After work!

Hello! Kom hem från jobbet för ett tag sen och sitter just nu på mitt rum och kollar film. Ikväll ska jag träffa Raffa. Det va typ länge sen, har inte träffat henne sen i fredags!!


Måndaaaaag!

Hello vänner! Idag har jag jobbat hela dagen. Gjorde inget speciellt på jobbet idag förutom att vi bakade paj. Just nu är jag hemma och städar mitt rum. Det flyger runt så jävla mycket damm så kände att det var dags. Tänkte även passa på att möblera om lite, inte för att jag kan göra så mycket eftersom min feta garderob tar över halva mitt rum!!!


Söndag!

Hej vänner! Min fredagsutgång blev väldigt lyckad! Vi var på Entourage, en helt okej klubb men föredrar fortfarande pure. Det blev mycket dans och drinkar och vi stannade till stängning. Sen drog vi alla hem för sömn och jag själv till min nya favoritserie 90210. Satt uppe till sju och kollade på den innan jag äntligen kunde somna. Igår tog jag det bara lugnt! Hade ingen ork att göra något alls så spenderade dagen i min säng framför min favoritserie! Just nu vaknade jag precis. Idag ska jag träffa Raffa, men tror hon jobbar så måste vänta tills hon slutar. Nu blir det mer 90210 med min kisse, puusssss


Utgång!

Hello! Nu har vi haft en jätte mysig middag hemma hos Thowa! Just nu sitter vi på bussen på väg till centrum och sen vidare till stan! Ha en bra kväll allihopa! För min kommer bli Awesome ;)


Fredag!

Hello vänner! Jag kom precis hem från jobbet, idag var vi på domarudden och myste! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka hem till Thowa med Raffa och hennes kusin. Sen ikväll blir det middag där och sen utgång i stan, woho!


Utgång på g!

Hello friends! Just nu fixar jag mig för kvällen. Det blir en spontan utgång med min kos vän Pelin! Så snart ska jag börja röra mig mot henne och sen ska vi till tegel! Tegel brukar suga, men kan tänka mig att det blir roligare med party pinglan! Ha en bra kväll vänner! Puss


Jobb häng!

Hello! Fick sluta på jobbet så cycklade och hälsade på Raffa! Snart ska jag ut med båten och sooola!


Mys!

Hello! Hänger hemma hos Raffa just nu med henne och hennes kusin. Idag köpte vi godis för 1000spänn!! Galna jävlar, men allt för kos!! Vi ska skicka ner det till dom! Wiho!


Måndagsmys!

Hello! Idag har jag jobbat och sovit hela dagen. Nu blir det lite måndagsmys med familjen!


Underbart!

Hello! Nu har vi lämnat Sandhamn och åkt ut till en ö! Det är underbart väder och jag börjar få mycket färg, wiho! Vi stannar nog här tills imorn! Puss puss


Middag på sandhamns värdshus!


Sandhamn!

Hello! Nu är vi i Sandhamn. Vi gick till deras strand och fick denna underhållning. Tror killarna försöker träna! Ikväll blir det middag på Sandhamnkrog och sen utgång här med stora syrran! Fun!


Love life!


Boat-trip!

Hello! Nu är vi på våran båt och ska börja åka mot Sandhamn. Det kommer bli en härlig helg ute på havet i våran båt, fun!


Middagsfix!

Håller på att fixa mig inför kvällen just nu! Älskar sommar vädret så det blir denna somriga blus ikväll!


Soolat!

Älskar vädret! Idag har jag legat på min baksida och solat hela dagen i Jullans push up bikini. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka ner till centrum och äta med tjejerna. Mysigt!


Movietime!

Hello! Nu blir det film mys med syster, vi ska se the hangover part two!


New in!

Fick med mig det här hem från arninge idag! Nya träningsskor och en ny sport bh!


Arninge nu!


Onsdag!

Hello friends! Sitter just nu och äter lunch efter att ha varit på gymmet ännu en gång. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen åka till arninge med min papi och köpa lite tränings saker! Ttyl!


Goootttt!!


Mysigt!


Hurtig!

Hello! Idag var vi på gymmet i två timmar, hade Emmas pojkvän som träningsledare så vi höll igång ett bra tag! Sen åkte vi hem och åt lunch och tog en powernap. Nu sitter jag på min baksida och väntar på släkten. Ikväll ska vi fira mamsen som fyllde år igår. Grattis till världens bästa mamma! Köpte klänningen som hon har på sig i present!


Goooomorgon!

Godmorgon vänner! Sitter just nu på min veranda och äter frukost. Snart blir det att åka till gymmet med syster och hennes pojkvän. Dags att bränna fett!!


Mat <3


Guldpandan!

Hello! Sitter på bussen nu på väg till guld pandan för att äta middag med lilla syster! Goootttt!!!


Tagga gymmet!


Ny vecka, ny motivation!

Hello friends! Jag har haft en jätte trevlig helg med mina brudar! Nu är det en ny vecka och dags för träning igen. Så nu ska jag bara byta om och sen åka ner till gymmet!


Woooooooop!


Drinkar + spel


Mot Natha!

Hello! Denna kväll ska spenderas hemma hos Nathalie med lite trevligt folk. Ha en bra kväll allihopa! Puss puss


Pure för fan!

God morgon vänner! Igår hade jag så jävla kul måste jag säga! Kvällen började hemma hos mig med brudarna och några glas vin. Sen åkte vi in stan stan för att gå till Pure för drink bjudning och där dansade vi röven av oss hela kvällen! Jag hade i alla fall as kul så den kvällen måste göras om! Idag har jag as ont i fötterna. Tjejerna övertalade mig att ta mina dödarklackar igår så dom dansade jag runt med. Nu ska jag äta frukost och sen ska jag nog bara ta det lugnt idag. Vi får se om jag orka ta mig till gymmet. Det skulle behövas efter alla drinkar igår!


Utgång snart!


Ännu en gång!

Hej vänner! Ja ännu en gång är jag på väg till gymmet. Jag sitter på bussen just nu och vilket skit väder det är!! Det åskar, lite läskigt! Nu ska jag i alla fall gymma så skriver mer senare! Puss


Chillar!

Hej vänner! Chillar i mina sköna kos shorts just medans jag väntar på att min mamma ska komma hem. Hon skulle skjutsa syrran så är just nu ensam hemma i mitt stora och läskiga hus!!! Så jag vågar inte duscha förens hon kommer hem för jag kommer bli dödad av alla spöken vi har i huset då! Just nu står jag i hallen och verkligen väntar för ja jag är as rädd!!!!


Spontant gymmande!

Helllo! Sitter i bilen just nu på väg hem från gymmet. Satt i soffan för typ en och en halv timme sen och fick ångest för att jag inte hade gymmat idag. Så då åkte jag ner till gymmet innan stängning och hann gymma 50minuter i alla fall. Det går riktigt bra med träningen just nu och jag hoppas verkligen jag klarar av att fortsätta så här. Än så länge har jag tränat 4.5 timmar denna vecka och veckan är inte slut än!!


Mums!

Så jävla gott!! Jag borde bli kock! Dagens middag blev i alla fall räkwook med gräddig söt-sursås och avokado.


Mat!

Lagar lunch/middag just nu till mig själv, är jätte hungrig så hinner inte skriva mer nu! Puss puss


Städat!

Hej! Har städar i tre timmar eftersom det såg för jävligt ut i mitt rum, men nu är det fräscht igen! Har även ränsat ut hur mycket kläder som helst och ändå får jag knappt plats i min garderob!!!


New in!

Blusen, shortsen och ögonbrynspennan från hm! Det är riktigt bra rea där just nu så passa på! Fick med mig shortsen för 50kr och blusen för 50kr, riktiga kap!


Motivation!


Dinner!

Lagar middag till mig själv just nu. Det som står på kvällens meny är tonfiskröra med grönsaker i, mumsigt!


Finally!

Hello friends! Nu fungerar äntligen blogg.se appen igen så tänkte börja blogga här igen för tumblr suger! Så glöm den ande bloggen och börja läsa den här igen! Puss puss


RSS 2.0