Pretty little liars!

Jag är helt besatt!! Pretty little liars är så grymt bra! En riktig tjejserie fast med mer spänning. Åh älskar den! Har sett 17 avsnitt nu, men som tur finns det många kvar!!

Just nu har jag precis gjort middag och ska sätta på ett till avsnitt av nya favvoserien! Hejdå vänner, vi ses om tre sesonger av pretty little liars! Är helt besatt!


Söndag!

Hello! Idag har jag inte gjort mycket eller typ mer än vanligt.. Jag vaknade tio i morse efter fyra timmars sömn och var jätte pigg. Gick upp, städade huset och åt frukost. Sen mötte jag Raffa och hon fick berätta om hennes resa. Vi gick till favvan och köpte massa bakismat till resten av slöisarna, mina syskon. Vi drog hem till mig igen och hängde hela dagen och åt massa skit!

Igår var jätte kul förutom att jag verkligen inte gillar musiken som dem spelar på vardagsrummet. Men annars så blev det en lyckad kväll! Vi kom dit vid åtta, becka hade hyrt klubben i några timmar innan vanliga gäster fick komma. Det bjöds på massa skumpa och tårta och sen var det full rulle!

Nu ska jag sova, är as pigg men jag kommer nog decka snart i alla fall! Godnatt!


Lördagsmys!

Hello! Jag har precis varit i centrum och köpt lite saker inför ikväll. Bland annat blommor till becka. Jag ska på 25års fest ikväll så man vill ju inte komma utan något. Det kommer nog bli en as bra kväll!! Vi ska vara på vardagsrummet och där brukar det vara kul!

Just nu ligger vi och slappar på soffan och äter godis framför akward. Försöker samla lite krafter innan det är dags att börja fixa sig. Måste även välja vilken klänning jag ska ha ikväll!


I'm back!

Hello! Jag har som sagt inte orkat blogga på typ en vecka, men nu är jag tillbaka! Det är inget speciellt som hänt. Kryssning förra veckan, filminspelning i veckan för ett skolarbete och igår kom äntligen Raffa hem!! Jag har inte träffat henne på ungefär en månad!?!?

Igår hade jag bara en lugn fredagskväll. Skulle egentligen åkt till Norrtälje, men eftersom jag har planer för ikväll och börjar bli en gammal tant så orkar jag inte festa två dagar i rad. Så det blev att stanna hemma!

Just nu? Ja jag vaknade precis och ska väl gå upp och göra lite frukost och bädda ner mig framför pretty little liars. Jag började se serien igår och den verkar sjukt bra!!! På en vecka har jag redan sett klart två säsonger av Paradise hotell, en svensk och en norsk. Norska Paradise hotell är så mycket bättre!!! Så jag går runt och pratar norska här hemma just nu efter det är dom jag umgåtts med de senaste dagarna. Well well, nog med bullshit skrivandet!


RSS 2.0