Utgång!

Hejsan! Snart blir det utgång. Ska åka ner till centrum och möta upp Thowa, Elin och Anton. Sen ska ci gå hem till Niklas och dricka lite och förhoppningsvis hittar vi någonstans att dra vidare till. Annars blir det lugnt kväll hemma hos niklas med några glas vin. Vad ska ni göra denna måndagkväll?

Snygg bild på mig!




Duuscha!

Hej! Nu har jag hittat något att göra ikväll så nu blir det att hooppa in i duschen så jag kan känna mig som en människa igen! Bara så ni vet, hörs sen. Puss å kram, skumbanan!




Uttråkad!

Hejsan! Jag trodde det skulle vara skönt att köra en hel slapp dag framför tv'n med bara massa mat, men just nu är jag sjukt uttråkad och jag blir bara deprimerad av att ha tråkigt just nu. Så jag ska väl försöka hitta på något kul ikväll, men ingen annan verkar suger på att göra på kul så jag vet inte vad jag ska göra.. hehe lonely. Nej, men moni vill gå på bio men det är tråkigt och hon vill se den där nya skräck filmen och då kommer jag inte kunna sova på flera veckor. Plus att hon förväntar sig att jag ska bjuda henne eftersom jag har två gratis biljetter, no way! Då går jag ju hellre själv på två olika filmer haha eftersom jag tycker det är onödigt att betala för en bio när man lika gärna kan se filmen senare på tv. Så nu har jag fortfarande ett problem, vad ska jag göra ikväll. Jag kan träffa Anton, men han jobbar imorn så han kommer inte vilja göra något kul. Men nu har han i försäg lovat mig att fixa en halloween fest till mig, men aa jag förväntar mig inte precis att han kommer göra det. Aja fan vad mycket onödigt jag skriver, men det är skönt att skriva och jag skriver ju aldrig några långa texter här så det var väl på tiden antar jag.

 

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt och ringa anton. Hejdå!

 




Halloooweeeen!!






















Här är lite av dom bilderna som togs i lördags, hoppas alla har firat halloween lika bra som jag gjort! :D



Haft fullt upp!

Hejsan bloggen. Hann aldrig blogga igår, men hade i alla fall en jätte rolig kväll i lördags hemma hos niklas. Det var ganska mycket folk där och jag var utklädd till en leopard, as snyggt haha. Jag va kvar hos Niklas till söndag morgon och då åkte jag och linda hem till mig för att äta pizza och få lite sömn. Vi låg utslagna på soffan hela dagen. Sen ringde min fina vän Elly mig och tvingade mig upp ur soffan för att åka in till kungenskurva för att bowla. Så jag och Linda skyndade oss för att göra oss i ordning och åkte in till stan. Vi bowlade sen i två timmar och åt donken och åkte sedan hem. Jag var så jävla trött så det var skönt att åka hem och sova.

Just nu håller jag på att göra mat, pomfritt väntar i ugnen på mig och jag ska precis steka mig en köttbit. Vi hörs senare.

Här är en bild från i lördags, lägger in fler när jag ätit!






Mot centrum!

Hejsan! Nu ska jag ta bussen ner till centrum för att köpa lösögonfransar och läsk på ica och även för att möta upp Niklas. Hörs igen när jag kommit hem!

Tagga halloweeen kalas!

Hejsan bloggen! Vaknade för ett antal timmar sen och började dagen med en morgon promenad med raffa. Sen har jag letat kläder inför kvällens halloween partaj. Jag har kommit fram till att jag ska vara leopard. Det var så fullt att vara häxa och vill vara någon fint. Så ska ha en leopard färgad shorsbyxdress på mig och så har jag gjort ett par leopard färgade öron själv. Sen ikväll blir det att måla nos och en överdriven sminkning på det. Det kommer nog bli riktigt kul ikväll, I hope!
Snart ska jag åka ner till centrum och köpa lösögonfransar och hämta lite saker hemma hos niklas. Sen ikväll kommer brudarna hit till mig och vi ska äta lite och föra inför kvällen. Sen bär det av hem till niklas på halloween fest, girls just wanna hade fun! Eller vad säger ni? Wooppaaa
Vi hörs senare !!

Nu Idool!

Sitter framför tv'n och äter choklad och väntar på att idol ska börja, eller ah nu gör det de så hejdå!!

 






Hemma mys!

Hejsan! Idag har jag varit och jobbat inne i stan, det gick väl okej. Nu är jag hemma och ska äta middag snart, är vrååål hungrig för har endast ätit lunch idag och det var på donken. När jag äter donken blir jag ju hungrig typ igen efter en timme så nuu är jag as hungrig.. Ikväll ska jag bara vara hemma med mamsen och äta massa mat. Sparar mina krafter för morgondagen istället! Då blir det halloween fest hos en poolare som heter niklas, det blir nog kul. Ska nog leta kläder inför imorn ikväll också. Har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till .. help me!

Aja ska duka för mamma tvingar mig, vi hörs sen!

 

 


Tooorsdag

Hejsan! När jag kom hem från skolan var jag tvungen att plugga.. Har behövt gjort ett naturkunskaps arbete om energi, men nu är jag äntligen klar! Emma är här och ska sova här hos mig och imorn ska vi upp och jobbaa.. Börjar tio och ska in till fridhemsplan så det blir ingen sovmorgon för mig. Så det blir att slita imorn, kom och köp prenumerationer av mig!! Emma tror att det är jätte lätt att sälja så nu ska jag visa henne hur mycket man måste slita! Mohahah.. Ska jag inte jobba så många timmar imorn, blir nog bara några få för är trött hehe. Det blir i alla fall  lite roligare att jobba imorn eftersom jag slipper att jobba själv. Det är as trist att behöva luncha själv, så nu får jag sällskap :D
Aja ser på fråga Olle nu som handlar om Fetisher, as konstiga grejer. Men i alla fall ska kolla så vi hörs igen imorn för ska sova sen när det slutar och det gör det snart. Puuss å kram!

I'm alive!

Hejsan bloggen! Jag orkade inte blogga igår för var trött och hade inget att skriva om. Igår så var jag hemma från skolan för jag var mest trött och ville sova fast det gjorde jag inte. Satt framför datan och spelade massa onödiga spel hela dagen. Senare på kvällen gick jag en liten promenad med Olivia och sen gick jag hem och pluggade och sov.

Just nu sitter jag på historia lektion, men jag slutar om en halvtimme för lärarna ska ha ett möte så det är ju skönt. Ska hem och pluggaaa.. Sen ikväll ska jag ut och jogga med fredrika!

Har jätte treevliga och roliga planer inför helgen då jag ska fira halloween. Blir både fest på lördag och söndag och jag tror att det kan bli riktigt roligt! Vad har ni för roliga planer inför halloween?
Jag vet dock inte riktigt vad jag ska klä ut mig till eftersom jag inte har några pengar till att köpa något. Så det blir att klä ut sig till någonting jag har hemma. Det verkar bli häxa för det är det enda jag har hemma tror jag, men vi får se. Ni kanske har några tips på vad jag kan klä ut mig till?

Aja ska skriva lite på historian nu så vi hörs när jag kommit hem!




Tisdag!

Hejsan, idag är det tisdag. Typ en dåligt dag, för det är långt kvar till helg. Eller ja ganska långt. Vaar i skolan idag, ovanligt va? Åkte hem och nu kollar jag på tv. Just nu äter jag glasstårta, det är as gott!! Ikväll ska jag åka och träna, ska gå på något pass på friskis. Nu måste jag plugga lite, hejdå!

Såhär ser föresten pälsvästen ut som jag köpte förut :)
Såg nu att jag hade lagt upp denna bild i ett inlägg i augusti som handlade om vad jag
ville ha för höstkläder och nu utan att ha tänkt på det har jag köpt en precis sån. Ganska
ballt tycker jag!




Godnatt!

Godnatt! Bäst jag sover nu för har värsta pms'en typ, fast jag inte ens har mens eller ska ha på ett bra tag. Är i alla fall arg utan anledning och sur. Usch kan alla dööö... :(





Va med och tävla du också!

wefkmlw


Tävlingen hittar ni om ni klickar på bilden eller här Headzonebloggen.se, besök även headzone.se :)





Haft fullt upp!

Hejsan bloggen! Kom hem för lite öven en timme sen, åt middag då för var as hungrig!

 

Idag var jag först i skolan, det var väl en okej dag. Efter så åkte jag in till stan och mötte upp Elly, hade inte träffat henne sen min födelsedag och det var typ ett halvår sen. Vi gick och fikade i alla fall och det var jätte kul att träffa henne igen och gud vad hon har förändrats, på ett posetivt sätt då. Har saknat min vän Elly i alla fall så nu har jag bokat upp lite planer med henne under lovet.

Just nu väntar jag på att serien Den som dräper ska börja, en jätte bra dansk serie som jag följt sen den började. Ett tips för er som gillar deckare!
Nu ska jag göra mig en kopp te och äta glass tårta som jag köpte igår! TTYL!






Mat <3

Sitter och tänker på mat, plankstek fyfan vad gott!!




Måndag!

Hejsan och godmorgon! Sitter just nu i skolan på en svenska lektion, jag ska ullis skriver argument mot de låga straffen i sverige för våldtäkter. Dom är ju as låga och det är icke bra! Längar till lunch btw för är jätte hungrig, hann inte med en frukost i morse.. :( Har med mig fisk gratäng som jag själv gjort, är en as bra kock! Vi hörs senare bloooggen, TTYL!




Just nu

Nu börjar the reader på 4an, TTYL!

Hurtig tjej!

Hejsan! Kvällen igår var trevlig, hängde först med anton och hans vänner tills dom alla skulle på krogen och lämnade mig, fuuckers. Då åkte jag hem till moni och åt och snacka om allt möjligt och sov tillslut över där. Var sjunkt trött så somnade diirekt. Det blev en trevlig kväll igår!
Idag vaknade jag upp hemma hos monika, åt god frukost och rullade hem. Då hann jag dock inte göra så mycket för var tvungen att byta om för jag och moni skulle åka och träna. Först blev det ett jätte roligt aerobics pass, det var as jobbigt, men kul. Det var dans som jag egentligen suger på, men det blev kul fast det var dock alldeles för mycket koreografi för att jag skulle hänga med. När vi tröttnat på det gick vi på ett gympa medel pass. Det var sjukt jobbigt och jag märker verkligen hur dålig kondition jag har, men det var kul och jag kämpade verkligen. Kanske blir ett till sånt pass imorn, annars blir det station på tisdag. Nu ska jag komma igång för snart åker jag!!

Hemma hos anton

Hejsan! Kom precis hem till anton, han kom och hämtade mig. Vi får se vart kvällen tar oss, är sugen på att göra något kul. Ha en bra kväll allihopa så hörs vi senare ikväll eller imorn!




Lagar mat!

Hejsan! Det var as skönt att bada så jag låg i badet i flera timmar. Sen gick jag upp och började laga mat. Är as duktig och håler på att laga fiskgratäng alá coco, det kommer nog bli jätte gott! Ikväll ska jag först hem till anton och umgås lite med honom, sen ska jag nog hem till monki! Vi hörs sen innan jag drar ut för nu måste jag fortsätta laga mat. TTYL!

 


Hemma spa!

Hejsan! Nu ska jag ta mig ett skönt bad och bara ta det lugnt och andas typ haha. Vi hörs senare!

 




Lunch time!

Hejsan, kom hem för ett litet tag sen efter en promenad med ruffs. Det var trevligt! Har precis städat mig rum som jag typ i vanliga fall aldrig gör, dock har jag inte damsugat och det skulle väl behövas. Nu ska jag busa lite med mina kissemissar och sen äta lunch, är hungrig men det finns ju typ ingen mat hemma. Aja hejdå !





Tog ledigt!

Hejsan bloggen! Blev ingen jobb varken idag eller imorn pågrund av lite saker. Nu är jag i alla fall vaken, gick upp tidigt eftersom jag hade planerat att åka och jobba. Har precis ätit frukost och ska snart gå ut och möta raffa för en morgon promenad! Vi hörs lite senare :)



samla krafter!

Hej och godnatt. Nu ska jag och john blund sova. Måste samla lite nya krafter inför morgondagen! TTYL!

 





Tjockismys!

Hejsan bloggen! Ligger i soffan och verkligen tjockar i mig fet mat, jag ansåg att jag var värd detta efter en lång arbetsdag.. Har precis tryckt i mig en stoor chokladpudding och äter just nu massa chipt. Gott! Såg precis idol som är så jävla bra. Jag tycker om hon blonda amanda för hon sjunger bra och har en egen personlighet typ, ah men hon ska vinna tycker jag. Amanda som är brunett är också bra, men hon är mer som alla andra. Hon är inte speciell alls. Haha verkligen insatt, men så blir det när man jobbar om helgerna och blir trött. Då orkar man inte hitta på något skooojj, min energi räcker endast till jobb för tillfället. I'm going to be rich soon!! Mohaha..

Nu ska jag kollar klart på helenius hörna, jätte roligt nytt humor program!





Hemma från jobbet!

Hejsan svejsan! Kom hem från jobbet för en timme sen typ. Det gick jätte bra idag så är mycket nöjd över dagen. Har precis ätit god middag och är för tillfället as mätt. Tvångskollar just nu på nyheterna för det vill mamsen se och jag orkar inte precis lyfta mig ur soffan och göra någonting annat. Väntar på att idol ska börja, för det är ju as bra!
Ikväll ska jag bara vara hemma och äta hela kvällen eftersom jag även jobbar imorn och är helt slut efter dagens jobb. Börjar elva imorn så det är inte så farligt tidigt.

Nu ska jag äta chips, ttyl!!





Mot jobbet!

Nu åker jag och jobbar, ha en bra dag i skolan allihopa!

Hoome!

Hejsan bloggen! Idag har jag bara varit i skolan sen ååkte jag hem, mötte upp emma i centrum och vi åkte till mig. Vi har ätit en god middag och kollar just nu på en film. Ska plugga lite snart och sen typ sova. Imorn blir det upp och jobba, börjar klockan tio :((( så måste vara pigg för en hård arbetsdag!! Vi hörs senare



Natti!

Godnatt, nu ska jag dansa mig till sömns!





Helgbilder!

Bättre sent än aldrig!
Dock tog vi inte mycket bilder alls. 

 















 

 


Just nu

Spelar spel

 





Onsdag!

Hejsan! Idag är det onsdag, sköönt för det betyder att det blir helg snart. Bara torsdag kvar. Fast ja jag ska jobba i helgen så det är kanske inte så kul, men jobb betyder pengar och det är jag i stort behov av. Speciellt eftersom jag åker till thailand snaaaaaaaart!

Just nu ligger jag framför tv'n och kollar på supernanny, det skulle vi behöva här hemma hehe, så vi kan få lite ordningen på lillen här hemma som alltid gapar och skriker. Mohaha känn dig träffad Julia.





Godnatt!

Nu ska jag försöka sova, är trött. Hörs imorn!

En bild från i helgen, lägger in alla imorn typ eller någon annan dag!





Regn tisdag!

Hejsan! Idag har det verkligen varit en riktigt sämst idag. Jag hatar när det regnar. Man blir kall, trött och på dåligt humör. Var i skolan i dag som vanligt. Efter skolan åkte jag bara hem och sov. Sen åt jag och har bara varit hemma. Nu ska jag kolla på desperate housewives och äta god efterrätt. Chokladpudding muuumss!! Vi hörses senare!






Sover

Jag sover, vi hörs sen!

 


Just nu..

kollar jag på

 





En as bra serie, men den är typ läskig så kommer inte sova gott inatt.. :(




Shoppade idag!

Hejsan! Jag shoppade idag med min mamma istället för att åka hem från hennes jobb. Först gick vi och fyllde på mitt friskis och svettis kort så nu kan jag när som helst åka och träna igen, yyey. Sen gick vi och letade efter ett par träningsskor och en sport bh, men vi hittade inget av de. Det var helt utplockat överallt när det gällde detta. Dock så var vi endast i min lilla förort, åkersberga centrum så kanske därför det inte fanns. Utbudet är inte alltid så bra här. Sen i alla fall när vi inte orkade leta längre gick vi till hm och jag köpte lite underkläder och sen gick vi till rococo där jag hittade en as snygg väst. Den köpte jag såklart så är jätte nöjd över dagens shopping! Lägger in bild på min väst en annan dag för orkar inte fixa med min efterblivna kamera just nu.

 

Ännu en bild på min sidecut!




Min nya frilla!

Hejsan! Här är min nya frilla, det blev en sidecut. Är as nöjd och tycker det blev jätte snyggt! Vi får hoppas på att jag inte ångrar mig, men tycker ni det blev fint?

Kan lägga in en bättre bild senare.





Fikat!

Hejsan! Gick i skolan idag till typ halv tre, då mötte jag upp min mamma på en fika på mumma. Åt god chokladboll och en chailatte, muuums! Efter det hade jag utvecklingssamtal, det gick bra för jag är duktig i skolan för det mesta i alla fall. Sen åkte jag och mamsen till frisören för att jag behövde klippa mig. Lägger upp bild på min nya frisyr snart, as ball i alla fall tycker jag!

Just nu sitter jag på min mammas jobb och väntar på att få åka hem. Min mamma håller på att fixa och dona lite här. Är hungrig, ingen.. Så hoppas på en smarrig middag ikväll. Vi ska nog åka snart så vi hörs sen!





Godmorgon!

Hejsan och godmorgon eller ah vaknade för ett antal timmar sen. Just nu är jag i skolan och har svenska. Är as hungrig, men det är lunch om tio minuter så jag klarar mig nog. Har med mig god mat idag, kyckling och ris. Vi hörs senare mina bloggfannn, puuss å hej leverpastej!





Natti natti!

Nu är filmen slut så ska försöka sova nu, hörs imorn!
Pusss!

 


Söndag!

Hejsan! Har varit trött idag så därför jag inte bloggat. Jag har mest sovit och städat lite. Det var i alla fall en rolig kväll igår, dock satt vi uppe alldeles för länge tycker jag. Vi var endast några stycken här för orkade inte dra hit massa folk, men det gjorde inget för det blev en trevlig kväll. Det var i alla fall inte mycket att städa idag som igår, men det var ändå min personliga städerska ullis som tog hand om det idag, as bra!

Vad har jag gjort idag? Jaag vaknade vid tio och märkte att jag låg i min soffa. Då gick jag upp och sov till typ ett. Jag åt massa mat och städade lite, sen somnade jag och vaknade vid sju. Lagom till middagen! Senare gick jag till favvan och köpte godis med lillen och raffa. Gick hem och kollade på film och det gör jag fortfarande. Kolla på the wedding crashers. Det är as bra så måste fortsätta kolla nu. Hörs sen under nästa reklam!






Ullis som idag gästbloggat!


En annorlunda natt

Heej alla coco-läsare, idag gästbloggara jag i cocos blogg. vi har sjukt kuul med tequila. Klockan är redan kvart över 6 på morgonen och vi har just dragit igång vårt tequilarace! Jag delar lite fina bilder här också som jag tycker är värda att se. om några timmar är det bakfylla och städ som står på schemat. Jag hoppas att ni haft en trevlig kväll och får en fortsatt trevlig dag! <3

hej

hejdå heheheh!!
hejdå påriktigt
har iaf as kul, så ha en bra kväll allihopa

Rädd!

Hejsan svejsan! Är hemma fortfarande och ska vara det ikväll, fast det blir lugnt. Är ensam och rädd haha. Det är mörkt så ett spöka kommer komma och äter upp mig snart.. :( Anton kommer hit snart, som tur är för jag vågar inte röra på mig. Sen kommer oxå ullis snart. Vi ska väl dricka lite smått.

Är as mätt btw, så ni vet. Har ätit jätte mycket pommes och kött med bea. Samma sak som igår fast idag fick jag all mat för mig själv. Mohahah.. Vi hörs senare för nu kom anton, tjingeling!






Lördag!

Hejsan bloggen! Hade en trevlig kväll här hemma igår. Vi var några stycken här och drack lite, men det var däremot inte så kul när jag vaknade och såg röran här hemma. Har städat precis hela dagen känns det som så ikväll blir det garanterat lugnt här. Har ingen lust att städa så här mycket imorn igen.

 

Just nu hållar jag på att laga massa mat till mig själv. Hade lust att lägga mig på min kära soffa och äta massa mat. Hoppas det går någon bra film på tv, annars blir jag ledsen. Vi hörs sen för måste stoppa in mina pomfritt i ugnen nu. Puuuss

 

 


Hos mig

Hejsan! Är fortfarande hemma hos mig, vi har det as trevligt.! Ville bara säga det hehehe

Förar lite!

Hejsan bloggen! Är hemma hos mig just nu med några, vi väntar på folket. Har precis ätit och god mat och druckit en as god drink! Nu ska jag fixa lite så vi hörs senare!

Kvällens planer!





Städa!

Hej! Nu ska jag städa lite, kul va?

 





Dagens facelook


Snygg va? ;)






Fredag!

Godmorgon! Idag är det fredag, yey! Vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost. Kollar på tv just nu för är trött. Vaknade nio idag, as tidigt.. inte bra för nu kommer jag säkert bli trött ikväll och det är inte okeej! Snart ska jag nog duscha, det behövs känner mig as äcklig haha.. Sen ska väl börja fixa lite för ikväll. Vi kommer nog ha en jätte rolig kväll brudar, I hope! Kan berätta senare om kvällens planer, det är en hemlig än så länge hehe. Fast nej orkar bara inte skriva om det nu för nu börjar ett bra program på tv, hörs sen!






Natti natti Zzzz..

Godnatt, nu tänkte jag sova för börjar bli trött. Blir att sova nere hos mamsen inatt för vågar inte sova uppe på övervåningen själv. Lillen sover borta ikväll. Imorn har jag mycket att göra, men vi hörs då så kanske jag avslöjar morgonkvällens planer, puss å godnatt!

 

 


Just nu!




Läser bloggar!





Te och macka!

Hejsan bloggen och sorry för att jag inte har uppdaterat idag, men har inte orkat och har typ inget att skriva om. Idag var jag i skolan. Jag lunchade med Lina som ska börja i min skola, det kommer bli awesome för hon får följa med till thailand. Efter skolan åkte jag bara hem och gjorde inte ett skit. Gick i alla fall precis en promenad med raffa, det blev lite tjejsnack. Nu sitter jag framför tv'n, ovanligt va? Och dricker te och äter knäckebröd. Sen ska jag nog sova för är trött. Skönt med helg nu! Tagga för imorn bruuudar, hejsvejs!

 

 


Äntligen hemma!

Hejsan bloggen! Är äntligen hemma efter att ha först varit i skolan och sen jobbat. Det blev fyra timmars jobb idag för jag orkade inte mer, men det gick inte lika bra idag. Är i alla fall jätte trött  och väntar på mat. Min mamma lagar just nu fläskfilé med råstekt potatis, gooottt!! Nu är maten klar, hejdå!






Luunch

Hejsan! Sitter på naturkunskap lektion just nu, snart är det lunch. Endast en kvart kvar, är as hungrig. Har med mig gravad lax med potatis idag. Jätte gott!! Men jag hinner inte njuta av min lunch, för lite senare går mitt tåg in till stan. Då blir det att åka till slussen och jobba. Kom dit och köp prenumerationer av mig! Det är fortfarande as kallt, så vi får se hur länge jag orkar jobba idag. Måste även hem och plugga sen så har mycket att göra idag.. Hörs sen!

Dagens skoloutfit!





På tåget

Godmorgon! Sitter just nu på tåget påväg till skolan. Är snart framme. Skönt! Idag slutar jag elva så då ska jag åka in till stan och jobba lite hade jag tänkt. Det är as kallt ute just nu så hoppas det blir varmare under dagen med tanke på att jag jobbar ute. Vi hörs sen, är framme nu. Puss

Nu ska jag leta upp john blund

Godnatt allihopa, nu ska jag leta upp john blund så jag får en bra natt sömn. Sov gott allihopa!

Jag och monky idag

Vi sitter och väntar på tåget i Viggbyholm =)

 


Home!

Hejsan, nu är jag hemma igen. Har köpt massa gott så sitter framför fotbollen och svullar just nu. Det går ju as bra, HEEJJAA SVERIGE!! Nere vid favoriten mötte jag line och raffa så då gick jag hem istället för att få skjuss. Lite extra motion, gick även hem från centrum idag efter skolan och det ska jag försöka göra varje dag! Hurtig.. fast nja men måste komma igång nu. Skärpning!

Snart kommer jag uppnå detta..




Till favvan!

Hejsan, väntar på att anton ska komma och hämta mig. Tror vi ska till favvan och jag ska köpa goda saker till mig själv. Sen ska jag väl umgås lite med honom och sen hem till skit fotbollen. Heja Sverige!! Vi hörs senare, mår lite bättre nu i alla fall. Bajs på all ilska som finns i min familj.. Hejdååå!

Är arg, ingen idé att skriva då. Vi hörs sen

I could kill you



I skolan!

Hejsan och godmorgon! Kom precis till skolan och ska ha psykologi nu. Ska äta mumma idag igen, då blir de ceasar sallad. GOOTT!! Är jätte hungrig för hann inte äta frukost idag. Nu börjar lektionen så vi hörs snart igen. Puusss!!






Godnatt bloggen!

Godnatt bloggen! Nu är det läggdags för mig så jag orkar gp till skolan imorn. Vi hörs imorn, sov gott allihopa!

Kvällspromenad!

Nu blir det en liten kvällspromenad med mamsen, vi ska möta lillskiten vid bussen.
Min mamma som ung, snygg tjej!

Dagens shopping!

Köpte dessa två fina örhängena idag på ur och penn. Det blev två par earcuff, as snygga!

Te och mackor!

Hejsan! Blev ingen promenad för raffa är efterbliven. Nu kollar jag få en dansk serie, den är ganska bra. Ska göra te till mig och mamsen och tänkte även göra lite mackor. Sen blir det väl att sova lite senare. Nu tillbaka till tv'n.

Dåligt väder!

Hejsan bloggen! Har varit i skolan idag och ja jag har ingen data där så kan inte uppdatera. Det var en helt okej dag, åt i alla fall god mat. Åt ceasar sallad på mumma, as gott! Efter skolan åka jag hem, har ätit lite och kollar på en bra film. Handlar om några som tar hand om en filmaffär och råkade försöra alla filmen så dom gör om dom själva. Ganska rolig.
Om en timme typ ska jag på promenad med Raffa och Moni. Måste ta fram min vinterjacka känner jag för det är grymt kallt ute nu, bbrrrrr vintern är påväg :(
Tillbaka till filmen, hejdå!

Jobbat idag!

Hejsan bloggen! Har jobbat idag och det gick jätte bra, sålde bra idag så är nöjd. Åt donken idag. Inte lika bra, men åt själv så hade inte lust att gå någon annanstans. Forever alone.. hehe måste ta och börja känna någon från jobbet snart känner jag. Är trött och har ont i benen och ryggen, men har typ kämpat idag.

Åt i alla fall god mat när jag kom hem. Åt hummer och räkor till förätt, lam, potatis och majskolv till huvudrätt och har precis ätit äpple i ung med vanilj sås till efterrätt. Riktig lyxmiddag! Snart tänkte jag typ sova, är helt slut. Klockan är halv tio, har aldrig lyckats sova så här tidigt dagen innan en skoldag. Ska försöka i alla fall, min kropp är helt seeeggg..

Vi hörs imorn gullungar, förlåt för den dåliga uppdateringen!






Kollar på Rosa pantern 2






Kill him with a headshot, please!





Blev inget jobb!

Hejsan! Blev inget jobb idag för jag har as ont i ryggen, min jävla fitt mens gör det ju inte bättre. Imorn blir det jobb istället! Idag ska jag skriva mitt cv så jag kan söka ett vettigt jobb, eller ja jag ska typ söka till donken för dom söker anställda.

Nu ska jag kolla på film och sen ska jag försöka få någon att gå promenad med mig så jag inte bara ligger inne hela dagen.

slumpad bild





Godnatt!

Godnattttt! Nu ska coco sova för jag måste orka jobba imorn, hoppas alla har kuligt ikväll! Puss å kram skum banan

 

 

 


Kollar på American Pie: the wedding






Hemma nu!

Hejsan bloggen. Nu är jag hemma från jobbet. Det var ganska jobbigt idag, men ganska kul faktiskt. Såg Kenza idag och erbjöd henne en tidning, men det ville hon icke ha. När jag kom hem jag var ashungrig och då ser jag att min pappa har köpt hummer och räker, så jävla goottt. Jag blev jätte glad :D Just nu ligget jag i min älskade soffa och kollar på idol medans jag äter chips. Ikväll blir det lugnt för imorn blir det jobb igen. Ha en bra kväll allihopa!





Fredag!

Hejsan bloggen! Jag vaknade precis och ska snart gå upp och försöka få i mig lite frukost, det behövs nu när jag ska jobba. Det kommer nog bli en jobbig dag. Jag brukar vara helt slut efter dessa jobb pass, men vad gör man inte för pengar. Kom och köp prenumerationer av mig i alla fall vid Åhléns, annars blir jag ledsen.
Ska försöka slänga in ett till blogginlägg innna jag drar till jobbet, annars hörs vi ikväll när jag kommit hem. Pusss!





Gottnatt - nattvisa

Den här sjöng alltid min mamma för mig när jag var liten!

 





Tränat!

Hejsan bloggen. Har varit och tränat. Det var as jobbigt, men det är skönt nu efter. Har precis ätit middag och ligger just nu i sängen. Ska försöka sova om ett tag i alla fall så jag är någolunda pigg imorn för jobbet. Om någon är ledig får den gärna komma in till stan och luncha med mig, tråkigt att gå och äta själv. Känner ingen på jobbet antar jag, så blir nog en lunch för mig själv. Forever alone.. Slänger in minst ett inlägg till innan jag sover, loovar så vi hörs senare looovers. Puss!





Regnig dag!

Hej bloggen! Har varit i skolan idag, det var väl en okej dag. Ikväll ska jag åka och träna, ska på ett boxningspass med monky. Imorn blir det upp och jobba, kom gärna och köp prenumerationer för svenska dagbladet av mig vid åhléns city! Nu måste jag göra iordning mig för träning, hörs senare!





Sovdags!

Godnatt allihopa, nu ska jag sova. Så vi får höras imorn, tagga inför en till skoldag.. sen är det äntligen helg, men ska nog jobba hela helgen så det blir inte skojjigt denna helg. But I need money! Hejdå

 


Ville bara säga att min kisse är söt!







Godis + Greys Anatomy




 

 


Stockholmsmässan!

Hejsan bloggen! Det blev inte som jag hade tänkt idag. För det första så åkte jag aldrig till täby och åt. Utan jag och ullis åt på mumma istället som ligger under min skola typ. Dom gör så smarriga ceasar sallader där så det åt jag, skit gott! Sen följa jag med mina vänner som läser ekonomi till en företagsmässa, jag läser sam-sam så behövde inte åka dit. Men jag är ju en stjärn elev så jag gjorde det i alla fall, hehe. Det var värt i alla fall för plockade på mig flera kilo godis. MUUMS! Gratis är alltid godast!

Har precis ätit en god middag, kycklig med ris och sallad. Nu kollar jag på uppdrag granskning. Hae börjat tycka att olika saker är så intressant. Detta avsnitt handlar om 2 svenskar som blir utvisade till egypten för dom var anklagade för terror brått utan bevis, och där blev dom torterade. Svenska regeringen är ju sjuk!

Äter godis nu också så ni vet! Vi hörs senare, puuusss!!

 

 


Onsdag!

Hejsan! Sitter i skolan just nu på lektion, men slutar för dagen om tio min. Så det blir skönt! Då ska jag åka till täby och luncha med ullis, vi får se vad för smarrig jag ska äta. Åt jätte god frukost idag btw, banan milkshake + två knäckebröd. MUMMS! Så är egentligen ganska mätt, men jag har ändå inget annat för mig så kan lika gärna äta lunch i täby. Vi hörs när jag kommer hem sen, idag ska jag gå hem ifrån centrum igen! Bra träning!





Kanelbullens dag + välbehövd promenad

Hejsan svejsan! Har ätit jätte många små kanelbullar för ett tag sen. Efter det fick jag lite ångest så då blev det en promenad med lillsyrran eftersom de flesta av mina mobbade kompis hellre pluggar än går ut på promenad med mig </3.. Vi gick i alla fall en bra vid och spelade till och med lite fotboll för vi hittade en boll på vägen. Roligt fast nej för jag är väldigt bollrädd.. :( Inte konstigt när lillskiten tidigare skjutit många bollar i mitt face. Snart tänte jag gå och sova, ska försöka sova lite tidigare för en gångs skull. Imorn måste jag upp och duscha mitt fettiga hår för jag orkar inte göra det nu. Men vi hörs imorn gullungar!

Tagga thailand, minst så här brun vill jag bli!





Middag!

Hejsan bloggen! Har precis ätit god middag och är sugen på en promenad nu så tänkte ringa nåågon!
Idag var skolan tråkig, eller jag var skit trött och såg hemsk ut. Hade jätte ont i mina ögon i morse så valde att inte ha linser idag så jag har gått runt och varit blind hela dagen idag.. sjukt jobbigt, never again. Min lunch som jag tog med mig gjorde min dag, hade med mig gravad lax med potatis. Så sjukt gott, riktig lyx lunch! Ska ta med min samma sak imorn för vi har massa sånt hemma nu!
Efter skolan var jag jätte duktig, jag tog inte bussen från centrum utan jag gick hem. Blev en bra promenad. Blev ganska trött av det! Så blev en power napp när jag kom hem.
Aja nu ska jag ringa någon så byye!

Godmorgon bloggen!

Hejsan bloggen och godmorgon. Har inte kunnat blogga förens nu eftersom jag inte längre har en data i skolan. Den är sönder.. Sitter just nu på lektion, ska på idrott snart. Då blir det att träna bort fettet. Vi hörs senare !


Alice i underlandet!

Hejsan bloggen! Skolan idag var typ kul, vi gjorde olika redovisningar på svenskan idag. Jag ska vara programledare för ett barnprogram som jag och hanna hittade på. Lek och stojj fick mitt barnprogram heta och jag dansade små grodorna framför min klass. Det var ju kul hehe, sen att dom filmade och la ut det på facebook är en annan sak.. Snart ska jag kolla på Alice i underlander, mest för att jag måste. Ska skriva en resention om den filmen och sen gämföra den med boken. Kuuuuul, njaa har bråttom!

Svenska lektion!

Hejsan, sitter just nu på svenska lektion. Det är ganska tråkigt för jag är trött och hungrig. Har med min en liten sallad och ska köpa en frukt också så det blir gooottt!! Och nyttigt hehe! Vi får se hur länge jag klarar att vara nyttig. Nu måste jag fokusera lite så vi hörs senare loovers!





Måndag!

Hejsan och godmorgon bloggen! Vaknade för ett litet tag sen och ska snart åka till skolan. Idag börjar mitt nya liv hade jag tänkt, wish me good luck. För det kommer jag behöva, måste i alla fall sluta äta så mycket skit hela tiden. Nu har jag två månader på mig att komma i form.. Vi hörs igen när jag kommit till skolan!

Tänk om man fortfarande hade sett ut såhär, det var några år sedan






Hemma spa!

Hejsan bloggen! Har haft en mysig hemma kväll. Efter jag ätit middag gick jag och min syster ner till favoriten och köpte munkar och saft. Sen blev det ett varmt och skönt bad för mig. Känndes som om jag satt där i flera timmar eftersom jag satt och läste. Det var mysigt i alla fall, sen blev det en stor kopp te framför programmet partaj och nu ligger jag i min sköna säng. Ska försöka sova snart, men först måste jag läsa lite till.. Men är faktiskt snart klar för det går snabbt att läsa ut böcker. Men det blir nog inget mer inlägg för ikväll så sov gott allihopa så hörs vi imorn!

 

 


Mot favoriten!

Hejsan, nu mot favoriten. Ska köta bullar med lillsyrran! Tjadå!

Svamp bob fyrkant

Hejsan! Ska kolla på svamp bob fyrkand nu, den filmen går på en av mina filmkanaler nu. Hehe jippi! Sen blir det väl att fortsätta plugga. Ikväll vill jag gå på promenad, så hör av er vänner om ni vill gå med mig?? Typ runt halv åttaa. Aja tillbaka till filmen, vi höres!

Söndag!

Godmorgon! Idag är det söndag vilket är ganska tråkgit eftersom det betyder att det är skola imorn och det betyder att man måste gå upp tidigt på morgon, inte kul alls! Idag ska jag läsa myycket, måste läsa ut en bok eftersom jag inte börjat med det, dåligt av mig eftersom vi har haft en månad på oss men nu ska det vara inne resention och sånt imorn.
Igår var jag bara hemma med mamsen, vi kollade på flera filmer och åt massa godis. Jag orkade inte ta mig ut och göra någonting speciellt eftersom jag är så lat. Men det är ganska mysigt att vara hemma också!
Nu ska jag borsta tänderna och sen pluugga, seeyah!

Hemma för länge sen!

Hejsan!! Kom hem för länge sen, men fastade framför två filmer efter varandra. Först såg jag upp, har aldrig sett den och den var ju as bra. Älskar barnfilmer och speciellt dom nya som kommer ut hela tiden. Sen såg jag en annan bra film, kommer dock inte ihåg vad den heter. Men det var en bra kärleks komedi i alla fall. Jag har ätit massvis med godis för min mamma köpte det till oss två. Det är ju lördag så då är det väl okej..
Juste när jag och lillsyrran var på donken idag så satt vi vid ett bord bakom en gubbe och hans son. Det var så grymt äckligt. Vi hör att någon pruttas as högt så då vänder vi oss om och ser att gubben verkligen lyfter på sitt feta arsle och släpper sig ett antal gånger. Vi blev så äcklade så vi gick därifrån direkt. Usch!!!!!!!
Ska spelaa alfapet nu så vi hörs sen!
Så här ser jeansen ut som jag köpte idag!







Täby centrum

Hejsan bloggen. Är just nu i täby med min lillasyster. Jag har äntligen köpt ett par jeans som jag har velat ha länge. Svarta med dragkedja där bak, skit snygga! Sitter just nu på donken. Jag har syndat.. Vi väntar på att en tjej ska komma och lämna ett par skor till julia och hon kommer inte förens om en timme så det suger för jag vill hem och äta god mat. Hehe mat<3 men ska gå i lite affärer nu så vi hörs när jag har kommit hem! Puss

Kvällen hos fredrika!

Hejsan, det var trevligt igår och dom gjorde väldigt god mat. Efter vi brudar hade ätit så kom det lite folk dit, det var en trevlig kväll. Fast jag drog hem vid två tiden för jag blev trött.

 

Tog typ endast dessa bilder igår.









RSS 2.0