Övningskörning

Hej! Glömde berätta att jag övningskörde igår, det var så himla kul. Det var första gången jag körde, så jag erkänner att jag var livrädd först. Körde iförsig med atomat, men jag ska väl lära mig gasa och styra först. Sen får det svåra börja med växel. Imorn har jag planerat med min papi att köra igen och då ska jag väl våga gasa lite mer än första gången. Jag måste lära mig köra nu eftersom jag så gärna vill kunna ta körkort när jag fyller arton. Har i försig flera månader på mig, men det här lär väl ta sin tid. 


Just nu ligger jag i min säng och tänkte försöka sova om ett litet tag. Har myst med familjen framför tv'n hela kvällen. Jag har varit så himla trött idag, så har verkligen vilat ut mig. Imorn har jag lust att ta en nattfika, så ska väl försöka dra med mig någon in till stan. Älskar att fika på kvällen, det är så mycket mysigare än att göra det på dagen. 

Aja har inget mer att skriva nu, så vi hörs väl imorn. Sov gott!! 



Puss♥ 


Vaaarmt

Hejdär! Har legat ute i solen hela dagen och fyfan vad varmt det är!! Men man ska väl inte klaga, det blir väl typ vinter snart. Igår så åkte jag och line hem till en klasskompis till mig, ludde. Där va vi hela kvällen, det blev en rolig kväll och jag kom inte hem förens vid fyra. Tyvär blev det inga bilder.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra än, har inte pratat med någon än. Men är sugen på att kolla film med familjen och äta godis. Annars gör jag väl samma sak fast med brudarna, vi får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Nu tänkte jag gå in och fortsätta kolla lite på tv och vänta på mat, såg precis tinas sommarkök. Det såg riktigt gott ut i alla fall. Skriver senare för nu är det ciao bella på tv.

 

Puss♥


Bilder från mysfika i stan med lillasyrran i förrgår











Puss♥


Hemma nu!

Hello! Är hemma från stan nu, fyfan vad jobbigt varmt det har varit idag eller det är typ fortfarande det. Har i alla fall ätit med syrran, blev en jätte god sallad. Lägger in bilderna snart, för ska ner och äta när som helst. Måste tydligen hjälpa till att laga mat nu också.

Ikväll ska jag nog leka med jasmine, hon ska sova här och vi ska väl ut och hitta på något riktigt kul. Ska nog även träffa lina. Men vi får höras lite senare för nu ropas det nerefrån att jag måste komma.



Puss♥


Mot stan

Hello! Hinner inte skriva så mycket just nu. För jag ska in till stan, bussen går snart. Ska fika med min lilla syster julia. Sen ska jag växla lite pengar och fixa lite annat. Har fortfarande inte växlat tillbaka mina indiska pengar, det var ett halvår sen jag var där. Men det är i för sig bra för dom pengarna behöver jag verkligen nu!! 
Aja måste kila.



Puss♥


Kan inte sova

Heellooo! Ligger i sängen och försöker bli trött, men det går då inte så bra. Är jätte pigg eftersom jag sover så länge på dagarna. Leker på facebook och läser massa bloggar för tillfället, om jag inte blir trött snart kommer det nog sluta med att jag börjar spela något kasst spel på någon spelsida och fastna framför det hela natten. Jag vill alltid klara ut alla nivår innan jag slutar. Det det får då inte hända ikväll, vill inte förstöra morgondagen.

Imorn vet jag inte vad jag ska göra än. Min pappa ville övningsköra med mig, så det kanske blir av. Har aldrig kört bil i hela mitt liv. Så om det blir av blir det nog väldigt svårt och läskigt. Men jag vill ta körkort när jag fyller arton så snart måste jag väl börja köra. Fyller arton om 9 månader och 7 dagar så det är ganska långt kvar, men endå. Det kommer ta långt tid för mig att lära mig köra bil känner jag på mig.

Imorn tror jag att det ska bli fint väder, eller jag hoppas det i alla fall. Hoppas på solväder, för sola är något jag inte gjort mycket den här sommarn. Brukar i vanliga fall bli mycket brun på sommarn, men inte denna. Känner mig som en riktig blekfis.


Aja ska väl försöka sova nu, skriver imorn när jag vaknar antar jag. Nu behöver jag min skönhetssömn hehe!



Puss♥


Hemma

Hello! Ligger hemma uppe på mitt rum och leker data. Det får bli kvällens att göra haha. Det blev inget ut och gör något kul ikväll, så nu duschade jag och fixade mig helt i onödan. Well well, det har fördröjt tiden under kvällen i alla i alla fall.


Snart tänkte jag gräva lite i kylskåpet och se vad som finns där och sätta mig framför tv'n och umgås lite med mum and dad. Trevligt.. Aja har inte så mycket mer att skriva eftersom jag endast sitter hemma just nu. Men kan skriva lite mer senare i alla fall.

Jag just nu skulle jag vilja säga, men ser ut som ett träsk just nu..


Puss♥


Fittlov

Hej, ligger och deppäter i min säng. Har typ deppätit hela det här jävla lovet för mitt liv är så sjukt tråkigt. Jag förstår om jag blir tjock i framtiden haha. Eller vadå i framtiden typ snart. Jag är så trött på det här lovet nu för jag gör verkligen ingenting och jag mår bara dåligt över att inte göra något. Mitt lov har jag spenderat mest på min jävla soffa framför tv'n och frossat i mat. Jag som såg fram emot sommar, det gör jag ju verkligen inte längre. Vill tillbaka till skolan så jag gör någonting. Ahhhhh..


Aja nu ska jag duscha så jag i alla fall ser fräsh ut när jag hänger mig ikväll.. Ne men ja ska väl försöka hitta på något för en gångs skull. Ska inte till lina ikväll för det blev inget, det va ju kul. Vad fan ska jag göra nu?? Typ kolla film med mina vänner. Det är suger juu.. Hahha ska börja skriva hur jag känner här, har ju ändå bara fyra läsare och en av dom är jag själv. Verkligen storbloggare, YEY!


Vi får väl höras senare trogna läsare om jag nu har något att skriva om. Hoppas ni alla har ett tråkigt lov!!



Hejdå!


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade precis och ligger fortfarande kvar i sängen. Igår var en trevlig kväll. Jag freddan och line drog hem till albin, fredds pojkvän. Där var vi hela kvällen och satt och snackade och drack lite. Jag drog hem tidigt igår, kom hem vid ett tiden. En tidig sömn tänkte jag då, men ändå lyckades jag inte somna förens vid tre.



Ikväll ska jag nog hem till lina på andra sidan stan, vi ska grilla där och dricka lite. Det blir nog mysigt. Så jag sover nog där, orkar nog inte dra hem själv därifrån mitt i natten. Men det blir nog trevligt eftersom jag aldrig varit hos hennes pappa förut. Måste se vart brudens andra hem är!


Nu ska jag försöka slita mig från sängen och datan och gå ner och äta något. Magen börjar kurra och då är det dags för fruukost. Som om jag äter frukost, jag hatar frukost. Man ska äta mat, spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, en macka eller annat frukostliknande är aldrig gott! Det blir nog en stor sallad för mig nu.
Skriver lite senare.

Slumpad bild. Natthumor med fredrika, gulbil!


Puss♥


Skit bra film!!

Måste bara rekomendera denna film. Den var så grymt bra!!! Skrattade igenom nästan hela filmen, skit bra humor. När jag satt inne på bion ville jag att filmen aldrig skulle ta slut, så bra va den haha. Ni måste i alla fall se den!!



Puss ♥


Godsaker!

Hej, kom hem för någon timme sen efter att ha varit på promenad. Gick till favvan med raffa och vi köpte massa godsaker. Så nu har jag suttit framför tv'n och ätit massa. Och ikväll blir det ännu mer gott ätande eftersom jag ska på bio. Ångest.. jag hade tänkt börja bli nyttig och börja träna men inget av det verkar hända hehe. Jag lägger in bilderna från i helgen ikväll när jag kommer hem istället. För orkar helt enkelt inte göra det nu.


Nu ligger jag framför tv'n och kollar på något barnprogram på disney channel. Älskar sånt och kommer nog aldrig växa upp från sånt. Snart ska jag börja fixa mig för kvällen eftersom jag ska in till stan på bio med mamsen. Så vi hörs när jag kommer hem senare ikväll!



Puss♥


Min helg!

Hejdär! Jag har väl haft en helt okej helg. I fredags åkte jag och moni ut till vätö, hem till hanna. Där va vi hela kvällen och grillade och hade det mysigt. I går lördag åkte vi hem, kom inte hem förens vid nio pågrund av busstiderna, det tog tre timmar för oss att ta oss hem... Skit jobbigt. Så när jag väl var hemma orkade jag inte göra något och fastnade framför tv'n med massa mat. Gjorde en fet tonfisksallad, så jävla gott!!

Nu ligger jag framför tv'n och kollar top model, ska snart hoppa in i duschen och sen göra något hade jag tänkt. Ikväll ska jag gå på bio med min mamma, det blir mysigt! Vi ska se brides maids, tror det kan vara skit bra.
Vi hörs lite senare, då lägger jag in lite bilder från i helgen!



Puss♥


Hultsfredsfestivalen






































Dags att skriva lite..

Hejdär!! Har inte haft lust att vara känd bloggare på några veckor nu, men nu är jag tillbaka. För tillfället i alla fall. Just nu är jag bara hemma, är trött och lite sliten. Igår var jag hemma hos en kompis där vi grillade och drack lite, men det blev lite för mycket för mig.. Idag ska jag nog inte göra något alls, typ liggga hemma och äta hela dagen framför tv'n. Orkar inte göra något annat och jag ska ändå upp tidigt imorn och ta någon spruta. Sen ska jag nog till norrtälje till Hanna.
Hultsfredsfestivalen var mycket kul, berättar mer om det lite senare idag.



Puss♥


partaj!!

Hejdär"" hehe, super hos en kompis kuiuuuul!! ja , snart drar vi till hultsfredfestivalen. woooohgoooooo!! godantt alla sovande!! :DDDDD


Nu drar jag

Bussen går om en kvart, nu mot norrtälje!
Jag just nu:



Puss♥


Just nu



Hejdär! Kom ut från duschen för ett tag sen och har precis klätt på mig. Nu känner jag mig fräsh igen. Ikväll ska jag hem till oscar, har inte träffat honom på väldigt länge så det blir nog mysigt.
Nu ska jag göra lunch för börjar bli hungrig.

Puss♥


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och kollar på film, har precis ätit en fralla till frukost med coola. Mår mycket bättre idag, ingen feber än så länge. Ska ta en dusch snart och sen får vi se hur jag mår. Om jag orkar ska jag till norrtälje idag. Det hade varit mysigt att åka dit, så hoppas jag piggnar till snart. En dusch brukar alltid hjälpa plus att jag känner mig så jävla ofräsh just nu. Känner mig inte som en människa just nu. Skriver mer lite senare.



Slumpad bild på mig och min fru
 
Puss♥


Godnatt!

Puss♥

Kill me!!!

Hej, ligger fortfarande kvar i min soffa. Det blir absolut ingen bio ikväll för jag mår så jävla dåligt. Jag har legat här och bölat hela kvällen för att jag mår så dåligt och inte vill vara sjuk. Haha, just nu orkar jag i alla fall skriva det här eftersom jag tryckt i mig ipren. Men det jävla pillret hjälper inte helt alls, ligger här och kokar. Är så jävla varm så man skulle faktist kunna steka ägg på mig just nu. Ni som är sugna på ägg är då välkomna hit att steka miljövänligt.
Åhhhhh jag har inte tid för att vara sjuk.. har mysiga planer för imorn så vi får se hur det blir med dom. Hoppas jag vaknar upp och är helt frisk imorn.. inte så troligt men man kan ju alltid hoppas!
Nu ska jag gå och döö någonstans, skriver kanske senare om jag orkar..
Såhär vill jag må imorn!!
Puss♥

Tagga tagga tagga!

Heeeej! Jag är så sjukt taggad just nu inför tisdag, en vecka kvar. Då öppnar hultsfredsfestivalens camping och gissa vem som ska dit?? svårt vaaa, nemen jag såklart! Det kommer nog bli grymt kul där. Fuck p&l, go hultsfred! Vi kommer vara där i fem dygn, yey vi ska bo i tält. Är jätte taggad hehe, det är inte långt kvar nu. 5 dygn inne i dimman blir nog toppen! Hoppas ingen snor mina grejer där, man får nog verkligen hålla koll på allt man har med sig. Aja den som tar någon från mig åker på däng!! Tack Hanna och Ullis igen för denna bästa födelsedagspresent, ni är bäst! ♥
På lördag drar jag och hanna till vimmerby för att hälsa på min mormor och lite vänner där nere. Det är skönt för det ligger mycket nära hultsfred så vi får skjuss dit sen på tisdag.
Nu ska jag dricka te och bli frisk!!
Puss♥

Förkyld!

Hejsvejs! Ligger hemma på soffan och hostar. Ska seriöst gå hem till moni och skjuta henne och hänga henne uppåner. Det var hon som smittade mig. Vem blir förkylt på sommarn... tydligen jag! Aja ligger och kollar på bachelor även fast jag nog sett precis alla avsnitt redan, men det är ju bra. Jag ska lätt vara bachelloret i framtiden. Ikväll ska jag kanske gå på bio med elakingen som smittade mig, men vi får se om jag orkar. Måste fan bli frisk eftersom jag ska iväg på lördag. Hehe tagga tagga! Berättar mer om det i nästa inlägg.
Nu ska jag äta mat, seyah!
♥♥♥
Puss♥

soffpotatis

Hejdär! Ligger i min soffa och kollar på tv, är en riktig soffpotatis! Men snart ska jag hoppa in i duschen och åka in till stan och fika med min fina vän Lina som äntligen kommit hem från österrike. Har saknat henne! Vi ska fika och sen åka hem till mig och sova. Det blir nog en mysig kväll. Nu måste jag skynda mig så jag inte kommer in så sent. Skriver mer när jag kommit hem!



Puss♥

Kläderna

Hello! Här har ni kläderna som jag lovade. Är sjukt nöjd med allt!


Snygg klänning från bikbok.


byxdress från bikbok.


söt klänning från zara.


ännu en klänning från indiska


shorts, de gula från gina och de jeans färgade från hm.


fin kjol från hm.


snygga bh'ar, den ena för 50kr och den andra för 75. Båda från hm, ett riktigt kap!


Skor från dinsko.

Dessa kläder har jag köpt denna vecka, men har lite ångest över hur mycket pengar jag har spenderat.. Aja ska kolla film nu.

Puss♥

hehe sorry

Hejdär! Har inte orkat blogga på ett tag nu, skärpning för mig!! Har shoppat jäääätte mycket den här veckan så lägger upp bilder på allt ikväll. Finns verkligen massa bra och billiga grejer nuu. Så passa på att shoppa gott fok.
Igår tältade jag med raffa, det var kul hehe. Fast ganska läskigt eftersom  jag trodde raffa sov.. hon gjorde en riktig luring där..
Just nu ligger jag i min kära soffa och kollar på film, bra att det är söndag. Då får man inte dåligt samvete av att ligga inne hela dagen för det är precis det jag har planerat att göra. Det enda jag ska göra ikväll är att möta raffa och sen blir det tillbaka till soffan. Skönt! Men måste fan börja träna.. åhh det är sommar då ska man inte göra sånt, men måste typ. Blää och fyyy!
Nu tillbaka till filmen, hör när jag tagit kkort på mina kläder typ.



Puss♥


RSS 2.0