SovarN här.

Hejhej. Tänkte uppdatera för flera timmar sen, men somnade. Är så sjukt trött hela tiden :( Idag efter skolan följde jag med lillsyrran och hjälpte henne fixa lite grejer. Sen drog vi hem óch åt och jag deckade på soffan. Nu ska jag ta en kopp te och äta massa! Kan de bli bättre :D
Tänkte slänga in en hiss och diss lista här, eftersom jag ska bli stoor. Det kommer med tiden!* Att sova. Det finns inget som slår en skön natts sömn!

* Glada vänner, monky va på bra humör idag. Det skålar vi för!


* Det blir helg imorn. Helger är bäst! Hittar alltid på något skojj och träffas ofta nya vänner och så kan man sova hur länge man vill. Det är toppen och så kan man partyparta!
Bild från några helger sen.* Små flickor som tror dom äger världen och är skit snygga. Stör mig på dom små sakerna, de ska ha respekt för oss äldre och inte käfta.

* Killar, tyvär ni suger för tillfället enligt mig. Vi borde döda er allihopa och leva ett lyckligt liv vi tjejer. Weeiiiiiiii!!!! Fast nä ni behövs i VISSAAA fall.

* Johanna Taylors design på sin blogg.. gud help here Hon skriver bra på sin blogg, så ni borde läsa den. Men stör på dom här färdig designerna. En blogg ska vara personlig och se annorlunda ut!
Läs den, www.partytay.blogg.se.

Kommentarer
Postat av: T

älskar dig också coco XD

2010-11-18 @ 23:01:00
URL: http://partytay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0