förlorat, än att inte ha älskat alls.


header och design kommer snart!

Hello =) vaknade för ett tag sen eftersom jag lyckades somna om efter förra blogginlägget. Men detta var ikke bra eftersom min franska lärare tydligen flyttat fram mitt franska prov till imorn. Så har väldigt väldigt mycket att göra. VEM FAAN FLYTTAAAAR FRAAM ETT PROOV!? jaja, som attt ni bryr er.
Min header och design kommer snart, förhoppningsvis. Skitungen som är min lilla syster ska fixa det och om den inte blir snygg släpper jag en bomb i hennes rum, BOOM!
Så här skulle de se ut om jag gick ut nu, usch hatar det här vädret.... :(



hemma är bäst!

Hej mina fina läsare!
Vaknade för ett tag sen, fattar inte att jag inte sover. Något fel är det ju på mig i alla fall.
Idag är jag hemma från skolan på grund av att min mamma inte ville att detta skulle hända mig!


Man kan aldrig vara för säker och klart jag inte säger nej till en ledig dag!
See yaah soon!

coco is back!

Hello everyone.. hmm ingen läser min blogg eftersom ingen vet att den existerar ännu. Nu tänkte jag i alla fall börja blogga igen, har gjort det tidigare. Eller vet ikke om man kan kalla min gamla blogg just blogg, snarare ledsen deprimerad fjortis glad galen dagbok? Läs den om ni vill, ganska pinsam. MEEN man måste ju bjuda på sig själv torrisar!
www.corneliaabelsson.blogg.se
Tänkte nu berätta lite om mig själv för mina kära läsare (kommer blir många om ett tag, here I come, nya blogg drottningen!)
Det här är då fula lilla jag.. långa jag :D och när jag säger lång så menar jag det, kolla själv! Jag är då den långa saker till vänster. Ytterst ful bild på mig, men var tvungen att visa min jätte längd.






Detta är några av mina nuvarande fina underbara gulligullvänner, nej men dom är väl helt ok!


Nu måste jag sova och så jag blir utvilad för en ny bloggdag. See yah tomorrow bithes!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0