-


-


Bra framförhållning!

Hello! Ja det har inte varit mycket att blogga om i helgen eftersom jag endast har jobbat. Har mått piss, men glad att jag jobbade i alla fall! Just nu sitter jag och stirrar på min filosofibok. Har ännu inte lyckats öppnat den idag. Har ett arbete som ska vara inne idag= innan min lärare öppnar mejler imorn, men har ännu inte börjat. Blir verkligen sämre och sämre på det här med pluggandet, men jag har verkligen ingen motivation. Jag vill såklart fortfarande ha bra betyg, men har ingen ork att kämpa. Så nu ska jag tvinga mig själv till att öppna boken i alla fall, önska mig lycka till! Denna natt kommer bli lång.. Tur att man är ledig imorn! Men ska ändå upp hyfsat tidigt. Ska på thowas mösspåtagning vid tolv imorn och ja då måste jag typ upp tidigt haha. Aja måste som sagt plugga nu, hejdå. 
 
Här har ni en ofräsh bild på mig från i helgen när jag var sjuk, osminkad och trött. 

Work!

Hello! Är på väg till jobbet nu. Mår piss! Har fått värsta förkylningen och även feber, men tänker jobba i alla fall! Har tryckt i mig Alvedon och hostmedicin för att överleva. Orkade heller inte sminka mig så ser verkligen sjuk ut också! Bussen är som vanligt försenad så kommer komma sent.. Bra dag!


Hemmakur!

Håller på att bli sjuk eller jag är typ sjuk så har sökt runt på massa huskurer för att bli frisk från en förkylning! Så det jag hittat hemma är te med massa honung, förkylningstabletter från Thailand och vitlök som ska sväljas med vatten. Så ja nu kommer jag lukta gott. Håll er borta från mig imorn!


Läskigt!

Tog nästan en timme att ta sig till skolan från centrum, men aja inte sl's fel denna gång! Läskigt när sånt här händer!


Lunchdax!

Hello! Har precis varit hos doktorn och kollat på mitt finger, det blir att operera någon gång i maj.. Blää är rädd! Just nu sitter jag på mamsens jobb och äter lunch, väntar på att tåget ska gå. Är trött som vanligt, måste börja dricka kaffe igen. Har en lektion idag som jag inte ens kommer göra något på så det känns ju ovärt, men måste åka dit och hämta ett papper inför nationella som är imorn. Fun life, idag måste jag plugga också för hinner inte göra något i helgen eftersom jag jobbar nästan 27 timmar i helgen, tagga!


Chillar hos doktorn!


Ingen fantasi!

Hej! Jag försöker komma på vad jag ska vara imorn på studentskivan och jag har absolut ingen aning! Temat är ''när jag var liten ville jag bli..'' och det ska vara ett yrke. Jag har ingen aning! När jag var liten ville jag typ bli mamma haha. Jag orkar inte gå runt med en kudde under tröjan hela kvällen. Såååå nu måste jag komma på vad jag ska vara.. det enda jag kommer på är typ prinsessa, men det är ju as torrt!? Eller typ artist eller servitris kanske, men vad ska man ha på sin då? Jag har inga pengar så kan bara ta saker jag har hemma. Så ah det blir ju torr utklädnad för mig. Men jag kommer nog på något. Jag som älskar att klä ut mig, vart är fantasin?? 
 

VECKANS MÅSTEN!


Hela dagen igår..


Måndag!

Hello! Blogg appen fungerar ju aldrig som vanligt och har inte orkat gå in på datorn. Jag är verkligen aldrig inne på datorn förutom när jag pluggar och det ska jag ju göra nu.. Min helg har varit awesome! Fredagen  var jätte rolig och det hände ju så mycket sjuka saker!!! Hahah, skrattar för mig själv när jag tänker på allt som hände den kvällen. Kom nio på morgonen dagen efter så ja det blev en lång kväll. I lördags hade min lillsis fest här hemma så jag var här och vaktade och höll koll på alla små fjortisar. Fan vilka drägg det finns haha! Det blev en nykter kväll för mig så det var lite långtråkigt att sitta uppe till tre, men julia verkade ha det jätte kul så det är ju det som räknas! 
 
Igår sov jag hela dagen eftersom jag endast sov tre timmar dagen innan så jag var helt slut! Låg hemma och åt skit hela dagen. Idag skulle jag åkt till skolan, men jag kom verkligen inte upp. Jag vaknade vid sju av väckarklockan och var jätte arg. Jag hade drömt något så när jag vaknade var jag verkligen as arg, speciellt på min mamma haha. Undra vad jag drömde? Jag har verkligen börjat drömma hela tiden så ibland när jag vaknar vet jag inte riktigt om det har hänt eller om det var en dröm. Sen somnade jag om och drömde världens bästa dröm!! Åh jag var jätte lycklig, men ja sen vaknade jag haha!! Gick upp för en timme sen och har verkligen sovit ut! Så jävla skönt!! Ska precis sätta igång med pluggandet!
 
Gjorde även precis ett evenemang om min födelsedag så alla måste osa hehe! Vill ha med alla tjejerna när jag fyller år, bjöd 21 tjejerna. Trodde inte jag kände så många haha? Men bjöd alla jag ville ha där, så på min födelsedag ska jag bjuda på lite snacks och fördrinkar och sen blir det utgång för dans hela natten lång wihooo!!
 

Efterfest!


-

Haha fick det här av några killar som alltid går runt med dessa!!!


En annan kille!

Ett annat random: vad tänder du på för killar?

Man baaa k, men fan frågar något sånt??? Är jag snygg ikväll eller??


Haha dör!

En random kom fram till mig som jag aldrig pratat med!?
Random: hej är du intresserad av att gå på efterfest?
Jag: va?
Random säger samma sak igen.
Jag: vem fan är du?
Random: gabbe
Jag:stick



Haha dog, vem fan gör så???


-

Väntar på seg-Raffa!


-


Taggmode!

Hello vänner! Efter jobbet så gick jag hem och totaldeckade i soffan direkt! Klarar inte att gå upp fem på morgonen haha. Kom precis hem. Har varit i centrum för lite födelsedagsfika för julia. Lillskiten fyller 17år idag. Tänk att hon får gå på krogen nästa år, helt sjukt!! Ikväll ska jag nog tegla med tjejerna, dom har ju mösspåtagning idag så det måste ju firas. Fast jag egentligen är pank, men yooolo. 
 
Igår satt jag och skrev alla mina inbjudningar till min student motagning. Hade fan ont i tungan efter att ha slickan igen 30 brev. Så snart får släkt och vänner sina inbjudningar, ska skicka ut dom på måndag. 
 

Work!

På väg till jobbet och är cp trött, men ska bara jobba några timmar. Sen blir det att plugga, tänkte skriva klart mitt projektarbete i helgen!


Plugg!

Hello! Sitter och skriver ett historia arbete just nu om tsunamin i thailand 2004 och det är så hemskt!! Sitter för mig själv och skriver medans jag gråter. Har läst flera privata bloggar med folk som miste flera från sin familj när detta hände. Det är så hemskt, sitter verkligen och bölar!!! Jag har verkligen blivit värska lipsillen.. haha. Ska redovisa det här något dag också och då ska jag visa filmen om tsunamin, the impossible och jag har sett den innan och det är verkligen sorglig. Kommer sitta och böla igenom hela filmen!! Ni som inte har sett den borde verkligen se den! Den är sjukt bra, men väldigt sorglig. Men filmen fick mig att förstå hur hemskt det egentligen var. Jag trodde faktiskt inte tsunamin var så här farlig som den faktiskt var :/ Aja nu ska jag fortsätta skriva och böla! 
 

Yesterday!


-

Hello! Idag har jag bara slappat, kom hem fem imorse så är lite trött! Igår hade jag jätte kul! Party hard or go home! Skivan var på en klubb som heter Nu, hade aldrig varit där förut men det var kul! Sen drog vi på efterfest på scandic hotell med thowas kusin och hans militärpolare. Det var väl kul där och vi fick skjuss hem sen av mickans pojkvän, så det var skönt!

Nu ska jag laga middag och streama någon bra film!


-


Nu kör vi!!


-


Hell yeah!


Fuck måndag!

Godmorgon! Idag måste jag komma i tid till skolan för vi har nationella, ska hålla tal i fem minuter. Jag tror det blir andra gången på hela terminen som jag kommer i tid, bortsätt från när vi har sovmorgon. Så nu måste jag gå upp och duscha för mitt hår ser ut som en fett klump!


-


-

Imorgon blir det att glida runt i stil! Woooopa vad taggad jag är!! 
 
 

Candy crush!

Pluggar... Eller? Det här spelet har verkligen tagit över mitt liv!! Kan alla ge mig liv!!


Svårt!

Hello! Sitter och försöker bestämma mig vad jag ska klä ut mig till imorn. Thowa har skiva så det kommer bli awesome! Det är filmtema så egentligen finns det ju hur mycket som helst som man kan vara, men jag ska nog vara antingen militär, ja från vilken film som helst eller bamse haha! Militär är egentligen lite tråkigt, men bamse kanske är lite för mycket. Vet inte om jag orkar måla mig i fejjan och fixa öron. Men vi får se. Älskar att klä ut mig i alla fall!! Nuuu måste jag plugga, måste få något gjort idag i alla fall.. Puuss 
 
 
 

Lillabloggen!

Han är så jävla roligt, ni som inte sett hans videos måste göra det! Jag tänkte lägga in flera stycker i veckan för dom är så sjukt roliga!! 
 
 

Great night!

 
Hello! Igår var jag på väg att stanna hemma, vi var rätt otaggade, men vid åtta bestämde vi oss för att ändå dra ut. Så jag och raffa åkte in, men det slutade med att även thowa kom förbi ett tag. Jag hade jätte roligt igår, det har man alltid på amnesia, the fjortis klubb. Älskar det! Men det kändes som att det var väldigt många 95or där igår, eller folket såg ut som småbarn i alla fall. Men aja då har dom hittat rätt i alla fall. Vi hade det roligt i alla fall! 
 
Idag har jag bara slappat. Precis det man ska göra dagen efter, jag och resorb har hängt med varandra hela dagen! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, för annars kommer jag inte orka plugga imorn. Har svenska nationella på måndag så ska hålla tal i fem minuter, så något måste man väl förbereda. 
 
 

Dinner!

Åh min mamma köpte massa texas saker så vi har ätit jätte god middag här hemma. Jag älskar revbensspjäll!!! 

Så jävla rolig haha!

 

Det oväntade!

 

Helg!

Godmorgon! Vaknade för någon timme sen kanske. Ska börja plugga lite nu. Som sagt skulle jag egentligen tagit det lugnt denna helg och endast pluggat, men såklart ska raffa ringa och övertala mig att följa med ut. Så ikväll kör vi all in på amnesia, saknar det stället! Så jag tycker alla ska följa med dit!! 
 
Ja juste kommer ni ihåg att jag berättade att vi gjorde olika filmer i skolan förut och nu har min grupps film och det är ju bara för grym. Så om typ en halv timmer kommer jag lägga upp den här, Måste bara ladda upp på youtube och sånt. Så snart kommer skräckfilmen, wooooopa. Hanna ser ut som tjejen från the ring, as läskig!
 
 
 

Min dag!

Hello friends! Idag har jag haft en lång dag. Började nio med att skriva prov i två timmar. Jag och Hanna ska ju alltid skriva så jävla mycket när det gäller roliga ämnen som filosofi. Jag skrev 16/17 sidor, så ja det blev alltså en hel del. Ganska nöjd eftersom jag hade pluggat i typ en halvtimme. Sen hade jag lektioner till tre och skyndade mig sen till dagiset. Jag sitter just nu barnvakt och har gjort det sen fyra typ, men vem älskar inte skattefria pengar!! Vi har precis fikat och sitter och kollar på film. Ska vara här till nio tror jag.

Sen ska jag träffa thowa. Vi ska åka och köpa massa frukt och plugga. Hoppas jag inte somnar för är helt slut haha. Jag lyckas alltid somna så fort jag ska plugga.. Aja nu ska jag umgås med barnen, puussss


-


-


True!


Sun!

Hello! Ja vad ska jag skriva, idag har jag pluggat och kollat på tv typ. Var även ute i solen ett tag och shit vad varmt och skönt det var. Hoppas verkligen våren kommer snart på riktigt!!! För det borde fan bli sommar snart!?  Sitter just nu och pluggar filosofi, men känns som att inget fastnar. Jag sitter och tänker på london och jävlar vad jag längtar!! Det är 33 dagar kvar och det är typ långt, men tiden går så fort nu för tiden. Jag och min bästis kommer ha det så jävla roligt!! Vi ska shoppa hela dagarna och dansa loss hela nätterna, sova kan man göra när man kommer hem! 
Jo juste mina vänner, ladda ner snapchat. As töntig app där man skickar bilder till varandra, men det är kul och just nu har jag tre vänner. Det betyder alltså att jag sitter och terrar dom med 10000 bilder varje dag. Nu måste jag göra mat för hungrar ihjäl, tjingeling så länge! 
 
Last summer in Kos, 
 
 

Lill-lördag!

Hello friends! Sitter och kollar tv och äter godis just nu, det är ju lill lördag så då måste man ju få unna sig lite.. nej men nu ska jag plugga så måste hålla mig vaken med en socker chock. Tills imorn ska jag skriva ett svenska pm, läsa en halv engelska bok och svara på frågor och så har jag filosofi prov. Kul dag. Än så länge har jag inte börjat med något utan kollat på tv, som vanligt haha. I helgen har jag i alla fall planerat att ta det lugnt. Det var sjukt länge sen jag var hemma en helg, men dock så är det sjukt tråkigt. Jag är typ besatt av krogen, den gör mig lycklig! Men jag måste ju spara pengar, och så har ju thowa skiva på måndag så jag får hålla mig för utgång tills dess. Då är det ju all in och supa tills man stupar. Nuu måste jag försöka komma igång med pluggandet, puuussss 
 

Bästis! <3


-


Trött på allt!

Goodmorgon! Vaknade för några timmar sen, det var så jävla ljust!! Somnade i soffan igår framför tv'n, men det var fan skönt att sova här! Min soffa är så mjuk och skön!!! Som vanligt vaknar man upp helt stressad och deprimerad för att man har så jävla mycket att göra, men än så länge har man inte fått något gjort ännu.. Jag och thowa ska i alla fall ha en pluggdag i veckan så då ska hon hjälpa mig, min ängel! Så idag ska jag i alla fall inte röra mig utanför huset, utan jag måste helt enkelt plugga! FUCK!! Vill inte..... 
 
suddig bild på mig och thowa från i torsdags! 
 
 

Vaken!

Hej vänner! Är hos thowis vänner på "efter fest".. Haha det suger men dricker för att hålla mig vaken för jag ska inte sova här!! Ska typ åka snart!!! För vill hem och sova, idag/imorn ska vi fira Denise som fyllt 20år så måste ha lite energi till det också! Yooooolo bitches!


Fekke

Snart blir utgång med partypinglan Thowa!! Vi ska till solidaritet och ragga på alla 25+are. YOLO


Zara Larsson!

Zara Larsson som sjunger denna låt är så grymt bra. Jag läste en artikel om henne för några dagar sedan att hon är så stor i Sverige just nu att hon ska fortsätta sin kariär i USA nu också och tydligen vill alla skivbolag ha henne. Och det förstår jag för hon är ju verkligen grym! Hon är 15år och redan as känd! Hon var ju med i talang när hon var 10år och då var hon ju redan då as grym, kommer ni ihåg henne? 
 
 
 
 

Otrohet!

Det har ju varit mycket snack på många bloggar nu om killar som är otrogna hela tiden och det är verkligen en grej jag aldrig har förstått. Jag själv träffade en kille för ett tag sen och det är klart jag trodde att han var singel. Det var ju dom signalerna man fick i alla fall. Sen visade det sig såklart att han hade flickvän eller som han själv beskrev det ''bara en tjej'', medans hans vän påstod att han hade flickvän. Så jag antar nu att han har det, men egentligen bryr jag mig inte. För det är inte mitt ansvar, det är inte jag som har någon annan. Jag skulle säkert kunna träffa honom igen, även fast jag nog inte kommer göra det. Men grejen är ju att jag inte förstår att folk kan leva så. Hur kan man själv stå ut med att veta att man har varit otrogen mot sin flickvän/pojkvän. Bli singel då!? Om man nu vill ligga runt så gör det, men gör det som singel och inte när man har ett förhållande. Man kan inte ha både friheten och tryggheten samtidigt. Det är ett val som varje människa själva måste ta och inget av valen är fel. Endast blandningen av de båda. 
 
Men vad är otrohet då? Det är såklart olika för många och min erfarenhet av bra förhållanden är väl inte heller så bra. Men jag själv skulle påstå att beröring är otroget, ja men så som pussar och hångel. Sen att flörta med andra skulle jag väl inte påstå är det, men ändå är det såklart fel. 
 
 
 
 
 

Goooodmorgon!

Godmorgon vänner! Vaknade för ett liten tag sen och fick för mig att jag skulle träna. Så jag satt på mig träningskläderna och drog in alla träningssaker till tv rummer. Började spinna och gjorde det i fem minuter och sen orkade jag inte mer. Jag gav helt enkelt upp haha. Så det var den träningen.. Hahah, nej men ska väl fortsätta och göra något mer snart. Vår spinning cykel här hemma är faktiskt trasig så man kan inte ändra styrka på den så den är på jätte hög styrka. Så idag ska jag träna och plugga. Jag har verkligen drömt mardrömmar hela natten om studenten. Jag har så jävla mycket plugg och jag vill gå ner i vikt tills dess. Jag vägde mig faktiskt imorse och har gått ner två kilo sen sist jag vägde mig, men det är väl för att jag typ inte ätit något på en vecka och det är ju inte så bra haha. Så dom kommer jag väl ändå gå upp när jag börjar äta igen. Så på tal om att äta är det dags för mig att göra lite frukost! 
 

Instapic under februari/mars!

 

Tomt!

Ja hej bloggen. Det har ju faktiskt känts lite tomt att inte blogga någonting på ett bra tag nu. Eller när var det jag bloggade sist? Typ februari, alltså två månader sen. Så vad har jag gjort dessa två månader då? Jo ingenting som vanlig. Stressat över att stundenten närmar sig, men ändå inte fått några skolarbeten klara. Paniken växer för varje dag som går och ändå väljer jag att gå ut att festa så jag glömmer bort alla bekymmer för tillfället, men jag tycker jag ändå får göra så. Jag är arton år och har precis börjat mina helger på krogen, eller det känns som precis och åndå fyller jag nitton om exaxt en månad. Tiden går så himla fort, mycket fortare än vad jag vill. Om mindre än två månader tar man studenten också, vad ska man göra sen då? Jo lite planer har man väl. Jobba hela sommarn är det väl tänkt. Sen backpacka i thailand och runt thailand så länge man har råd. Jag och Hanna har en plan. Vi ska spara så mycket pengar som möjligt nu och tills vi ska åka. Boka en dit biljett och backpacka så länge som pengarna räcker. Det låter väl bra? Sen att vi suger på att spara pengar är väl en annan sak, men pengar brukar lösa sig och vi båda har ju faktiskt bra jobb nu. 
 
Jag tänker mycket på liver nu för tiden, alldeles för mycket egentligen. Jag hatar att planera saker långt i förväg egentligen för då har jag för mycket tid att tänka på vilka konsekvenser allt kan ge. Jag älskar att göra spontana saker. Chansa lite och göra det man känner för stunden, ånger över saker man gör kommer. Men jag är trött på att inte göra saker för att jag inte vågar eller tänker på konsekvenserna. Jag gör hellre saker än att ångra att jag inte gjort det. Jag vill börja leva, just nu lever jag när jag är på krogen typ. Jag vill leva utanför krogen också, men även fast det låter sorgligt så är alkohol en av mina bästa vänner! Drickbart självförtroende! Det där med självförtroende är något jag alltid har behövt kämpa med och det gör jag fortfarande, men som tur har man vänner nu som lyfter det så långt det bara går! 
 
Vad skönt det var att skriva lite föresten, nu ska jag kolla på tsatsiki. Gammal, men grym film! Ibland vill man bara gå tillbaka i tiden och bli liten igen. 
 
 

RSS 2.0