Fredagsmys!

Hello! Kräftskivan blev tyvärr inställd, tråkigt!! Men kanske lika bra eftersom det är så dåligt väder. Så jag lyxade till det med hamburgare till middag och resten av kvällen ska jag bara mysa med mamsen!


Godmorgon!

Godmorgon vänner! Vaknade precis. As tidigt eftersom jag är ledig idag, men deckade halv elva igår. Jag var så sjukt trött eftersom det inte blev mycket sömn kvällen innan. Tänkte snart slita mig upp ur sängen för att gå ner till affären och köpa kräftor och lite annan smått och gott till ikväll. Jag älskar kräftor, det är så sjukt gott!! Men väldigt svårt att bli mätt av så det är verkligen något man kan äta hur mycket som helst av! Nu skriker min mage efter mat så ska gå upp nu. TTYL friends! 
 



Weekend!

Hello! Igår var jag ute med Jennifer. Vi drog till sommar och det var en rolig kväll. Klubben sommar sög, men det blev roligt i alla fall!

Nu är det helg för mig. Så jävla skönt!! Så imorgon blir det kräftskiva och resten av helgen ska jag nog bara ta det lugnt!


Miljonär!

Köpte två trisslotter idag och jag har inte skrapat dom än. Jag tänkte vara miljonär ett tag till!


Lunch!

Mums mums mums!


New in!


Shopping!

Hello! Sitter just nu på min mammas jobb och väntar på att få åka hem! Haf varit i Täby och shoppar lite och fick med mig ett par jeans och två tröjor hem. Jag är sjukt trött, så nu ska jag hem och gosa ner mig i sängen och kolla gossip girl!


Snabba cash 2!

Hello! Är just nu hos Denise och har precis ätit lunch. Åt as god mat!!! Idag är inte vilken dag som helst utan det är Jennifers födelsedag, GRATTIS!! Äntligen 18år, så imorn blir det att dra ut och fira!

Igår var jag på bio med girlsen. Det blev snabba cash två. Den var bra förutom att alla typ dog och slutet sög. Det måste ju komma en trea!!!


Everything.

 
 
 
 
 
 
 

-

 

Zac Efron spelar huvudrollen i det romantiska dramat THE LUCKY ONE som bygger på Nicholas Sparks (“Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta”) bok med samma namn.

Logan Thibault (Zac Efron) återvänder hem från kriget i Irak vilsen och utan mål. Han bestämmer sig för att söka rätt på Beth, kvinnan vars bild av en slump räddade hans liv för att tacka henne. Han finner henne och de blir vänner. Vänskapen utvecklas till en romans och Logan blir allt mer övertygad om att det inte var slumpen utan ödet som förde honom dit. Men Beths liv är inte så okomplicerat som han först tror… THE LUCKY ONE är regisserad av Oscar®nominerade regissören och manusförfattaren Scott Hicks som tidigare gjort bl.a. ”Shine” och ”Snön som faller på cederträden”.


Smile and don't let them win!


Yesterday!


Kvällsplaner!

Hello! Mötet idag gick jätte bra så nu har vi fixat studentlokal. Det blir i gamla stan på ett jätte fint ställe!

Just nu fixar jag mig för kvällen. Ska sminka mig fixa det sista och sen dra hem till Denise för att föra lite. Sen blir det att dra ut. Var är inte bestämt, men jag tror vi ska ta en sväng förbi restaurang bankomat i alla fall för några drinkar!


Möte!

Godmorgon! Sitter just nu på tåget på väg in till stan för möte med Hugo och Bullen. Det är jätte varmt ute idag och jag var dum som satt på mig jeans och tjocktröja. Så nu sitter jag här på tåget och svettas ihjäl!! Men jag ser fram emot mötet i alla fall, wiho!!


Today!


Great day!

Hello! Min dag har varit jätte bra och mötet med Hugo gick bra! Han hade även med sig bullen och vi ska även träffa dom imorn så de kan visa lite olika lokaler inför studenten. Längtar hehe! Hugo är då ännu snyggare i verkligheten, smälter när jag ser honom!!!


Hurtig!

Skippar sovmorgonen och drar till gymmet!


Fan då!!


Lycklig!

Hello followers! Jag har precis gymmat och ska åka hem nu och äta, det blev endast en liten lunch i skolan idag.

Jag är överlycklig!!! För imorn ska jag ha möte med nämligen Hugo Rosas! Jag är så jävla glad!!! Ska äntligen träffa min framtida man!!!!!!!


Besatt!!

Jag smälter när jag hör dessa två låtar, är helt besatt av filmen LOL! 
 


Mot gymmet!

Hello! Idag var första skoldagen och vi åkte till Vaxholm och paddlade kanot, kul men blött! Nu ska jag gå och gymma med Nathalie som är på väg ner till centrum. Jag är fett trött och vill sova. Blä det jobbigaste med att börja skolan är garanterat att gå upp tidigt på morgonen!


Vaxholm

Hello! Nu blir det skoltripp till vaxholm med fem kamp!


Söndag

Godmorgon vänner och förlåt för den dåliga uppdateringen. Igår hade jag en jätte roligt kväll! Jag var på kräftskiva och 25års fest. Jag följde med min stora syster och det blev en jätte rolig kväll med mycket dans och många drinkar. Just nu kollar jag på film och ikväll ska jag träna och träffa Raffa som äntligen kom hem igår!! 
Det är sista dagen på sommarlovet idag och det känns väl ganska ruttet, men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till rutiner. Däremot måste jag hitta ett jobb också så tänkte ta ett varv i centrum imorn och lämna cv till alla affärer och caféer. 
 
Här får ni lite suddiga bilder från igår! 
 
 
 

Fredags mys!

Hello! Har fredagsmys med mig själv framför tv just nu eller inte helt själv. Har mina två mysisar här! Har ätit hummer och annat smått och gott ikväll och snart tänkte jag sova. Det var as skönt att träna idag och det blir kanske av imorrn igen annars igen på söndag med Nathalie. Det är kul att ha någon att gymma med, det är så jävla tråkigt att gymma själv! Nu tillbaka till filmen, tjingeling!


Friday!

Godmorgon vänner! Just nu är jag på ungdomsmotagningen med Nathalie. Snart ska vi gå och träna och sen ska jag till optikern. Ikväll har jag inga planer, är fortfarande seg efter i onsdags och tänkte kanske spara krafterna tills imorn då Raffa kommer hem. Tänkte överraska henne med en riktig party kväll eftersom hon nu fyllt arton!


Fun night!

Godmorgon! Igår var faktiskt riktigt kul! Slänger in några bilder för nu ska jag fortsätta sova!


Utgång nu!


Dinner!


Hos Thowa!

Hello! Kom precis till Thowa och vi håller på att fixa oss inför ikväll. Senare blir det kräftor och annat gott här!


Sunny day!

Idag är det riktigt bra väder så just nu ligger jag i solen på min baksida och försöker få lite färg!


-


Instagram på webben!

Hej vänner! Nu finns även instagram tillgängligt på webben så ni kan även följa mig där. Jag uppdaterar även där ganska ofta med nya bilder. För att komma dit klickar ni på bilden eller precis över menyn! 
 

Smygtitt!

Här har ni en smygtitt på morgondagens outfit, så jävla snygg klänning!!


Busy dag!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!!!


The new one

Här har ni en mer rättvis bild på mina nya dojjor! Jag kommer garanterat bryta bena på onsdag då jag ska ut med dessa 13cm höga platåskor!!

Sushi!


Dinner time!

Hello! Nu ska jag ut och äta sushi med syster, mumsigt!


Skoor <3

Organiserade om lite i min skogarderob, älskar mina skor!! Däremot skulle jag behöva lite fler snygga klackar nu när man har börjat gå ut hela tiden. Det känns jätte tråkigt att få ut utan klackar och jag vill ju inte ha samma varje gång!


New in!


Bra koll!

Hello! Sitter just nu på tåget på väg tillbaka. Jag har varit på jobb intervju och det verkade som ett jätte trevligt jobb förutom att de inte hade någon koll alls. Jobbet var ett heltidsjobb och inte deltid så de hade antagligen inte ens läst mitt cv eftersom där står det att jag söker deltid eftersom jag går i skolan. Men aja sälj jobb finna det gott om och det är inte svårt att få, men nu ska jag satsa på att jobba med annat utanför försäljning så det är bara sätta igång att söka fler jobb!

Nu ska jag fika med mami och sen träffa Emma! Haha känns så fult att ta kort när jag sitter på tåget, men tur att det är lite folk. Här är jag nu i alla fall!


Rekomenderar!


Miss it!

Saknar att vara utomlands! Visst saknar jag Kos, men det jag saknar mest är att vara utanför Sverige. Att träffa nya och trevliga människor varje dag och utelivet utomlands är så mycket bättre än här i Sverige. Svenska krogar är verkligen mesiga och draget är verkligen så mycket bättre på dessa party resor. Men har planer för en weekend utomland nästa månad så förhoppningsvis blir det av!

Favorit låten!

 
 
 

:(

Hello! Är ute på promenix med Raffa nu! Hon åker till spanien om sex timmar, så jävla avundsjuk!!!! Kommer sakna min Ruffe!


Promenad dax!


Cozy time!

Nu ska jag mysa framför tv'n i min pyjamas och äta gott!!


Det går bra nu!

Hello vänner! Jag har fortfarande inte orkat mig upp ur sängen, men hade faktiskt tänkt att spendera denna dag här. Jag har i alla fall goda nyheter och det är att min arbetslöshet nog inte kommer vara mer än en vecka eftersom jag har blivit kallad på intervju på måndag. Tyvär så vet jag inte så mycket om jobbet ännu eftersom det var företaget som sökte upp mig, så jag hoppas i alla fall att är ett jobb värt att ta. Det är ett säljföretag, mer vet jag inte. Jag som skulle sluta jobba som säljare!! Men jaja, måste ha ett jobb tills jag hittar ett bra jag trivs på. Flera erfarenheter skadar aldrig! 
 

KOS del 5


Last night!

God morgon vänner! Igår var en trevlig kväll. Vi började med att åka till Daam där vi beställt ett drink bord. Sen drog vi vidare till Nype och där var det ganska bra drag. Träffade folk från skolan där så det var kul!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på film. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ha mys kväll med min pappa. Vi har köpt kräftor och lite annat smått och gott. Ha en mysig kväll allihopa!!


Daam!

Hello! Nu sitter vi på tåget på väg in till Daam. Vi har beställt drink bord där så det kommer nog bli en bra kväll!


Utgång!


Torsdags mys!


Tacos!!


Toooorsdag!

Hello! Tar det lugnt hemma just nu och sparar mina krafter för morgon dagen. Är så sjukt trött hela dagarna. Ikväll vill jag träffa Raffa och bara ta det lugnt. Imorn ska jag till Sommar med Linda. Jag har aldrig varit där förut, men hört att det ska vara en grym klubb! Nu ska jag äta, puss


KOS del 4!


Onsdag!

Hello vänner och förlåt för den dåliga uppdateringen, men har varit sjukt trött nu i flera dagar. Ikväll skulle vi ha kos reunion med brudarna, men det blir ingen på grund av att ingen orkar ta sig ut i detta dåliga väder så ikväll ska jag fila på mitt cv och träffa raffa. Hon har äntligen kommit hem efter att ha varit i polen i några dagar, men om fyra dagar drar hon iväg igen till Spaninen, fuck her!!!!! Jag vill också utomlands! 
 
Idag har jag bara slappat, får alltid så ont i huvudet när det regnar och åskar så jag har bara hållt mig inne. Nu ska jag ta en promenad ner till favoriten med Raffa och köpa lite goda saker! Det behövs i det här skit vädret!! 

Hooome!

Hello! Känner för att åka hem till min mjuka säng så sitter och väntar på bussen. Jag har inte gått och lagt mig ännu så är lagom trött, men hoppas på att min mamma är vaken så hon kan hämta nig en bit på vägen!!!! Blää det tar hundra pr att ta sig här ifrån!


Fest!


God morgon!

God morgon vänner! Hanna ligger fortfarande och sover så just nu fördriver jag tiden med att spela spel och läsa bloggar. Ingen aning om vad vi ska göra idag, men någon roligt blir det alltid här ute på landet!


<3

Åh jag saknar Raffa!!! Längtar tills hon kommer hem på onsdag för då blir det girls night med henne och kos brudarna! Hon är i Polen nu och roar sig ute på klubbarna utan mig, buhu!! Men nästa gång följer jag med, wiho! Det blir förmodligen någon gång i september! Men nu måste jag faktiskt sova, puss puss och spåra i Polen Raffa!!


Söndagsmys!

Hello! Är just nu hos Hanna i hennes fina hus. Hon har ju fått eget nu och det är så himla snyggt här!! Är så jävla avundsjuk. Idag har vi bara tagit det lugnt, kollat tre filmer därav en var saw så jag är as rädd och Hanna har somnat!! :( Nu kollar jag på en film med Mary-Kate och Ashely. Älskar såna töntiga tjejfilmer, speciellt high school filmer. Dom är bäst! Ska försöka sova nu så skriver mer i morgon!


The day after!

Hello! Just nu sitter vi på bussen på väg mot Vätö. Där ska jag tillbringa några dagar eftersom Hanna nu fått eget hus. Igår va kul, men lite för spår!!


Härligt!

Bästa kvällen bästa Hanna och Fanny!


Food!

Hello! Nu har jag ätit middag med brudarna. Det blev jätte gott!!!


Woppp!

Hello! Nu är jag ny duschad och ska fixa till mig lite medans jag väntar på girlsen som snart är här. Måste även börja laga mat snart för tänka bjuda på mat här hemma. Var som sagt och handlade med papi i morse så ikväll ska det bjudas på entrecote med grönsaker och bea, mums!!


Lördagsplaner!

Hello! Just nu kollar jag på film, men när den är slut så ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen. Ikväll kommer tjejerna till mig för vin mys. Bland annat Hanna som jag nästan inte träffat på hela sommaren. Så det blir nog kul!


KOS del 3, mat

Jag åt så himla god mat och drack så många goda drinkar så jag tänkte att denna del endast skulle innehålla mat och drinkar från min resa i kos. Hoppas ni blir hungriga för denna mat var verkligen jätte god! 
 

God morgon!

God morgon vänner! Vaknade precis och ligger fortfarande kvar i sängen och njuter av att jag kan. I flera veckor nu har jag behövt gå upp klockan nio för att jag har jobbat och jag har varit så trött och inte velatt gå upp. Idag när jag är ledig så vaknar jag klockan nio i alla fall. Förstår inte vad som är felet!! Snart ska jag åka och handla mat med papsen så jag har lite mat här hemma till ikväll. Nu tänkte jag sätta på en serie och ligga kvar i sängen ett tag! 
 

Det är dags för fredagsmys!

Ikväll blir det fredagsmys med syster! Vädret passar inte för utgång, ha en bra kväll allihopa! Puss


Dinner!


It's raining...again!

Fan! Nu regnar det igen. Jag har egentligen planer på att gå ut ikväll, men känner att jag blir väldigt otaggad av detta väder. Det regnar jätte mycket just nu så jag hoppas det klarnar snart!! Annars blir det nog fredagsmys!


KOS del 2


Home from work!

Hej! Nu är jag hemma från jobbet. Idag är det fredag och det känns jätte skönt. Är sjukt trött så funderar på att ta en power nap snart! Nu ska jag slappa i min nya soffa! Puss


Fredag!

God morgon! Nu ska jag åka till jobbet för min sista jobb dag så snart har jag semester igen! Wiho!


Home!

Hello! Nu är jag hemma igen. Vi hamnade på bar och bistro ikväll och myste där med några glas rose. Det va en trevlig kväll men nu är det dags för mig att somna till en film och tugga på lite godsaker! Godnatt!


Mys på bar och bistro!


Mot the public!

Hello! Det blev ändrade planer så nu är jag på väg till tha public. Där väntar tjejerna på mig som redan tagit bord så känner lite stress, men kvällen blir nog väldigt trevlig! Puss


Torsdagsmys!

Hejsan vänner! Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan och ska snart hoppa in i duschen. Ska göra mig i ordning för kvällen för om någon timme ska jag i väg och träffa tjejerna. Ikväll blir det tjejkväll med några glas vin på mm bar och bistro. Det blir nog mysigt och jag hoppas vädret hållet i sig så man kan sitta på ute serveringen. Imorn är min sista jobbdag och det tycker jag är jätte tråkigt för jag trivs jätte bra på mitt jobb. Jag hållet tummarna för ett vikarie jobb där. Jag har blivit lovad det, men frågan är när jag får jobba nästa gång igen. Man kan i alla fall säga att jag har semester igen nu tills skolan börjar igen så det måste ju firas lite. Måste dock söka lite nya jobb så man får in lite pengar. Jag längtar till min feta augusti lön! Nu börjar tiden springa iväg så måste skynda mig att duscha och göra mig i ordning, ha en bra kväll allihopa! Puss
 
 
 

Of to work!

Hello! Nu sitter jag i bilen på väg till jobbet. Nu väntar sex timmars jobb, skriver igen efter jobbet!


Cozytime!

 
Hello! Har varit ute på en promenix med raffa och nu är det dags att sätta på en film att somna till för imorn blir det jobb igen. Sen kanske jag har en resa på gång så vi håller tummarna för det! Godnatt vänner! 
 

Bättre sent än aldrig!

Hej! Jag har ju som sagt varit i Kos två gånger denna sommar, men inte lagt upp en enda bild så kände att det var på tiden eftersom min första resa var i maj och min andra i juni. Så här har ni äntligen lite bilder från Kos! 
 
 

Vill också!!!!

Hej! Klickade precis in på facebook och såg några bilder från kos. En tjej som jobbar där nere har då hängt med en kille som heter Marius och han var med i norska paradise hotel och just den sesongen följde jag. Så när jag såg det fick jag panik för jag vill ju också träffa honom. Han är as snygg och jag blev typ kär i honom när jag följde paradise hotel. Så nu sitter jag i min säng och är sur för att inte jag fick träffa honom!!!!

Hard work work!

Hello! Är just nu på jobbet och vi kollar på svensson Svensson. Har precis ätit goda hamburgare och snart är det dags för kaffe, älskar mitt jobb!! Det här är min sista vecka här, men jag hoppas på vikarie jobb senare för det skulle vara roligt att fortsätta jobb här!


Of to work!


RSS 2.0