Sjuklingen tillbaka

Hej folket! Har inte känt för att blogga pågrund av att jag legat hemma och varit sjuk en heeeel vecka, det sög ju! Men börjar bli frisk nu, så imorn blir det skola. Som sagt har inte gjort ett skit dessa dagar förutom att ha kollat filmer, ätit, haft ont och sovit. Fast jag tycker det är skönt att vara sjuk på riktigt ibland, då kan man passa på att bara ligga hemma och tycka synd om sig själv. Det måste man få göra ibland.
Idag ska jag inte göra något speciellt, bli frisk för det första. Måste plugga också eftersom allt ska in imorn.. Det blir skönt sen när allt är klart. Nu tänkte jag göra mig en stor frukost för börjar bli riktigt hungrig. Skriver mer senare, magen kurrar!



Puss♥


bläääää...

Hej! Juuuuuust nu sitter jag och pluggar. Är tröttt, suuur, arrrgg, rääddd och stressad för tillfället. Skulle bli glad om något kom och sköt mig i skallen just nu. Neeeeeeee, nu ska vi inte vara sånna men man måste få vara grinig ibland. Det beror väl på att jag ätit dåligt i flera dagar nu, men tanke på mina vanliga mat vanor som är att äta dygnet runt så antar jag att det är okej att vara grinig.
Igår åkte jag aldrig hem, tyckte det var mer värt att äta på donken än att ta sista bussen hem så det blev en till natt på landet. Idag har jag varit i skolan och nu är jag äntligen hemma. Man får lite hemlängtan av att vara borta 4 nätter. Har suttit och pluggat efter skolan och är ganska så stressad eftersom alllltttttt ska vara inne nästa vecka. STREESS!!!! Nu måste jag fortsätta mitt pluggande, höres ikväll!!

Mat♥ detta skulle smaka bra just nu!!


Puss♥


Mys helg!

Hejdär, har inte kunnat blogga under helgen på grund av att jag inte haft tillgång till internett. Jag har haft en jätte mysig helg i alla fall. I fredags var vi på fest hos kevin och det slutade med att vi sov kvar där. Trevlig kväll! I lördags på kvällen var vi i en park. Tydligen där alla norrtälje ungdomar brukar hänga på sommaren. Vi var inte där så länge eftersom muggorna nästan åt upp än. Så jag drog med kevin och oscar och grillade ute på vätö. Det blev en ganska tidig kväll eftersom jag var sjuk trött. Igår på söndagen var jag med oscar hela dagen, vi träffade även kevin för att grilla lite lunch och åka in till norrtälje och köpa glass. Resten av dagen tog jag och oscar bara det lugnt och kollade film och han körde mig sedan till robert där jag sov inatt.
Just nu gör jag inte så mycket, har precis ätit frukost och jag ska duscha snart. Sen måste jag ulllis plugga eftersom vi har sjukt mycket att göra! Tror jag åker hem senare på kvällen, men man vet aldrig ;) Hörs ikväll eller imorn.


Puss♥

Väntar..

Hej, kände att jag lika gärna kan slänga in ett inlägg till nu. Har ändå inget för mig, väntar på att bussen ska gå. Den går om en halv timme. Har duschat för ett jag sen och packat massa kläder. Har så jävla mycket kläder med mig. Onödigt egentligen, men kunde inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll och alla andra kvällar. Sitter inne just nu och lyssnar på tove styrke. Hon är verkligen en bra sångare. Här har ni en av hennes låtar, så jävla bra!!

Tove Styrke – White Light Moment

hittade ingen bra musikvideo på den, så tryck på den så får ni höra den bra versionen!
Vi hörs senare ikväll kanske.

Puss♥


Mot norrtälje

Hej, sitter hemma just nu och har solat hela dagen. Hoppas på att få lite färg! Snart ska jag till norrtälje och möta upp Ullis, eller vadå snart. Min buss går om två timmar, men aja håller på att fixa mig för det nu i alla fall. När jag kommer till norrtälje ska jag möta upp Ullis som jag sa och vi ska väl fika eller något och vänta på vätö bussen. När den kommer ska vi antingen hem till Ullis eller direkt till någon kille som heter Kevin och där ska vi grilla. Det kommer nog bli en riktigt mysig kväll! Jag vet inte många dagar jag blir kvar i norrtälje, det beror väl på när jag orkar åka hem igen. Det tar lixom två timmar, inte kuuull.. Har med mig min dator så ska försöka skriva varje gång jag får tillgång till internett. Vi hörs senare ikväll förhoppningsvis!!

slumpad bild, jag och hannapanna


Puss♥


hemskt..

ÅHHH!! Fick reda på igår att en gammal kompis till mig fått cancer.. hon är lika gammal som mig. Det är hemskt!!! Tänk att få cancer nu när man är så ung. Jag hoppas verkligen att allt går bra för henne och jag tror hon känner sig stark just nu eftersom det är så många som stöttar henne! Jag tror hon precis har börjat med behandligen, så det jobbiga har antagligen inte börjat ännu. Tycker det här är så jävla synd, hon är världens sundaste tjej! Nu kan jag inte skriva mer för kommer börja gråta när som helst..
Läs hennes blogg och följ hennes kamp, http://sextonarochcancer.blogg.se/ 



Du klarar det här!! ♥


Helg

Hej! Kunde inte blogga igår eftersom jag var hos hanna i norrtälje utan dator. Vi gick på bio igår, filmen var helt okej. Det var så jävla jobbigt att kolla med 3D glasögon, satt och bölade hela filmen för att det var jobbigt.. Filmen var väl bra, men satt och längtade på att den skulle ta slut på grund av detta. Vi kom hem vid tolv tiden igår och kollade på madiken, barnfilmer är alltid bra!
Idag har jag varit i skolan, har varit helt slut på grund av att jag endast fick 2 timmars sömn i natt. Åt mat och sov när jag kom hem idag och just nu sitter jag och kollar på tv. Herr och fru, det suger men lika bra för ska ändå försöka plugga lite. Har så jävla mycket att göra nu innan skolan slutar, om två veckor ska tre arbeten in som jag inte gjort än. Smart som vanligt skjuter jag upp allt till sista sekunden. Detta är nog på grund av min lathet som jag inte vill inse existerar..
Nu är det helg i alla fall, långhelg. Jätte skönt för jag börjar inte skolan förens på tidags. Som vanligt är jag ledig imorn eftersom jag går på världens bästa gymnasium! Imorn ska jag nog till norrtälje och leka med Ullis. Vet inte vad vi ska göra, men något kul händer det alltid. Nu ska jag skriva en engelska uppsats, lycka till säger jag bara. Vi hörs senare!



Puss♥


Natti natti

Hej vänner! Ligger just nu i min säng och tänkte försöka sova, ska för en gångs skull försöka träffa john blund innan tolv slaget. Efter skolan idag har jag gjort absolut ingenting förutom att typ ha lekt lite med mina kissemissar, ätit och sovit. Igår så tränade jag faktist, stolt ööver mig själv. Den träningen var behövd! Har i alla fall bokat bio nu tills imorn kväll. Ska se den nya pirates of the carabean (stavning?) med hanna och några andra från norrtälje. Det kan nog blir riktigt mysigt!! Jag ser typ fram emot imorn, fast nä inte längre. Nu kom jag på att jag har nationella imorn i matte, som att man har tänkt på det och pluggat något.. Nu har nationella förstört den dagen, buhuu.. Aja, lycka till alla som går första året på gymnasiet :DD Ni andra kan bara vara glada att ni slipper detta.
Det här inlägget har tagit mig nästan en halvtimme att skriva bara för att jag egentligen inte har något vettigt att skriva om. Se hur mycket jag kämpar för er läsare.. ni borde verkligen hylla mig! Nej föresten baka en tårta och kom med den till mig, det skulle gillas. Synd bara att jag inte har några läsare, om du finns där ute någonstans en enstaka liten läsare så förväntar jag mig att du bakar en tårta till mig! Nu ska jag sova.

Slumpad bild, jag och fredrika


Puss♥


tillbaka för tillfället

Tjooo!! Mina fans hanna och ullis tyckte att det var dags för mig att blogga igen, så bäst jag gör som dom vill. Så nu är jag tillbaka, tillbaka för tillfället i alla fall. Vi får väl se hur länge till blogg karriär håller denna gång!
Jag kan ju börja berätta om min födelsedagsfest hos jag hade förrförra helgen, det var en toppen kväll. Jag hade faktisk skit kul och allt blev lyckat. Ingen rivde mitt hus! Vi var runt 40 personer hemma hos mig den där lördagkvällen. Alla trevliga och det verkade som alla hade lika kul som mig, great!! Kvällen började med att mina fina tjejkompisar kom till mig vid sju då jag bjöd på middag och tårta. Vid tio tiden kom resten och då blev det partaj. Det hela höll på till runt tre då alla började dra sig hem, lyckad kväll var det i alla fall!
Nu i helgen hade jag en rolig fredagkväll med hanna. Vi drog på fest där våran klasskompis farid var. Det var en helt okej kväll som slutade allt för sent. Jag och hanna lyckades vara hemma vid sju på morgonen, tröööttt var jag!!
Nu sitter jag i alla fall i skolan och har data kunskap, en helt okej lektion med min rektor kee. Idag ska jag nog inte göra något speciellt efter skolan, ska nog hemma och plugga. Det behövs kan jag säga.. Imorn efter skolan ska jag nog med hanna till norrtälje, det var länge sen jag var där nu. Det kanske blir bio då senare på kväällen, det alltid mysigt med det. Det var ett tag sen jag gick på bio, så det blir nog skoojjiigt!
Vi hörs senare idag!!

Lite bilder från mitt kalas!
Det här är då jag


Hanna, Ullis, lillsyrran och Moni



Hanna, jag och Ullis när vi dansar till hultsfred låten. Fick det i present av dessa två fina tjejer, det kommer bli skit kul i sommar!!


Min dator är så drymt seg så ni får nöja er med dessa bilder nu, kan lägga in fler sen när jag har en annan data.
Puss♥


storstädning

Hejdär!! Idag vaknade jag halv åtta, as tidigt och var jätte pigg. Får ett sms från raffa som också vaknat tidigt och jag tvingar hit henne. Vi har städat och flyttat möbler i mitt hus så allt blir peeerfekt tills imorn! Raffa drar vid tre och line kommer hit senare för att hämta lite godbitar. Snart tänkte jag gå promenad med moni och sen typ sova. Måste vara pigg imorn för då ska det städas, lagas mat, blåsas ballonger och partajjjaaa!! :D Är sjukt taggad inför imorn, får hoppas att morronkvällen når mina förväntningar! Skriver senare ikväll, looovar! :D



Puss♥


kvällsmys med familjen och hanna!

Hello! Ligger just nu framför tv'n och kollar på big brother. Idag har jag inte gjort mycket, jag och hanna åkte hem till mig och åt mat <3 Sen somnade jag i soffaan, like always. Sen blev det middag och kvällsmys framför tv'n. Har även ringt runt till massa vänner så dom inte planerar något för den stora kvällen! Tagga tagga tagga!! Och mina fina vänner om ni ser det här, köp fina presenter till mig så blir jag jäätte glad!! :)

Ännu en bild från igår.


Puss♥


Snart nationella

Heeejdär!! Sitter på engelska lektionen just nu och väntar på att få skriva nationella, suuuck. Har precis haft lunch. Åt en jätte god ceasar wrap och så hade jag med mig tårta till efterrätt, muums!! Sittteer bara å väntar å väntar just nuuuu, trist.. Blir nog en rast för mig snart, orkar inte sitta här. Efter skolan ska jag nog bara åka hem och sova, är skit trötttt... Ville bara säga att jag lever fortfarande och har inte blivit överkörd av ett tåg än i alla fall. Ha en bra dag!!

Bild från igår!


Puss ♥


Min dag!

Hejdär! Kände att det var dags att skriva igen eftersom det var så länge sen och även för att två av mina fina vänner har skrivit så gulliga blogginlägg till mig här, visst är dom snäääälllaaa? Idag var det i alla fall min födelsedag som ni kanske har förstått, blev alltså 17år. Endast ett år kvar till friheten! Min dag började i alla fall med att min mamma kom med frukost på sängen till mig och sjöng. Jag fick veta att det snöade, hur fan kan det snöa i maj? Knasväder..  Fick även presenter, bla en kamera med två skärmar. Både fram och bak, jätte praktiskt! Fick även en väska som jag hade önskat mig, en liten ljusblå. Kan lägga in en bild på den imorn. Fick även välbehövda pengar!

Sen åkte jag till skolan i det fina vädret.. På lunchen bjöd min rektor mig på mat, det blev buffé. Jätte gott verkligen! Åt där med rektor Kee, Hanna och Ullis. Myspys! Min snälla rektor köpte även en stor flaska pommac till mig, visst är han snäääälll!?
Efter skolan drog jag och moni till täby för att shoppa. Jag hittade jätte mycket fina kläder. Tre klänningar, två tub-toppat, en blus och ett par leggins. Lägger in bilder på allt det imorn. Haha vad sköönt det känns att ha kamera igen. Nu kan jag fooota vad som helst igen, go crazy on the blog!

Efter allt shoppande åkte vi två hem till mig för att fira just mig. Min mamma lagade god mat som jag hade sagt att jag ville ha. Det blev oxfilé, bea och pomfritt. Så jävla gott!
Jag tycker det ser gott ut iaf!!


Efter all mat så fick jag presenter av minna systrar och min systers pojkvän tomas. Fick en mascara, en puder borste, nagellack, läppglans, ögon sminkborttagning och det var säkert något mer! Även fast vi var sjukt metta så tryckte vi i oss massa tårta senare framför fotboll på tv. Sjukt tråkigt med fotboll.. men tårtan var god!
Visst ser den smarrig ut?


Efter allt detta var vi så sjukt mätta så det blev en liten promenad, nu ligger jag i sänger och tänkte sova så jag orkar upp imorn. Har först matte prov på morgonen och sedan nationella i engelska. KUUULL!!

Puss & Godnatt! ♥


Grattis Corre!!

jag tänkte att eftersom cornelia är min fru och det faktiskt är hennes stora dag idag så måste jag skriva ett gulligt inlägg i corres blogg! vi får väl hoppas att mitt inlägg gör så att det inte bara är 2 personer som bevakar hennes blogg. men jag förstår er, hon är tråkig och har inget kul liv, så varför följa det ? när ni lika gärna kan följa mitt fartfyllda liv; hannaforsbergärcoolareencornelia.blogg.se. jag har faktiskt ingen aning om varför jag väljer att skämma ut mig så brutalt på en blogg som är så pinsamt tråkig men vad gör man inte för corre! just nu sitter jag och längar till lördag eftersom vi ska paaaaaartaa i berga då! man kan ju lika gärna skriva ut adressen här eftersom det inte är någon som bevakar den här bloggen.
cornelia ska iaf få den finaste pressenten i världen av mig och ullis här är några ledtrådar till corre!
det är en sak inte en upplevelse.
den börjar på P.
jag tänker inte säga om det är något levande med tanke på att det är inslaget så vet jag nämligen inte om det lever längre eller inte.
det är inte det som du tror, med andra ord det är inte en penis eller en dildo.
det är en billig sak, fast med mycket omtanke!
det kanske är något som gör att du ser bättre ut, om det är möjligt.

så nu räcker det med ledtrådar, vem vet du kanske är smart innerst inne? även om jag tvekar på det.
men iaf, jag hoppas du får en toppen födelsedag med mycket gottigott som jag kan smaka på! 

pussssssiiipuss min älskade fru!!! 

förresten, cornelia är ju värsta ryttaren nu här har ni bevis!




Ja måå hon leva!!

hejhejehehehhejej monkan här! Idag är det inte vilken dag som helst, för idag är det cornelias födelsedag! 17 år. Ni ska bara veta hur mycket Cornelia snackat om att denna dag ska komma! Fast tror hon är mest taggad till lördag... det är då den stora dagen inträffar! Med massa festligheter!! :D :D TAGGA!! 
 Jaha vad mer.. nu sitter vi och har matte, och "alla" .... såhär alla, vi e typ 15 pers i klassen, sjöng precis för curtan. Ikväll ska jag kanske komma hem till cornelia och äta god mat och tårta med hennes familj, de blir gott! :D
Idag skiter vi i idrotten, för de är ju trots allt en speciell vän för min vän! så vi ska dra till täby centrum och köpa lite skit, sommar skit! :)
Nu har vi genomgång med läraren så han vill att ja ska stänga ner datan. JA JUSTE, cornelia fick en as schysst kamera idag som har två skärmar ( så curtan kan ta bild på sig själv och se sig själv medans hon tar den, asså när hon tar sina egopicks) förstår ni?? en display på framsidan och en på baksidan. sen fick hon en jätte söt data väska, rosa va den och en sommar väska av sin mamma. sen får hon resten ikväll. hon har mest önskat sig pengar =) nu klagar matte läraren

Grattis på den stora dagen min vän :D


Tjingeling! <3


Love you beeesti =D


RSS 2.0