Söndags seg!

God morgon vänner! Vaknade precis upp inne i stan hos syrrans pojkvän. Igår hade jag kul dock var jag väldigt seg och trött, men jag kom igång till slut. Igår åt vi först god tre rätters middag, sen drog vi till collage där vi hade drinkbord. Sen drog vi vidare till vardagsrummet och där stannade vi resten av kvällen!

Snart tänkte jag börja röra mig hem och sen ska jag bara ta det lugnt hela dagen. Är sliten och sjuk!!


Födelsedagsfirande!

Hello friends! Är just nu hemma hos Tomas och förar lite. Snart blir det tre rätters middag och sen utgång. Woho Tagga och så kör vi ikväll igen!


Sjuk, men yolo!

Godmorgon och förlåt för att jag aldrig bloggar. Igår drog jag ut med brudarna och först drog vi till nype, men det var alldeles för mycket folk så kan kunde knappt röra sig. Så vi drog vidare till amnesia. Det var en toppen kväll och nu ligger jag hemma i min säng och hostar. Det blir att slänga i sig några Ipren som igår så man orkar fira syster ikväll. Först blir det tre rätters på buca nero och sen vidare till collage!

Nu ska jag äta massa och ligga och tycka synd om mig själv i några timmar! Puuuusss


Jobb!!

Godmorgon! Imorse gick jag upp sex för att hinna duscha innan jobb. Nu sitter jag på berg teatern på företags mässan. Ska sitta här till ett och sen blir det lunch på the public.

Ikväll har jag planerat utgång med brudarna, men känner mig lite dålig så får se hur det blir med det + att jag ska fira stora syster imorn vilket betyder ännu en utgång!


Våffeldags!

Bästa Raffa kom hit och bjöd på våfflor!


Fika dags!

Hello! Har precis fikat med Hanna och nu blir det intervju. Önska mig lycka till!


Stan häng!


När man talar om trollen!

Arbetsintervju imorn, CHECK!


-

Hello! Jag kom precis hem och ska börja plugga lite nu. Jag följde med raffa till stan för att hon skulle hämta sin mösse som hon hade glömt hos mr. x som hon brukar kalla honom. Jag har sökt få jävla mycket jobb nu så förhoppningsvis får jag åtminstonde en intervju snart. Börjar känna mig ganska pank nu när pengarna på sparkontot börjar ta slut och så vill jag göra så himla mycket. Jag vill kunna gå ut när jag vill och resa, inte bara utomlands utan även typ weekends till olika stället i Sverige. Jag är uttråkad och vill bara göra något, men just nu har jag verkligen inte råd med något. Att vara pank suger eftersom jag alltid innan har haft jobb. Jag skulle lätt kunna skippa att gå varje helg och jobba istället. Den som säger att pengar inte kan göra en person lycklig ljuger för pengar är verkligen frihet!! Jag går hela tiden och drömmer om att vinna massa pengar och därför köper jag en tripp varje vecka. Så dump, jag skulle fan tjäna mer på att lägga undan 30kr i veckan. Men det känns ju inte lika roligt.. 
 
 

Monday!

Hello! Har precis lunchat på mumma och är så jävla mätt!! Nu ska jag ha engelska lektion och sen ikväll ska jag nog träna. Är sjukt trött och måste plugga!! :(


Today!

Hello! Imorse vaknade vi upp på Östermalm, trötta efter 3 timmars sömn och lagom slitna efter en galen natt! Vi städade lägenheten och fick sedan skjuss till åkersberga. Vi lunchade på Anjas och åkte sen hem till mig och har kollat film hela dagen.

Nu ska jag äta paj och sova resten av kvällen!


Yesterday!

Hello! Igår var en väldigt rolig kväll!! Vi började kvällen på pizza hut med jätte god mat. Sen drog vi och mötte raffas haff och gick till amnesia. Det var bra drag där och vi hade jätte kul! Det enda negativa var väl att de flesta som var där såg ut att komma direkt från dagis och jag gjorde av med sjukt mycket pengar!!


New in!


Lördag!

Godmorgon! Är just nu på väg till en second hand butik med min mami. Hoppas på att kunna fynda något! Sen ska jag till gymmet och ikväll får vi se vad jag hittar på!


Godmorgon!


Våffeldags!


Sovmorgon, Nopp!!

Godmorgon! Kom precis till centrum och ska gå runt och lämna cv nu till alla butiker. Sen ska jag gymma och sen blir det skola. Börjar tolv idag så det är skönt! Då hinner jag fixa lite innan, här sover man inte!!

Mina efterlängtade jackor och mina leggins kom igår så här har ni den ena jackan och legginsen!


Trött!

Hello! Kom precis hem från gymmet och jag är helt slut. Dom som säger att man får mer energi av att träna kan ju gå och skjuta sig själva. Jag ligger just nu i min soffa och är helt död!


Lunch!


New in!


Måndag!

 
Godmorgon vänner! Sitter just nu i skolan på svenska lektion. Vädret är sämst i dag, riktigt äcklig höstdag!! Jag är hungrig som vanligt så längtar till lunch då jag har med mig tonfisksallad, mums!! Efter skolan idag ska jag till täby och shoppa lite. Ska köpa nya jeans på gina. Det är fett kallt så nu ska jag sätta mig och frysa på svenska lektionen! 

Lördag!

 
Hello vänner! Idag efter frukost åkte jag till arninge med papi och fick med mig tre par skor. Var på skopunkten och dom har väldigt dåligt utbud där. Det är faktiskt väldigt fula skor där, men jag lyckades hitta tre par som jag tyckte om. Nu har jag precis ätit lunch och ska plugga lite och sen vandra ner till favoriten och köpa lite lördagsgodis. 
 
Igår tog jag det bara lungt förutom att jag gymmade. Det är nog det jobbigaste jag har gjort eftersom jag fortfarande är förkyld. Jag kunde knappt andas när jag körde kondition, men jag lyckades köra mina 20 minuter spinning i alla fall. Nu ska jag vänta med träningen till jag verkligen är frisk och jag hoppas det blir imorn! 
 
 

New in!


Godmorgon!

Hello! Vaknade för ett litet tag sen och sitter just nu och äter frukost. Visst ser det gott ut? Och väldigt nyttigt! Snart ska jag åka till skolan så måste skynda mig!!


Hälsotallrik!

Det blev en hälsotallrik på momo, mums!


Lunchdejt!

Hello! Idag orkade jag ta mig till skolan eftersom jag bara hade en lektion. Nu sitter jag på bussen på väg till centrum för att luncha med Thowa. Sen ska jag hem och bara ta det lugnt eftersom jag fortfarande känner mig lite dålig. Har lite att plugga också..


Tisdag & fortfarande sjuk! :(


Sjukmys!


Måndagssjuk!

Hello! Blev hemma från skolan idag eftersom jag är jätte förkyld! Såg ni x-faktor igår? Det var ett jätte bra program, men absolut inte lika bra som idol. Det är ikväll klockan åtta också så jag kommer garanterat kolla. Den första som sjöng var en 14åring som var as bra!!! Sen var det även med en kille som var 26år, besatt av prinsessan Madelein eller om det var Viktoria och som såg sig själv som Obama. Han var i alla fall sjukt rolig och sjöng en låt om Kenza. Det var helt sjukt att han gick vidare!! Sökte på han på youtube och han har jätte många videos. As dålig haha, men sjukt rolig!! Här är han, första är den han ''rappade'' igår. 
 

Buhu!

Godmorgon! Vaknade för ett litet tag sen av att jag knappt kunde andas, jag är jätte förskyld. Buhu, jag hatar att vara sjuk! Så just nu ligger jag i soffan med en stor kopp te och kollar på kung fu panda 2. Jag hoppas jag blir bättre tills imorn för jag orkar inte komma efter i skolan!

Igår var jätte trevligt! Jag jobbade som sagt. Det var ett par som var ny gifta så de hade varit på någon slags kryssning och ätit middag och sånt. Sen skulle de ha efterfest hemma och det skulle jag fixa. Så jag gjorde drinkar till alla, tände marchaller och ställde fram massa saker. Det var lätt tjänade pengar för det var ett roligt jobb som jag gärna gör om!

Nu ska jag göra mig lite frukost och sen tycka synd om mig själv för att jag är sjuk!!


Tonights outfit!


Höst!

riktigt snygg höst outfit!!  Skulle passa till utsläppt plattat hår med mittbena och lite sotade ögon :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daily!

Hello! Har precis ätit god fredagsmiddag och du är det dags för den dagliga promenad med Raffa. Det är alltid skönt att gå ut och gå och bara snacka strunt. Fast ah vi går inte så mycket utan har våra speciella bänkar. Ah jag har som vanligt inget specillt att skriva om, fantasin flödar inte längre precis. Så ha en bra fredagskväll allihopa! 
 



Det är dags för fredagsmys!

 
Hejhej! Idag är det fredag och det är ju alltid skönt. Är egentligen taggad på att dra ut ikväll, men har haft jätte ont i halsen hela dagen så funderar på att bara ta det lugnt ikväll. Jag vill ju vara frisk till jobbet imorn nu när man äntligen har chansen att tjäna lite pengar. Jag har ju levt på mina sparpengar hela sommaren och nu börjar dom ta slut... bläääääää 
 
 

Internet shopping!

Hello! Jobbmötet i morse gick jätte bra och jag ser fram emot att jobba imorn! Nu har jag precis internet shoppat massa från nelly så känner mig en aning pank nu!!! Klickade hem två jackor och ett par leggins, jätte nöjd med mitt köp. Hoppas bara på att allt passar! 
 
Vero Moda Cookie Short Jacket
 
 

Tired girl!

Hello! Kom precis hem efter kvällspromenad nummer två. Snart tänkte jag gå och sova för imorn blir det jobbmöte klockan nio så måste gå upp tidigt! Jag som är van att sova bort mina fredagar, men äntligen har jag lite jobb. Så natti natti!


Chokladfrossa!

Det är ju trots allt torsdag!


Mot skolan!


Gooodmorgon!

Hello! Vaknade för en timme sen och kunde inte somna om så just nu kollar jag på film och ska göra lite frukost. Jag ska inte åka förens om två timmar så det är skönt! Idag har jag bara en lektion och sen är det helg för mig, wiho! Suuuuuckers som går i skolan på fredagar!!


Onsdag!

Hej vänner! Blogg appen är ju cp så det är därför jag inte har bloggat, men nu satt jag på min kära dator. Idag var jag på tingsrätten med klassen och vi såg ett fall om våld mot tjänsteman. As mesigt fall för killen hade typ inte gjort något! Så jag hoppas han blir fri osyldig. Sen gick vi till Sawadee och jag lyxade till det med tre små rätter, muuums! Dyrt, men lätt värt det! 
 
Just nu tar jag det lugnt framför tv'n i min älsklings soffa. Mamsen kollar Dallas och jag försöker få ihop ett blogg inlägg till er. Jag har typ inget att skriva om. Snart ska jag i alla fall ut och promenera lite och sen imorn har jag sovmorgon till tolv. Skönt! Funderar på att dra till gymmet innan skolan då, men vi får se för det öppnar tio så man får stressa så mycket.
 
 
 

 
 
 

Chillar!

Hello! Kom precis hem från gymmet och sitter och chillar med en proteindryck, mums! Ska hoppa in i duschen och sen åka och storhandla med papsen. Älskar att storhandla då man kan köpa vad man vill utan att betala. Tjingeling, måste duscha nu för stinker...


Pluggdags!


RSS 2.0