Trött text!

Hej bloggen! Vet att jag inte bloggat på väldigt länge, men kände för att skriva lite eftersom jag inte har något att göra! Jag är på jobbet och försöker sova. Jag har legat klarvaken i sängen sen klockan tio och om en timme är det dags att gå upp! Jobbar 27 timmars nattpass så slutar inte förens 17.00. Så om tolv timmar får jag sova. Fast nej det får jag ju inte för jag måste packa, men det kan jag väl inte klaga på eftersom jag drar till varmare breddgrader på söndag. Jag kommer börja semestern som en trött zombie. På söndag ska jag upp tidigt för att ta mig till Lund för att möta min syster. Sen ska vi ta oss till Köpenhamn för att flyga därifrån på kvällen. Är så jävla taggad! Äntligen ska jag få sola lite! Det känns som att när det var sol i somras så jobbade jag eller sov bort dagarna eller så regnade det. Ändå så har det varit en bra och varm sommar, men jag känner mig inte det minsta brun! 

Jag kan inte påstå att jag gjort mycket i sommar när det gäller nöjen. Jag har i princip jobbat hela tiden, men det har lönat sig! Därför känns det så jävla skönt att man inte går i skolan. Det finns så mycket tid för sånt nu, kanske lite för mycket tid men i alla fall helt underbart! 
Det enda jag har hunnit med i sommar är att fira midsommar i Vimmerby, lånat min systers lägenhet i Lund i två veckor, varit på road trip med mina tjejer i Ullared och Göteborg och slösat alldeles för mycket pengar på onödiga drinkar i Stockholm på nätterna! Men kul har jag haft! Däremot ska det bli riktigt skönt med lite riktig semester på stränderna på Kreta! Längtar ihjäl mig! 

Jag har jag inte mycket mer att skriva. Nu ska jag fortsätta stirra upp i taket tills klockan blir sex!  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0