Found some friends!

Hello! Igår började kvällen med att jag tog det lugnt med ett glas vin framför tv'n. Sen började jag prata lite med en granne som hade lite folk över. Jag blev inbjuden, så hängde med dem resten av kvällen. Det var jätte trevliga skåningar där! Ikväll ska jag hänga med dem igen. Är bjuden på ett förkrök i Lund någonstans och sen ska vi dra ut. Äntligen har jag några att dra ut med!! Så är super taggad!! 
 
 

-

 
Aldrig känt mig så här ensam förut! 

Brunch!

 
Fy vad mätt jag är!! 
 

Lekt doktor!

 
Jag opererade fingret för tio dagar sen för att ta bort en knöl så idag skulle jag ta bort stygnen, men eftersom jag inte vet vart något ligger här i lund så gjorde jag det själv. Så har lekt doktor, men det fanns inte mycket att använda här hemma. Hittade ingen liten sax så fick använda en stor och det var väldigt svårt eftersom stygnen var så små. Lyckades få bort skiten till slut i alla fall! Fick även göra min egen kirurgtejp av plåster. 

Godmorgon!

 
 
 
 
Have a good day! 
 
 

Fuck normal!

 
 
 
Just be yourself
 
 

Det där med att inte bo hemma..

 
 
Har haft väldigt dålig fantasi när det gäller mat så ja nu har jag ätit fläskkottlett till middag fyra dagar i rad, men det bara blev så när jag handlade. Som tur har jag handlar lite annat inför helgen. Köttfärs så tänkte göra tacos, men eftersom jag bor själv så kommer det räcka några dagar haha! Förhoppningsvis får jag sällskap till helgen eller nästa vecka, men har inte riktigt bestämt mig hur länge jag ska stanna. Om ingen kommer ner så kommer jag åka hem. Annars stannar jag nog hela nästa vecka också. Ska även försöka hitta jobb här. För vill ta över lägenheten när emma vill flytta till stockholm igen. Vet inte riktigt när det kommer hända, men flytta hemifrån är i alla fall mitt mål detta år. Eller om det blir att packpacka i thailand i några månader framåt november. 
 

GLAD!

Har precis räknat ut att jag ska jobba 163 timmar i Juli och ändå är jag ledig 1-2 gånger i veckan!! Så tjejer när augustilönen kommer måste vi åka på lyxresa!! Åh vad glad jag är nu! 
 
 
 

Good morning sunshines!

 

Pratar med gose som är i Napa!

 
 
 
 
 

It's all in your head!

 
 

Starbucksfika!

Hello! Idag fick jag äntligen lämna min lya och slapp ensamheten ett tag. Åkte in till Malmö för att träffa Isabell. Vi tog en fika på starbucks. Så gott!! Sen åkte vi tillbaka till Lund och hon hjälpte mig att storhandla, så nu har jag mat resten av veckan! Just nu är jag hemma igen och vet inte hur kvällen ser ut. Vill hitta på något, men har som sagt ingen att hänga med. Någon annan som bor nära Lund? I'm miss lonely.. 
 
Dagen i bilder! 
 
 
 
 
 

Finally!

Godmorgon! Vaknade upp i min lilla lya för ett tag sedan. Sitter och äter frukost framför tv'n och ska snart duscha. Idag har jag äntligen lite planer. Tänkte först åka ner till Lund centrum och kolla runt lite och sen ska jag in till Malmö för en fika med Isabell. Ska smida lite planer med henne för resten av veckan. Äntligen ska jag lämna lägenheten! Fast det regnar idag så det suger, men orkar inte sitta inne en dag till. Ska försöka få med henne ut ikväll eller imorgon! Är så jävla rastlös så måste kroga snart! 
 
Det här skulle sitta fint nu!! Bilden är från i onsdags då jag hade tjejdag och myste hela dagen! 
 

....

Så här kände jag igår när jag kom hit! 
 
 
 
Så här känner jag nu.. ENSAM!! Snart får jag ta och gå till coop och leta vänner! 
 
 

Midsommar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Väldigt bra midsommar! Hur har ni haft det? 
 

It's time to return!

Hello! Har inte haft någon tid eller lust för bloggen, men nu känner jag att det är dags att komma tillbaka igen. Så det var tre veckor sedan jag bloggade och för det mesta har jag jobbat. Sen började min semester. Är ledig tre veckor och går in på vecka två just nu. Jag har haft en jätte bra midsommar. Jag var i vimmerby som jag alltid är varje år. Det är en tradition och vi firar med alla grannar. Väldigt trevligt var det! I år var den min släkts tur att ta hand om hela kalaset så jag slapp leka lekar och var domare. Vi alla tar lekarna väldigt seriöst så det är väldigt kul att även bara se på. 
 
I går bestämde jag mig för att jag fått nog av vimmerby och åkte till Lund istället. Syrran har dragit till New York, är så jävla avundsjuk!!! Så fick låna hennes lägenhet. Så just nu hänger jag i lund all by my self eftersom ingen jävel kan vara ledig, men det är ganska skönt! 
 
 

Fittkö!!

Sitter fast i bilkö. Vill bara skjuta alla!! Måste hem och fixa mig inför thowas studentmotagning, men det här tar fan as lång tid. Fan skulle tagit tåget!!! Men kommer nog ta taxi från mig sen, det är värt det!


Bilhäng!

Hello! Sitter i bilen påväg hem. Är lite halv seg idag eftersom jag kom "hem" vid fyra imorse och tvingade upp alla sju i morse. Så under denna bilfärd ska det sovas. När jag kommer hem blir det snabb dusch och fixning och sen hem till Thowa som tar studenten idag. Såklart ska denna dag firas stort!! Har köpt en fin present som jag hoppas hon tycker om! Så jag får i alla fall inte vara trött! Nu ska jag läsa min bok som btw är jätte bra! Under floden, men den förtjänar ett eget inlägg!


Fira syster!


Mot Lund!

Hello! Sitter just nu i bilen påväg till Lund. Min syster tar master examen imorn så det måste ju firas. Det jobbiga är att det tar typ 7h dit och min familj älskar verkligen att gnälla på varandra!! Går typ hellre till Lund!! Har som tur headset och har även laddat ner en film. Så om jag inte pratar med någon i min familj överlever jag kanske. Så idag ska vi bara försöka komma fram! Imorn blir det att fira och utgång i Lund eller Malmö kanske?
Jag hoppas min syster bor fint! Har aldrig varit hos henne förut fast hon bott där i två år, upps! Men har tänkt åka dit, men det har aldrig blivit av. Jag ska i alla fall få låna hennes lägenhet i två veckor när hon åker till new york! Hur najs!!! Hoppas någon vill följa med, det är sista veckan i juni och första i juli! Någon som kan? Annars åker jag dit själv och hänger med syrrans vänner! Jag tjatar ju om att jag vill flytta hemifrån så då for jag göra det i två veckor!
Nu ska jag kolla film! Puss å hej! Kommer hem på onsdag igen!


bästa dagen!


Tack alla för presenterna!


Bakishäng!

Bakishäng med mig själv och hart of dixy! Hade så jävla kul igår! Berättar typ imorn, nu ska jag fortsätta göra ingenting!


RSS 2.0