MVG i historia - check!

Fick mitt slutbetyg i historia idag och ja det gick ju jätte bra! Woho MVG i slutbetyg! Är jätte glad, det lönar sig att kämpa med betygen!


Middag!

Mums mums! Middag med Hanna på mumma!


Pluggis!

Hej! Slutade egentligen två idag, men sitter fortfarande kvar i skolan och pluggar. Duktig! Har så sjukt mycket kvar att göra!!!!!


Happy girl!

Är jätte glad wiho!! Jag har fått ett till jobb under sommar. Ett sommarjobb som jag kommer jobba fyra veckor på denna sommar, utspridda veckor under juni, juli och augusti. Det går bra nu! Sen kommer jag självklart jobba så mycket som möjligt för mitt telefon jobb! Med det är alltid bra med nya erfarenheter! Wiho! Det går bra nu!


9 dagar kvar!

Tänker på sist jag var i Kos när jag hör dessa låtar så just nu sitter jag och lyssnar på dom. Är så sjukt taggad och det kommer bli as kul även denna gång! Woho, tagga ruffe!

Ja vi kommer bli feta!


Tagga afterwork!


Fika på mumma!


Plugghäng i skolan med syster!


Brännboll!

Hello! Har brännboll just nu med skolan, kuuuul nej! Jag väntar på att få sluta och då ska jag hänga lite med lilla syster och sen dra till gymmet. Det va ett tag sen nu eftersom jag har varit sjuk och bortrest! Måste träna lite innan jag åker till kos igen! Inte lång kvar nu! Endast 10 dagar kvar! Woho!!


Snygg!!!!

Snyggtony från idol satt på tåget i samma vagn som mig, han är så jävla snygg!! Va nära på att ta ett smygfotto, men hindrade mig själv :(


Juste hon också!


Promenix med Ruffe nu!


Ny design!

Lilla syrran fixade ny design till mig, snygg va? Nu är the best bloggare tillbaka!!!!

Prov snart..

Hej! Tog sov morgon idag för att plugga och nu sitter jag i skolan och kollar på en film och pluggar. Sen är det dags för prov på andra världskriget. Jag kan inte mycket, men hoppas att något har fastnat i min skalle! Önska mig lycka till, hejdå!


Plugg framför tv'n!


Hem!

Hej vänner! Sitter just nu på bussen på väg hem. Jobbet gick bra idag för jag sålde, woho! Snart ska jag sätta mig på tåget och då blir det att plugga eftersom jag har historia prov imorn, dock så kan jag inget ÄN! Ikväll blir det att fira mors dag och äta god mat. Ät vrålhungrig för hann inte äta så mycket innan jobbet!

Har så mycket att plugga just nu.. Men det är bara tänka på kos så blir jag motiverad! Nu är det bara 12 dagar kvar. Wiho!


Tåget!

Hej! Har precis varit förbi min mamma som ställer ut konst i centrum idag. Kom förbi med lite blommor eftersom det är mors dag! Sitter just nu på tåget och det är så sjukt jävla varmt här!!! Jag sitter verkligen och svettas, känner mig jätte fräsch.. Nu blir det jobb i fem timmar, tagga!


Tagga jobb!

Hej och godmorgon! Gör mig i ordning för jobbet just nu. Har egentligen jätte mycket plugg, men får typ plugga på tåget till jobbet och hem. Behöver som sagt pengar också! Börjar tre och ska jobba fem timmar så sen blir det snabbt att ta sig hem och fira mors dag och plugga!


Vi vann!!!!!

Wohoo!! Vi vann hela skiten. Fan vad roligt!! För då kommer melodifestivalen hållas i sverige nästa år, wohoooooooo!!! Yey yey yey!!!!


Heja heja!!


Taggad!

Raffa är taggad på alla bra låtar på melodifestivalen! Kan alla bara få rösta så loreen kan vinna!


Äter!

Hej! Sitter just nu och kollar på kvällen är din med Raffa och mamsen och äter massa. Vi väntar på att melodifestivalen ska börja. Tagga!!


Buhu!

Det va inte tillräckligt bra väder idag för grillning, i alla fall inte i morse. Så idag blir det plugg hela dagen och sen ikväll blir det melodifestivalen med Raffa. Lika bra att ta det lugnt ikväll eftersom jag ska jobba imorgon!

Ikväll ska det hejas på Loreen och jag tror hon har bra chans att ta hem hela skiten!


Mums mums!


Wiho plugg....

Sitter och pluggar wiho! Det bästa man kan göra på en lördag.....


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade precis och ska snart försöka röra mig ur sängen. Ska dra in till stan vid halv ett så måste hinna duscha, äta och allt sånt innan. Det verkar bli jätte fint väder idag vilket är bra eftersom jag ska parkhänga hela dagen och grilla. Det blir nog mysigt, men frågan är vad man ska ha på sig för att inte svettas ihjäl under dagen och inte frysa framåt kvällen!


Soooova!

Jag ligger just nu i sängen och försöker sova, men jag kan inte för jag är så arg och ledsen! Är så jävla trött på allt och alla. Det finns ingen att prata med i denna stora värld och om det inte vore för skolan skulle jag flytta direkt. Skulle hellre bo hos min mormor ute i skogen i vimmerby än i denna hemska håla! Folk här har verkligen ingen respekt och är så sjukt själviska. De älskar att gotta sig och ha det roligt, men de kan aldrig göra ett skit för någon annan!
Jag har länge tänkt på vilka jag umgås med och inte och just nu finns det inte många värda att lägga tid på. Jag skulle lika gärna kunna stå ensam och må så mycket bättre!

Jag brukar drömma mig bort ganska ofta om att bo på ett helt nytt ställe. Det spelar ingen roll om det är i Sverige eller inte, men jag träffar nya vänner och flyttar dit. Drömmarna handlar egentligen inte om mycket, men det handlar om just det där att få vara lycklig. Det är en dröm att få vara det. Här hemma är jag bara arg och ledsen hela tiden. Det va det som jag älskade med kos, jag kände mig så himla glad när jag va där! Därför ser jag verkligen fram emot att få åka tillbaka!

Imorn ska jag i alla fall grilla med min stora syster och hennes vänner i stan. Så jag hoppas det kan muntra upp mig! Hon får dela med sig lite av hennes vänner tycker jag!


Älskar vädret!


Mums!

Dagens lunch blir lax med vitkål, rukula, morötter och lök! Mumsigt!


Sunny day!

Hej vänner! Ligger just nu på min baksida och solar. Kände för att bygga på brännan. Det är jätte skönt ute, minst 25grader i alla fall! Idag ska jag plugga och sola hela dagen! Sen ikväll ska jag träffa tjejerna!

Nu är det bara två veckor kvar tills jag och Raffa drar till kos, tagga!


Godnatt vänner!


Chilling!

Hej! Sitter just nu i skolan med Isabell och väntar på att vi ska börja röra oss mot jobbet. Jag har inte jobbat något alls denna månad så känner att jag behöver få in lite pengar!


Tagga!

Hej! Ligger i min säng och pluggar. Det känns jätte skönt att ha bokat resan för nu har jag verkligen något att se fram emot. Så nu har jag 16 dagar på mig att göra klart allt skolarbete!


Sjuk jag är!

Så jävla taggad!
Kos med Raffa!


Åkte hem!

Blä, mår Inge bra så åker hem! Vill bli frisk för orkar inte må dåligt längre!!!!!


Skolan!

Hej! Hade matte nationella i morse och det var skit svårt, hej sommarskolan.. Sitter just nu i skolan och väntar på att tiden ska gå fortare, har slutar men börjar jobba fem så orkar inte åka hem och tillbaka. Så sitter i skolan och tröst äter nappar!

Detta gjorde min dag lite bättre iaf!


Yey!

Älskar när mamsen kommer hem med produkter!


Vill tillbaka!

Jag sitter och kollar resor till kos, jag vill tillbaka nu!!! Hatar Sverige!


Matteplugg!

Pluggar matte inför nationella som är imorgon. Vi ska sitta fyra timmar i streck och räkna matte! Det ser inte ljust ut för mig, sitter och tränar på förra årets prov. Sjukt svårt!!!!!


Sjuuuuk!

Hej! Fy asså men jag är sjuk igen :( va hemma från skolan både idag och igår.. Har verkligen inte tid med det här! Jag vill jobba, ligger efter i skolan och behöver tid för mig själv. Jag känner mig så olycklig hela tiden och har verkligen ingen ork för något! Fy och blä för det tråkiga livet i Sverige!


Dinner time!


Söndagsmys!


Igår!

Hejsan! Igår hade jag jätte kul! Kvällen började med att jag och moni åt middag hemma hos mig och drack lite vin. Sen åkte vi till Tommys för några cider. Vid tio tiden drog vi in till stan och satt oss först på en liten billig krog. Sen drog vi till avenyn, men det var inte så bra drag där så då mötte vi upp min syster för att hänga med henne och hennes sköna polare. Vi va på en jätte trevlig krog med betydligt mycket mer drag. Det va jätte roligt att festa med storasyrran. Vid tre stängde stället så vi bestämde oss för att dra vidare till ännu en krog, men vi tröttnade ganska snabbt och drog med. Det va en jätte trevlig kväll iaf!

Idag vaknade vi upp hos min systers pojkvän och gick sen ut för lite parkhäng. Vi köpte med oss thaimat och satt ute i några timmar.

Nu kom jag precis hem och ska äta och ligga på soffan resten av denna dag. Tagga skola och jobb hela veckan..


Utgång med syster <3


Utgång Woop Woop!!


Det känns bra att sitta bredvid Julia!


Solar!

Ligger på baksidan och bygger på brännan, Awesome!


Hej sverige!

Nu har vi landat och är påväg hem. Om jag ska vara ärlig så känns det helt värdelöst! Bajs Sverige, vill tillbaka till kos!!! Finns inget roligt att komma hem till precis, tråkiga rutiner och otacksamma vänner eller Ah inte alla. kos var iaf helt underbart! Jag vill jätte gärna åka tillbaka dit för det va jätte fint. Alla var så trevliga och varje kväll var jätte roliga. Har träffat jätte många nya vänner som jag gärna åker tillbaka och träffar igen! Många av dom ska vara där hela sessongen, är så jävla avundsjuk!!!!


Sista strand dagen :(


Vår privata strippa!


Hemgång!

Hello! Idag är det sista dagen här i kos. Vi sitter just nu på en mysig restaurang och ska äta lite. Igår var det sista ute kvällen så då var det all in så idag är vi lagom trötta..


Norges nationaldag!

Hej! Sitter just nu på en ute servering och äter mat. Idag är det Norges nationaldag så vi har köpt biljetter till ett evenemang där det ska lekas och drickas. Snart ska vi på champagne frukost på Apollo stranden, wiho! Det är jätte fint väder så idag ska det stekas med olja. Vi trivs jätte bra här och det är väldigt tråkigt att vi ska åka hem imorn kväll. Idag blir det iaf strandfylla och fest hela dagen! Puss puss


Sol!

Hej! Nu är det fint väder här. Vi sitter och njuter av drinkar! Jätte skönt väder!


Kos kos!

Hej! Sitter just nu på en mysig restaurang vid vattnet. Det fanns gratis internet här, yey! Så nu ska vi äta gott. Vi kom hit så sent igår så det fanns inget öppet matställe då så nu är vi vrålhungriga!!! Vår lägenhet är jätte fin och mysig. Nu har vi äntligen hittar civilisation, igår såg det dött ut. Idag är det tyvärr dåligt väder, men det gör inget för vi tänkte gå på upptäcktsfärd idag! Nu kom maten så måste äta, mmmmums!


Hejdå Sverige!


Chilling at Arlanda!


Woop Woop!


Påväg till flygplatsen nu!


Nervös!!!

Hej vänner! Är just nu hos Hanna och fixar det sista inför resan. Vi ska börja åka mot Arlanda vid två tiden och vårt flyg går halv sex, nervös!!!! Snar åker vi, wiho. Det kommer nog bli riktigt kul. Men jag är fan sämst på att packa. Jag lyckades packa 20kg och det är ju Max gränsen så la över 5kg i mitt hand bagage. Tänk att klädet kan väga så mycket... Men jag har med ganska överdrivet mycket, men man vill ju kunna välja lite ;) hehehe
Hoppas ni får det kallt i Sverige vänner, puss puss


Nya skor ;)


Världens godaste mat!


2dagar kvar!!!

Springer just nu runt i mitt hus och sjunger. Är så sjukt taggad på att åka på fredag, wihooooo! Kommer bli Awesome!! Woop Woop!

Denna spelas i mina öron just nu!


Lunch mys!


Soligt!

Hej vänner! Sitter just nu ute i solen och det är as varmt!! Första gången sen i fredags som jag sättet en fot utanför huset. Har verkligen inte haft energi till det innan, men nu börjar jag bli frisk. Skönt!

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag och Hanna åker till kos. Så himla skönt! Hanna kommer hit snart så då ska vi börja packa lite. Åh vad jag längtar!!!! Kommer bli så jävla kul! Wiho!


Eva och Adam!

Är fortfarande sjuk så idag blir det att kurera sig helt. Just nu kollar jag på eva och Adam, älskar dom filmerna!


Huskur 2!

Hej! Har legat framför tv'n hela dagen eftersom jag inte orkar röra mig. Nu kurar jag mig med glass och te, mums!


Huskur 1!

Varmt vatten med honung och citron, hostmedicin, vitlök och feber nedsättande!


Kill me!

Hej och godmorgon! Idag mår jag piss dåligt!!! Är jätte sjuk, har feber och världens jobbigaste hosta... Har fyra dagar på mig att bli helt frisk så nu blir det att göra alls som man kan göra för att lyckas! Vill inte vara sjuk i kos eftersom jag är så klen när det gäller att vara sjuk. Så dagens planer är att knarka tabletter och vitlök!


Feber..

Hej friends! Jag har inte orkat blogga idag för är sjuk. Har legat hemma med feber hela dagen.. Blää, har inte tid för det här, måste gå i skolan och jobba i veckan!!! Det enda som är positivt med att vara sjuk är att jag har en anledning att vara hemma alldeles för mig själv! Det är fan det bästa som finns!

Just nu äter jag chokladpudding Jullan gjort och kollar på debatt med mamsen. Snart ska vi se film och fortsätta mysa framför tv'n.


Blä!

Hej! Igår va väl trevligt eller nej jag hade piss tråkigt och va grinig igår. Nej fy jag ska aldrig ha något hos mig igen. Är så sjukt trött på alla otacksamma cp vänner!!!! Dom borde förstå att jag inte bara gör saker för mig själv, utan även för att andra ska uppskatta det.

Förut längtade jag verkligen till att fylla arton, men just nu känns allt så jävla värdelöst! Det blir så skönt att åka till kos på fredag och mest skönt för att få komma bort! I kos kan jag göra vad jag vill och vara den jag vill vara. Längtar as mycket!!

Idag har jag inte rört en fot utanför huset. Har städat och sovit hela dagen. Mår piss dåligt och min hals känns helt uppsvälld. Blä är påväg att bli riktigt sjuk känner jag :( nu ska jag sova, godnatt!


18års firande! Woop Woop


Födelsedagsmiddag!!


Skolan!

Kul med matte på sin födelsedag!


Grattis till mig!

Godmorgon! Idag fyller jag äntligen 18år, wiho!! Kolla vad jag fick av min syster, söt haha!


Mys middag med damp Raffa ;)


Ny bikini!

Hej! Var och shoppade lite idag och fick med mig denna söta bikini hem! Snygg va? ;)


Älska!

Det är så himla härligt väder ute just nu så ligger ute och steker och hoppas på att få lite färg! Älskar det här vädret, så himla skönt och man blir så himla glad av värme!!


One day left!


Lunch i solen!


Vad är det för fel på åkersberga???


Idag mår jag bra!

Blää jag är så sjukt trött idag och bakis. Så idag ska jag ligga på soffan hela dagen! Just nu kollar jag på film och äter hamburgare, muns!


Dagen efter!

Godmorgon vänner! Jag vaknade tidigt idag och bestämde mig för att åka hem så nu sitter jag på Norrtälje busstation och väntar på bussen som går om en halv timme.. Är sjukt trött så det blir att åka hem och sova. Det är sjukt varmt så gå ut när ni vaknat idag!! Jag sitter här ute och svettas i min skinjacka.

Igår va väl en trevlig kväll, men vad jag än gör nu för tiden så har jag inte kul. Tråkmånsen här!

Lite bilder från igår!


RSS 2.0