Utvecklingssamtal snart..

Hejdär! Sitter i skolan och väntar på att jag ska ha utvecklingssamtal, efter det drar jag till täby för att möta upp hanna och moni. Då blir det stor shopping!!! Måste även köpa present till denise som fyller 18år på söndag, jag vill oxå fylla arton!?!?!?!? Bara ett år, en månad och 4 dagar kvar..
Ikväll ska hanna sova hos mig så vi tänkte dra till moni och äta middag. Tänkte köra en trerätters middag igen, det var så mysigt sist vi gjorde det. Nu ska jag leka facebook, hörs ikväll!



Puss♥


Hos hanna

Tjenixen! Är fortfarande hos Hanna och kommer vara här tills på måndag, känns som om jag flyttat hit nästan. Jag red igår igen, skit läskigt!!! Imorn ska jag följa med hanna på ridtävling, kuuuuul. Jag och bonden har inte gjort så mycket idag eftersom vi ska upp tidigt imorn. Hon tvingade mig mocka åt hennes hästar medans hon var ute och red, jag vågade inte göra det idag. Sen har vi bara tagit det lugnt och träffat hennes kompis fanny och spelat sällskapspel, myyssiiggt!! Ska försöka skriva mer imorn, för nu måste jag kila.



Puss♥


Mot vätö

Tjo! Sitter i skoolan och har engelska, det suger verkligen.. Slutar om tio min och då bär det av vätö med hanna och ullis. Ikväll blir det film mys hos hannas granneshus eller vart det nu var. Kommer vara på vätö tills på lördag så jag vet inte hur mycket bloggande det kommer att bli under dessa dagar. Ska försöka blogga så mycket som möjligt, har i alla fall med mig min dator.
När vi kommer till vätö ska vi rida, jippi. Det är kul även fast jag inte vågar rida så snabbt. Nu ska jag snart börja gå till bussen, vi hörs någon gång!



Puss♥


RÖSTA!!

Nuu lägger jag in bilderna, vilken av dessa rätter tycker ni ser smarrigast ut?

Förrätten:
 
Min snygga förrätt, visst ser den god ut? Det är en liten sallad med majs, gurka, parmesanost, feta ost och bröd.

Varmrätten:

Julias varmrätt, det ser ut som en lerhög på em tallrik haha. Det ska innehålla wookgrönsaker, nudlar, bejkon och någon sås.

Efterrätt:

Haha skit dålig bild! Det är chokladbollar med chokladsås och bär.

Vilken tycker ni ser smarrigast ut? :)

Puss♥






Tre rätters middag

Tjoo!! Har precis haft en tre rätters middag med moni och lillskiten. Vi lagade mat, jag förätten, jullan varmrätten och moni efterrätten. Det blev super gott!! Min iaf.. Ska snart lägga in bilder på rätterna och så ska ni få rösta på vilken ni tycker ser godast ut och är snyggast upplagd.
Idag har jag varit i skolan och åt en super god ceasar sallad till lunch. Köpt från ett jätte mysigt fik nedanför min skola. Sen drog jag och hanna hem till mig och glodde tv, men hon var tvungen att dra ganska snabbt och så kom moni. Nuu ska jag kolla big brother, lägger in bilderna från maten om högst en timme!!



Puss ♥


Oasen ;)

Tjoo!! Sittar och glor in i datan och ser live på big brothes oas. Tips till er som gillar bb, det är där allting händer just nuuu och det är gratis. It's love in the air!! Det skulle bli roligare i bb-huset om alla de tre tjejerna där fick stanna! Jag låter helt besatt av big brother, men det är jag kanske. Vi får se hur länge jag orkar sitta och kolla på det här.. :)
Ska göra en kopp te snart och se om det finns något smarrigt att äta, I hope so! Sen blir det big brother på tv och sängen senare. Vi hörs imorn, godnatt.



Puss♥

 


Unbelievable!

Heej!! Det är helt otroligt, jag lyckades slita mig upp från soffan för att träna. Inte likt mig, men jag orkar dock inte åka till gymmet. Så det blev ett träningspass hemma hos mig. Det blev lite cykling, armhävningar och mycket mer. Det var ju tur att jag gjorde detta för till middag gjorde min mamma våfflor, muumms. Men känner mig som en rund fotboll som sprängs när som helst.
Ligger i min mysiga soffa och kollar på halv åtta hos mig, favorit program två. För favoriten börjar tioo, alltså big brother. Tyckte det var lite synd att Niklas åkte ut i söndags, det var kul att han var med eftersom han var danslärare på min skola. Jag dansade inte så jag träffade inte honom ofta, men ibland så. Det var lite kul att han ljög mycket i tv och det bästa var det avsnittet där de tog dit hans mamma och frågade hur mycket som var sant.
- Har niklas ägt en bmv?
o  Han har inte körkort. 

Aja ska kolla big brother live nu, man kan se gratis rummet där de nya tjejerna är, awesome och det är där inne allt roligt börjar hända ;) Hööörs senare eller imorn! Ha en bra kväll allesammans!

Snygga hunken Patrik!


Puss♥


Slappdag

Hejsan, vad roligt att så många läste min blogg igår! Idag har jag bara slappat, är lite sjuk och grymt trött. Har kollat på film, sovit och ätit hela dagen och det ska jag nog fortsätta med, awesome! Imorn måste jag träna, jag har lyckats göra det två gånger på två veckor. Det duger inte!!!
 Längtar till söndag, det kommer bli suuuper kul! Ni kanske ser mig på tv, cooolt va ;) Om ni nu kollar på big brothers live avsnitt. Nu tänkte jag sova lite, vi hörs om ett tag.



Puss♥


.


Min helg!!

Heej!! Har inte kunnat blogga förens nu för jag har inte haft tillgång till dator. Jag ska berätta för er om min helg. Intervjun gick dåligt i fredags haha, för dom sökte någon som kan jobba heltid. Dom som rekomenderade mig vet att jag går i skolan, nollkoollll!!  På fredagkväll hade jag fredagsmys med mami, vi kollade på film hela kvällen och åt gott. I lördags åkte jag till norrtälje och mötte upp Hanna och hennes mamma, sen åkte vi vidare hem till dom. Hanna bor på en liten ö som heter vätö, jätte mysigt ställe. När vi kom dit bjöd dom på tacos, mums!! Sen fixade vi oss för kvällen och åkte sedan till en kille som heter Pontus, han fyllde 20år så han firade sin födelsedag. Det blev en kul kväll, men lite spårad för viiissaaaaaaa :D Dagen efter, igår alltså så var jag väldigt seg. Det blev en ridtur med hanna som jag hade lovat henne. Det är läskigt att rida, men roligt! Hade inte ridit på två år och det var så himla härligt väder igår. Perfekt! Tyvär har jag inte bilder, för lillskiten har tappat bort kameran. Hanna har några från ridturen som jag kan lägga in senare.




Puss♥


.




Jag & mami

Puss♥


17/3

Tjaa, ligger just nu framför tv'n och tvångs tittar på nyheterna. Väntar på att big brother ska börja, bara tjugo minuter kvar. Idag har jag bara varit i skolan, ätit mat och sovit. Som vanlig.. Efter bb blir det sängen, har mycket som ska göras imorn. Bland annat jobbintervju. Tänkte ta en kopp te nuu och en smörgås, så vi hörs senare eller imorn.

Mat♥


Puss♥


jobb intervju på fredag!!

Hejsan!! Måste bara berätta vad som hände idag. Jag satt i skolan och så ringde det en tjej som heter Maja. Hon ringde angående ett sälj jobb och sa att jag hade blivit rekomenderad från mitt förra jobb. Ni som inte vet så jobbade jag med att sälja prenumerationer för svd förut, men slutade pgr av att jag inte klarade kylan. Jag vet inte så mycket om det här jobbet, men ska på jobb intervju på fredag och då blir jag väl uppdaterad. Jag hoppas det går bra för jag skulle behöva tjäna lite extra pengar nu. Jag blev jätte glad när hon ringde, det är skit kul att jag har blivit rekomenderad som en bra säljare!!! Nu ska jag kolla big brother och dricka ett glas oboy.

Skål för mig, det går bra nu!!


Puss♥


Annie <3 Patrik

Hej!!! Eftersom jag är är såå inne i big brother just nu måste jag prata om vad som hände i gårdagens avsnitt. Ni som inte följer big brother så ska jag uppdatera er lite. Det kom in en ny kille i huset för en vecka sen ungefär, hunken Patrik. Skit snygg snubbe och verkar super trevlig. Jaa alltså igår var det fest i huset och många blev väldigt fulla. På något väldigt konstigt läskigt sätt blev det en liten flört mellan han och en tjej som heter Annie. Jag som är helt inne i detta dog bokstavligen, det var som att blanda socker med typ lera. Om han nu ska ''hålla'' på med någon så ska det väl ändå inte vara en tjej som tror på utomjordingar och skriver hemsk poesi!!!



 <3

Ja vad tycker ni? Jag tycker det bara är skumt!! Nu börjar big brother, måste kolla!

 

Puss♥


14 mars, grattis monkan!

Tjenare!! Idag har jag först varit i skolan, kuul va? Sen blev det en fika med Hanna i centrum. Chailatte & chokladboll <3 coco! Seen drog jag hem och tänkte ta det luugnt, men nej det fick jag inte. Gick och mötte Hanna som saknade mig och bestämde sig att sova hos mig istället för att åka hem. Neeej, men hennes buss gick inte. Vi har kollat big brother och ätit god mat, snart ska vi gå ut och möta födelsedagsbarnet monkan. Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday happy birthday happy birthda to you!!!
Vi måste dock skynda oss hem sen för 22.00 är det big brother igen. YEY!! Älskar det :D

Jag och födelsedagsbarnet!


Puss♥


Mot moni

Hellooo! Nu har jag packat ihop massa kläder, väljer hos moni vad jag ska ha på mig. Ska hjälpa henne fixa och dona lite så det blir en perfekt kvälll. Hoppas hon serverar god mat för jag börjar bli riktigt hungrig. Vi hörs senare ikväll eller imorn.



Puss


Plåtning + speciell kväll

Hello! Kom hem för ett tag sen från en plåtning för aftonbladet, lite påskbilder för deras söndagsbilaga. Inget märkvärdigt, men det blir kul när den kommer. Nu måste jag börja bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll, för det är inte vilken kväll som helst ikväll... Nej för ikväll ska vi fira min fina vän Moni som fyller sjutton på måndag. Hon ska bjuda på middag så det blir nog väldigt trevligt! Sen får vi se vart kvällen leder oss. Nuuu mot garderoben!! 



Puss


Sooooool

Hej vänner! Kom in för ett tag sen, har suttit ute på min baksida i solen. Jätte skönt! Hoppas på att få lite färg i ansiktet. Juste jag gymmade i förrgår, ganska nöjd över mig själv för det. Hade inte tränat på typ ett år. Kanske ska gymma idag också, men vi får se om jag orkar. Lat som jag är.. Nuu tänkte jag göra varm oboy och sätta mig ute i solen igen.



Puss♥


10 mars

Tjenare! Har inte orkat blogga på några dagar eftersom jag aldrig är inne på datorn längre, jag typ sover hela tiden. Igår åt jag en trevlig lunch med mami, sushi muuums!! Sen gick vi till en kirurg som skulle kolla på mitt finger, har en knöl i mitt ringfinger. Det gick bra, den var inte farlig. Efter så tog vi en mysig fika och åkte sedan hem. Detta var i vallentuna, har aldrig varit där förut. Vilken liten skit by det är haha. Vi åkte dit lite tidigare för att kolla om de hade några bra affärer, det fanns två. En tant affär och en lite mindre tant affär. Det sööög ju, så vi fick sysselsätta oss med att köpa mat på coop. Idag har jag endast varit i skolan och sov jag typ fyra timmar när jag kom hem, jätte skönt!! Nu blir det big brother och en kopp te.



Puss♥


big brother

Hej! Ligger och kollar big brother just nu. Har inget mer och säga. Snacka om onödigt inlägg haha.  


Puss♥


torsdag, fredag & lördag

Heelllooo! Sorry för sämst uppdatering, men har helt enkelt inte orkat blogga. Har kännts helt meningstlöst. Kan i alla fall ge er en uppdate om vad jag gjort de senaste dagarna.

Torsdags:
På kvällen blev det en mysig fika med Line på café 60, blev en stooor kopp chailatte och hallon cheescake. Jag varnar er cheescaken var skit äcklig, köp inte det! Haha och det kostade 45 späänn. Som att inte det är svindyrt, i alla fall för mig. För det kan man köpa en hel lunch lixom och inte en äcklig mjuk kaka. Det blev i alla fall en kväll med massa skit snack och skvaller. Älskar att sitta och skvallra och fika, det är så mysigt.

Fredags: På dagen gjorde jag inte ett skit som vanligt, åt och kollade på tv för att vara exakt. Min kväll började med att jag åkte hem till Lina, vi gick och mötte hennes mamma vid norrgårdsvägen och gick senare till tåget. Åkte till rydbo till några trevliga grabbar och flickor. Drack lite och var där i kanske 1 timme. Tog sedan tåget tillbaka och gick hem till lina för kisspaus haha. Vi mötte upp en trevlig brud som hette mathilda och gick sen hem till micke för att fortsätta vårt festande. Där stannade jag allt för länge och traskade hem vid fyra för orkade inte vänta på bussen. Det var skit läskigt att gå hem!! Fick för mig att en vit volvo följde efter mig.. Sen slutade min kväll med nudlar och sen sängen.

Lördag: Vaknade precis och ska ta en dusch. Känner mig ganska ofräsh eftersom jag somnade med mina kläder på igår och borstade inte ens tänderna, usch! Måste börja fixa mig för ska på båtmessa idag i älvsjö, faktist kul! Ska leta efter en bra båt förarbevis kurs eftersom jag ska få båt till sommarn. Man kan göra massa grejer på messan som t.ex. snorkla och kolla på väärsta stora båtarna. Grymt snygga brukar dem vara. I vanliga fall brukar jag jobba på messan, men min  pappa ställer inte ut denna gång.

Nu måste jag hoppa in i duschen, vi har bråttom.


Puss ♥




Gästblogg

Då var det fest hos Micke igen. Det är galet som vanligt:) här kan vad som helst hända. Fett kul vi har precis nekat vår kompis att komma hit haha. vi festar gärnet, dans såklart. cornelia bloggar imorn eller senare ikväll.
puussssss robin

Godmorgon!

Hejsan! Det blev ingen tidig sömn igår för jag kände mig tvungen och kolla klart på den franska filmen igår och sen kunde jag inte sova. Fan vad jobbigt det var, fick vänta minst 2 timmar på att john blund skulle komma och besöka mig. Nuu har jag precis ätit typ 2 liter soppa, älskar soppa. Ligger och kollar på barnprogram, phineas och ferb. Så jävla bra!! :D Snaart tänkte jag ta en dusch och hitta på något, hörs snart.



Puss♥


uttråkad

Hej gott folk! Min kväll går just nu och har gjort det hela dagen ut på att kolla på tv och äta mat. Det är skönt att ha såna dagar ibland. Jag har varit så trött hela dagen fast jag sovit hur länge som helst. Det enda som egentligen är bra med att vara hemma en kväll är att man inte missar big brother. Det suger egentligen, men jag kollar alltid på alla avsnitt. Det som suger mest är att om jag nu skulle missa ett avsnitt så kan jag inte kolla på det på datan, för det kostar pengar. Cp onödigt att betala sånt så det kommer jag ju aldrig göra. Just nu kollar jag på en fransk film, Coco: livet före chanel. Ganska så gullig film, tycker om det franska språket.
Imorn blir det lunch med Sandra, ska försöka sova tidigt så jag inte vaknar så sent imorn. Annars blir det så sen lunch och det är bara jobbigt. Nu ska jag fortsätta kolla film.



Puss♥


Gårdagen

Hello! Har inte kunnat blogga förens nu eftersom min data kronglat hela dagen. Igår så åkte jag, line, fredrika och moni till sn, en klasskompis i täby. Där chillade vi mest, träffade lite nytt folk och drack lite. Det var en trevlig kväll som slutade runt tre tiden. Idag har jag inte gjort ett skit, ätit mat och kollat tv. Har inga planer för ikväll ännu, kanske äta med sandra. Det blir ju aldrig av haha, men vi ska äta god mat hemma så tror inte det blir något ikväll heller. Nu börjar big brother så måste sluta skriva.



Puss♥


1 mars

Heelloo! Vaknade för några timmar sen. Sov 12 timmar i natt, coolt. Har precis ätit pizza som jullan gjorde, mums. Snart tänkte jag ta en dusch och ikväll ska jag äta middag med sandra. Tror det blir på roma, deras sallader är så goda och sandra va sugen på pizza. Senare kanske det blir att träffa moni. Nuuu ska jag kolla tv.

paris 2010


Puss♥


RSS 2.0