Sovsällskap!

Pötisen har visst saknat mig!


Dags att åka hem!

Godmorgon! Sitter just nu på tåget hem. Känns inte kul att åka hem! Det var så skönt att bo själv i två veckor och träffa nya vänner. En helt ny start helt enkelt! Ser verkligen fram emot att skaffa en egen lägenhet! Det händer förhoppningsvis snart. måste bara ha råd! Nu blir det hem till verkligheten. Ska jobba i 4-5 veckor. Däremot när jobbveckorna är slut så kanske jag åker tillbaka, men då kommer jag inte få lägenheten för mig själv eftersom syster kommer tillbaka från new york imorn.

Jag längtar till slutet av augusti. Då kommer juli lönen och jag är ledig om jag inte tar några jobbpass. Då vill jag göra allt. Bland annat resa och åka på roadtrip med alla gosisar som fixat körkort! Känns som om det bara är jag kvar snart..!

Nu ska jag sitta och filosofera(heter det så?) på tåget i väntan på att tiden ska gå fortare!


Happy!

Godmorning! Har haft det så jävla bra dom här veckorna i Lund så vill inte åka hem!! Hemma väntar det riktiga livet med jobb och vanliga tider. Igår följde jag med tjejerna ut igen, men det blev en nykter utgång för mig för är fan lite trött på festandet. Så det är väl det som är skönt med att komma hem till lite rutiner. Efter så kom Mr. V hit igen så jag slapp sova själv. Vaknade för någon timme sen och idag ska jag väl slappa och försöka sova lite. Imorn på morgonen åker jag hem igen och det känns väl sådär. Kommer sakna mina nya vänner här! Skåningar är verkligen trevliga gämfört med dryga stockholmare! Men jag kommer tillbaka senare i sommar förhoppningsvis! Det känns så skönt att man gått ut skolan och jag kan göra vad jag vill! visst att jag har jobb hemma, men eftersom jag inte jobbar heltid så finns det ändå så mycket frihet! Åh ser verkligen fram emot ett eller två år utan plugg! 
 
 

Cheers!

Hänger hos min vän Clara!


Todays!

 
Nu ska jag ta bussen in till Lunds Central för att möta tjejerna!
 

Vännen med sämst humor!

Linda är nog lite koko! 
 
 
 

Fullt ös varje kväll!

 
 
Gårdagen var väldigt trevlig! Vi åkte in till malmö och satte oss på en bar som hette Victors. Där satt vi och drack och pratade i några timmar. Sen åkte vi tillbaka till lund och hem till en kille för en sista drink. Sen blev det taxi hem vid kanske halv tre tiden. Natt-trafiken här kan jag inte påstå är så speciellt bra så det blir mycket taxi om man är ute på nätterna. På vardagar går sista bussen till mig tio över tolv och på helgerna tio över två, så ja det suger om man drar ut! 
 
Ikväll blir det drink-kväll igen med tjejerna och lite militärboys på en bar här i Lund. Vi var även där i Lördags så det var ett mysigt ställe. 
 

Väntar!

 
Hello! Sitter och väntar på flickorna som snart kommer hit. Vi ska dra in till Lund och ta några glas vin ikväll så det blir nog kul! Är glad att jag hittat lite vänner här nere som det är lite fart vi! 
 

Partynight!

 
 
 
Hade riktigt roligt i lördags, lite för roligt för igår mådde jag inte bra! 
 

RSS 2.0