Min midsommarhelg

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppatering i en vecka nu, men har jobbat och sen firat midsommar. I torsdags åkte jag hem till Hanna för att leka lite med henne. På fredagen bestämde vi oss för att fira våran midsommar i nyköping så vi tog bussen in till stan och satte oss på ett tåg dit. Väl där var det redan kväll så vi åkte direkt hem till en kille som vi skulle föra hos. Där va vi, Karolina och ett gäng trevliga grabbar. Senare på kvällen drog vi vidare på partaj en bit bort. Det blev en kul kväll!
I lördags hade vi myskväll hemma hos Karolina och kollade på tv och åt gott hela kvällen. I går, söndag så åka vi alla hem. Så var hemma igår vid åtta typ och tog det lugnt hemma.
Idag har jag soolat och spelat fotboll med lilla syrran hela dagen och nu sitter jag i min sköna soffa framför tv'n. Kollar på film och tänkte göra mig en kopp te snart och sen ta en promenad med någon. Det får inte bli sent för imorn ska det jobbas, men vi hörs lite senare!
Lite bilder från helgen;
Hanna & jag påväg från vätö


I väntan på bussen




Grabbarna, där vi förade


Jag och Karolina


Redo för fest!

Sen blev det inga bilder när vi väl kommit till festen. Nu ska jag dricka te. Seeyah!
Puss♥


TRÖTT!

Hejhej! Nu är jag hemma i alla fall efter en slitsam dag på jobbet. Är så jävla trött nu så blir nog sängen om ett litet tag, men först te och bulle! Imorn blir det jobb igen... fast blir sovmorgon till nio. Det är lite skönt i alla fall. Just nu ligger jag och kollar på film med familjen, mysigt! Ska försöka uppdatera mer här imorn, men sover i båten då så kanske blir ett mobilinlägg om jag får igång mitt internett. Vi hörs då. 



Puss♥ 


Jobb!

Hello! Har jobbat hela dagen idag och därför inte kunnat blogga. Just nu sitter jag i min pappas båt och äter godis. Ska sova snart hade jag tänkt eftersom det blir jobb imorn oxå. Bloggar från mobilen just nu så har ingen aning om hur detta kommer se ut. Kommer nog inte kunna blogga igen förens imorn kväll. Jag kommer hem då, vi hörs då. Tjingeling! <3

Home!

Tjenare, nu är man hemma efter en mysig kväll hemma hos Line. Blev god mat och massa skit snack ikväll. Det blev en tidig kväll pågrund av att jag ska upp väääälddiigt tidigt imorn. Nämligen om fem timmar, klockan halv sex. Visst låter det lockande... men blir ett måste eftersom jag ska jobba. Behöver lite cash nu! Men nu måste jag faktist sova, här är lite bilder från ikväll;

 











Puss♥


Present köp!

Hello! Har precis duschat och klätt på mig, jätte skönt. Nu känner man sig som en människa igen. Jag har ätit så jävla mycket godis idag, så nu sitter man här med ont i magen. Man får väl skylla sig själv, buhuhu.. Snart ska jag gå och möta Jasmine, hon ska hjälpa mig leta present till Line. Ska försöka hitta något fint till henne på margretelunds mataffär, favoriten haha. Har inte tid att åka någon annanstans och fixa present, men jag kommer säkert hitta någon smaskig present där. Skriver mer när jag kommer tillbaka.
Jag för tio min sen;



Puss♥


Godmorgon!

Hejdär!! Vaknade för någon timme sen kanske och har precis ätit frukost. Gjorde mig en god soppa och mackor. Ligger just nu och kollar på film, Air bug räddar spelet. Handlar om en hund som är bra på fotboll typ. Helt okej film, men ganska töntig haha. Idag ska jag åka till ett ställe utanför vaxholm och fixa lite grejer till min pappa, men detta blir bara av om jag hinner. Det tar minst fyra timmar fram och tillbaka. Ikväll ska jag hem till Line på middag, vi ska fira henne eftersom hon fyllde år i onsdags. Det blir nog en mysig kväll.
Just nu;







Puss♥


Natti natti Zzzz..

Helloo!! Har precis kollat på när mörkret faller. En grymt bra svensk film som ni måste se om ni inte redan gjort det. Har som sagt legat inne hela kvällen och svullat med godsaker. Det säger man icke nej till! Nu tänkte jag gå och sova snart. Brevid min mamma då eftersom jag är mörkrädd... och ingen annan är hemma ikväll. Hehehe, det finns ett litet barn inom mig. Goodnatt allihopa!



Puss♥


Mat <3

Hejdär! Har precis ätit pizza och ligger och äter godis och chips framför en film just nu. Blir nog att stanna här i soffan resten av kvällen, sitter ganska bra här just nu. Lite bilder som jag tog nyss;







Puss♥


Pizza

Nu ska jag och mamsen åka och köpa pizza och massa andra godsaker, mums!! Det var jätte länge sen jag åt pizza. Sen blir det nog myskväll hemma med min mamma hela kvällen. Vi får se om jag orkar mig ut och träffa brudarna. Nu ropar mamsen, måste springa till bilen!



Puss♥


myskväll med brudarna igår







Puss♥


Tävling!

Hej, nu är jag med i en jätte rolig tävling. Tycker jag i alla fall och man får väl hoppas på vinst. Man vinner jätte fin hårförlängning som man får göra hos frisören. Det är lite över min budgett att göra det själv, men har alltid velat göra det! Detta görs och kommer från www.frisorcenter.nu samt www.headzone.se.
Kolla vad snygggt!



Puss♥


Sovdags!

Hejsvejs!! Har inte bloggat idag för har inte orkat + har inte gjort ett skit. Förutom att ha solat i typ en kvart, ätit mat, pluggat och kollat på tv. Fan visste att min dag skulle sluta på soffan.. inte bra för min hälsa eftersom jag nu för tiden bor i den tresittsiga soffan.. :( Borde döpa om min blogg till typ coco och hennes händelsefulla liv i soffan. Svårare än så är inte mitt liv för tillfället. Imoooorn är det i alla fall skola och Lina ska följa med dit. Hon kanske ska börja där nästa termin, jippi! Men nu måste jag verkligen sova känner jag annars kommer jag aldrig komma upp imorn. Måste gå uppp tidigt för måste duscha, hatar att göra det på morgonen.. buhuuu. Gooonattt allesammans!!


Bild från i torsdags, då jag var ute och åkte båt på det stora havet med min syster, hennes boyfriend, lina och min pappa. Det var myysigt!!

Puss♥


Fika i stan

Hello! Nu måste jag skynda mig att fixa mig, för jag ska in till stan snart och fika med monkan. Det är alltid mysigt att fika på nattfiken. Vi hörs när jag kommer hem, för hinner inte skriva mer nu.



Puss♥


Gooooomorgon!

Hejsvejs, nu är jaaag vaken och redo för en ny dag. Redo för en ny dag att ligga i min soffa och kolla på tv typ.. Nej men om jag hinner ska jag hitta på något skoj idag hade jag tänkt, men först plugg eller nej först mat! Nu hade jag tänkt gå ner och göra en stooor frukost till mig så min lilla mage blir mätt, den kurrar väldigt mycket just nu. Den låter som en jordbävning, bokstavligen. Vi hörs lite senare, det är jobbigt att skriva med en tom mage, tjingeling.


Lite såhär seriös och småsur ser jag ut när jag är hungrig..

Puss♥


Home

Hejdär. Nu är man hemma igen, det var en helt okej kväll. Lite seg kanske, men det var ändå skönt att gör något och inte sitta hemma och dö. Just nu ligger jag i min säng och kan inte sova, är jätte pigg. Så tänkte leka lite på facebook och förhoppningvis somna snart. Imorn måste jag plugga så jag blir klar med det sista för denna termin och sen kanske hitta på något skoj.
Haha sitter och läser igenom min gamla blogg som jag skrev i 2008-2009. Jätte kul att läsa det nu, gamla degg och fjortis inlägg. Underhållning för min del. Läs den HÄR, om ni vill.
Vi hörs imorn så får vi se vad mitt händelsefulla liv har att bidra med.


Tror jag trodde mitt löshår skulle bli längre om jag drog lite i det,
jag i början av 09 ↑
Ser ni någon skillnad, något har man väl förändrats. Jag för några veckor sen ↓
 

Puss♥


Utgång hehe

Nu ska jag och Raffa ut och leka hela natten, woop woop som raffa brukar säga.


bild på mig och raffa förra sommarn.
Puss♥

Just so you know



Har klippt snelugggggg, hade tråkigt i fredags så då klippte jag mig själv :D Blev tyvär dåliga bilder, för jag fick inte igång blixten..

Puss♥


RSS 2.0