hos lina

Hejsan! Sitter just nu hemma hos lina och snackar skit, mysigt! Kom hit för några timmar sen, men ska nog dra hem snart. Är trött som fan.. behöver min sömn känner jag. När jag kommer hem ska jag äta massa mat och se en bra film. Fan missade big brother.. det suger verkligen. Massa gamlingar har dom med och några mesiga unga,   det händer ingenting. Ändå känner jag mig tvungen att följa det. Hoppas det blir roligare sen haha. Men nu ska jag vara lite social med lina. Hörs när jag kommer hem.

line och jag, försökte se snygga ut i en av paris alla badrum.


Puss♥


Lunchat

Hejsan! Kom hem för en timme sen ungefär från centrum. Var först och lunchade med Moni, Raffa, Fred och Lina på pizzeria roma. Åt en jätte god kycklingsallad där med massa vitlökssås, mums! Sen gick jag till doktorn för att kolla mitt finger, har en knöl där som ska tas bort senare och som jag har haft i typ tre år, läskigt! Efter det gick jag till ica och köpte massa godis så nu ligger jag i soffan och proppar i mig det medans jag kollar på alvin och gänget 2. Ikväll ska jag antingen till moni och bara ta det lungt med brudarna eller så kanske jag ska träffa lina, det var länge sen och jag saknar henne!! Kanske ska äta ute med Sandra ikväll också, vi får se hur det blir. Nu ska jag fortsätta kolla film, hörs senare.

snygga lina!


Puss♥


Mot fredrika

Hellooo! Moni kom till mig för någon timme sen och åt middag här. Jag har precis duschat och klätt på mig. Så nu känner jag mig fräsh. Vi ska till fredrika snart och så blir det myskväll med brudarna. Det blir väl att kolla på film, hoppas hon har chips !! Nuuu ska vi gå.

paris 2010


Puss♥


one tree hill

Tjenare! Vaknade för flera timmar sen och ligger i min soffa och kollar på one tree hill. Kvällens planer? Vet inte, monky kommer hit snart och ska nog träffa line ikväll också. Är jätte trött fast jag sovit länge och bra i natt. Känner för att begrava mig själv och aldrig mer komma upp just nu.. Tänkte ta en dusch snart och sen får vi se vad jag gör. Hörs senare!

 


Puss


hemma!

Hej!! Kom hem för ett tag sen och har precis vräkt i mig pizza, var så jävla hungrig. Det var en treeeeeevlig.. kväll på café 60. Kan börja berätta om min kväll så här.. Det började med att jag mötte ruffs (=rafaela) utanför fred(=fredrika). Där vi fick vänta på henne som vanligt!? Sedan fortsätte vi våran färd mot bussen. På station lämnade ruffs oss för någon annan och vi hittade en ersättare, Lina. Vi satte oss på tåget för att komma fram till vårt mål. Väl där beställer jag en stor kopp chailatte, fick så jävla ont i magen efter den.. Vi satt och snackade skit i typ tre timmar, det är så kul med minnen. Man kan typ sitta och snacka hur länge som helst om det! Sedan åkte vi hem för alla va trötta och redo för sin skönhetssömn. Så nu ligger jag i min lilla obekväma säng och ska sova. Hoppas ni haft/ har en trevlig kväll.



Puss♥


Fika

Hej! Nu ska jag försöka slita mig från soffan och gå upp på rummet för att klä på mig. Har suttit i pyjamas hela dagen. Måste börja fixa mig för att åka och fika med line, raffa och fred. Myspys i stan blir det!



Puss♥


pizza

Heejsan! Vaknade för några timmar sen och har bara legat framför tv'n hela dagen. Har precis ätit världens godaste pizza, nämligen coco's pizza. Har slitit med den hela dagen.. Ikväll ska jag och Line antingen åka in och fika i stan på café 60 eller så ska vi se om det händer något annat roligt ikväll. Kanske ska träffa Sandra idag också. Nu måste jag ringa henne, skriver senare.

ge mig sommar..


Puss♥


hemma

Hejsan! Kom hem precis och sitter och proppar i mig massa chips, mums säger jag bara. Min kväll började hos sandra med lite vin och massa skitsnack. Det var väldigt trevligt! Sen blev det att möta en gammal kompis ett tag och senare bussen hem. Kände att det var dags eftersom jag är sliten efter all sjuukfitt förkylning jag haft hela veckan. Nu ska jag sova så jag blir av med min jävla huvudvärk,

bild för länge sen


Godnatt♥


hos sandra

hello! är hemma hos min fina vän sandra just nu och förar lite med gott vin. Vi ska förhoppningsvis dra vidare senare, men vi får se vad som dyker upp. Försöker få tag på en kompis just nu som har mobilen avstängd. Nu måste jag vara lite social med sandra. Vad har ni för er ikväll?



Puss♥

sjuk......

Hellooo, känner mig så jävla sjuk just nu. Har feber och snooorar floder, hatar detta. Jag är verkligen alltid sjuk!?!?!? försöker skriva mitt judendoms arbete men det går ju inte.. inte bra eftersom det skulle varit inne igår. Ligger i min soffa och tvångs kollar på nyheterna, mina föräldrar vägrar byta kanal. Snart blir det big brother, yey! Ska göra lite mer te nu med lots of honey och försöka bli frisk. Har inte tid med att vara hemma från skolan och har ingen lust heller med tanke på sällskapen man har här hemma. Well well nu ska jag pluggaaa, någon som har lust att skriva ett arbete om judendomen till mig? ;) Hörs senare.




Puss♥


religion

Hejsan!! Har precis ätit god lunch från coop, det blev lasagne idag igen. Det brukar bli det eftersom det är de enda ätbara där. Sitter på religion och ska plugga järnet!! Har jätte mycket att göra eftersom jag var sjuk igår.. Måste skriva ett lååååångt arbete om judendomen, kuuuul. Sluta denna lektion 13.30 då blir det att åka till min mamma jobb och vänta på monika. Hon ska på idrotten och sen blir det ungdomsmotagningen för oss. Hörs senare vänner.


Puss♥


sorry vänner

Hello det blev inget bloggande igår, glömde helt enkelt bort er. Igår så blev det en tripp till täby centrum för att kolla på min mamma som ställde ut lite av sina tavlor och konstverk där. Shoppade även och fick med mig lite med från gina, hm och glitter.


söt klänning från gina, 199:-

vitt baslinne från gina, 99:-





mini jeansjacka från gina, 199:-  (till sommarn)


9 pack örhängen från hm, 30:-


Köpte även ett snyggt halvband från glitter för endast 30:-

Puss♥


trött..

ville bara säga att jag lever, orkar inte skriva nu. trött.. hörs senare ikväll eller imorn så berättar jag om igår.

 

Puss♥


ändrade planer

helloo, ändrade planer. nu drar jag, monika, sara, mirre och lisa till skarpäng till en polare där istället. vi hörs i natt eller imorn, Puss♥


nyduschad

Helloo everyone, kom precis ut ur duschen och tänkte börja fixa mig till kvällen eftersom jag ändå inte har någonting för mig just nu. Jag och monika ska till marcus om några timmar och föra lite och sen får vi se vart kvällen tar oss. Vad ska ni göra ikväll?



Puss♥


Lunch time

Har precis käkat lunch, det blev hummer soppa med en macka och digestive kex. Visst ser det smarrigt ut? Har ännu inte orkat röra mig till dischen, men det blir väl snart. Orkar inte skynda mig sen när det kommer upp något att göra. Nu ska jag se på mer tv och sem börja fixa mig.

Dagens lunch



Puss♥


godmorgon!

Hejhej vänner. Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost, pannkakor mums! Hoppas ni har det kuul i skolan. Har ännu inte planerat kvällens planer, skriver om det senare. Just nu ligger jag i soffan och kollar barnprogram, gör alltid det på morgonen. Vi alla har ett barn inom oss, haha. Julia tjatar om att jag ska göra mat till henne, men det kan hon glömmaa.. lata skitunge. Snart tänkte jag hoppa in i duschen så jag känner mig fräsh inför kvällen. Hörs om någon timme.



Puss♥


Promenad

Hejsan allihopa! Kom precis hem efter en kort promenad med massa skit snack med Rafaela. Skönt att komma ut lite i det sköna vädret.. det är verkligen skit kallt ute nu. Jag vill ha sommar!!!! Det blev ingen bio ikväll ingen orkade, däremot tror jag det kanske blir imorn om inte jag och brudarna skulle hitta på något annat. Nu tänkte jag ta en kopp te och äta lite chili taco chips, muuums!! Köpte en påse i förrgår med 500gram den räcker ju hur länge som helst!!! tips till er som gillar taco chips så finns det på ica för 24kr ;) write more later.



Puss♥


Fikat med brudarna.

Helloo, kom precis hem efter en lång dag i skolan, har haft två långa lektioner med engelska och religion idag.. och har även lunchat på donken idag med mina klassisar, det blev två cheesburgare. Billigt och gott! Sedan åkte jag till mitt fina lilla centrum och fikade med Raffa, Line och Fredrika. Har saknat er brudar, vi måste börja umgås mer igen!
Nu är det äntligen helg för mig i alla fall, tycker synd om er som även går i skolan på fredagar. Tror det blir bio ikväll med vänner, får se om det blir av. Annars blir det väl slapp framför tv'n. Har ännu inga planer för helgen, men det dyker väl upp något kul hoppas jag. Vi hörs lite senare.

old times with the girls


Puss♥


mot sängen

Hejsvejs! Nu ska jag sova tänkte jag, behöver min skönhetssömn och är sjukt trött. Vet att min blogg är sjukt ointressant, men vad ska man skriva om? gör inget på vardagarna typ haha. I'm the girl with no life. Ge mig lite tips för att få igång den här bloggen!!


Godnatt ♥


Jag sov, har inte glömt bort er!

Hello, som sagt så har jag sovit sen jag kom hem från skolan så jag har inte glömt bort er. Har haft en tråkig skoldag och har precis ätit lax till middag. Ligger framför tv'n och kollar på glee, love it! Och idag är det bara 4 dagar kvar tills big brother börjar, på söndag smäller det hihi.

vill tillbaka till indien..








Puss♥


donken

skulle bara säga att jag ska till donken nu. vet att ni som lever av skolmat är avensjuka mohaha.


Mat ♥


Puss♥


Natti natti Zzzz..

Nuuu blir det sängen, är sjukt trött... måste orkar upp till en ny dag i skolan imorn. Tror inte det händer något kul imorn, kanske ska boka in en fika. Ska bjuda min kära vän Lina någon dag i veckan eftersom hon fyllde år i söndags.

hihi lina, visst är hon söt?

Puss & godnatt!


Krig här hemma..

Halllååå där! :)
Sitter hemma framför tv'n och lyssnar på när min lilla syster som gapar om att hon inte har chips till imorn då hon ska åka skidor, inte vårat probem skiittunge. hållkäften!!! jag kommer typ va döv om högst ett år om jag ska bo kvar här haha. har precis druckit te och ätit en fet macka, smarrigt! jag har kommit fram till att om jag fortsätter äta så mycket som jag gör nu kommer jag bli så fet att jag inte kommer kunna gå om några år, rullstols-coco, vad tycks? det är så de ska va, utan mat blir jag deppig..
nuu tänkte jag kolla på american got tallant, så jävla roligt!! människorna är så sjukt pinsamma och endel sjukt bra!


hanna & jag, gulligulll


Puss♥


min favvo!

Min favorit låt nu och föralltid!





Puss♥


träna snart!

Tjenaaare vänner! Snart blir det träning, hahha idrott alltså. Den enda träningen jag får nu för tiden. Måste skärpa mig! Sitter på religionen just nu och skriver om judendomen, intressant..
Måste säga att min tacos va skit god!! Det är nästan det godaste som finns, den va god tills den tog slut ganska snaabbbt.. nu sitter jag och funderar på vad som blir morrondagens lunch, donken kanske? gott och billigt, min budget håller inte för dyr lunch.
Nu måste jag skriva lite om judarnas guuuuuuud, han som tydligen skapade världen. coolt!



Puss ♥


skooooooooolan

Hej coolingar, sitter i skolan och har matte. Skit kul!! Fast nä..
Planer för idag? jaduu, sluta skolan åka hem och äte godis.
Längtar tills klockan elva då jag har lunch, har tagit med mig tacos hemifrån. MUMMS!! ingen ska få smaka!
Nu måste jag räkna mattteee.. skriver mer på religionen.

Hanna gillar älgar, det gör inte jag...

Puss och kram! ♥


nuuuu jäävlar!

Ja hej, har inte skrivit på en månad snart men nu sitter jag här ensam på alla hjärtansdag och har proppat i mig massa mat + geléhjärtan och kakor från subway. Det har varit mitt tidsfördriv för idag..... vad skulle man annars göra denna kärleks dag!?
Jag har varit en sämst bloggare, förlåt mina bloggfan men har ett liv utanför bloggen tänkte jag säga, men som sagt har jag typ inget liv alls. Haha fan deppinlägg låter detta som, inte okej!!! Mitt liv är  bässttt så nu lät det lite bättre i alla fall.
Miiiin helg var väl okej, i fredags låg jag hemma och var snuuuuvig, inte kul :( och i lördags följde jag och monika med denise till några trevliga pojkar som hade fest, kul kväll! 
Nuuu blir det sängen så jag får lite sömn, det behövs! Godnatt gulluungar.

ni behöver inte säga något om bilden, jag vet redan. det finns ingen som är snyggare än mig och hanna!


Puss ♥


RSS 2.0