True talent!



Tjare! Idag har jag tränat maasssa, först hade jag fys på idrotten och satsade aset av mig! Efter det fortsatte jag på gymmet där, börjar komma igång nu! För imorn blir det boxning. Just nu ligger jag framför tv'n och kollar på true talent, det är väl okej men taggar inför söndag för då börjar idol. Jippi!! Fast försig kollar jag bara i början av deras sesong, tycker det roliga med deras program är de som sjunger dåligt hehe! Ska göra en kopp te nu och plugga lite så vi hörs senare looovers!






Coldplay - The Scientist





Godmorgon!



Hejdär! Sitter just nu i skolan och har naturkunskap, fattar absolut ingenting av detta vi gör. Längtar tills det är lunch, tänke åka till näsbypark och luncha där på deras buffé, MUMMMSS!! Är jätte hungrig, jag måste verkligen börja äta frukost för jag är så himla hungrig så fort jag kommer till skolan. Vi hörs om ett litet tag, snart kommer en bra låt upp!



Skit trött!




Nu måste jag sova, är jätte trött. Godnatt!!

 


Gymmat!



Hej! Har varit och gymmat för ett tag sen, jätte skönt! Måste verkligen komma igång nu, så jag får en bra bikinikropp inför thailand i december, kan berätta mer om det någon annan gång. Har precis ätit god mat, potatismos och kött. Gott! Nu sitter jag framför tv'n och kollar på true tallent medans jag äter energi kaka, super gott! Skriver lite senare igen! Bilden åvan är då framtidens jag.


Tävling!

Va med här och tävla som jag gör, vinn den nyaste mac datorn! Klicka på bilden!






Coldplay - fix you





Godmorgon!

Godmorgon alla läsare! Sitter just nu på ekonomi lektion, är sjukt trött och hungrig. Igår så åkte jag och hanna hem till mig efter skolan, vi åt en god middag. Pizzaaaa!! Med massa ljus överallt för en propp hade gått i mitt kök, så det var möööörkt. Kul för mig som är mörkrädd... Men det var trevligt i alla fall. Idag ska jag försöka tvinga mig själv att träna, men vi får se. Just nu har jag bara lust att åka hem och sova.

Efter skolan måste jag skynda mig till UMO med lillsyrran, ska fixa ut nytt p-piller recept för mina är slut. Nu måste jag tillbaka till verkligheten, alltså till lektionen. Hörs senare!

Jag igår, snygg måste jag säga!




Lördags!

























Godmorgon!

Hej bloggen! Just nu sitter jag i skolan, har svenska för tillfället. Är sjukt trött och skit hungrig, så det här kommer bli en lång förmiddag.. Bilder från i lördags lägger jag in när jag kommer hem, har dom på min andra data. Har inte så mycket mer att skriva just nu, så vi hörs lite senare!





Trött!

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag, men har varit skit trött hela dagen eftersom det inte blev någon sömn igår.  Det var i alla fall en trevlig kväll igår, först mysig middag hos moni och sen drog vi till täby och fortsatte vår kväll. Jag har massa bilder, men orkar då inte lägga in alla nu, men här får ni några i alla fall.

.
.
.


Just nu ligger jag framför tv'n och kollar på en film, paradiset heter den. Den verkar ganska hemsk, men jätte bra! Vi hörs mer imorn!















Julls


heeej, nu är det så att syrran är lika bakis som hon ser ut - som ett as. så då fick jag göra ett inlägg istället medans hon käkar middag, väldigt skum blandnig tycker jag nu när jag kollar över skärmen antriko ris kantarellsås sen lite godis ibland mellan tuggorna. jag själv sitter och är glad för att aik van mot syrianska. mmmm.. vafan är det jag ska skriva egentligen? jag är ju egentligen själv en föredetta bloggare men tyckte det blev ganska värdelöst med bara ''cirkus'' 50 läsare per dag.
jag kommer inte på nånting intressant att skriva så heeej!


Hos moni

Hejsan, är hos moni nu och vi ska äta snart och ta en drink. Det är fortfarande skit varmt ute så det blir nog en varm kväll. Sen får vi se vart vi drar vidare. Kameran är med så det blir mycket bilder ikväll om jag lägger in imorn! Nu väntar mitt glas rosé på mig, så vi hörs förmodligen lite senare.




Soooool!

Hejdär! Har inte orkat blogga förens nu för har suttit ute i solen hela dagen. Det är så härligt att det är varmt nu, hoppas det fortsätter vara så här! Snart ska jag hoppa in i duschen för att sedan gå hem till moni. Vi två ska äta lite kräftor, dricka rosé och äta annat gott på hennes baksida i solen. Så det blir nog en mysig kväll! Sen får vi se om vi stannar där hela kvällen eller om vi drar vidare. Vi hörs om ett litet tag!





The script, for the first time




Glömt!




Dag 17: En ovanlig bild,
ja, det är väl inte så ofta jag brukor ta kort med en gungälg :D

Dag 18: En bild på din fritid,
ja, på min fritid äter jag haha.







Godmorgon!

Hej bloggen! Vaknade för ett tag sen och är ganska bakis haha. Igår så var jag med massa folk och hade en trevlig kväll,  dock blev det slagsmål om en korv haha! Vi gick till lite olika krogar igår, fast allt stängde tidigt så det var lite trist! Så vi hamnade ute tillslut och då åkte jag hem, tyckte jag var duktig som kom hem vid halv tre i alla fall medans dom andra satt kvar och söp skallen av sig hela natten :D

'
'

Idag ska jag inte göra ett piss, är trött och ska äta mat idag. Hoppas på att det går någon bra film på tv så blir kvällen perfekt! Nu tänkte jag göra något att äta för är hungrig, så vi hörs om ett litet tag!



 


Imorn!

hej trogna läsare. förlåt för dålig uppdatering idag, skiver imorn vad jag gjort idag för jag slocknar när som helst. sov gootttt aliiihopa, lovar att ha bra uppdatering imorn!
hon är iaf bäst! min mami ♥

Godmorgon!

Hej allihopa! Kom till skolan för ett litet tag sen och sitter just nu på psykologi lektion. Idag slutar jag vid tre och då ska jag åka hem och fixa mig lite för att sedan möta upp monkan och linda och föra lite för kvällen! Nu måste jag skriva massa om psykologi så vi hörs lite senare idag!





Sovdags!

Godnatt allihopa! Nu är det läggdags för mig så jag är pigg å glaaad imorn. Sov gott allihopa!

 

 

 


Howie Day





sussat lite

Hejsan! Har precis sovit i flera timmar på soffan, blir helt slut av att gå i skolan. Men imorn är det sista skoladagen innan helg, så då blir det partaj! Jag är ledig varje fredag för ni som inte vet, så det är skit skönt! Min skola är helt enkelt bäst :D Nu ska jag äta middag så vi hörs efter!

Slumpad bild från hultsfredfestivalen!




Dag 16: En bild på en person som du va med igår



Jag var med hela min klass igår så här är en bild på mig och tre klassisar!



Skoooolan..

Hejsan! Sitter í skolan nu och har naturkunskap med en ny lärare, hon verkar lite skum. Är skit hungrig och längtar tills jag får värma min lasagne jag köpte precis. Det här är skit trist i alla fall och fattar ingenting.. Aja nu ska jag är plommon så vi hörs lite senare!





Vaken!

Hej bloggläsare! Nu är jag vaken och redo för skolan, har precis duschat och ska försöka trycka ner mig lite frukost nu. Har lite bråttom så vi får höras igen när jag är i skolan!


gooonaattt!

Godnatt! Nu ska jag sova, har precis ätit middag och mött lillsyrran vid bussen. Imorn blir det skola igen så måste vara pigg, vi hörs mer imorn!



Kräftis del 2!


























Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med just nu

ärligt så vill jag inte vara med någon just nu, vill bara vara för mig själv med min glaaaada spotifylista!

HÄR HAR NI DEN!




 


great song!





Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på





Jag blir så arg när du är här

Hej! Har inte gjort ett skit idag, kollat på flera filmer. Nu ska jag klä på mig och röra mig ner mot centrum för att möta upp moni och linda. dom sitter på bar och bistro så ska dit nu. Sen ska jag och moni till friskis och träna. Behöver ta mig ut ur helvetetshus.. Jag skriver igen när jag kommit hem igen!




Hugo Rosas





Vaken!

Hejdär! Vaknade för ett litet tag sen och har precis ätit lunch. Just nu kollar jag på film, en shopaholics bekännelse. Idag ska jag leka med moni, vet inte vad vi ska göra men ikväll ska vi i alla fall träna! Aja tillbaka till filmen nu!








Pömsig!



Nu är jag pömig så tänkte sova, vi hörs imorn!


Just nu!



Chillar framför tv'n och ska dricka te, orkar inte ta mig ut ur huset så får bli en skön hemma kväll! Vi hörs lite senare bloggläsare!


Kräftis!














'


Fler bilder kommer upp imorn! :)


Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider


Jag och isabell, vi sitter i min park och tar fotton. Denna bild är från 2008, så väldigt gammal.





Bowling!

Hejsan! Jag kom precis hem från en första skoldag efter sommarn. Det var trevlig att träffa alla! Vi fick träffa de nya ettorna och vi gick och bowlade. Jag var grym! Jag kom fyra av alla, vi var ungefär 45 stycken så tycker det var ganska grymt gjort av mig!

.
.

Men nu ska jag äta för är jätte hungrig och sen kolla på film. Ikväll ska jag nog träna eller göra något kul med moni för vi är lediga imorn. Vi hörs om ett litet tag så lägger jag in bilderna från min kräftskiva!




Back to school!

Godmorgon allihopa! Är jätte trött, men är glad att jag orkat mig upp. Har precis duschat och sitter och äter spagetti och dricker sprite. Kände att jag var tvungen att få i mig något om jag ska klara den här morgonen ochjag verkligen hatar mackor, speciellt på morgonen haha. Aja nu måste jag göra mig klar för att sedan gå till bussen!

Från kräftisen, lägger in fler bilder ikväll!





Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis



Min klaasis ullis och jag! :)



Sorry!

Hej och förlåt för dagens dåliga bloggning, men har inte orkat blogga.. är jätte trött efter igår. Det blev en mycket lyckad kväll igår och det kom ganska mycket folk hit. Berättar mer imorn för ska kolla film nu, har blivit smått magsjuk av gårdagens kräftor, så ska döö framför filmen nu. Hörs imorn! :)


Jag för ett litet tag sen. Pantade burkar, men det blev inte mycket kosing eftersom alla förortsungar nöjer sig mer smuggel..



Kräftskiva!

Hej bloggen! Har precis ätit masa kräftor med alla brudar, jätte trevligt! Men är bara så sjukt irriterad just nu  på folk här, försöker verkligen har kul men känner ingen lust av att festa och dricka just nu. Känner för att slänga ut alla och gå och sova haha! Aja, ska väl få i mig lite dricka så blir det väl smått roligar, åhh är bara så sjukt irriterad. dööö allihopa!! :D Hejdå!


Dag 12: En bild på någon som du känt hela ditt liv



Fredrika har jag känt sen jag var ett eller två år, så det är ju nästan
hela livet i alla fall! :)


Seg morgon!

Hejsan! Vaknade för en liten stund sen och känner mig jätte seg. Är inte alls taggad för ikväll och mår bara illa just nu.. Snart kommer emma hit och ska hjälpa mig fixa lite innan ikväll, vi ska väl städa lite, handla, duka och plocka undan allt värdefullt. Man kan aldrig vara för säker :))

Bläää just nu vill jag bara sluta må illa och sluta störa mig på alla jobbiga vänner jag har haha, är grinig idag! Aja kommer ändå ha kul ikväll, hörs när jag mår bättre igen och vaknat till liv!

AHHHH!! Jag är så jävla arg på dig just nu monky.. :((((



Natti natti!

Godnatt allihopa! Nu ska jag sova för imorn måste jag upp och städa lite inför kvällen och fixa massa annat och är jätte trött just nu, så vi hörs igen imorn när jag vaknar så får ni veta lite mer om planera för imorn kväll.

.
.
 
Har inte så mycket mer att skriva och är jävligt arg just nu och ganska besviken, så sömn behövs just nu så glömmer jag det här och har kul imorn. Folk fattar helt enkelt inte, döööööööö!!!!!!!!!!

Bästa fredrika, det är bra att jag har dig! ♥



Allt för min syster!

Hejsan! Ligger framför tv'n och kollar på världens bästa film, allt för min syster. Dock väldigt sorglig, men sjukt bra! Har egentligen sett den ett antal gånger, men hade lust med en sorglig film denna regniga kväll. Idag har jag inte gjort ett skit, bara legat hemma och sparat all energi för imorn, då blir det kräftskiva. Fun fun and fun!!! Vi hörs om ett tag när filmen är slut.



Jacob Black

 

 


Jag är så arg just nu så skulle kunna döda någon!


Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för


Min mamma, jag kan berätta om precis allt för henne! Hon vet nästan lite för mycket om mig och mitt liv..


Goodmorning! :)

Hej! Ligger fortfarande i sängen och funderar lite över imorn, det kommer säkert i alla fall bli super kul! Nu ska jag äta frukost. Har inget mer att skriva just nu..

 




Trött!


Hejhej! Kom hem för lite över en timme sen och har ätit mat nu. Är jätte trött efter ett hårt boxningspass, men det var skit kul! Fast det är så jävla jobbit .. jag är så ovältränad så känner att jag måste börja komma igång nu!  Snart tänkte jag faktist gå och sova, tidigt för en gångs skull, men skriver mer innan dess. Hörs om ett tag!

Slumpvald bild på ullis och mig!



 

 


Träna!

Nu ska jag åka och träna, ska på boxning. Vi hörs när jag kommer hem igen! :)




Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll


Fredrika är väldigt snäll tycker jag, läs hennes blogg HÄR!


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för några timmar sen och håller på att försöka få ihop ett cv just nu, ska försöka hitta något jobb. Det skulle verkligen behöva för min ekonomis skull!!

Här är lite bilder från igår:






Hoooome!

Hejsan! Kom hem precis och som tur fick jag skjuss hem ikväll av micke, monkans pojke. Har blivit så sjukt murkrädd på sista tiden, är rödd för allt så fort det blir mörkt.. aja nu är jag hemma iaf och ska spela the sims ett tag på facebook, älskar att det har kommit dit. Hörs imorn eller senare om jag inte kan sova. Det blev lite bilder ikväll som jag lägger in imorn!




Kanal häng!!

Moni här vi sitter vid kanalen och har de mysigt :-Dvad tycker ni om cocos blogg, har Hört att hon har Massa besökare kulkul :-)besök gärna min blogg www.astudillo.blogg.se! Vi sitter med öl,rosé och sköna människor plus bra musik! Hur bra har vi det inte B-) ttyl lovers! ;-)

Nu drar jag ut!

Hejdär! Nu har jag duschat och fixat mig och ska börja röra mig mot centrum och möta upp monika och linda. Just nu sitter dom och väntar på mig på bar och bistro. Uppdaterar därifrån eller någon annan gång framöver!


Igår!






Dag 9: En bild på någon i din släkt


Detta är då jag och min kusin!


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för en timme sen kanske, efter att jag ätit igår blev det film Alice i underlandet. Den var bra, men när den var slut så såg jag att klockan redan hade blivit halv fem så jag är helt enkelt helt slut idag. Just nu ligger jag och hanna framför tv'n och kolla snabba cash, den filmen är alltid bra!

.
.
.

Ikväll ska jag nog leka med Linda, vi ska nog dricka lite vin och ha det trevligt. Sen får vi se om det händer någonting mer ikväll! Vi hörs om ett tag :)




Home!

Hejsan bloggen! Kom hem precis och har haft en mysig kväll inne i stan, vi gick förbi kungsan där det kryllade av massa små fjortisar. Ganska kul att kolla på dock! Sen gick vi och fikade på café 60, alltid lika mysigt där! Nu ska jag äta något tror jag och sen sova, hanna är här och tar just nu upp hela sängen.. Aja hörs imorn gott folk!




Mot stan!

Hej! Nu ska jag snart springa till bussen, har väldigt bråttom! Ska in till stan och möta Hanna, vi ska fika tror jag och kanske gå förbi kungsan. Uppdaterar mer på bussen för hinner inte skriva mer nu!


Ryan Sheckler






Ny design!




Hejsan! Vad tycker ni om min nya design? Visst är den fin!! Tack till Isabelle som gjorde denna fina design till mig, läs hennes blogg HÄR! 



Dag 8: En bild på någon person som du saknar


Jag saknar knäppa raffa!


I'm awake!

Godmorgon allihopa! Nu är jag vaken och har precis ätit frukost. Idag ska jag nog leka med Hanna! Har inte träffat henne på flera månader så det blir kul att äntligen träffa frugan min! Jag vet inte vad vi ska göra, men om det inte händer någonting kul ikväll så kanske det blir att åka in till kungsan, 08 börjar ju idag!
Vi hörs om ett litet tag för tänkte nu tänkte jag sätta på en film!




Writes more tomorrow!

Godnatt alla bloggläsare, skriver mer imorn för nu är det sovdags för lilla mig! Är faktist helt slut och det blir skönt med lite skönhetssömn! Ha en bra kväll/ natt allihopa!






Skön party musik!

Hejsvejs! Ligger i min säng just nu och lyssnar på skön party musik och taggar inför lördag, det kommer bli grymt! Berättar om det någon annan dag kanske ;)

 

 

















bra låt ! :)








Skraplotter


Nate Archibald






Snygga väskor från nelly!





Hos fredrika

Hej allihopa, just nu är jag hos fredrika och kollar fortfarande på gossip girl. Vi har ätit massa dipp med grönsaker! Ikväll ska vi inte göra något speciellt tror jag, fredrika vill äta mat och jag vill göra något kul. Fast i försig, mat är kul attt äta, man blir glad av det haha!! Aja tillbaka till gossip girl nu, hörs om ett tag!

Söt fred hihi ♥




Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp



En bild på mig och hanna när vi dansar på en klubb i Indien!


Gooodmorgon!

Hejdär! Idag vaknade jag tidigt, vid tio. Så det går i alla fall framåt med att vända tillbaka dygnet. Då tog jag en lång och skön dusch och just nu sitter jag och äter lunch. Ska över till fredrika snart, hon har gjort i ordning dipp och grönsaker till oss och så har hon gossip girl boxen, wiihoo. Så jag skriver igen när jag kommit hem!

 


.


14 augusti, rekord igen.

Då var det rekord igen haha, men jag klagar inte. Lägger gärna upp nya rekord varje dag!!




Kvällsmys!

Hej! Det blev kvällsmys med mamsen ikväll, med godis och en bra film. Hanna ringde precis och ville att jag ska komma in till sank eriksplan nuuu,men nu är det ju så att jag sitter i min soffa med fettigt hår och chips smulor över hela mig så det skulle ta alldeles för lång tid för mig, det får bli partaj med henne imorn istället!!
Nu tillbaka till filmen, kollar borat just nu!






Bloglovin!

Hej kära läsare! Om ni gillar min blogg mycket och vill följa den kan ni även göra det genom bloglovin.
Klicka här
eller på bilden för att komma dit! Kul att så många läser min blogg, det kommer komma upp ett nytt besökarrekord ikväll igen!




Höstens vill ha!















Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Hannapyttipanna har jag inte träffat på väldigt länge, men ah idag ska jag i för sig göra det.


Godmorgon!

Hejsan!! Vaknade för några minuter sen och tänkte snart äta frukost. Är jätte glad idag hehe, är dagens blogg idag och det var jag även i går på en annan blogg. Det är så kul att folk gillar min blogg! Just nu växer den för varje dag, men besökarna kommer inte helt av sig själv. Man måste kämpa för att få folk att läsa ens blogg och även för att dom ska stanna. Så jag hoppas ni stannar och för alltid gillar min blogg haha!
Aja nu måste jag äta någonting är så jävla hungrig, hörs om ett tag!

 




Natti natti Zzzz..

Nu tänkte jag gå och sova, ska sova nere i min mammas säng för det finns spöken uppe i mitt rum.. Så vi får höras imorn, godnatt allihopa!

 




Rekord igen!

Hihi tycker det är så kul att så många har läst min blogg idag! Det bara blir fler och fler för varje, sa ju att jag skulle bli stor en dag, heheh!





Hiss och diss lista!



• Min blogg, för att den har börjat få så många besökare och jag tycker den är jävligt snygg!

• Min kräftskiva som är snart, det kommer bli så jävla kul!
Förra årets kräftskiva hos mig:

• Att jag är lat! Det är så otroligt skönt att absolut inte göra någonting på flera dagar!

 








Att sommarn snart är slut, känns som den har varit jätte kort..

Falska människor, behöver jag säga mer?

Att skolan börjar snart, det kommer bli jätte jobbigt att gå upp på morgonen!

Att jag har brist med pengar, orkar inte söka jobb..






Lilla jönssonligan

Hej! Ligger just nu och kollar på lilla jönssonligan, väntar på att middagen ska bli klar! Håller på och fixa en hiss och diss lista som kommer upp om cirka en timme. Förlåt för den dåliga uppdateringen idag!


Dag 5: En gammal bild på dig själv


Det här är en väldigt gammal bild tagen för några år sedan. Har för mig att denna bild är tagen när jag var i spanien. Ser ni vad brun jag var!!!?!?!?! Skulle gärna vara så brun just nu, är jätte blek..



Vaken!

Hejsan! Vaknade för några minuter sen, det går framåt i alla fall med att vända tillbaka dygnet. Sov lite kortare idag i alla fall. Min hjärna har inte riktigt vaknat ännu, så har inte bestämt mig för vad dagens planer blir. Min syster snackar om att åka och bada någonstans så vi får se om jag följer med eller om jag hittar på något annat.

.
.
.

Imorn kommer min hannapyttipanna hem i alla fall från gotland, har inte träffat henne på hundra år. Så då kommer hon hit eller så åker jag till henne. Sen på kvällen blir det nog partaajjj!

.
.
.
Men jag ska äta frukost nu, är skit hungrig så vi hörs om ett litet tack!



Sovdags!

Hej! Nu börjar jag bli lite pömsig och känner att det är dags att sova, ligger efter med sömnen just nu så är sjukt trött. Fattar inte varför jag ska lägga mig så jävla sent, så dumt av mig när jag inte ens gör någonting haha.. Just nu ligger jag i alla fall i sängen och fryser för tillfället, ska hämta en filt och sen tänkte jag decka.

.
.
.

Vet inte vad som står på schemat att gör för imorn, vi får väl se. Tar alltid dagen som den kommer. Vem gillar att planera? Men därimot skulle det vara bra med lite träning, vi får väl se om jag orkar imorn.
Nu orkar jag knappt hålla mina ögon öppna så vi får höras imorn. Godnatt!!





 


Tidsfördriv

Hejsan! Har då aldrig prövat en sån här så nu när jag kan tråkigt kan jag lika gärna slänga in den. Den kan väl vara bra eftersom jag har så många nya läsare, nu får ni veta lite mer om mig!

Om dig:
Vad heter du? - Cornelia
Hur gammal är du? - 17
Hur lång är du? - 1.80, låång
Vilken hårfärg har du? - blondin
Vilken ögonfärg har du? - blå
Är du nöjd med ditt utseende? - oftast
Vill du ändra något angående ditt utseende? - jag vet inte, man vill ofta ha det man själv inte har

Kärlek:
Har du någon pojkvän/flickvän? - nej
Är du kär? - nepp
Har du någon på G? - det kan jag inte påstå 
Har du strulat? - haha, vilka dumma frågor.
Vem strulade du senast med? - en kille haha
Är du olyckligt kär? - eftersom jag inte är kär så blir detta svårt att bli
Är du oskuld? - nepp

Mat/dryck:
Favorit mat? - sushi och plankstek
Äckligaste maträtten? - finns många, men typ lever
Äter du mycket/ofta? - mitt liv går ut på att äta
Vilken är din favorit läsk? - hallonsoda såklart
Favorit energidryck? - när jag väl dricker blir det oftast redbull
Gillar du sushi? - älskar

Känslor/tankar:
Är du lycklig? - oftast
du haft självmordstankar? - nej haha
Har du försökt ta livet av dig? - nej, är för feg för att ens våga försöka
Tänker du ofta på döden? - nej, jag gillar inte spöken
Är du avensjuk på något/någon? - jaa, jag skulle gärna vilja se ut och leva som victoria beckham 
Tror du på gud? - aldrig gjort
Vill du leva eller dö? - räcker det inte med sånna här frågor snart, nej haha!

Vänskap/Kompisar:
Hatar du någon just nu? - hata är grovt, men det finns många jag ogillar. man kan inte tycka om alla
Vem hatar du? - *ogillar, det håller jag för mig själv
Är du falsk mot dina vänner? - nej, såklart inte 
Har du många vänner? - har dom jag behöver
Saknar du dina gamla barndomsvänner? - nja, umgås fortfarande med många av dom

Övrigt:
Hemmakväll eller festa? - det är klart det är roligare att festa, men jag erkänner att jag är rätt lat

Pojkvän eller kompisar? - vänner går alltid före, men det är klart det är mysigt med en pojkvän 
Festar du mycket? - periodvis

Kissie eller Kenza? - kenza
Facebook eller msn? - facebook


Hahaha! världens löjligaste frågor, men nu vet ni lite mer om mig :D

 


Besöksrekord!

Hejsan!! Är så glad för att det är så många som har börjat läsa min blogg dagligen, dom senare dagarna har jag haft över 50 unika besökare och det påverkar verkligen min blogg. Det blir så mycket roligare att skriva och man vill uppdatera så ofta som möjligt. Så fortsätt läsa min blogg allihopa, är glad för att ni tycker om den! Senare i veckan lägger jag in lite mer nya grejer här i bloggen. Tänkte börja med hiss och diss lista, tycker sånt är kul. Sen kanske jag slänger in en dagens blogg i slutet av veckan. Vi hörs om ett litet tag ska fixa lite grejer nu!!

Min bloggstatestik:
Har inte hunnit få så många fler idag, eftersom det bara gått en halvtimme denna dag haha!


Puss♥


film time

Hejsan! Har ätit middag med moni nu och tagit en drink, men är helt jävla slut. Så det räckte med en drink för den här kvällen och nu väntar massa chips och filmen streetdance på mig. Har inte mer att säga just nu, så det var allt för stunden.


Puss♥


Nya fredagsplaner!

Hejsan! Har redan tröttnat på att sitta inne framför tv'n så nu har jag bjudit över Moni på middag, så vi ska dricka lite här och äta gott för att senare dra ut och festa lite. Är egentligen fortfarande helt slut, men styrs just nu av att jag är uttråkad. Så ikväll ska jag ha kul!

.
.

Just nu sitter jag bara framför tv'n och väntar på att moni ska komma hit, då ska vi börja laga mat. Det blir kroketter, kött och bea och seeeen hade jag tänkt att frossa i chips också! Det blir nog mysigt med middag.
Hör av mig senare för är upptagen med att kolla på entourage just nu.



Puss♥


Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv


Ja på bilden ser ni en väldigt full Cornelia, det här var en konstig tid i mitt liv som bestod av mycket alkohol, ingen självkänsla och konstigt umgänge!

Puss♥


Trött!

Hejsvejs! Kom hem från norrtälje för några timmar sen, det tog två och en halv timme för mig att komma hem för att den där jävla åkersberga bussen inte gick. Det var så himla jobbigt att åka hem, mådde så jävla dåligt på bussen. Det kändes som om jag skulle spy hela tiden. Det var en lättnad när jag väl kom hem efter hundra år på dom där jävla bussarna.

.
.

Just nu ligger jag och kollar på en film, är jätte trött. Det blev inte mycket sömn i natt, men det var kul. Vi satt uppe väldigt länge. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, äta gott och kolla film hela kvällen. Är inte taggad alls på att lyfta mig ur soffan och göra något kul. Ikväll är jag tråkig!



Puss♥


Framme

Hej, kunde inte blogga från bussen för det var ingen tekning inne i skogen. Man åker ju genom skogen när man åker till oscar. Han bor i norrtälje så det tar en timme för mig ungefär. Just nu sitter jag i alla fall på ett livet krök med oscar och två av hans kompisar. Det är trevligt, vi sitter och dricker lite och snackar massa. Jag ska va lite social nu, vi får se om jag bloggar senare. Annars blir det imorn, puss

Kvällens planer!

Hejsan! Kom precis ut ur duschen och ska börja göra mig i ordning för kvällen. Ska hem till Oscar, vi ska väl inte göra något speciellt ikväll. Antagligen bara vara hemma hos honom och kolla film hela kvällen, mysigt! Jag skriver mer när jag sitter på bussen för har lite brottom just nu!
Puss♥


Skräckfilm!

Hejdär! Har precis sett en jätte läskig skräckfilm som heter the crazies. Så nu är jag jätte rädd och vågar inte röra mig ur soffan. Skräckfilmen är verkligen ingenting för mig och jag är dum nog att kolla på det själv när ingen annan är hemma och ingen kommer hem förens sent ikväll.... Jag är jätte kissnödig, men vågar inte gå på toa och jag måste duscha om ett tag men det kommer jag garanterat inte våga.. för min dusch är på övervåningen uuhhh..  Och alla mina vänner och min syster vägrar komma hit för dom är upptagna, det är deras fel om jag blir mördad av en sjukkkkjävel!!!! Så nu vet alla det..




Puss♥


Dag 3: En bild på någon i din familj


Puss♥


Goooodmorgon!

Godmorgon allesammans! Vaknade för en timme sen ungefär och har precis ätit frukost. Ligger just nu framför tv'n och kollar på film. Vet inte vad jag ska göra ännu, men vi får se vart dagen tar mig. Tänkte hoppa in i duschen om ett litet tag så vi får höras lite senare, nu vet ni att jag lever i alla fall.


Puss♥


Godnatt allihopa!

Godnatt! Tänkte sova nu, så vi får höras imorn. Godgott alla bloggläsare!

Och alla följ min blogg på bloglovin!
 Följ min blogg med Bloglovin


Puss♥


Sommaren är snart slut

Blääää sommaren är snart slut och skolan börjar om 12 dagar... Det är snart vinter känns det som i alla fall. Här är lite bilder från vinter 2010:


















Puss♥


Dag 2: En bild på någon du älskar


Min finaste mami!

Puss♥


Deg dag

Hejdär! Tycker dagens väder är en ganska bra anledning att ligga hemma och dega hela dagen. För det är precis det jag har gjort idag, vaknade vid tre och har ätit lite. Just nu ligger jag och kollar på grease, en av mina favorit filmer. Men kollar på fyran så det är massa reklam hela tiden..


Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, ska nog ha filmkväll med mamsen. Man blir inte så taggad på att göra något speciellt pågrund av vädret, men nu börjar filmen igen så vi får höras lite senare.
Och juste sladden till kameran fungerar fortfarande inte så kan inte lägga in några nya bilder, måste helt enkelt köpa en ny sladd om jag inte får den att fungera igen. Aja hörs sen.



Puss♥


Knas assåå!!

Hej, det är knas nuu. Därför den dåliga uppdateringen hehe. Ne, jag skojja bara. Jag har varit på fest och hann inte blogga innan jag drog ut. Men nu är jag hemma, det blev en tidig hemgång för det blev knas där + hade ganska tråkigt. Så nu är jag hemma och äter pankakor och soppa just nu, muuuums! Tänkte försöja sova snart eftersom jag inte sovit före fyra på flera veckor. Så vi får helt enkelt höras imorn om jag nu inte ligger vaken hela natten som vanligt, då kanske jag slänger in ett till inlägg.
Godnatt på er.



Puss♥


Dag 1: En bild på dig själv


jag gillar den här bilden, tycker jag är riktigt söt här hehe!!

Puss



30 dagar i bilder!

Dag 1: En bild på dig själv
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på någon person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon som du känt hela ditt liv
Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med just nu
Dag 16: En bild på en person som du va med igår
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild på någon person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om


Puss♥


Goooodmorning!

Hejsaaan! Har sovit hela dagen, men nu börjar jag vakna till liv igen. Det var en trevlig kväll igår, det började med att vi satt nere vid kanalen och förade lite. Sen drog vi vidare till en kille som heter max. Där var det ganska mycket folk och det var rätt så kul där. Vid halv tre tiden gick vi till statoil för att äta lite, sen gick vi förbi en kompis som heter micke och satt och snackade med honom ett tag medans jag väntade på att min buss hem skulle gå. Men som tur så kom min mamma och hämtade mig, annars hade jag nog slocknat där.


Just nu ligger jag framför tv'n och kollar på grease 2, den är ganska så dålig om man gämför med den första grease filmen. Men det finns inte så mycket annat att kolla på¨så det får duga. Jag vet inte vad som händer ikväll än, vi får se vad jag känner för att göra. Är ganska så trött eftersom jag inte somnade förens vid fem imorse.

Min sladd till kameran hackar just nu så lägger in bilderna om ett tag när jag lyckas få in dom på datan, vi hörs om ett tag när det fungerar igen!


Puss♥


Woho

Hej, har varit vid kanalen ett tag nu och det var väl trevligt. Men vi tröttna, så just nu sitter vi på ett krök hos en kille. Det är lite mer drag här så man börjar bli rätt taggad. Nu kör vi haha. Vi hörs senare eller ja mer chans imorn. Ska ta lite bilder om jag orkar. Har kameran med mig. Vi hörs, puss

Home!

Halloj!! Hemma från golfen för en timme sen kanske och det har varit en mycket trevlig dag. Jag kom delad sista/ andra plats med min syster. Vi är ungefär lika dåliga båda två på minigolf. Jag har precis ätit en jätte god middag, kött potatis och tzatziki och just nu sitter jag och äter god frukt. Mums!


Snart tänkte jag börja göra mig i ordning för kvällen. Tror jag ska ut och träffa Linda och Lina vid kanalen, det ska tydligen vara mycket folk där ikväll. Så det blir säkert roligt, annars blir det nog en tidig hemgång. Skriver om ett litet tag.

Bilder från idag: 
 





Puss♥


Godmorgon!

Hej! Vaknade för ett litet tag sen och har precis ätit frukost. Idag ska jag hänga lite med syrran och hennes pojkvän. Vi ska åka och bowla eller spela mini golf, vi har inte bestämt oss än. Vi ska i alla fall hitta på något istället för att ligga hemma och dega på soffan.

Nu ska jag ta en dusch hade jag tänkt mig så vi får höras lite senare.



Puss♥


Svull kväll!

Hejsan! Har haft en jätte mysig kväll hemma med min familj och ätit gott hela kvällen. Först fick jag en god middag som min mamma hade gjort. Efter det tog jag, syrran + hennes pojkvän bilen och hyrde två bra filmer och köpte hem ännu mera goda saker. Sen satt vi oss framför tv'n och kollade på filmerna och svullade järnet! Är så jävla mätt så att jag snart sprängs känns det som.

Just nu ligger jag i min säng och ska väl försöka sova snart. Börjar bli lite pömsig. Vi hörs imorn när jag vaknar!

Kvällens svullfest!




Puss♥

 

http://www.bloggriket.se/


Bilder från igår

Hello, här är bilderna från igår kväll när jag var på krök hos en kompis till emma. Det var en mycket trevlig kväll! Här är dom i alla fall:

emma var i farten igår



jag, den världskända coco!


I väntan på bussen påväg dit


emma, nån snubbe där och jag


smile! emmapemma


smakrik drink! nattfjäril ville bada


too cool for you!


och så här slutade kvällen för emma i mitt kök..


Puss♥


Ny header!

Hej! Vad tycker ni om min nya header? Visst är det snygg, tack lillsyrran för ännu en fin header. Vilken tycker ni är snyggast? Den nya eller den gamla?


den nya headern :)

vs

den gamla headern


Puss♥


Boxning!

Hej! Har precis varit på friskis och kört ett boxningspass och det var så himla jobbigt!! Fast jävligt kul, så nu ska jag börja gå på det varje vecka och bli fitt! Kom hem för ett litet tag sen och ska äta middag om ett tag. Sen har jag köpt med mig lite gott så vi ska ha myskväll framför tv'n ikväll, jag och mina systrar och min mami. Så jag hoppas det går någon bra film på tv ikväll. Uppdaterar snart med alla bilder från kvällen igår.



Puss♥


Hemma

Hej, kom hem för ett litet tag sen och har precis ätit massa mat och druckit massa vatten. Det var en ganska trevlig kväll som jag gärna gör om igen. Just nu ligger jag i sängen och försöker få ner vatten i fyllo emma haha. Vi ska sova nu, så vi hörs imorn. Puss och kram skumbanan :-)

Just nu

Hejsan! Är hemma hos en kompis till emma just nu. Det är chill krök här. Det är ganska trevligt, men känner ingen förutom emma här. Men nu vet ni i alla fall att jag lever. Vi hörs lite senare. Puss

Världens finaste låt


Hungrig

Hejdär! Sitter nere vid favoriten. Det här tog längre tid än vad jag trodde. Jag dör av hunger just nu eftersom jag inte hann äta frukost. Ska väl börja gå hem snart och göra mat. Det är bra att jag hittade den här mobilen, mina andra har inte klarat av att jag bloggar från dom. Men aja vi hörs om ett tag, puss

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för ett litet tag sen och ska röra mig ner mot favvan snart för att fixa lite saker. Har ganska bråttom just nu så vi hörs när jag kommer hem om mindre än en timme. Hoppas ni sovit gott!

 

 

Puss♥


Kan inte sova

Hej. Ligger vaken och kollar upp i taket just nu. Kan inte sova för det är så jävla varmt i mitt rum. Klockan börjar bli mycket nu och jag känner att jag har börjat vända på dygnet lite för mycket. Jag klarar inte av sova sova så här sent varje kväll.. Just nu bloggar jag från mobilen, hittade en helt oantänd mobil hemma idag och den är faktiskt väldigt bra, mycket bättre än mina andra skit mobiler som jag har haft det senaste året i alla fall. Aja, ska väl göra ett nytt försök med att sova nu, vi hörs imorn! Puss och godnatt

Just nu!

Just nu sitter jag och dricker te och kollar på american dad, funny! Juste jag övningskörde idag och körde i femtio på en jätte svår väg, tycker det var bra eftersom det var andra gången jag körde. Aja kollar tv, hörs.








Puss♥


Idag


Jag, monkan och min familj åkte och badade vid largen idag. Det är så grymt fint vatten där och långgrund, jätte mysigt badställe i alla fall!


Man kan inte vara på en strand hela dagen utan mat. Min föräldrar hade gjort en jätte god picknik som bestod av mackor, grönsaker, frukter, kakor, bullar och saft. Mums!






Puss♥


Igår!

Hej! Det gick inge bra för mig att flytta bloggen till nattstad så det får vänta till jag fattar hur man gör. I alla fall, igår så först åkte jag och åt gratis pizza på emmas jobb, gratis är alltid gott!! Sen åkte jag hem och var lite med familjen. På kvällen, vid tio tiden åkte jag och moni in till stan för att fika. Det slutade med att vi gick runt i gamla stan, det var så mysigt där. Sen gick vi till kungsan och kollade lite vad som hände där, angående pride festivalen. Sen hamnade vi på donken, så det blev våran fika. För allt annat hade hunnit bli stängt. Vid ett började vi röra oss hem och hamnade på en buss som åkte runt halva sverige innan den åkte till oss. Så kom inte hem till moni förens vid tre/ halv fyra. Då sov jag där!

Lite bilder från igår













Puss♥


uppdaterar snart

Hejdär!! Uppdaterar snart håller på att fixa bloggen och förflyttar den till nattstad. Skriver när detta är klart och berättar då om gårdagen och idag. Se yaah soon!

 

Puss♥

 

cococornelia -

bada

Hejsvejs! Vaknade för ett tag sen eftersom emma väckte mig. Vi har precis kollat på film och ätit frukost så eftersom det är så fint väder tänkte vi dra och bada nu. Ska nog dränka emma eftersom hon väckte mig i morse, är jätte trött.. buhhuuuu. Hörs senare!



Puss♥


Pizza

Hejdär! Kom precis ut ur duschen och ska ta bussen snart. Ska till emmas jobb och äta pizza och vänta på att hon ska sluta. Sen ska vi hem till henne och ha svullkväll och bara ta det lugnt. Ska nog sova där för orkar inte åka från henne sent. Ha en bra kväll allihopa så skriver jag mer imorn.



Puss♥


sooool

Hejsvejs! Är hemma hos mig just nu med emma. Åt lunch precis så vi ska väl hitta på något att göra snart. Åka och bada eller något. Det är ju jätte fint väder idag så känns som man borde passa på att sola lite. Känner mig jätte blek eftersom min syster emma kom hem igår och var brunare än mig. Jag har alltid varit brunast av båda mina systrar. Så nu måste jag börja sola och om inte det hjälper får det väl bli stek i solarium.

Aja ska ut i solen nu, hörs sen.



Puss♥


chilling

Hallådär! Ligger och degar i soffan och kollar på film just nu. Det har jag gjort precis hela kvällen. Snart tänkte jag gå och sova. Väntar bara på att syrran och hennes pojkvän ska komma hem från arlanda. Dom har varit utomlands i en vecka.


Imorn ska jag träffa emma, har inte träffas henne på hur länge som helst. Hon har sagt att hon ska komma hit vid elva och väcka mig. Jag som ville sova ut... aja det är bara bra för mig om jag börjar vänja mig vid att vakna tidigare + att det ska bli fint väder imorn. Jag har inte solat mycket denna sommar och den börjar ta slut. Så det behöver jag verkligen göra.


Aja nu kom syrran hem så nu ska jag sova, godnatt!!



Puss♥


Trött.

Hejsan, har inte haft ork att blogga förens nu för jag är så grymt jävla trött. Det var en trevlig kväll igår hemma hos en kompis till Linda. Hon hoppade på bussen jag kom med och vi åkte direkt hem till Calle tror jag han hette. Sen var vi där hela kvällen och drack och satt och snackade, men problemet var då att vi aldrig gick och la oss. Eller ah vid åtta på morgonen slocknade jag, men vaknade sen vid tio för att det var så jävla varmt. Wohooo... har sovit två timmar så känner mig så seg så jag knappt orkar röra mig. Så när jag orkade ta mig upp ur sängen tog jag bussen hem, en och en halv timme på en lökig buss.

Så idag har jag inte gjort ett skit, legat framför tv'n som en död fiskpinne och försökt få i mig mat. Det är nu jag börjar få liv i mig. Ska göra en kopp te och äta chips nu hade jag tänkt.

Åhhh juste, jag har träningsvärk haha, jag lyckades slita mig upp från soffan igår och träna. Har gjort ett tränings schema som jag måste följa. Ska träna lite varje dag, det behöver inte vara mycket bara jag tränar lite. Det sprack dock idag, men det gills inte tycker jag så imorn fortsätter träningen och imorn ska jag övningsköra igen. Wihho, det är kul!!

En bild från igår som jag hitta på facebook. Kanske lägger in fler sen från min kamera. Men måste kolla igenom dom först och se om det ens är värt det.


Puss♥


Ljusterö ikväll

Hejdär!! Har inte haft lust att blogga förens just nu. Jag har ändå bara legat död på soffan och ruttnat, men ikväll ska jag förhoppningsvis ha roligt. Jag ska till ljusterö till min kompis linda. Vi ska på krök och ha det skojj!! Nu måste jag in i duschen och börja fixa mig. Vi hörs väl imorn :)



Puss♥


RSS 2.0