Ny blogg!

Eftersom fitt blogg.se inte fungerar hittar ni min på lame tumblr så länge, www.corriz.tumblr.com

Chilling!

Hej vänner! Just nu sitter jag på hotellrummet och käkar chips. Idag har Raffa varit på dejt med en kille från neder länderna. Jag tror han kom där ifrån i alla fall. Jag har solat hela dagen med Pelin och Angelica. Två trevliga tjejer som vi träffade på flyget. Det är sjukt varmt så jag sitter verkligen och lökar hela dagarna. Jag har sjukt svårt att äta här pågrund av värmen. Min kropp kommer vara helt rutten när jag kommer hem. Mycket alkohol, lite mat och lite sömn. Well well jag är här för att leva och ha kul!

Ikväll blir det ut och äta med tjejerna och föra för ännu en utgång. Här ska det inte slappas!

Puss puss


Fest!


Tagga!


Dinner time!


Ingen pool = great!

Hello! Älskar att vi inte har pool för vem fan hänger där, man blir ju fan brun av salt vatten. Woop Woop , älskar kos!!! ;)


Grilldags!

Nu ska vi gå och äta god mat och sen kolla fotboll, heja Sverige!!!


.


Stranden!!

Börjar få lite färg iaf!! Idag har vi soooolat hela dagen. Vi har missat frukosten två dagar i rad nu för att vi inte vaknat i tid. Iaf så lekte vi på stranden. Vi byggde sandslott och blev i kastade i vattnet hela tiden. Alla är så jävla trevliga här, älskar att vara här!!! Vi har redan börjat prata om att åka tillbaka hit igen i sommar, Woop Woop!


Hey!

Hello! Ruffe sover, men jag tänkte dygna, vi ska ändå upp om en timma'! Puss puss


Redo för grillning!


Stranden!!

Hello friends! Igår när vi kom fram gjorde vi oss i ordning fort och drog sedan ut. Det va en väldigt rolig utgång med mycket dans. Dock blev det väldigt sent! Ikväll blir det stor utgång, nu tänkte vi ta en siesta och sen ska vi på grillfest vid stranden som vi har köpt biljetter till. Sen blir det vidare till bargatan, wohooo!

Hoppas det regnar i Sverige fuckers för här är det fan as bra väder!!!


Upp och iväg!


Woho!

Snart lyfter vi!


Äntligen!

Hej! Nu är vi äntligen på väg till flygplatsen IGEN, vårat flyg går 17.20 så vi missar ett helt dygn i kos. Jag ska fan kräva tillbaka massa pengar!!!!!


Hotellfrukost!


Godmorgon!

Hej! Vaknade precis av att väckarklockan ringde, nu ska vi ner och äta frukost. Ska bara försöka väcka Raffa som fortfarande sover, idag kommer vi för hoppningsvis iväg till kos. Vi får information åtta så vi får hoppas på det bästa!! Ttyl

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2312098/images/2012/pic_205892303.jpg" class="image">


Scandic häng!


Fan!!!!

Nu ska vi tydligen checka in på hotell i Upplands Väsby och vi vet inte när vi får åka, det suger!!!!!!! Fan också vi missar en utekväll :( bajsflyg!!


Försening!!!!

Jävla skit försening, fick iaf en check på 80kr så att jag kunde köpa det här!

Fan vad arg jag är, vill åka nu!!!!


Försenat flyg......


Arlanda häng!


Mot arlanda!

Hello! Sitter just nu i bilen påväg till arlanda. Tagga resan wihoo!!


Snart drar vi!

Woho snart är det dags att börja röra sig mot flygplatsen och sen drar vi till Kos, yeeeeey. Jag har saknat det stället så himla mycket eftersom det finns så mycket snälla personer där. Längtar tills vi har gått av flygen, kommit till hotellet och sen går ut. Det kommer bli så härligt att träffa alla härliga personer där nere igen!
Här är bilder på vårat hotell som vi ska bo på!
Dubbelrum

Plugg!

Hello friends! Jag sitter just nu och pluggar. Håller på med mitt sista arbete för denna termin, känns as skönt för är snart klar! Är så glad för att jag hunnit med allt för dessa sista veckorna har verkligen varit stressiga!! Just nu tänker jag i alla fall bara på kos, woho! Vi ses igen imorn härliga kos!!

Ps. Den lilla skit orten jag bor i sugen! Ska bli jätte skönt att slippa hålan en vecka i alla fall, ingen pik mot någon men vem fan kan gilla att bo här? ;)

Puss puss vänner!


Packar!


Dagens shopping!

Hello! Åkte förbi Täby idag med Jennifer och Raffa. Det var meningen att jag egentligen endast skulle köpa mina p-piller, men lyckades få med mig detta hem också!


Fikamys!


Skolan!

Hänger i skolan och pluggar matte, efter lunch blir det matte prov. Önska mig lycka till!


Spontan utgång!

Hej! Har varit hemma hela dagen och pluggat men nu ska jag till tegel. Blev en spontan utgång, har varit hemma och pluggbit i typ en vecka nu så är så uttråkat. Woop Woop hejdå!


Beach 2012!

Wooopa! Sitter och kollar gossip girl och tröst äter glass för att jag vill leva som dom!!


Hektisk dag!

Hej vänner. Idag vaknade jag och Hanna upp vid nio och gick upp och åt frukost och såg ett avsnitt gossip girl, älskar serien!!!! Vill leva som dom!!! Sen satte vi igång och pluggade i flera timmar, men har faktiskt fått ganska mycket gjort! Sen åkte vi till um för att skriva ut p-piller och senare åkte jag till mitt nya sommarjobb för att hälsa på och se hur det såg ut.

Nu är jag äntligen hemma och ska göra middag till mig själv snart. Sen blir det väl att sätta igång med plugget igen..

Nu är det i alla fall bara tre dagar kvar till kos, woho!!!!


Tack bästa Hanna!

Fick min födelsedags present av Hanna idag. Fjärde sessongen av gossip girl, yey!

Nu har Hanna sabbat mina betyg, kommer inte få mycket plugg gjort denna vecka. Evil Hanna!


Luncha med tjejerna!


Chilling!

Hej vänner! Idag har jag jobbat hela dagen. Har varit as trött hela dagen så det var grymt segt att jobba. Jag blir så sjukt trött av det här jävla skitvädret. Jag hade inte heller med mig något paraply till jobbet och då skulle det självklart spö regna när jag skulle gå till bussen när jag slutat. Så jag var genomblöt hela vägen hem, kul!!!!!! Nej, köpte i alla fall donken så då blev jag glad igen. Detta gör jag just nu!


Mumsigt!

Är hemma just nu och ska nog vara det hela kvällen. Äter glass just nu och ska snart börja plugga lite!


Godmorgon!

Godmorgon vänner! Vaknade precis och ska snart släpa mig upp ur sängen för att sedan gå ner till favoriten med Raffa. Är sugen på något gott, vilket inte är så bra, men idag är det ju lördag!

Hanna försöker tvinga mig till Norrtälje, men jag vet inte om jag orkar åka dit + att jag jobbar imorn och om jag åker dit blir det nog inte en lugn kväll! Men om jag åker dit ska jag få min födelsedags present så det låter lockande!

Ttyl bitches!


Afterwork!

Är på afterwork just nu! Vi sitter och dricker lite,snackar och spelar tv spel. Jag känner ingen! Men det är trevligt i alla fall!


Of to work!


Stan snart!

Hej! Jag ska snart börja röra mig mot stan. Ska bara smeta på lite smink och fixa håret!


Friday!

Hej vänner! Ligger just nu framför tv'n och kollar barnprogram, älskar barnprogram! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att åka in till stan till afterwork för en liten personalfest, fun!


RSS 2.0