Familjen levererar!


Smygtitt!


Färgning!

Hello! Sitter just nu med färg i håret. Tänkte bli lite blondare och fräsch inför nyår. Så ska klippa mig också. Frisör E. Abelsson fixar! Måste hinna sola innan nyår också. Vill ju vara lite brun när man ska gå med bara ben!

Sen ska jag åka och jobba. Jobbar både idag och imorn så det blir en bra lön nästa månad, wiiii!
Längtar till nyår. Det kommer bli awesome!


Solidaritet!

Hello! Är lite halv död idag, men det var det värt! Jag hade så jävla kul igår och så träffade vi massa snygga boys. Vi var på solidaritet och drog inte från krogen förens klockan fyra eftersom det blev så bra drag. Kom hem sex i morse och deckade direkt! Ikväll ska jag ta det lugnt eller träffa mina girls. Vi får se om jag orkar. Heejdå nu ska jag äta mat! Har äntligen fått lite matlust


Inte för att härma!

Men ja det döljer sig något bakom allas leende och det är inte bara bra!


Torsdags fest!

Hello! Snart ska jag hoppa in i duschen eftersom jag kört ett snabbt träningspass här hemma. Sen kommer thowisen och hämtar mig och vi ska föra hos henne. Sen blir det att dra in till stan för lite party party. Wiiiii har saknat thowisen!


Torsdag!

Godmorgon! Vaknade precis och funderar över vad jag ska göra idag. Kanske kolla in mellandags rean. Igår gjorde jag inte ett skit. Låg bakis efter hårt festande på juldagen. Jag hade as kul! Jag var på tegel och shit vad mycket folk det var!! Men det stängde ju tre så jag fortsatte festandet med efterfest i täby senare. Hade en jätte bra kväll och som vanligt gjorde jag av med så jävla mycket pengar..men orkar inte bry mig så länge jag har kul!


.


Julmys!


Bilhäng!

Hello! Just nu sitter vi i bilen på väg till Ekerö där min farmor och farfar bor. Vi sitter och tar massa fjantiga kort i hopp om att tiden ska gå snabbare och vi kommer fram!


God jul!


Finis!


Julafton!!

Godmorgon! Vaknade precis för jag var så jävla kissnödig! Jag som hade tänkt sova ut för en gångs skull. Idag är det julafton, tänkte om någon missat det. Wiii! Så vid ett ska hela familjen åka hem till farmor och farfar där hela släkten väntar. Mina kusiner från Italien kommer även med deras pojkvänner så i år blir vi många, skoj! Så nu ska jag nog gå upp och välja kläder för idag!
God Jul allihopa!


Goooodmorgon!

Godmorgon! Ligger i sängen just nu men måste tvinga mig upp nu. Är helt slut. Igår på morgonen åkte jag till second hand butiken och hittade en tjocktröja och ett linne. Hittade även en jätte bra tränings maskin! Sen åkte vi till centrum och åt lunch. Det blev the public igen och shoppade även en sista julklapp till min gammelfarmor.

Idag blir fjärde jobb dagen i rad och vad ska man säga förutom att det blir en fet jävla lön nästa månad. Efter idag är jag i alla fall ledig fem dagar så det blir skönt!
Och imorn är det julafton!! Wiiii! Aja, nu måsta jag skynda mig, pappa taxi går om 20min!


Har inte haft tid!

Hello. Jag har verkligen inte haft en sekund över för att blogga idag. Imorse åkte jag och syrran in till täby så vi var där till öppning. Vi köpte de sista julklapparna och jag hittade även klänning och skor till nyår. Det visar jag någon annan dag! Sen vid ett var jag tvungen att dra för att åka och jobba. Sen har jag jobbat resten av dagen. Mamsen kom och hämtade mig innan tio och jag kom hem till ett glas champagne. Så nu kommer jag sova gott!

Imorn ska jag upp vid nio för att åka till en second hand affär här i berga. Jag har varit där många gånger förut och den är as bra! Sen tänkte jag gå runt i centrum lite för att fördriva tiden och vid ett börjar jag jobba igen! Wii älskar mitt jobb!



Pepparkakshus!

Hello! Jag har på riktigt stått och gjort pepparkakshus i över fem timmar!! Eller vadå hus, pepparkaksslott skulle jag kalla det. Jag, syrrorna och Tomas har haft fullt upp!! Men bra blev det så det var värt tiden! Eller vad tycker ni??

Imorn ska jag upp vid halv nio och åka till täby för att köpa de sista julklapparna. Har tre timmar på mig innan jag måste åka till jobbet så jag hoppas jag hittar allt. Sen har jag inte ens kollat på nyårs klänning än så tänka se om det finns något kvar? Annars får jag beställa på internet och hoppas på att det hinner komma fram! Nu ska jag läsa bloggar och sen sova, puss!


Barnvakt!

Hello! Åt lunch på the public med emma förut och sen julhandlade vi lite. Vi lyckades hitta julklappar till tre familjer så släkten kommer nog bli glad. Sen hittade jag även en bh som jag köpte, tycker alltid att underkläder försvinner så det behövdes en ny!

Sen åkte jag hem till Camilla och nu är jag här och passar hennes barn. Vi har fikat och slagit in julklappar och just nu kollar vi på Mumindalen, mysigt! Sen ska jag hem och julbaka. Det blir en lång dag och i helgen väntar nästan 30timmars jobb!


Tåg häng!

Hello! Nu sitter jag på tåget på väg till centrum. Har haft avslutning och kollat på film. Det bjöds även på massa gott! Nu ska jag äta lunch med emma min syster och sen vara barnvakt. Tjohej!


På väg till jobbet!


Sten!

Gooodmorgon! Vaknade precis och har sovit som en sten i över tolv timmar. Ändå känner jag mig trött!? Idag ska jag göra en sista skolgrej för det här året och annars inget speciellt. Ska nog bara slappa idag så jag orkar med allt imorgon! Då blir det en låååång dag!
Först har jag morgonpass på jobbet. Så jag börjar halv sju. Efter det blir de skolavslutning och sen ska jag vara barnvakt! Men vad gör man inte för pengar. Cash is king!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och göra frulle. Puss puss


Pluggis!

Hello! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Eller ah inte som vanligt längre kanske.. Gjorde geografiprov och det gick bra! Sen blev jag pluggis för två timmar och stannade kvar i skolan och gjorde klart lite skolsaker. Även inlämningar som egentligen ska vara inne nästa termin, duktig! Sen åkte jag hem trött som satan!! Gjorde middag till mig och resten av min knäppa familj. Vill man ha god, men nyttig mat får man göra det själv i den här familjen!!

Seeeen sov jag i typ fem minuter tills raffie väckte mig och det blev dags för kvällsprommis! Just nu ligger jag i sängen och ska typ läsa Aftonbladet och sen sova. Imorn är jag ledig så då ska jag sova. Godnatt!


Summertime!


Plugg!

Hello! Just nu sitter jag och äter middag och pluggar. Standard måltiden! Har geografiprov imorn, men det kommer gå bra! Idag har jag sovit hela dagen för var helt slut! Jag fungerar verkligen inte utan sömn. Det var allt jag hade å säga, puss puss


Work-time!

Godmorgon! Vaknade precis och är helt slut! Jag har sovit två timmar i natt. Jag kunde verkligen inte sova. Jag kan verkligen inte sova i mitt hus helt själv!! Det spökar ju! Så denna dag kommer att bli en lång dag. För idag ska jag jobba elva timmar så snart ska jag ta mig upp och försöka få i mig lite frukost och sen röra mig mot jobbet! Känner att jag måste hälla i mig en stor kopp kaffe för att komma på benen!


Lördag!

Godmorgon! Igår hade jag jätte kul! Det blev en hyfsat nykter utgång men hade as kul i alla fall. Vi går verkligen ut för att dansa! Jag kommer aldrig tröttna på raffas danser!! Så jävla skön!

Idag ska jag bara ta det lugnt! Ska försöka plugga lite men är nog klar med det mesta så känner ingen stress! Är ensam hemma ikväll, så jävla skönt!! Jag älskar att vara ensam hemma! Förutom att det spökar i mitt hus... Men mina kattisar brukar skydda mig!


-

Standard! Raffa bjuder på förkröket, älskar champagne!


Foood!

Så nu har jag ätit middag och duschat. Nu är det dags att torka håret och välja några snygga kläder till ikväll. Sen ska jag nog röra mig mot raffset. Jag börjar bli lite uttråkad här hemma!


That's right!


Tagg!

Hello! Ligger i sängen och spelar spel. Är jätte trött eftersom jag sovit för mycket. Livet är hårt! Så jag taggar till inför ikväll genom att sova lite till haha. Snart blir jag pigg och ska duscha och börja göra mig smått i ordning. Sen är det bara vänta på att middagen ska serveras och äta. Efter det ska jag ta mitt pick och pack och gå hem till Raffa. Vi tänkte göra oss i ordning där och föra. Wiiie!! Sen ska vi möta upp nico på tåget!

Jag funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Det känns så tråkigt att alltid ha svarta jeans, men det blir nog det i alla fall med någon snygg topp! Det är ju trots allt bara tegel!


Gooomorgon!

Godmorgon! Lyckades ta mig upp ur sängen nu och sitter och äter brunch. Det är trassel på tv, så jävla bra!! Det är den bästa barnfilmen som gjorts!!! Men har inte sett den nya än, modig. Så den måste jag också se någon gång.

Idag ska jag nog plugga lite och sen blir det fredagspartaj! Det blir tegel ikväll för vi orkar inte åka in till stan. Förut tyckte jag tegel sög, men nu tycker jag typ om det. Eller jag har kommit fram till att det spelar ingen roll vilken klubb man är på utan om man har roligt umgänge har man roligt överrallt! Så ikväll ska jag dit med Raffa och Nico, men det är säkert fler som även ska med!


Mina vänner <3

Heeeeej! Imorse var det nära att jag stannade hemma, men tillslut så orkade jag mig upp och åkte till skolan. Vi har kollat på film och ätit gott idag i skolan. Sen åkte jag hem och åt massa mat och sov!

Nu ska jag ut på powerwalk med Thowa och Raffa, mysigt!!

Asså Raffa jag älskar din blogg!! Fortsätt med dina inlägg, du gör min dag haha. Och jag ska fan putta ner vissa personer i en snöhög!!!


Fika!

Ambitiösa elever får fika i skolan!


Oplanerat!

Hello! Thowa ringde nyss och vi ska till tegel ikväll. Fick även med mig Raffa! Älskar oplanerade saker, wiho!! Så ikväll ska vi spåra!!!


Dinner time!


Brunch!

Nu har jag äntligen lagar mat till mig själv. Det blev currykyckling med wokgrönsaker, banan och lite grädde, as gott!! Så nu ska jag hugga in framför en film!


Godmorgon!

Goodmorning! Idag har jag verkligen sovit ut, vaknade för en halv timme så har sovit i över tolv timmar. Åh vad skönt!! Jag älskar att sova!! tycker synd om raffa som har svårt för att sova! Jag själv har sovit bort halva mitt liv!

Idag ska jag plugga och försöka träna lite! Jag är fortfarande helt slut efter all powerwalk! Nu ska jag gå upp och äta något. Magen börjar skrika efter mat!


Åh här är en bild från kos, saknar!!!


As jobbigt!

Var ute på powerwalk för en timme sedan med Raffa, Jullan och sara. Det var as jobbigt!! Vi powerwalkade i typ två timmar. Vi gick den långa strandpromenaden och det var as mycket snö där så jävlar vad det bränner i bena nu!!

Just sitter jag och äter min standard turkiska yoghurt, så jävla gott med hallon, honung och pinjenötter!! Jag kommer aldrig tröttna!!


-

Hello! Powerwalkade både dit och hem. Det var typ långt till barnvaktsjobbet, men jag tycker inte det är så kallt ute nu så då blir det ju inte jobbigt! Snart ska jag träffa Thowa en snabbis, måste ju gratta till körkortet!! Och sen träffa Raffa för girltalk!


GRATTIS!!

Thowa är så jävla grym!!! Grattis till körkortet, du är bäst!!!!


Geografi!

Hello! Har geografi just nu, men slutar snart. Imorn är jag ledig, skönt! Eftersom vi har vår grografilektion idag istället för imorn. Hade både prov och redovisning idag och det gick jätte bra! Jätte simpelt prov som alla kommer klara!

Snart ska jag hem för att hinna äta något och sen vara barnvakt! Sen vill jag gå powerwalk med Raffa så ska ringa henne nu! Puss puss


Vi säger godnatt!

Godnatt! Nu ska jag och mina bebisar sova. Nu äntligen fungerar appen igen, wihoooo!!! Jag är as pigg just nu.. Inge bra eftersom jag ska upp tidigt imorn. Imorn väntar både redovisning och prov. Fun day.. Nej men det var väl på tiden att plugga lite!

Godnatt mina fina vänner och inte godnatt till er dumma.


powerwalk!

Hello! Kom precis in efter en och en halv timmes powerwalk med raffa och sara. As skönt för det är verkligen skönt väder ute nu. Det känns inte kallt alls i min varma vinterjacka! Jag har typ gått ner 5kg efter denna runda, kommer typ ha träningverk imorn, hehe. Nej men vi ska fan börja gå så här varje dag! As skönt ju! Nu måste jag fortsätta plugga, är typ pigg så det kommer nog gå bra! Tjingeling! 
 

Kommer få mardrömmar!

Hello! Sitter och gör mitt psykologi arbete. Jag ska redovisa om barn som mördar och så har jag hittat en video som jag även ska visa och det är as läskigt. Jag kommer få mardrömmar i natt, de hemska små barnen kommer försöka komma och mörda mig i natt känner jag!! Kan lägga upp filmen här imorn, vill inte göra det idag i fall någon klassis tjuvkollar för då blir det ju inte lika intresant att lyssna på mig imorn. Blää det är så hemskt ämne jag har valt. Det finns verkligen små barn som är psykopater och det har funnits några stycken här i Sverige.. Läskigt!! Nu ska jag bara komma på vad dem kan lida av, så tillbaka till pluggandet! 
 

True!


Måndag!

Helllo! Vaknade precis efter en timmes skön powernap. Imorse gick jag upp halv sex för att börja jobba halv sju. Jag trivs så bra på jobbet så det kändes inte jobbigt alls! Efter jobbet drog jag till skolan och åt god lunch. Tre små rätter, mums! Jag som skulle vara nyttig.. men hade ingen matlåda med mig och det finns ingen nyttig mat att äta ute. 
 
 
 
Just nu äter jag lite och häller i mig starkt kaffe för att få lite energi till att plugga. Nu ska jag sätta igång med en psykologi redovisning som är imorn och även plugga till mitt geografiprov som även det är imorn. Det gäller att trycka på gasen nu för ikväll ska jag även träffa Raffaaa. Å som sagt fungeraar appen fortfarande inte, får damp!!! 
 
 

Godnatt!

Dags för läggdags, imorn ska jag upp halv sex för att jobba innan skolan. Fuuuun!! Så det känns som det är dags för att försöka sova nu, godnatt! 
 

Movie time!

Hej! Som sagt går det fortfarande inte att blogga från cp blogg appen, men vilken tur att jag är inna på datorn nu då. Idag har jag inte gjort ett piss. Jag har legit i min säng hela dagen och typ spelat spel på min iphone. Nu tänkte jag i alla fall slå på en film. Börjar tröttna lite på spelen.. Jag tänkte se Easy A, den verkar bra! Eller vad tycker ni? Jag älskar töntiga tjejfilmer!! 
 

Min gose vän!


Cp apppppp..

Hello! Blogg.se appen har ju inte fungerat på över ett dygn nu så därför jag inte kunnat blogga. Jag är ju aldrig inne på datorn nu för tiden, men just idag fick jag för mig att plugga lite. Inte likt mig på en lördagskväll, men nu har jag en inlämning mindre att bli klar med, wiho! 
 
Igår hade jag en jätte bra dag med Thowa. Hon kom hit typ vid två och då gick vi till norra backen för att åka lite pulka. Det var as kul, men as jobbigt haha! Så vi orkade bara åka några gånger. Sen gick vi till favvan för att köpa lite god mat och annat gottigott. När vi tillslut kom hem till mig igen gjorde jag i ordning varm chokad och lussebullar, jätte gott efter att ha varit ute i kylar i några timmar. Sen gjorde vi i ordning god mat. Det blev lövbiff med potatiskrullidutter, bea och sallad. Sen blev vi båda taggad på utgång, men vi orkade inte åka till stan så vi bestämde oss för att åka till tegel. Det var faktiskt jätte roligt där, även fast jag i vanliga fall inte brukar gilla det stället. Det blev i alla fall en riktigt bra kväll! Det är alltid roligt att umgås med Thowis!! 
 
 
 

Frulle!

Så jävla gott! Jag skulle kunna leva på det här! Mums vad gott!!


Pulka dag!

Gooodmorgon! Vaknade precis och ska hoppa in i duschen nu. Snart kommer Thowa hit och vi ska åka pulka. Wiho!! Har velat göra det ända sen snön kom! Så vi ska göra i ordning varm choklad och bullar att ta med, mysigt!

Sen ikväll ska jag bjuda henne på middag och sen ska vi hitta på något kul. Kanske träffa några snygga boys!


Bra där..

Godmorgon! Som jag sa igår så sov jag ju på soffan i natt och då ställde jag inget larm. Jag tänkte ju att jag vaknar av ljuset eller något, plus att jag hade ju inte behövt gå upp förens halv elva. Men nu sitter jag här och klockan är halv ett. Kul.. Jag hade behövt gå på den lektionen, men det är ingen idé att åka nu!? Så det blir ännu en plugg dag hemma!


Natti natti!

Ligger just nu i soffan och tänkte sova här i natt. Det är bara jag och mamsen hemma och hennes säng är så sjukt obekväm och uppe vågar jag verkligen inte sova själv. Tur att soffan är as skön då! Så just nu ligger jag och kollar på sex and the city och ska försöka sova snart.

Imorn hoppas jag det blir snökaos så jag slipper åka till skolan. Jag pluggar hellre hemma och jag har ju en del att göra..


Kaos!

 
Har hört att det varit totalt kaos ute idag så det var väl verkligen tur att man var ledig just idag! Så denna dag har spenderats inomhus i värmen medans man skrattat åt alla som försökt ta sig hem nu på eftermiddagen. Det är tur att jag börjar tolv imorgon, då kan jag kolla innan om trafiken är igång eller om det är väder för att stanna hemma. 
 
Idag har jag pluggat hela dagen och har fått lite gjort i alla fall. Jag har blivit så jävla trögtänkt så allt tar så långt tid att göra när det gäller plugg. Fortfarande har jag väldigt mycket kvar att göra och det kommer bli två veckors plugg dygnet runt om jag ska hinna med allt! Aja vem bryr sig om min skoolgång. Snart tar man i alla fall studenten och det kommer bli så sjukt skönt! Då ska jag jobba och resa ruunt och verkligen inte plugga vidare direkt. Med det väntar jag nog något år i alla fall för annars kommer jag inte klara det. I framtiden ska jag bli jurist eller psykolog om man kommer in på det och inte ångrar sig. 
 
 

38 dagar kvar till Thailand!

 
 

Plugg-godis!

Har gjort i ordning lite nyttigt gottigott så jag orkar fortsätta plugga. Det blev lite grekisk yoghurt med hallon, pinjenötter och honung. Mums!


Gooomorgon!

Tur att man är ledig idag! Vaknade precis och kollar ut och ser det stora snö kaoset och får reda på att nästan alla tåg och bussar är inställda. Tur för mig som är är ledig idag eller kanske inte ledig.. Har en del att göra! Det är ju endast två veckor kvar av terminen och jag har ju verkligen skjutit upp allt så nu sitter jag här och måste göra allt det här..


True shit!


Godmorgon!

Börjar denna morgon med denna bild. Jag tyckte den var väldigt rolig!


Natti!

Hello! Idag har jag bara varit hemma. Skippade skolan, jag mår så upp och ner nu för tiden och har verkligen slutat bry mig om allt. As bra när man tar studenten snart..
Imorn tänkte jag gå till skolan i alla fall. Ska ändå jobba efter så då kan jag lika gärna gå dit! Även fast jag verkligen vantrivs i skolan nu för tiden. Inte pågrund av eleverna utan verkligen själva skolan, blää!! Nu tänkte jag försöka sova så jag orkar gå upp imorn! Puss å godnatt!


-


Can't sleep!!!

Hello! Ligger i sängen och försöker sova, men det verkar omöjligt denna natt. Så det betyder att morgondagen kommer bli ett helvete.. Sover nere hos min mamma eftersom det endast är vi hemma i natt och det här rummet är en aning läskigt. Det känns så kallt och det spökar garanterat här!! Men hellre har jag lite sällskap som består av en sovande mamma än att sova alldeles ensam med spökena som hemsöker min övervåning. Nu ska jag göra ännu ett försök att sova, puss å godnatt!


Trötter!

Goooomorgon igen! Ligger fortfarande kvar i sängen. Somnade om i några timmar. Kände att jag låg efter lite med sömnen efter denna party helg. Jag tyckte kryssningen var jätte kul! Det var väl bra drag och jävlar vilka vågor det var ute på havet. Det var helg galet hur mycket det vinglade!


Kryssningen!


Thailand!

Hello! Nu är Thailand äntligen bokat med familjen. Det kommer bli så skönt att åka iväg! Vi åker om 41 dagar så egentligen är det ju inte lång kvar!!! Woooopaaa!


RSS 2.0