Chillar på mamsens jobb!

Hej  bloggen och förlåt för den dåliga uppdateringen jag har haft i flera dagar nu, men jag har så mycket att fixa innan jag åker till thailand på söndag och jag är typ as stressad!!!! Idag åkte jag aldrig till skolan för vi hade bara en lektion idag och det var en lektion med ett ämne som vi redan är klara med, så onödigt! Jag har börjat packa idag, har packat ner alla kläder jag ska ha med mig och har verkligen försökt ta med mig så lite som möjligt, men det är ju as svårt!

Just nu är jag på min mammas jobb. Hon har haft öppet hus så jag har varit här och hjälpt till lite, eller ja jag har väl mest ätit pepparkakor och godis. Var precis på ica och köpte lite nödvändigheter inför resan. Så nu tror jag att jag har fixat det mesta!

Imorn blir det att åka till skolan för en sista skoldag, sen blir det att mamsen ska färga och klippa mitt hår. Känner att jag vill ha fräsht hår inför resan. Åhhh vad det kommer bli roligt, är sjuuukt taggad!!!!!!!!!!!!!!






Äta lussebullar och kolla på tv

Nu sitter jag framför tv´n och kollat på house, ska göra mig en stooor kopp te och äta osöta lussebullar. Ha en trevlig kväll allihopa!

Så jävla underbart!


Godmorgon!






Godmorgon! Idag börjar min sista skolvecka innan jag åker till thailand, tagga! Idag ska jag och hanna åka och vaxa oss, fysatan vad ont!! Ajjjjj.. Sen efter det blir det att dra in till stan och åka hem till musse. Det blir nog mysigt, nu ska jag ha lektion. TTYL!


Första advent!

Idag är det första advent, det betyder att det snart är jul. Så nu har vi tänt våran första ljus i ljusstaken här hemma.  Nu ska jag äta middag, ha en trevlig första advent allihopa!!




Länkbyte!

Denna snygga tjejs blogg hittar du HÄR!

Bakat nu!

Så nu har jag bakat i flera timmar! Jag och min lillasyster gjorde jätte fina och fantasifulla lussebullar, fina blev dom men vi glömde ha i socker när vi gjorde degen. Vem fan glömmer socker haha. Så nu har vi massvis med snygga lussebullar som smakar som ah men typ mjukt bröd. Men aja jag kan äta dom med smör och skinka på så blir det gott!
Här är våra snygga lussebullar;

Mina lussebullar, as snygga!



Lillsyrrans lussebullar!
Min snigel var ute och vandrade..
Två snygga damer!

Lussebullar!

Godmorgon bloggen! Jag vaknade för ett tag sen och ska baka lussebullar snart, har gjort degen för ett liten tag sedan men den ska jääsa så jävla länge.. Så om ett tag blir det bullbak här hemma med mamsen och lillskiten. Det är ju första advent idag så då är det ett måste att baka lussebullar och ta fram julpyntet.  Känns lite skumt att börja julpynta när jag ska åka iväg till värmen om en vecka, men det blir mysigt att komma hem sen till julstämning! Nu ska jag ta mig en kopp te, TTYL!








Godmorgon!

Godmorgon! Jag vaknade för några timmar sen och har precis ätit god mat, jummy! Igår var en trevlig kväll, det började med att anton kom och hämtade mig och linda så åkte vi hem till honom och förade. Sen drog vi vidare till någon knäpp snubbe, men det var trevligt där! Sen skulle dom sova där så då drog vi hem till anton för en liten efterfest, men vi blev tröttta och tog en taxi hem. Jag är jätte pigg idag och typ taggad på en riktig party kväll så ska se om det händer något roligt ikväll! Antingen blir det partaj idag igen eller en mysig hemma kväll med familjer. Jag har inte bestämt mig ännu! Nu ska jag kolla på film, TTYL!






Just nu!

 

Hej bloggen! Är hemma hos anton juust nu och det är efterfeeest, wooho!! Eller nja jag ska hem snart. Taxin är påväg. nu är det dags att vara social igen, puuusss!!

 

 


Fredag!

Lindish in the house :D då ska man festa igen. cornelia seg som vanligt och bussen går när som. Så hej då åkersberga vi drar !!!!
SLUT

Duscha!

Hejsan! Nu är det dags för mig att börja fixa mig för kvällen. Det blir utgång i alla fall, så jag hoppas på en rolig kväll. Nu tänkte jag hoppa in i duschen så jag blir fräsh inför kvällen. Sen blir det att rota igenom min garderob för att bestämma mig för något snygg som kvällens outfit! Vet dock inte riktigt vart denna kväll kommer leda, men vi får se. Är öppen för nya och roliga saker.
Duschen väntar, TTYL!






Länkbyte!

Läs den här lilla söta tjejers blogg genom att klicka HÄR!


Thailand!

Yey nu är det bara nio korta dagar kvar tills jag åker till thailand!! Ahhhhh resfeber. Eftersom jag har så många nya läsare nu kan jag berätta lite vad jag ska göra där. Jag går i en skola där alla går en linje där äventyr ingår. Det betyder att vi åker på en lång resa varje år. Förra höst terminen så åkte vi till indien och var där i nästan tre veckor. Det var en underbar resa som jag aldrig kommer att glömma! Nu i år ska vi åka till thailand i två veckor. Vi åker den 4 december och det kommer bli så grymt kul! Vi kommer att bo i hua hin som ligger ungefär 3 timmar bort från bangkok. Det är en jätte mysigt ställe eller det ser i alla fall mysigt ut på bilderna jag har sett. Vi ska bo på ett hotell som heter hua hin beach resort har jag för mig att det hette i alla fall, det är ett liten gulligt hotell som ser jätte fräsht ut!

Jag längtar så mycket och vill börja packa! Fast jag är typ nervös, kommer sakna min mami hehe! Nej men det kommer bli jätte skönt att åka bort från allt och alla. Jag behöver lite omväxling så thailand passar utmärkt! Kommer nog ha jätte kul med alla från skolan!





Godmorgon!

Godmorgon bloggläsare! Jag vaknade precis och har sovit jätte skönt. Det blåser as mycket ute idag hör jag genom fönstret, typ läskigt. Det låter som om mitt hus ska blåsa iväg!!! Idag är det i alla fall fredag, sköönt. Har dock inga planer alls för min helg eftersom jag inte vill slösa pengar. Det är idol ikväll, jag är ju en liten idolnörd så jag kanske stannar hemma och njuter av det på tv. Vi får se vad det blir att göra ikväll.
Nu tänkte jag försöka slita mig från sängen och förflytta mig till soffan. Är hungrig så måste jag någonting att äta, vill ha maaat!! Åh sen har jag massa godis kvar från igår gott!!
Jag har ett nytt måtto inför thailand resan eftersom jag inte klarar av att vara nyttig så ska jag nog gå den andra vägen. Skita i att vara nyttig och äta gott så jag blir glad! Jag blir bara deprimerad av att äta nyttigt. Så jag sattsar på en icke ta på sig bikini thailand resa..
TTYL!





Godnatt!

Jag är jätte trött just nu och har ont i huvudet, så nu blir det för mig att sova. Behöver min skönhetssömn känner jag, är helt sluuut i kroppen. I don´t know whyy? Vi hörs igen imorn fina bloggläsare!!




Julafton!

Najs va!? Snart är det julafton och julafton betyder att man får massa julklappar och äter massa god mat! Muums, längar till denna dag som ska firas hemma hos min farmor och farfar. Det blir att köpa alla julklappar i thailand för min del. Tur för mig att jag åker dit, annars hade jag nog inte haft råd med att köpa några julklappar alls.. Nu kan jag köpa massa fina julklappar till hela släkter eller ja halva i alla fall köper jag nog till.  Jag vet dock inte vad jag ska köpa till någon, men det finns säkert massa fina saker att köpa där.

Är det någon som har börjat julhandla eller någon som kan ge mig lite tips för juklappar till två systrar och mina föräldrar?? :)






Länkbyte!


Läs dessa söta tjejers blogg genom att klicka HÄR!




-


Har precis ätit god middag med min pappa. Jätte gott kött med potatiskaka och svamt, jummy! Idag är det torsdag och det är min mysdag! Jag gick en promenad till favoriten innan middagen med raffa. Hon skrev till mig att godiset på favvan kostade 39kr/kg så då var man ju bara tvungen att gå dit för att köpa massa godis. Så nu sitter jag här hemma framför tv'n med en massa godis, fast jag är inte ens sugen. Aja jag vet att det ändå kommer sluta med att jag proppar i mig allt endå! Jag hoppas att det går någon bra film på tv ikväll, ska sappa lite nu och se var som finns att kolla på. Hörs senare, TTYL!






-

Har slagit mig ner i soffan för att äta mackor och dricka oboy! Så olikt mig egentligen eftersom jag inte äter bröd och inte dricker oboy för den delen heller haha! Men det är gott ibland! Nu börjar 90210 så vi hörs sen, TTYL!




-

Nu ska jag ut och springa. Skulle egentligen ha dragit till gymmet idag, men det blir en jogging tur ute istället. Försöker vara lite hörtig! Jag känner att jag i alla fall måste försöka komma i form även fast det är så kort tid kvar tills jag åker. Vi får se hur det här går eftersom min kondition inte är på topp och det har den inte varit på flera år! Wish me good luck!






-







 
Chuck som han heter i gossip girl, vet dock inte vad han heter i vanliga fall. Men en sak vet jag och det är att han är snygg. Han har grymt snygg klädstil! Visst så utgår jag från serien just nu, vet inte hur han ser ut utanför serien. Men snygg är han i alla fall!




-





Godmorgon! Kom precis till skolan och ska ha psykologi lektion. Det är väl ganska så roligt tycker jag. Får nog bra betyg i det. Nu börjar min lektion så vi hörs seeen. TTYL! Ha en bra dag allihopa!




-





Nu är det dags för mig att sova, imorn är det sista skoldagen innan det blir helt. Otroligt skönt! Har försig inga planer för helgen ännu men ska nog ta det lugnt. Måste spara alla mina pengar så det kanske blir att gå på bio eller något. Har gratis biljetter så jag vill se tintin innan den slutar gå på bio. Aja nu ska jag sova, vi hörs imorn!

 

 

 


-

 




Har precis ätit godis och kollat på greys. Har syyndat.. buhu. Jag som ska försöka visa mig i bikini i thailand. Well well who cares?  Imorn är det tordag, as skönt. För det betyder att jag får helg. Jag är ju ledig varje fredag för ni som inte vet. Jag har fått jätte många nya läsare nu, glaad tjej!! :D Så därför tänkte jag berätta lite om thailand imorgon så ni nya läsare blir lite uppdaterade. Jag ska i alla fall till thailand 4 december med skolan, tagga!! Resfeeber.. !

Nu blir det te drickande, TTYL!




-





Tänkte ta en svensk snygging för omväxlings skull. Tycker han har blivit as snygg, han är mycket snyggare nu än han var förut och jag älskar hans frisyr. Han var programledare för den sämsta sångprogramet jag någon sett, true talent. Men han är fortfarande lika snygg för det!






-






Läs denna tjejs blogg genom att klicka HÄR!




Sen har vi en anna söt tjej som skriver en bra blogg, den hittar ni HÄR!

 


-




Hejsan eller typ godmorgon! Har sovit, inte så ovanligt. Sov jätte dåligt i natt så jag var jätte trött och somnade på soffan här hemma framför min älskade tv.  Jag är så himla trött hela tiden och har svårt att sova på natten. På dagarna i soffan sover jag hur bra som helst, lite konstigt eftersom min soffa inte ens är speciellt skön.

Just nu väntar jag på att middagen ska bli klar, är jätte hungrig. Vi ska äta god kykling med ris, jummy! TTYL!





-








Har precis kollat på filmen haja läget! Den är en jätte söt film om teknade små fiskar. Dom försöker skydda sig själva från den elaka hajen. Jag tycker den var bra, men jag älskar fjantiga barnfilmer! Kan se hur många som helst utan att tröttna. En bra film för er som gillar töntiga barnfilmer!






-

 

Godmorgon bloggen!
Sitter just nu i skolan och har naturkunskap. Jag slutar snart. Slutar klockan elva idag eller jag har egentligen idrott sen, men har inga kläder med mig. Så jag ska åka till täby och äta lunch med fredrika. Det blir mysigt eftersom jag inte har träffat henne så jätte länge. Även fast vi bor grannar haha.
Sen idag måste jag plugga.. sista chansen börjar närma sig eftersom flera betyg sätts innan vi åker till thailand. Har massaaaa att göra. Aja vem bryr sig om mittt pluuggg, TTYL!





-




Nu ska lilla jag sova, ska upp tidigt imorn eftersom det är skola.
Vi hörs igen imorgon!



Länkbyte!



Läs denna flickas blogg genom att klicka HÄR!

Om det är fler som vill göra länkbytën är det bara att slänga in en kommentar!



 


Titanic!

Hej! Har precis kollat på titanic. Har ätit glass och verkligen bölat. Levde mig verkligen in i filmen haha! Nu ska jag äta något för har inte ätit middag ännu. Ska se om vi har någon nyttig mat här hemma. Hoppas på att det är någon bra serie ikväll. Har ingen koll alls på när alla serier visas nu för tiden. Ha en mysig kväll allihopa!


90210

Serie tittande just nu, as bra serie. tips till er som aldrig sett den förut, 90210!










I need somebody!

Jag gillar den här låten!


Godmorgon!



Gormorgon bloggen! Jag vaknade precis och är hemma. Vet inte ens varför jag inte åkte till skolan i morse, men gick helt enkelt inte upp bara. Jag valde att somna om och leva i de trygga drömmarnas värld. Det ska jag fortsätta med  hela dagen, jag tänker inte lyfta mig ut denna säng idag. Jag ska ligga här precis hela dagen har jag bestämt mig för. Förutom att jag nu måste gå ner och hämta min laddare till min data, där sprack det redan. Jag är så sjukt skoltrött just nu, eller ja jag är väl trött på allt och alla just nu men vi skyller på det. Nu blev jag sjukt kissnödig, så vi hörs sen!


Skönt att åka bort!



Jag kan verkligen inte sova. Ligger i min säng och verkligen funderar över allting och över thailand och mitt liv. Det ska bli så otroligt skönt att få komma bort i två veckor, omväxling! Det kommer bli jätte skönt. Jag har känt mig så jävla nere nu så länge så jag hoppas det får mig att börja må bättre! Jag har inte precis någon anledning att vara nere, jag trivs just nu bara inte med mitt liv. Det kommer bli skönt att komma iväg och ha riktigt kul. Plus att man mår typ bra av värmen. Sen när jag kommer hem så är allt förhoppningsvis bra igen som det brukar, död åt min höstdeprission. Jag behöver rycka upp mig lixom, jag gör aldrig något eftersom jag hellre är hemma för mig själv eller med min familj. Fredagsmys med mamsen slår alla mina utekvällar! För här hemma känner jag mig trygg. Man blir så dömd av alla ute i dagens samhälle. Till och med av sina vänner, jag umgås inte ens med så många längre för jag vill inte. Eller visst vill jag, men jag har aldrig haft en bra vän som verkligen kämpat för mig utan det är en sak jag verkligen har gått miste om. Jag har alltid känt mig som en gänget, men ingen speciell.

Det är verkligen skönt att bara få skriva av sig ibland. Jag har egentligen så mycket mer att skriva om, allt snurrar bara runt i min skalle just nu. Men förhoppningsvis kommer jag inte känna så här länge till. Den här resan till thailand är mycket behövlig. Jag bor lixom i min soffa för jag har ingen ork att göra något längre.
Jag ska väl försöka sova nu, taggar till thailand. Åker verkligen snart. Woopwoop!

Ni som läser texen kan ju ta den med en nypa salt, tillfällig höstdeprission antar jag.


Kan inte sova!

Detta är vad jag gör precis just nu, kan verkligen inte sova. Ligger och funderar över mitt liv typ, ja det finns inte så mycket mer att säga förutom att jag förlorar på alfapet just nu


Sovit!

Hej! Sen jag kom hem från skolan har jag bara sovit, jag var as trött. Nu kollar jag på min favorit serie, den som dräper. As braa! Ska dricka lite te nu sen måste jag egentligen pluggaaa, men det kommer nog inte hända så jag ska nog sova. TTYYYL loovers!


Det gick bra!

Hej! Om ni vill veta så gick provet bra i alla fall, fick ett vg. Så är nöjd eftersom jag visste att jag inte kunde nå ett mvg. Så nu är jag glad! 

Snart åker vi till thailand. Är verkligen jätte nervös, resfeber. Vill börja packa och bara åka iväg. Det kommer bli jätte skönt att bara komma iväg. Lite omväxling skadar icke för mig! TAGGAAA!!!! Kommer bli as kul! Åker 4 december, 13 dagar kvar. Och kommer vara där 16 dagar, eller ja typ 14 för det tar väl typ 2 dagar fram och tillbaka till thailand.

Nu ska jag ha engelska, TTYL!


Måndag!

Hej och godmorgon! Sitter just nu i skolan, har precis haft lunch och väntar på att min lektion ska börja. Ska få tillbaka ett historia prov idag. Det kommer inte sluuuuta bra det här tror jag, det gick inte så bra.

Igår efter gustafsson tre trapopor gick jag en lång promenad med raffa och vi mötte upp olivia. Vi var ute i typ mer än två timmar och satt bara och snackade om allt möjligt. Det var trevligt!

Nu börjar min lektion så vi hörs senare!


Just nu

Så jävla bra program!




I don´t want to grow up!



Allt var så mycket lättare när jag var liten. Alla barnen lekte med varandra och man var alltid så glad och hade alltid så roligt hela tiden. Man blev inte dömd av någon och det största problemet man kunde ha va väl kanske att en annan flicka hade finare docka än vad man själv hade. Jag vill vara liten igen och leka med mina dockor med mina vänner. Jag vill ha roligt igen! Nu för tiden spelar allt så stor roll hela tiden. Alla kan inte vara med  varandra för folk dömer andra aldeles för fort. Man kan inte alltid vara sig själv för det anses vara fel. Allt är så mycket svårare nu. Jag vill inte växa upp. Jag vill vara liten och jag vill att min mamma läser godnatt sagor för mig varje kväll tills jag somnar. Nu för tiden känns det som att man måste kämpa varje dag för att man ska orkar, för att man ska orka en till dag som är lika tråkig som alla andra dagar. Det finns lixom ingenting att leva för egentligen. Jag går till skolan på vardagarna, åker hem och gör ingenting. På helger är jag med olika vänner och typ super. Jag tycker inte ens om att dricka längre. Det är mest ett tidfördriv för mig. Ska det inte vara roligt att vara ung och dum? 

 


Söndag!

Hejsan! Idag är det söndag och det betyder att det är slapp dag. Var precis ute på en lång promenad med mamsen, det var skönt att gå ut och röra på sig lite. Snart ska jag göra middag, ska göra mig en nyttig grönsakssoppa. Det blir gott med massa rotfrukter i också! Försöker vara lite nyttig nu eftersom nu är det exakt två veckor kvar innan jag åker till thailand och som jag ser ut nu så sätter jag inte på mig en bikini :D Så något måste allt göras!!

Nu ska jag göra mig en kopp te och se om det finns någon bra film på tv!

Min bebis!


Trevlig fredagskväll!

Hej säger jag, en trött coornelia. Igår var det en trevlig kväll hos musse. Vi var endast några stycken där, men det var trevligt i alla fall! Vi sov över där allihopas och sen idag blev det ingen mässa för jag mådde inge bra alls i morse. Kom hem vid fem idag kanske och har endast slappat framför tv´n hela dagen och ätit mat. Kände att det behövdes! Nu ska jag kolla en serie med mamsen, TTYL!

 


Utgång!

Hejsan! Nu har jag fixat mig för kvällen. Linda är här och vi väntar på att anton ska komma hit och hämta oss. Sen ska vi handla lite på ica och senare ta tåget in till stan. Är taggad inför ikväll så jag hoppas att det blir kul! Vi hörs imorn när jag kommit hem från gymnasiemässan.

Fredag!

Hej och godmorgon bloggen! Vaknade för ett antal timmar sen och har suttit och ring runt till hela världen idag känns det som. Kvällens planer blir att dra hem till musse med några vänner till mig, det kan nog bli en rolig kväll. Sen blir det nog att sova kvar där. Ska försöka inte sova så sent för imorn ska jag hjälpa till på gymnasiemässan. Ska se till att flera småttingar börjar i min skola nästa år.
Nu sitter jag framför tv'n och kolllar på supernanny. Det är typ ett roligt program! Jag väntar på att anton och linda ska komma hit för jag är ensam hemma och vågar inte gå upp och duscha.. När dom kommer hit blir det att börja fixa sig för kvällen!

Paranomal activity 2

Hej bloggen! Jag har gjort det jag aldrig skulle ha gjort. Är så rädd att jag sitter och skakar. Såg precis paranomal activity, blev 2an för den gick på filmkanalen. Jag hatar skräck filmer i vanliga fall, men psykiska skräckfilmer det är fan mycket värre. Jag borde aldrig ha sett den för nu kommer jag verkligen inte kunna sova på flera veckor.. Jag är as rädd just nu så ah jag kommer dö i natt känns det som.. Jag blir glad om jag klarar mig en natt. Är verkligen as rädd.. ''

Aja för att komma bort från filmen lite. Jag lagade jätte god mat till min familj idag. Jag är en jätte bra kock! Jag lagade panbiff med potatis och löksås. Det blev jätte smarrigt! Nu ska jag skaka av mig räddslan och spela lite spel eller någon!



Torsdag!

Hejsan bloggen! Idag är det torsdag, skööönt! För nu är det helg för mig efter en dag i skolan. Provet idag gick okej. Det kunde ha gått bätte, men det får duga! Jag hade ingen ork att plugga mycket igår så finns inte så mycket att göra nu. 
 Efter skolan mötte jag upp Musse i centrum, sköönt att han var i berga så slapp jag åka in till stan. Vi gick och fikade, väldigt mysigt! Nu ska jag göra mig en kopp te för jag fryser as mycket!!!

Åhh juste, jag fick en ny data av skolan idag. Den är as najs och jätte bra så är jätte glad!! Eller jag fick låna den men jag får ha den så det är as bra. Heheh glaad :D


Pluggar..

Hejsan! Jag pluggar för fullt här hemma och fy vad tråkigt det är.. Har suttit i flera timmar känns det som i alla fall endast för att skriva ner allt på löspapper från datan.. Så jag vet inte om jag fått in ett skit i min skalle än men ja jag hoppas någonting har fastnat, men det är så sjukt mycket.. :( bläää hejdå

Fortfarande sjuk..

Hejsan och godmorgon! Är fortfarande sjuk så är hemma idag också. Idag har jag mycket att göra, har stort historia prov imorn.. Så måste plugga fast jag mår dåligt :( mitt huvud duuunkar.. Imorn blir den en dag i skolan och sen är det helg för mig, det är skönt. Även fast jag inte har gått i skolan en enda dag än så länge, men imorn ska jag gå eftersom jag måste göra det där prooovet.. :( Nu måste jag plugga och försöka slita mig från min älskade tv.

Godnatt!

Godnatt! England vann, as bra! Så jag vann vadet mohaha. Nu ska jag plugga lite och sova sen.  Gpppdnatt vänner!

Tagga fotboll!

Hejsan! Ligger framför tv'n kollar top model just nu. Väntar på att matchen mellan Sveeerige och England ska börjar. Den börjar snart tror jag. Tyvär sverige så måste england vinna, jag sviker mitt land ikväll. För jag har slagit vad med musse att england ska vinna så jag har ingen lust att förlora våran vad.. ;)
Nu börjar top model igen så vi hörs senare!

Resfeber!

Hejsan bloggen! Jag har värsta resfebern över resan till thailand som är snart. Jag och skolan åker om 19 dagar, wiiieiee det är snart. Men har jättee mycket resfeber.. :( Det kommer nog bli as kul. Jag ska dela rum med Ullis, vi två blir själva i ett rum vilket är mycket skönt! Alla andra är tre eller fyra i sina rum, mohaha! Åhh jag längtar, vill typ börja packa. Vi åker 4 december, inte långt kvar nu!!!
Det börjar bli kallt nu också och ingen snö har ännu kommit, hoppas den kommer när jag åkt så alla andra får lida medans jag kommer hem och är mega brun, hoppas jag att jag blir i alla fall ;)
Det kommer nog bli en awesome resa i alla fall, taggaaa brudar och ja ni andra hehe!

Sjuk!

Hej, jag är sjuk. Därför jag inte har bloggat. Jag har varit sjuk sen i söndags och därför inte haft något att skriva om. Jag har endast legat här hemma i min kära säng och tyckt synd om mig själv! Jag börjar må lite bättre nu så imorn ska jag försöka gå till skolan. Man missar så mycket när man är hemma..
Just nu ligger jag i min älskade säng. Jag har varit vaken sen klockan åtta, men jag har inte orkat röra mig. Jag har jätte ont i huvudet och mår illa så ja jag mår sådär. Btw så var min helg helt okej! Dock blev det inte mycket sömn och kanske en av anledningarna till därför jag mår så här.
Nu ska jag göra mig en kopp te och mat, TTYL! Mitt bloggade ska förbättras, I promise!

Slapp söndag!

Denna slapp söndag innebär att sova, kom hem halv åtta imorse..
Nu ska jag kolla beck, TTYL!

Fixar mig för kvällen!

Hejsan svejsan! Har duschat för ett tag sen och har precis ätit middag. Det blev en god torsk till middag denna kväll. Nu ska jag börja fixa mig och det innebär att sminka mig, borsta tänderna och klä på mig. Standard! Så jag ska ta en buss som går om en timme och börja röra mig mot stan där jag ska möta upp bruudarna. Hörs igen innan jag drar!

Vem är Cornelia Abelsson?

Jag smsade precis 118800 och frågade dem vem jag var, blev dock lite besviken eftersom jag sett en likande beskrivning till en annan person. Fast beskrivningen stämmen ändå ganska så bra för mitt liv ser typ ut så här.

''Hon är en tjej som är så online som man bara kan vara. Dagarna fylls av febril aktivitet på msn och facebook och andra forum. Hon skriver en egen blogg och läser 300 andra bloggar om dagen, där Kissie Dessie och Paow är de självklara favoriterna. Livet utanför datorn är inte så spännande dock, fram och tillbaka till skolan och lite folköl och hångel på helgerna.''


Ja dom har väl ganska så rätt, mitt liv ser typ ut så här..


Sanningen bakom en Cornelia!

Cornelia eller Kornelia är ett kvinnonamn som bars av kvinnorna i den romerska patriciersläkten Gens Cornelia. Den 31 december 2006 fanns det 5 844 kvinnor i Sverige med namnet Cornelia, av dessa hade 3 531 det som förstanamn/tilltalsnamn. Det latinska ordet cornu betyder horn. Cornelia fanns bland de 50 vanligaste namnen bland de som föddes i Sverige 2006.

Coolt, så mitt namn betyder typ horn. Bäst ni passar er då så jag inte fäller ut mina vassa horn och kuuttar er med dom!! Jag sitter just nu och kollar igenom google. Har sökt på mitt namn och hittar massa bilder på mig själv och mina vänner då. Även flera av mina bloggar kommer upp, som denna till exempel. Även flera av mina gamla. Det är ganska coolt hur mycket det är som samlas och stannar kvar på internett. Lite läskigt nästan!



Det finns 342 stycken i Sverige som har samma efternamn som mig fick jag reda på nu. Trodde inte det var så många eftersom mitt efternamn är ganska så ovanligt. Det finns 7266 stycken som även heter Cornelia i Sverige.

Här har vi då en vanlig Cornelia, hittade bilden på mig på google.




Lördag!

Hej och godmorgon! Idag är det lördag, skööönt. Min favorit dag i vecka + fredagar då såklart! Jag vaknade för några timmar sedan och har precis ätit lunch. Hatar att äta frukostmat så äter alltid  lunch så fort jag vaknar på helger och på vardagar äter jag oftast ingenting.
Snart tänkte jag hoppa in i duschen så jag kan känna mig fräsh igen. Ikväll blir det att dra hem till Musse med tjejerna, det blir nog väldigt trevligt! TTYL!

Fredagsmys!

Hej! Ikväll blir det fredagsmys med mamsen, blir att kolla idol och sen en bra film. Börjar bli en vana med riktigt fredagsmys nu! Det är så skönt och jag älskar idol, har blivit en riktig idolnörd. Sparar mina krafter inför morgondagens planer istället! Då blir det ett litet krök hemma hos Musse. Jennifer ska även på blinddejt med Kevin, hehe! Vi får se hur det går ;)
Nu ska jag fortsätta se Glee, TTYL!

Glee!

Hejsan! Ligger framför tv'n och kollar på Glee, det är så jävla bra. Älskar det programmet!!!
Så jävla snygg och bra på att sjunga. Jag vill vara som dom..










Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för en timme sen och har sovit 12 timmar i natt, as skönt för har varit jätte trött hela denna vecka. Idag ska jag inte göra så mycket tror jag, Linda ville att jag skulle följa med på något krök men jag är tveksam på om jag är sugen på att dricka idag och det känns onödigt att lägga pengar på dricka eftersom jag egentligen ska försöka spara så mycket som möjligt till thailand. Det är inte långt kvar nu!
Nu ska jag kolla på barnprogram så vi hörs sen!

Fråga Olle dokumentären!

Hejsan! Ligger framför tv'n och kollar på fråga Olle dokumentären, as soft program nu! Haha programmets beskrivning är ''Vi följer par och singlar som testar olika kursen för att få bättre sexliv. Sexsurrogaten Mare har legat med tusentals kunder och hjälper dem att känna sig trygga i sin sexualitet''. Najs jobb haha!
Kanske ett framtids yrke? Ser jag inte ut lite som en peddotant?

Trevlig dag!

Hejsan! Idag har jag haft en trevlig dag, först lite långtråkig men sen väldigt trevlig. Dagen började med att jag vaknade efter att jag hade försovit mig ganska mycket. Så jag fick stressa med att duscha och fixa mig för dagen. Sen gick jag till bussen och tänkte kolla när bussen gick exakt och då märker jag att den inte går förens om en halv timme. Dum som jag var fick jag för mig att bussen gick samma tid varje dag och hela tiden.. Så då missade jag tåget som min klass skulle ta också. Så då ringde jag Ullis och hon var snäll och väntade på mig inne i stan. Väl där mötte vi upp jennifer och vi började leta oss till muséet. Vi kom fram i tid. Det var as tråkigt! Först blev det en timmes visning inne på muséet och sen en runda i gamla stan för att visa historiska grejer. Tvåå timmar är lite väl mycket tycker jag! 

Efter visningen åkte jag och mötte upp Musse. Vi gick och fikade på café 60 och satt och snackade där ett bra tag. Han var gullig och bjöd mig, snäll kille! Efter vi hade fikat gick vi runt i gamla stan, det var trevligt!

Nu kollar jag på en bra film som heter Nothing like the holidays. Den verkar bra. Egentligen måste jag plugga, men jag orkar inte. Jag orkar inte satsa på ämnen jag inte tycker är roliga, men jag hatar ändå att misslyckas!
Vi hörs senare!

 



Orkar inte..

Okej jag orkar inte plugga, bläää det kommer bli en lång natt.. måste göra klart massa och har inte ens börjat. Ska svara på massa frågor i naturkunskap och i psykologi.. Kill me with a headshooooot! Bläää är trött.
Har i alla fall sovmorgon imorn, så det blir skönt. Behöver att ta en buss som går 20 över tio. Så då blir det upp och duscha vid nio och sen dra in till stan för att gå på museum med skolan. Vi ska gå på något historiskt museum och sen gå runt i gamla stan. Hoppas det finns något intressant att kolla på.
Efter detta blir det att möta upp Musse så ska vi ta en fika eller typ äta i alla fall, så det blir nog mysigt!
Nu ska jag kolla uppdrag granskning igen, TTYL!

Pluggdags!

Hejsan! Just nu sitter jag framför tv'n och kollar på uppdrag granskning, men ska försöka plugga lite. Har egentligen mycket att plugga, men orkar inte... Har ingen ork för någonting längre. Ha en trevlig kväll allihopa i alla fall!

I skolan!

Hejsan bloggen! Just nu sitter jag i skolan. Jag har precis haft lunch och slutar egentligen nu förutom att jag har idrott seeenare. Så jag tänkte hänge lite på de andras ekonomi lektion och skriva lite naturkunskap. Så jag inte har så mycket att göra hemma sen.

Idag fyller Hanna år också, men hon är inte i skolan. Hon skolkar på sin födelsedag hehe! Så i helgen blir det i alla fall att åka hem till henne och fira henne lite. Grattis till min fina vän i alla fall! Nu ska jag plugga lite!





Godnatt!

Godnatt allihopa, nu blir det sängen för mig eller ja jag ligger redan här. Nu ska jag upptäcka drömmarnas land för att sedan vakna upp till en till skoldag imorgon. Vi hörs då, har en skön skoldag btw så det blir inte så jobbigt. Sov gott alla nuttiissaar!

 


Läs den!

Läs även min och Ulrikas blogg som vi startade igår, vi har inte riktigt kommit igång med uppdateringen, men bra kommer den bli! Bloggen hittar ni HÄR :)




Nedräkning, 26 dagar!

Ja som ni säkert vet åker jag till Thailand med skolan den 4 december. Det börjar närma sig nu så är jätte taggat och tror det kommer bli en väldigt rolig resa! Jag kommer vara borta i lite mer än två veckor så det blir as skönt! Åker gärna till värmen nu när det börjar bli kallt ute. Vi fick reda på vilket hotell vi ska bo på och det verkar vara jätte fint.

Så här står det på hotellets hemsida, det låter väl ganska så mysigt?


Välkommen till
 Royal Beach Hotel, ett litet, modernt och välutrustat hotell med pool, bar och kafé i Thai / europeisk förvaltning.

Vårt hotell ligger ca 1 km utanför centrum i Royal Resort i Hua Hin, gångavstånd till centrum av staden och dess berömdanattmarknaden. Tillgång till rena, tysta stränder från vårt hotell ligger inom 200 meter, utan att behöva korsa några vägar.
 
Av våra 12 rum, 10 har balkong och alla har luftkonditionering, en minibar och en stor färg-TV med engelska / Thai / multinationellakabelkanaler. Varje rum har badrum har badkar eller dusch med obegränsat varmvatten. Alla rum har antingen 2 enkelsängar elleren king size-dubbelsäng. Extra sängar och barnsängar barnet kan lämnas på begäran. Vi erbjuder tvätt och rumsservice.
 
Sevärdheter i Hua Hin och omgivande områden är riklig.  den lugna, rena stränder nära vårt hotell kan du koppla av, bada,beställa mat eller få en massage. För den mer äventyrlige finns det para-segling, vattenskidåkning, kite-surfing, ridning, vindsurfing,havspaddling (på Sam Roi Yot) och andra fysiska sysselsättningar.

Bort från stranden kan du njuta av en golfrunda - antingen på den vackra och historiska Royal Golf Course ligger nästan mitt i stan eller på en av de många fantastiska, internationella klass golfbanor inom räckhåll. Du kan besöka historiska, teak byggdaMarukataiyawan Palace, Pala-U vattenfall, Kaeng Krachan National Park (största nationalparken i Thailand) eller Khao Sam Roi Yot(den första marina nationalparken i Thailand).

En mängd utmärkta restauranger som serverar europeiska och thailändska köket finns tillgängliga, inklusive många som specialiserat sig på läckra, nyfångad havs-mat som Hua Hin är med rätta berömt.

Vi kommer gärna visa dig var att gå och vad man ska göra, bara be om information i receptionen.



Två bilder på hotellet!

Swimming Pool

Marukataiyawan Palace



Tårta!

Skulle åka och träna, men mamma har gjort tårta. Kändes mer lockande att stanna hemma då!
Visst ser den god ut?

Lunchat!

Hejsan! Har precis lunchat på mumma med tjejerna och det var jätte gott även fast jag hade med mig egen mat. Just nu är jag jätte mätt och sitter i klassrummet och väntar på att min nästa lektion ska börja. Jag är jätte trött för det blev inte många timmars sömn inatt.. Har fått jätte ont i magen, så nu sitter jag här och lider för mig själv. Ska ha engelska nu så vi hörs senare!




Måndag!

Hejsan och morgon! Idag är det måndag och en ny skolvecka väntar. Har svenska redovisning idag, kuuulll... Ska ta med mig god mat idag till skolan så sitter just nu och längtar typ för kommer inte hinna äta frukost. Kom precis ut ur duschen och måste torka håret och börja fixa mig eftersom min buss går om en halvtimme, så ja jag har bråttom just nu.
Idag efter skolan blir det att åka in till stan med Hanna och fika med Musse, så det blir nog trevligt. Sen blir det att hannapyttipanna sover hos mig, länge sedan vi umgicks utanför skolan.
Aja men nu har jag skiit brottom så vi hörs senare!

Trevlig kväll igår!

Hejsan svejsan! Igår var det en trevlig kväll hemma hos Kevin, dock kom jag hem allt för sent för min smak. Vi var i alla fall hemma hos Kevin och firade hans 20års dag som är nu på måndag. Det var väl lite stelt där i början eftersom jag knappt kände någon, men han hade väldigt många trevliga vänner! När vi väl skulle börja rulla hem så kom vi till danderyd och där insåg vi att vi hade missat sista nattbussen. Så då fick vi ta och ringa en taxi så vi kunde komma hem till mig. Anton och hans haff sov här för jag vågade inte gå hem själv. Är as glad för hans skulle, han haffa en jätte söt och trevlig tjej!

Just nu ligger jag helt död i min sköna säng, har i princip legat här hela dagen och kommer fortsätta göra det. Igentligen måste jag plugga, men mitt huvud är helt tomt just nu så jag känner att jag ändå inte kommer att kunna prestera bra idag. Nu ska jag dricka te så hejdå!

Lite bilder från igår, blev dock inte så många!



 













Utgång!

Nu drar jag ut, vi hörs igen imorn!

 

 







Kvällens facelook!

Kör en wanna be sidecut ikväll!











Duschat!

Hejsan blooggen! Har precis duschat så nu känner jag mig som en människa igen, greeeat va. Ska börja fixa mig snart och har precis valt vilken klänning jag ska ha ikväll. Man måste ju vara lite stilig när man ska på 20års fest tycker jag. Sen ska vi köpa något fint allihopa tillsammans till Kevin som fyller år. Nu ska jag platta mitt hår så vi får höras igen om ett tag när jag har ätit typ, är as hungrig btw har bara ätit frukost idag.. :( magen kurrar. Ikväll blir det gott dillkött som min mamma håller på att laga, aja hejdå!

Kvällens planer!

Hejsan och godmorgon! Idag är det lördag och jag har roliga planer för ikväll. Då blir det att åka in till stan och gå på 20års fest eftersom Kevin fyller år. Så det blir nog roligt, hoppas jag i alla fall! Ska åka in med thowa, anton och nathalie.
Just nu kollar jag på tv som vanligt typ, vaknade för någon timmer sen och har precis ätit god frukost. Har börjat gilla kokta ägg så äter det nästan varje morgon nu för tiden, förut gillade jag inte ägg alls. Ah men snart ska jag hoppa in i duschen och sen ringa anton för att planera lite för ikväll. Ha en bra lördag allihopa!

Nu blir det..


Hemma mys!

Hejsan! Igår var en trevlig kväll. Först åt jag en super god middag hemma hos Lina. Hon hade gjort förätt som bestod av hemmagjord skagenmacka, sen till varmrätt hade hon gjort jätte gott kött med bea, potatis kroketter och en stor grekisk sallad. Det var as gott i alla fall! Sen hade hon köpt massa gott godis också!
Efter middagen så drog jag och mötte upp Linda och vi gick hem till en kompis som heter Micke och var där nästan hela kvällen. Senare på kvällen gick vi och mötte niklas och hans konstiga kusin och vi gick hem tiill han ett tag, men jag blev så trött så jag valde att åka hem då.
Just nu är jag bara hemma, jag är jätte trött så ikväll blir det hemmamys med mamsen! Vi ska snart äta god middag, hon gör alltid så god kyckling! Sen blir det idol och efter kanske en bra film och en stor skål med chips. Ska inte röra mig ur denna soffa som jag ligger i just nu på hela kvällen. Det blir att spara mina krafter inför morgon dagen istället då det händer roliga grejer! Nu måste jag kissa så hejdå!
En bild från middagen igår!


Jätte trevlig middag!

Hejsan! Har precis varit på jätte trevlig middag hemma hos Lina. Hon hade gjort jätte god mat, men jag drog ganska tidigt för skulle träffa Linda. Så nu sitter jag hemma hos en kompis med Linda och har det trevligt. Vi hörs senare eller när jag kommer hem igen!



Rolig kväll på g!

Hejsan bloggen! Förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft något att skriva om så det har känts onödigt att uppdatrera. Har lite bråttom nu så hinner inte skriva på mycket. Ska duscha och fixa mig för kvällen då jag ska hem till Lina på tjejmiddag, sen får vi se vart kvällen tar oss! :)

Dagens planer..





Helt okej kväll!

Hejsan! Igår var väl ingen toppen kväll, men den var väl helt okej. Vi var några stycken hemma hos Niklas, men hans fittkusin förstörde ju hela kvällen. Han är verkligen en kille jag hatar och kommer nog inte fortsätta umgås med Niklas så länge hans äckliga kusin bor där!! Nej, men fyfan vad arg jag var igår haha och jag brukar ju typ inte bli arg. Men han ah usch säger jag bara!

Kom hem runt halv fyra då min snälla mamma kom och hämtade mig, förstår dock inte varför jag stannade där så länge för jag hade verkligen inte kul.

Ska kolla tv nu så hejdå, har inget mer att säga om igår!




RSS 2.0