Fixa mig för kvällen!

Hej bloggen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig för kvällen. Vid åtta ska jag hem till söta fredrika på middag. Upptarar igen innan jag drar hemifrån. Pusss

Jag och fredrika när vi var små med våra småsyskon. Söööta va?
Jag är en lill flickpojken med vit/blå prickig tröja och röda byxor och fred sitter brevid mig.


Morgon film!

Hej bloggen! Jag vaknade för några timmar sen och kollar just nu på en bra film på canal+. Den är bra, men lite sorglig. En vanlig komedi typ, fast med kärleksproblem i. Har ångest haha, måste fan sluta äta chips hela tiden haha. Så ska köra ett träningspass här hemma snart. Måste bara smälta maten lite så jag inte får så mycket håll.
Är taggat för ikväll, då blir det mys med tjejerna. Middag hos fredrika med god mat som raffa och freddie ska fixa och så blir det nog några glas vin också.
Men ska se klart filmen nu och sen träna så vi hörs senare!

Sovdags!

Godnatt allihopa! Nu är det dags för mig att gå och sova. Eller ja snart i alla fall, spelar ord spel på king.com hehe. Ordspel ♥ Men kommer i alla fall inte blogga mer ikväll så vi får höras imorn. Sov gott!

Paramore - Decode




Betapet.se

Hejsan, sitter just nu framför en film med en fet chips skål och spelar betapet. As najjs! Det är äntligen helg, ännu mer najs!! Min mamma var så snäll och köpte chips till mig eftersom jag fick mitt andra mvg på mitt andra historia arbete. Wihoooo, mvg here I come! Nej men älskar historia och sånt så det blir nog inte så svårt.. haha självsäker. Aja annars kommer man ingenstans i världen :D Ska fortsätta spela betapet nu, hörs senare!!





Hemma och mätt!

Hejsan allihopa! Är hemma nuu och har ätit massa med mat så är jätte mätt. Ville bara upplysa er alla om det! Jag kolla på sex and the city 2 just nu. Har sett den ett antal gånger, men det är så sjukt bra så det skadar inte att se den ett antal gånger till. Ikväll är jag sugen på tjejkväll även fast vi ska ha det imorn så försöker få hit fredrika och moni men dom kanske ska träna istället.. fan ta dom! Som att man tränar istället för umgås med mig :'(

Aja tillbaka till filmen nu!





Mot stan snart!

Hejsan bloggen och godmorgon! Sitter på psykologi lektion just nu, men har lunch snart. Då blir det att dra in till stan och käka något. Sedan blir det att med monika och fixa lite saker, det blir nog kul i alla fall. Vi hörs nog igen när jag kommer hem igen. Ha en bra dag allihopa


Godnatt!

Hejsan, kollar just nu på en dokumentär om kristendomen och islam. Mycket intressant, töntig jag är idag hehe. Det slutar snart så då blir det sängen dirr!! Hörs imorn allihopa bloggläsare!

 

 


Idol mys!

Heeeejsan! Har haft idol mys med mami och sen kollat på något annat fakta program om olika slags giftemål, det var faktist väldigt intressant. Nu ska jag göra mig en kopp te och se om det finns något annat bra på tv.

Imorn är det sista skoldagen denna vecka, skööönt och jag har sovmorgon. Ännu skönare! Ska med monkan in till stan också, hon skulle hjälpa en polare med någon fotogrej så det blir nog kul att kolla på och så blir det nog att luncha inne i stan också. Sen får vi se vad jag ska hitta på denna helg. Det blir nog middag inne i stan på fredag i alla fall med alla brudar, det blir nog väldigt trevligt eftersom vi inte umgås lika mycket nu som förut. Saknar mina tjejer väldigt mycket!

Men vi hörs senareeeee, för har inget mer att skriva. Pusss på er!





Thailand i december!

Hejsan svejsan! Nu kommer det äntligen det jag lovat er länge att berätta om mina resa i december. Det är snart!! :D

Eftersom jag går i det bästa gymnasiet som finns så reser vi minst en stor resa varje år. Förra året åkte vi till Indien och var där i nästan tre veckor, hur ballt var inte det. Jo jag kan säga er att det var en riktig upplevelse och man fick verkligen se hur bra man själv har det egentligen och hur dåligt många andra har. Som till exempel dom i Indien, har aldrig själv sett så mycket hemskheter.. Aja Indien kan jag berätta mer om någon annan dag.

 

Jag åker i alla fall till Thailand nu i december med min klass och ettorna i min skola, har inte fått redo på datum än från min skola men vet att det är i början av december. Våra resor brukar vara runt tre veckor så det blir nog riktig kul. Min rektor har inte bokat resan riktigt än, så han funderar fortfarande på vart i Thailand vi ska åka. Han funderar på två alternativ och dessa är Cha Am och Hua Hin. Har endast kollat massa bilder på google och både ställena ser as najs ut och det spelar egentligen ingen roll alls för mig vart vi åker och så ligger dessa ställena endast tjugo minuter från varandra. Sen ligger Bangkok tre timmars bussresa ifrån Cha Am så jag hoppas vi åker dit några dagar eftersom jag aldrig varit där förut.
Jag har varit i Thailand förut, men det var jätte många år sedan och jag var ganska liten. Men jag kommer ihåg det som ett paradis och att åka med klassen blir en helt annan grej än att åka med familjen.



Cha Am






Hua Hin




Hann inte blogga igår

Hej bloggen och förlåt för att det inte blev någon uppdatering alls igår. Men jag hann inte för hade så grymt mycket att göra. Igår var jag hemma från skolan i alla fall för kunde inte sova den natten, så kände mig sjukt sliten när jag vaknade. Jag var hemma hela dagen och tog inte ett steg utanför dörren och pluggade typ hela dagen.. Sen idag har jag varit i skolan, min snälla rektor bjöd på lunch. Det blev god thai buffé, muuumms! Sen hade jag idrott och körde stenhårt.. eller ja jag borde ha gjoort  det.

Nu är jag hemma och tänkte kolla tv och spela alfapet. Har inte hunnit göra det på flera dagar. Katastråf! Sen ikväll tänkte jag ta en promenad om någon vill joina mig. Så ring mig vänner om ni är sugna!

Hörs om ett litet tag så loooovar jag att jag ska slänga in ett inlägg om min thailands resa, ska bara ta reda på lite mer om den själv.





Trött!

Hejsan bloggen, sitter just nu på engelska lektion. Det suger, för jag tycker inte om engelska eftersom jag är så sämst på det! Sluutar snart faktist så då ska jag hem och äta och pluggaa.. Har fått reda på vilka ställen vi ska åka till när vi åker till thailand i december så kan berätta om det när jag kommer hem! Hörs sen.






Måndag!

Hej bloggen och godmorgon! Sitter just nu på min mammas jobb för jag missade mitt tåg, så väntar på nästa. Men det var typ bra för nu hann jag äta lite frukost. Idag är det måndag, typ skönt med en ny vecka. Men aja måste springa till tåget nu så vi hörs sen!

Söndagsmys!

Hejsan bloggen! Har haft en riktig myssöndag idag, dock mycket pluggande men mysigt i alla fall. Har bara legat och degat på soffan och kollat olika filmer idag och det gör jag fortfarande haha. Aja, det är söndag så då är det okej att göra absolut ingenting, det tycker jag i alla fall! Även fast det händer mycket myyycket oftare än det hehe... Nu kollar jag i alla fall på en film på fyran. Den verkar helt okej, men hänger inte riktigt med.

Imorn är det skola, kuuuul! Nej men det är ju typ kul, jag gillar min skola. Ska ta med mig god mat, så då blir det typ atomatiskt en bra dag. Min matlåda för morgondagen består av gott kött, potatis och goood svampsås MUMS!! Sen kanske jag ska ta med mig ullis present också, får se om jag kommer ihåg den. Kan ju alltid behålla den själv ;) Eller vad tycker du ulliiiiss??

Aja reklamen är slut nu och filmen börjar så hörs senare!





Godmorgon bloggen!

Hej och godmorgon bloggen! Kvällen igår var helt okej, fast jag var ganska trött så orkade inte dricka och ville hem typ haha. När vi var där blev jag, fredrika och line hungriga så vi gick till donken och åt, goottt!! Sen gick vi tillbaka och försökte få hem fylloemma och så tog vi bussen hem.

 

Nu kollar jag på tv, men jag måste plugga idag. Hela dagen!!! Så sjukt mycket att göra just nu när det gäller skolan. Aja ska äta något nu och så hörs vi senare !

 


Hemma

Hejsan bloggen! Nu är jag hemma och har haft en okej kväll hemma hos niklas. Dock drack jag inget och det känns skönt, speciellt inför morgon dagen då jag har mycket att göra. Nu ligger jag i alla fall i sängen. Emma är här och vi ska väl försöka sova snart. Hoppas alla har haft en bra lördagskväll! Vi hörs imorn. Puss

Kvällens planer!

Hejsan svejsan! Ikväll ska jag hem till min kompis Niklas, det är en liten fest där så ska dit med Emma, Fredrika och kanske Monika. Nu kom Emma precis hit, hon har köpt cola till mig  goottt!! Jag är sjukt trött fortfarande, men det är tråkigt att vara hemma. Ska dock ta det lite lugnare ikväll än vad jag gjorde igår.
Snart måste jag duscha, har just på mig samma kläder som jag hade igår haha, fräääsh bruud. Men jag deckade ju verkligen när jag kom hem igår haha och har inte orkat byta kläder. Kändes onödigt när jag vet att jag ändå skulle duscha.

Nu ska jag kolla lite tv innan jag ska börja fixa mig!

Jag och fredrika, paris 2010





Igår!

Hejsan bloggen! Igår var en trevlig kväll, det började med att jag tog bussen till Lina. Där tog vi ett glas rosé och satt och snacka tjejgrejer. Sen gick vi till mathilda som hade gjort jätte goda drinkar till oss. hemma hos henne satt vi och drack och spelade olika ölspel så det var mysigt. Vid tre tiden var det dags att röra sig hemåt, påvägen till bussen mötte jag Linda som var ute och traska med några klasskompisar till henne. Vi satt oss ute ett tag och snacka och drack lite tills jag tröttna och ringde min mamma för blev så sjuukt trött. Min söta mamma kom och hämtade mig vid fyra och skjussade hem Linda. Sen deckade jag i sängen direkt när jag kom hem.

Det var i alla fall en trevlig kväll, men är jätte trött och mår dåligt just nu .. :( 

Goda drinkar från igår!




Hos mathilda!

Hejsan bloggen, är just nu hos mathilda och det är jätte trevligt. hon har gjort flera jätte goda drinkar, muuums!! aja ska gå tillbaka nu vet ni att jag lever, hoppas har en trevlig fredag kväll, för det har jag verkliiigen!!

Lina is on the fukking blog!

hej alla läsare eller hur man nu börjar ett blogg inlägg!

sitter här med min vän cornelia med lite rose i ett glas och bara tjötar om kvinnogrejer.
vi tänkte snart dra till mathilda och mysa lite med henne också och sen får vi se vart kvällen leder oss.

Hoppas ni får en lika trevlig kväll som oss. puss hej smek dig!


Godmorgon!

Hejsan och godmorgon! Vaknade precis och ska plugga lite nu, sen måste jag äta fruukost för börjar bli hungrig. Lite senare ska jag möta upp en kompis ett tag i alla fall och sen någongång mot ikvällen blir det att träffa Lina och ta ett glas vin. Tjejkväll står på kvällens schema! Hörs senare loovers





Sovdags!

Godnatt alla, nu ska jag sova. Lovade ju att uppdatera, men min dator hackar för tillfället så fick bli ett mobil inlägg. Nu ska jag i alla fall sova för är trött. Godnatt alla! :-)

Helg!

Hejsan! Sköönt att det är helg tycker jag, idag har jag bara tagit det lugnt hemma. Var så sjukt trött + mycket plugg.. Imorn blir det att träffa Lina, vet inte vad vi ska göra. Tror det blir några glas vin och tjejsnack i allafall på kvällen. Har inte träffat henne på sjukt länge så det bli trevligt! På lördag ska jag antingen till en kompis här i berga som heter niklas eller så ska jag på någon lokalfest, men har inte  bestääämt mig eftersom lokalfesten är sjukt långt borta. Vi får alltså se vart lördagskvällen tar mig, partaj blir det i alla fall!

Nuuu ska jag dricka te och skriva lite på min uppsatts om grekerna.. Aja hörs senaree promise!

Jag och lina ♥




Hemkommen!

Hejsan, kom hem ett litet tag sen och är sjukt trött. Det var väl en okej dag idag och jag åt sandys, as smarrigt! Nu kollar jag på tv, fast jag måste plugga..  aja ska äta snart så vi hörs senare!

 

Bild från idag!



Godmorgon!

Hejsan och godmorgon bloggen! Ska åka till skolan snart och har haft en liten sovmorgon idag, jättte skönt. Ska i alla fall ha psykologi och sen har jag luuunch och ska åka in till stan och äta för att senare gå på musseum, funfun! Vi hörs när jag är i skolan för nu måste jag fixa mig!

 

 


Liten shopping runda!

Hejsan, sorry bloggen för ännu en dag med dålig uppdatering. Lovar att ta igen det imorn och uppdatera mycket! Idag slutade jag vid elva och då åkte jag och moni till täby där jag köpte present till ullis som fyller år på lördag, hon kommer nog bli glad för det jag köpt. Kan tyvär inte säga vad jag nu köpt eftersom den lilla skitungen brukar läsa min blogg. Sen i alla fall gick vi runt i lite affärer, men åkte sedan till vårt egna lilla centrum i åkersberga och kollade lite kläder på hm. Där hittade jag ett par fina shorts som jag köpte för endast 100kr och det var inte ens rea. Behövde nya eftersom jag åker utomlands snart. Yey! Sen åkte jag hem och har bara legat på soffan hela dagen och sovit, är så sjuuukt trött nu för tiden och nu tänkte jag börja plugga lite fast jag egentligen borde sova!

Imorn blir det musseum med skolan, kuuul kuul. Nej men det funkar väl, så då blir det att luncha inne i stan och äta gott hade jag tänkt! Ah men ska plugga nu hörs senare eller imorn!





Trött

hej bloggen är trött, ska sova nu så hejdå! lovar att uppadatera om min dag senare ikväll för nu behöver jag sova midddag... :DD

 


Sooorrrryyy!

Hejbloggen! Förlåt för dålig uppdatering idag, men har haft så mycket att göra just nu när det gäller pluggg så har helt enkelt inte haft tid att blogga. Pluggar psykologi just nu, ett av de roligaste ämnena i skolan för att det är så lätt att förstå. Ska snart kanske börja plugga lite ekonomi, men funderar på att byta till sam sam för ämnena i den kursen intresserar mig mycket mer! Aja ni vill inte läsa om min skolaa jag vet, men har fan inget att skriva när jag går i skolan haha.


Idag i alla fall har jag tränat med moni efter skolan, vi körde först hårt på gymmet och sen gick vi på bas gymna. Det var mest gamligar där och sura tanter, men det var ganska jobbigt faktist i alla fall. Det finns många hurtiga tanter också! Efter det hämtade min mamma oss och jag åkte hem och åt god middag och sen dess har jag varit på mitt rum och pluggat. Är sjukt trött så ska plugga klart nu och sen sova!

Kul bild som ploppa upp på facebooks nyhetssida, long time agoo..
jag är då den långa blondinen för er som inte vet.





Ekonimi

Hejsvejs! Sitter på ekonomi lektion just nu, fast den slutar försig om tio min och sen har jag psykologi. Det är lite roligare :D Längtar till lunch, då ska jag och ullis åka till täby och äta donken, muuums! Är så jävla hungrig just nu!!! :( Aja hejdå, har inget mer att skriva just nu!'



Godmorgon gott folk!



Godmorgon! Ligger just nu i sängen och äter frukost, måste dock gå upp snart för ska gå till bussen om en halvtimme och måste hinna klä på mig, sminka mig och fixa någon okej frisyr för dagen haha. Men skriver igen när jag är i skolan om jag får igång min dåliga skoldata..



Godnatt!

Godnatt bloggen! Har duschat och mött raffa på en liten promenad, mår mycket bättre nu! Nu måste jag sova, för ska upp vid sju imorn och måste orka skoldagen. Efter skolan imorn blir det att åka och gymma med moni och sen åka hem till henne och plugga och sen sova där. Så vi hörs imorn bloggen, godnatt!

Fina vänner! ♥





Ta mig från helvetet!

Jag står inte ut längre, jag bor i helvetet med djävulen. Jag orkar faktisk inte mer och jag klarar inte av att bo med dig längre. Ta mig härifrån, du får mig att må dåligt och jag är inte värd det.. Mitt hat är så starkt och det har det varit länge, det finns ingen relation längre mellan oss att rädda. Jag orkar inte ens försöka, har gjort det för länge, men det blir ändå bara fel. Alltid är det fel på mig, alltid är det något. Ta mig härifrån snälla, vill inte leva med dig och jag mår fan dåligt just nu. Sluta vara så elak mot mig hela tiden snälla och sluta bråka med mig varje dag, det är allt jag begär.

Ah nej förlåt, jag hatar folk som skriver deppinlägg i sina bloggar, men är så arg eller mest ledsen just nu. Jag tar åt mig alldeles för mycket av allt och det får mig bara att må dåligt. Jag ska i alla fall ta en paus från min familj ett tag. Även fast jag älskar min familj så känns det bättre.


Le och låtsas som allt är bra, tyvär det funkar inte så..


Pink - Please Don't Leave Me





Mat + fotboll

Hejsan! Nu blir det mat och fotboll spikat framför tv'n. Aik-djugården, heja gnaget! Jag brukar aldrig kolla på fotboll haha, men tänkte göra det ikväll för en gångs skull eftersom min fotbollsfreak till syrra säger att det är en viktig match.

Idag har jag inte fått något plugg gjort alls.. eller ja lite kanske. Har mest spelar olika spel på facebook haha. Men aja ska äta nu, vi hörs senare ikväll loovers!

 


DERBY TIMES by julls

hejhej, nu är det cornelias coola mindre syster som ska gästblogga :D idag klockan 7 så är det aik-dif självklart så håller jag på aik och därmed gör conne också det, anars skulle hon få däng! så ikväll blir vi spikade framför tvn. min älskling är på råsunda och kollar, hoppas dom vinner nu då så han blir kelig, hoppas dom vinner hockey imorrn också så det blir samma effekt! jag är ju själv gammal aik spelare, typ 2år sen nu.. så liksom been there done that !
↓bild bevis↓
aaaja hare gött nu och glöm inte kolla när gnaget krossar aporna!



Vänskap!



Jag saknar dig vännen min! ♥

 

 


Måndag!



Hejsan och godmorgon. Idag är det måndag, ganska skönt för jag är ledig idag så det blir endast tre skoldagar denna vecka, men har hur mycket plugg som helst så det är inte så skööönt i alla fall.. nu ska jag kolla på film och plugga lite så hörs snart!



Sovdags nu!

Hejsan och godnatt! Nu ska jag sova, så vi får höras mer imorn helt enkelt. Sov gott allihopa!



 

 


Snow Patrol - Chasing Cars




Kvällsmys!

Hejsan, har haft kvällsmys med familjen. Det blev middag framför idol och sen den nya serien partaj. Den är väl helt okej, hade förväntat mig att den skulle vara mycket roligare och sen visas det typ samma saker i varje avsnitt, eller jag har sett två avsnitt nu och dom var typ likadana. Haha, mitt liv kretsar verkligen runt tv'n..
Nu ska jag i alla fall spela alfapet och the sims på faacebook, men skriver igen snart!

mami, papi & jag




Home!

Hejsan! Kom hem nu från en promenix till favvan med fredrika och raffa, det var mysigt för vi pratade om våra framtidsplaner. Haha undrar om man kommer hinna med allt eller om något av ens förhoppningar på ens framtida liv kommer stämma. Aja man kan alltid hoppas och försöka! Nu ska jag plugga så vi hörs snorungar!




Promenad!



Hejsvejs! Nu ska jag klä på mig och gå ut på promenad med fredrika. Vi ska hämta hennes cykel som är hos hennes pojkvän och sen ska vi gå till favvan, så det blir lite motion i alla fall för backen upp till hennes kille är heeeemsk! Aja hejdå!

 


Spy kids!



Spy Kids

Hejsan, ligger framför tv'n och kollar på spy kids. Har precis ätit lunch jummyy! Om ett tag ska jag träffa fredrika och vi ska gå på promenad eller ja vi ska i alla fall gå ner till favvan. Känner att jag måste komma ut och få lite frisk luft så det blir skönt med en liten promenad. Men nu är reklamen slut och filmen börjar så vi hörs snart igen!


Godmorgon bloggen!

Hejsan och godmorgon! Idag är det söndag, brukar för det mesta vara en ganska sämst dag eftersom skolan börjar dagen efter, men denna söndag får väl vara en bra söndag eftersom jag är ledig imorn. Just nu ligger jag i min säng och ska spela alfapet, tröttnar aldrig! Snart hade jag tänkt att gå upp och köra ett snabbt träningspass och sen göra mig en stoor frukost! Men nu ska jag spela, så vi hörs sen!

 

 


Godnatt!

Godnatt allihopa, ja det är allt jag har att skriva just nu!

 




Krabba & Hummer!

Hejsan, har ätit en jätte god middag måste jag bara säga. Det blev krabba och hummer med lite smått tillbehör, så jävla smarrig så jag har verkligen njutit av min middag idag! Sen blev det massa gooodis och chips, ah det gick inge bra med att vara nyttiggg.. men aja det är lördag idag. Just nu kollar jag på wallander, älskar dom filmerna. Innan såg jag en jätte bra film också, allt en flicka kan önska sig. Verkligen filmmaraton, som att det är ovanligt för mig haha. En vanlig dag för mig är typ att se minst fyra/fem filmer på en dag. Men jag har ju inget liv för det mesta :D

Ska fortsätta kolla film nu så skriver mer senare gulllungar!





Fikat!

Hejsan, kom hem precis efter att ha fikat på smörkransen. Åt en kaka och drack läsk som snälla Tomas bjöd på. Det var mysigt att fika eftersom det är så fint väder idag, men tyvär så sitter jag inne just nu och ska plugga... Känner att jag bara vill bli av med det eftersom det är så mycket just nu.

 

Ikväll ska jag nog bara vara hemma, jag och min pappa ska äta krabba och även kanske hummer om det finns att köpa. Så det blir lyxkäk ikväll, mums älskar skaldjur! Sen hoppas jag han köper hem annat smått och gott.

Nu plugg, hörs sen!

 


Irriterad!

Hejsan, nu är jag vaken och har precis ätit lunch. Gjorde jätte god mat, kött o ris med currysås! Nu ligger jag framför tv'n och kollar på idol, ska snart åka ner till centrum med min syster emma och tomas. Vi ska gå och fika på smörkransen, syrran bjuder så det tackar man inte nej till!

Kvällen igår var trevlig, men åkte hem ganska tidigt för jag blev trött vid två och ringde min mamma så hon fick hämta mig.

Aja ska klä på mig nu och åka så skriver mer när jag kommer hem igen!




Hemma hos en kompis

Hejsan bloggen. Är hemma hos en kompis just nu och dricker lite. Det är trevligt och vi har bjudit hit våra vänner från lettland som inte kan svenska. Men dom är roliga att festa med, men glömde iaf blogga innan jag drog hemifrån så nu gör jag det. Vi hörs imorn mina läsare! Puss

Oasis - wonderwall

Ligger hemma och lyssnar på lite bra musik!

 

 




Godmorgon!

Hej och godmorgon alla! Vaknade för ett litet tag sen och har kört ett litet träningpass här hemma. Måste ju komma igång nu, ska försöka göra mitt träningpass varje dag och ibland åka ner till gymmet och gymma eller gå på någon gympa. Måste även sluta äta så mycket haha, det enda jag gör hela dagarna är typ att äta och jag äter så onyttigt hela tiden oxå, buuuu för det. Ska försöka ändra på det, men ah mat är min kärlek lixom.. Ska äta en nyttig frukost nu så vi hörs senare!






Sovdags snart!

Hejsan, kollar på sex and the city just nu på trean. Dom filmerna är alltid lika bra! Men är trött så ska nog se klart filmen och sen sova, så vi får hörs igen imorn. Sov gott alla!

 


Helg!

Hejsan, har sovit. Jätte skööönt, somnade medans jag spelade alfapet.. det är helg för mig nu, jätte skönt! Är ledig på måndag oxå, jippi! och är ledig varje fredag för ni som inte vet, det är i alla fall skit skönt! Måste
pluggaa, men orkar verkligen inte, aja har hela helgen på mig.. eller?


Imorn ska jag träffa Linda i alla fall, vet icke vad vi ska göra, men något kul blir det alltid när man är med henne. Hon går inte att ha tråkigt med så det blir väl något kul. Aja ska kolla tv nu! Hörs bloggläsare!





hemma!



Hejsan, nu är jag hemkommen från skolan. Idag ska jag inte göra ett skit! Eller ja nu ljuger jag.. måste plugggaaaa! Aja nu ska jag äta macka, kolla tv och spela alfaper, hörs lovers!
ps. blev inga bilder från min skoldag idag för jag hade en ful dag idag, hejsvejs

 


Väntar på tåget!



Hejsan, sitter just nu på min mammas jobb och väntar på tåget. Åkte med henne ner hit för orkade inte ta bussen. Tåget går 25 över så ja jag måste väl kila snart, vi hörs senare. Ska försöka kasta upp ett blogginlägg på min kassa skoldata sen!


Nu åker jag till skolan!




Glömsk!

Hejsan och godmorgon! Sitter framför tv´n nu och kollar på lite tv. Är egentligen klar för att åka till skolan, men har sovmorgon och det glömde jag helt bort. Så min buss går om en och en halv timme. Aja kan kolla tv tills dess. Idag har jag engelska test, men glömde allt i skolan igår så måste plugga på lunchen.. Hatar engelska och min f**t lärare :D Efter skolan måstre jag träna, jag behöver det!!!!! Thailand närmar sig och min hälsa ligger verkligen inte på topp...
Men ska äta frukost nu så vi får höras om ett litet tag!





tv time!



Hejsvejs och godnatt, nu ska jag glo tv resten av kvällen och rota igenom kylskåpen och förhoppningsvis hitta något smarrigt. Så vi hörs mer imorn gullungar!!



Promenad med emma nu!



Nu kom emma hit och lånade en klänning och nu ska vi ut på promenad, hörs!

 


Beroende!




Hejsan, har spelat alfapet på datorn hela eftermiddagen. Kan bara inte sluta för det är så grymt kul! Så har inte så mycket att skriva om för tillfället så vi hörs senare!

 


Hemkommen från skolan!



Hejsvejs! Kom hem från skolan för ett litet tag sen och har precis gjort mig massa mackor, är jätte hungrig. Just nu kollar jag på film, det handlar om hitlers tid. Tycker sånt är så intressant och hemskt! Aja åter till filmen och mina mackar, skriver snart!

 

 


Alfapet!

Hej bloggen! Gick ner till favvan för ett tag sen och köpte godis med junior coco och min söta granne fredrika. Sen gick vi hem till henne och kollade på idol och började kolla på filmen american pie, har aldrig sett den men det verkade as bra. Såg dock bara början.

 

Just nu så spelar jag alfapet på datan, as kul! Snart ska jag försöka sova för imorn hade jag tänkt att gå till skolan, för man missar så mycket när man är hemma och jag måste verkligen försöka komma igång med träningen nu! Aja ska spela vidare så vi hörs mer imorn eller kanske, men bara kanske så orkar jag slänga in ett till inlägg lite senare. Bye lovers!

 

 


Min middag!



Min pappa kom hem med och lagat as smarrig mat idag! Vi åt kyckling, men inte vilken kyckling som helst. Utan mini kycklingar, så vi fick en varsin liten kyckling. As ballt haha och jätte gott! Ville bara säga det!



Josh Hartnett






The Fray - You found me




Fortfarande sjuk..



Hejsan, är hemma och är sjuk idag också så har ligger fortfarande i sängen och har spelat the sims på facebook hela morgonen. Idag ska jag bara ta det lugnt och bli frisk, har inte tid att vara hemma. Vi hörs senare för måste gå upp och äta någonting nu!

 


Tvungen!



Va bara tvungen att lägga till snyggspännisen på facebook!





Sjuk och hemma med djävulen

Godmorgon! Eller vadå god, sämst morgon för jag är sjuk och har fett mycket att plugga.. och nu kommer jag säkert efter bara för att jag är hemma, aja life sucks! Ligger i soffan nu i alla fall och kollar på en film, ska även försöka plugga lite men är trött.. Ja idag ska väl inte göra så mycket alls idag, bara ta det lugnt och försöka att bli frisk!





Bilder från igår!




















trött och mycket att göra

Hejsan,  har sovit typ hela dagen och ikväll måste jag plugga. Har mycket att göra. Igår var en trevlig kväll hemma hos fredrika, men kom hem efter fyra imorse så är ganska seg idag.
Just nu kollar jag på en bra film, the blind side så uppdaterar mer senare med lite bilder från igår!





fixar mig!



Hejsan, har börjat fixa mig för kvällen och har duschat och torkade precis håret. Snart ska hårförlängningen i och håret ska lockas, sen blir det på med klänningen sminka mig och på med ''miss sweden'' bandet och tiaras. Sen blir jag klar. Ska äta också och sen börja min färd mot lahäll till Fredrika där maskeraden är, det kommer nog bli en toppen kväll. Nu ska jag fixa håret, hörs!



Godmorgon!



Hejsan, vaknade precis och kollar lite idol avsnitt jag missat. Idag på dagen ska jag väl inte göra så mycket, är sjukt trött. Sen ikväll blir det maskerad ikväll, funderar på att vara miss sweden haha, skit fult men kommer inte på något och har inte råd att köpa något. Aja nu ska jag kolla mer idol och sen äta frukost, hörs senare looveers!

 


hos anton



Hejsan, är just nu och förar lite hos anton. Det är väldigt trevligt, men vi vet inte vart vi ska dra vidare sen, men det löser sig alltid. hoppas alla har en trevlig kväll så hörs vi imorn igen!


mot anton!

hej, har bråttom nu. men anton kommer och hämtar oss så ska vi hem till han och föra lite, vi hörs imorn!

 


chillaar med linda



hejsan! är hemma hos mig just nu med linda, vi ska äta lite snart och sen dra vidare och vi får helt enkelt se vart kvällen tar oss! Aja ska laga mat nu. Försöker slänga in ett inlägg innan jag drar ut!

 


Mot centrum!



Hejsvejs! Nu ska jag ta bussen ner till centrum och möta upp en polare, så har lite bråttom. Sen ska jag fixa med coco junior, min lilla syster alltså. Sen möta upp Linda och åka hem till mig. Vi ska äta lite middag och föra lite och sen får vi se vart kvällen tar oss! Vi hörs igen när jag kommer hem.



Godmorgon!



Godmorgon! Vaknade för ett litet tag sen och ligger kvar i sängen. Har pluggat lite smått och spelat min älskade the sims på facebook, hehe jag leder över alla!! Aja snart tänkte jag gå upp och äta för är jätte hungrig, senare ska jag ner till centrum och möta upp en kompis och sen vet jag inte. Har inte bestämt mig för vad jag ska göra ikväll, vi får helt enkelt se. Kanske sparar mina krafter till på lördag. Aja hungern stiger så vi hörs lite senare bloggläsare!



Killen kan sjunga!

André Zuniga




chillar med ullis!



Hejsvejs! Kom hem från skolan för ett litet tag sen och ullis är här. Vi ska plugga lite och sen får vi se om vi orkar göra någonting ikväll, men tvivlar på det. Nu är det i alla fall helg för mig, jätte skönt! Planer för helgen? Ja, imorn ska jag träffa Linda när hon slutat skolan och sen på kvällen ska vi förhoppningsvis göra någonting kul. På lördag ska jag på maskerad, jätte kul! Men vet dock inte vad jag ska klä ut mig till, förslag uppskattas bloggläsare! Aja nu tillbaka till pluggandet, hörs om ett litet tag!



Gooodnatt!

Godnatt allihopa, här har ni en dålig låt. Killen är här ifrån berga och medverkar just nu i idol!





sorry!



Hejhej! Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men hade inte med mig datorn till skolan idag och somnade så fort jag kom hem. Idag har jag då inte gjort så mycket, gått i skolan och sovit och ätit mat. Är arg just nu, för idol var inte idag... :( Och blir så sjukt jävla trött av attt gå i skolan för alla är så sjukt jobbiiggaa, gaaahhH!!! Aja nu blir det en bra film, hörs om ett litet tag!



Pluggar!



Hejsan, just nu pluggar jag medans jag kollar på idol. Vi hörs när jag är klar med allt plugg, om huuundra år typ. Aja hejsvejs!


hungriiiggg!



det här skulle smaka riktigt bra just nu!!

Hejsan och godmorgon, sitter i skolan just nu och har lektion. Har psykologi, är skit hungrig. Känns som om det är det enda jag skriver om när jag är i skolan, men fan jag äter aldrig frukost så är huuuungriiigggg! Det är 40 min kvar tills jag får äta, ska äta lasagne idag oxå muumsiigt! Aja nog om mat för detta inlägg.


Idag har jag i alla fall idrott och det är ju bra för jag ska satsa och svättas as mkt, hehe. Nej men måste bli fitt nuu, tre månader kvaaar! Längtar hehe, ja ska kanske berätta om den resan, men har inte tid just nu så det får bli någon annan gång. Vi hörs senare looovers!



Snygg idol spännis!





Snygg kille som kan sjunga! Toonyyy, har stor lust att lägga till honom på facebook, men njaaa sen kanske ;)





Idooool!

Hej! Sitter spikad framför tv'n och kollar på idol, love it! Så är ganska så upptagen, här är den bästa sångaren som ansökte igår!





Nyinköpt!



 

Snygg va??

Beach thailand here I come, tre månader kvar! 


Skolan



Hejsan! Hänger i skolan just nu och har svenska lektion. Är dööö hungrig och vill äta min goda lasagne som jag har med mig idag. Idag efter skolan måste jag och monkan svänga förbi biblan, banken och ungdomsmotagningen om jag orkar gå dit. Nu måste jag fortsätta skriva lite på svenskan, vi ska skriva om en roman som är minst 50 år gammal. KUL! hehe


Idol!

Hej! Nu blir det idol, som jag har längtat haha. Aja hejdå vill inte missa något!

 






Rebecca & Fiona - Bullets





Godmorgon gott folk!



Godmorgon! Vaknade för ett litet tag sen och har sovit på soffan i natt, för jag vågade inte röra mig och gå till en säng hehe. Just nu ligger jag framför tv'n och kollar på en film, ska snart göra frukost och sen måste jag pluggaaa.. sen om jag hinner tänkte jag åka ner till gymmet och gymma lite, måste även förbi biblioteket om det nu är öppen och låna en bok till skolan. Aja är hungrig så vi hörs senare!

 


Glöm inte tävlingen där ni kan vinne en Mac data, klicka här för att komma dit!



Hemmamys



Hejsan! Är bara hemma just nu, har ätit lite kräftor och koollar på en bra film just nu. Är helt ensam i mitt spökhus så sitter i min soffa och vågar inte röra mig.. Har inte så mycket mer att skriva eftersom jag inte gör något just nu, men ha en bra kväll allihopa!

 


Last friday night





Seg!



Hejsvejs! Igår var en trevlig kväll, den började med att jag och Linda åkte ner till centrum och gick till bar och bistro och tog en varsin cider. Sen kom moni, natha och towa och vi satt oss vid kanalen ett litet tag. När vi tröttnat på det så drog vi hem till en polare i österkär, där var det typ chillkrök. Senare på kvällen drog vi vidare till en fest nära där vi redan var och där spenderades resten av kvällen. Vid halv fyra ungefär kom min gulliga mamma och hämtade mig, tur så jag slapp gå hem själv!



Nu ligger jag helt utslagen framför tv'n Är helt sjukt trött och ska bara ligga och dö  i min soffa idag. Ikväll ska jag inte heller göra någonting, ska nog bara vara hemma och äta för mig själv. Det är bara jag hemma ikväll så det blir skönt, älskar att vara ensam! Det är när det blir mörkt det inte är lika kul längre.. aja en bra film börjar på tv nu så vi får höras om ett tag!



Förar



Hejsvejs! Är hemma hos mig just nu och förar lite smått med linda och moni medans vi fixar oss för kvällen. Vet inte riktigt vart vi ska än, tror det blir stan. Men man vet aldrig vart kvällen tar oss. Ha en bra kväll allihopa så hörs vi imorn eller senare ikväll. Kameran är med så det blir bilder ikväll!

 


Nu drar jag!



Hejsvejs! Nu ska jag snart börja gå ner mot bussen för att åka ner till centrum och möta Linda. Hon är där redan och väntar på mig, jag skriver igen när jag kommit hem och det är väl om någon timme eller något. Ha en bra dag allesammans!

 


Godmorgon!



Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost, ligger framför tv'n och kollar på en film just nu. Snart ska jag duscha så jag kan känna mig som en människa igen, sen ska jag ta bussen ner till centrum och möta Linda. Vi hörs om ett litet tag igen!



Godnatt!



Godnatt bloggläsare!  Nu tänkte jag sova för är helt slut, inte för att jag ska upp tidigt imorn men det är väl lika bra att sova tidigt i alla fall. Imorn ska jag väl först plugga lite på förmiddagen, sen ska jag nog möta upp Linda och så får vi se vad vi hittar på fram emot kvällen, tror det snackas om lite partajj. Det är som sagt fredag imorn så är ganska sugen på utgång. Godnatt allihopa, vi hörs igen imorn!

 


Avicii - Levels





Hemma!



Hejsvejs och förlåt för dålig uppdatering idag! Men finns inte så mycket att skriva om när jag går i skolan, idag åkte jag bara hem efter skolan och har legat framför tv'n och sovit. Är sjukt trött just nu så är glad för att det är helg nu, jippi! Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, måste plugga däremot. Sen blir det kanske boxning om jag har lust, just nu har jag inte det men det skulle behövas. Har jätteeee mycket träningsverk just nu eftersom jag tränade igår och i förrgår. Vi hörs igen om ett litet tag bloggläsare!



Dagen av mens...

Tja tja BLOGGEEEEEN ullis häääär!!

Nu sitter vi på historia lektionen och väntar på att den ska sluta. Jag har just fått mens och imorgon ska jag sätta in min efterlängtade P-Stav ( so excited!) Cornelia är så avundsjuk, hon vill ju vara som mig, det vet väl alla. Jag är så cool. men nu måste jag sluta.. Tillbaka till historia och mensverk! :)

hejdå bloggen// Ullis


Godmorgon!

Hejsvejs! Sitter just nu på lektion, kom hit för ett litet tag sen för kom ganska sent. Men nu har jag lunch, så vi hörs efter. Nu vet ni att jag lever i alla fall.


RSS 2.0