Tagga!

Hello! Idag struntade jag i monkans simning, hade ingen lust att följa med så istället drog jag till gymmet vid nio. Sen drog jag hem och sov vidare. Nu är jag vaken igen och ska sätta igång med plugget.

Imorn är det kryssning och jag är så sjukt taggad. Det kommer bli as kul!! Natha, Raffa och Jennifer ska med, riktiga party brudar. Det ända som är synd är att Thowa är sjuk och inte kan följa med, men det blir nog roligt i alla fall! Woop Woop tagga!!


Seriös skola!!

Hello igen! Min skola är väldigt slapp så vi har en kurs som heter lek och ledarskap just nu, ja den är lika töntig som den låter. Så idag var det min grupps tur och vi hade fyrkamp som vi då kallade kladdkampen. Det var as roligt för alla tog det så seriöst!!
Första tävlingen kallade vi byta kön, så en kille och en tjej från varje lag skulle försöka se ut som det motsatta könet. Så vi hade tagit med oss massa smink som dom fick använda. Andra grenen var att äta mumsmums utan händer och inte bara en, utan fem stycken. Tredje tävling var kolasnörestävling och det fattar ni väl vad det är. Sen var det sista grenen och fan vad grym den var haha!! En från varje lag skulle först ta upp ett äpple med hjälp av endast munnen från en hink full med vatten och sen skulle de få upp tre sockerbitar från en annan skål full med mjöl. Haha det var så roligt att kolla på!!


Så jävla snyggt!!

Thowa tatuerade sig ju igår och fan vad snyggt det blev!!! Är så jävla avundsjuk!!


Ångest!

Ångest inför imorn. Usch och blääää!!! Vi ska åka och bada med skolan imorn och jag prövade precis bikini. Jag har verkligen intalat mig själv att det inte är så farligt, men fy fan. Mår typ illa när jag kollar på mig själv!!! Usch! Jag vill verkligen inte vara med!! Imorn ska jag fan börja träna igen och äta nyttigt, men vad fan jag hatar folk som klagar över sina kroppar och inte gör något åt det så jag får fan skylla mig själv.. Men jag har verkligen intalat mig själv att jag inte gått upp så mycket i vikt som jag nu har.. Har fan gått upp 16kg på typ två år :(


Ups...

Hello och godmorgon igen! Jag somnade om och vaknade nu eller jag mår dåligt så det var lika bra! Jag känner mig helt slut i hela kroppen och känner mig helt konstig och jag har inte precis gjort något ansträngande i helgen. Blää mår illa så hoppas jag inte är magsjuk!! Så idag måste jag i alla fall plugga. Sjuk eller inte sjuk, det spelar ingen roll för jag har ändå lika mycket att göra.. Åh vad jag är skoltröttt!!!!! Jag skulle bara vilja ligga inne på mitt rum och sova i ett år eller i alla fall gå i ide över vintern. Kan någon trolla bort allt skolarbete!?????


Godmorgon hatade måndag!

Godmorgon vänner! Vaknade för en halv timme sedan, men jag har inte orkat mig upp än. Jag kan aldrig gå upp direkt, men snart måste jag det eftersom jag ska åka om en halv timme. Idag är det bara en vanlig skoldag och efter måste jag hem och plugga.. Men kommer säkert somna och inte få något gjort som vanligt. Känner mig så jävla stressad just nu och ändå får jag inget gjort. Aja nu måste jag kämpa mig upp och bege mig till skolan.


Tanned!

 
Här är jag samma dag som jag kom hem från kos första gången jag var där. Jag bestämde mig för att köra min första krogrunda i sverige även fast jag varit ute och festat varje dag en vecka i streck. Det blev typ som en vana att bli taggad även fast man var hur trött som helst! I alla fall så tyckte jag att jag inte fick någon färg alls i somras och så kollar man på bilder nu. Fan vad brun jag var!!! Jag skulle älska att ha den färgen nu! Funderar på att dra och sola solarium någon dag. Jag gör aldrig det. Mest för att jag är lat, men just nu känner jag mig så blek och det skulle vara najs med lite färg innan kryssningen så det blir nog att bränna sig lite i solarium innan dess.'
 
Nu ska jag sova, så vi hörs igen imorn! Puss puss
 
 

så jävla avundsjuk!!!

Hejsan! Pratade precis med thowa och hon ska tatuera sig imorn och jag är så jävla avundsjuk!! Hon ska tatuera sig på revbenen och det är verkligen min stora dröm att tatuera mig där! Så jävlar vad avundsjuk jag är!! Så just nu sitter jag och kollar på tatueringar och åh vad jag vill göra en, men frågan är om jag skulle våga. Jag är så sjukt känslig för nålar och jag har hört att revbenen ska vara en av de värsta ställena, men däremot skulle det lätt vara värt det. Men som den fegisen jag är så kommer det säkert förbli en dröm föralltid.. 
 
 
Den här tatueringen ska hon göra fast med annat typsnitt och det kommer bli så sjukt snyggt!! Hon kommer ju vara värsta pangbruden i sommar när bikinin ska på. Åh jag vill jag vill ocksåååå!!!! 
 
 
Kolla bara här, fan vad snyggt!!!!
 

Swedish fucking house mafia!

Hej vänner! Igår var det skit roligt. Det var fett bra drag och sjukt mycket folk. Det är faktiskt väldigt synd att dom ska sluta, jag hade gärna gått och sett dom flera gånger! Dom var grymma och jävlar vilket drag det var!! Däremot hände det en as läskig sak när vi stog i kön för att köpa något att dricka. Jag började bli yr och lutade mig mot typ ett staket och ändå blev jag ännu yrare och så blev det mörkare och mörkare för mina ögon. Tillslut blev det helt svart och jag höll på att svimma.. Men jag fick gå och sätta mig med hjälp av min syster eftersom jag inte såg något och som tur gick det över efter ett tag. Det var i alla fall jätte läskigt!! Sen blev det fullt ös medvetslös. Det var faktiskt jätte skönt att vara nykter för det var så bra drag där så man behövde inte dricka. Sen sålde dom endast piss femmor inne på konsertarian så om man ville ha riktig dricka fick man gå lite utanför och inte ta in. Så vi sket i det och körde en nykter kväll, men det var lika roligt det också! Åh vad jag vill tillbaka!! Efter konserten drog vi bara hem eftersom vi var helt slut efter allt dansande. Mamsen kom och hämtade oss i mörby och det var jätte skönt för jag mådde dåligt och vi hade så ont i fötterna! 
 

Utbränd!

Hej! Är ute på promenad just nu med Raffa och känner mig så jävla utbränd efter min helg. Så idag blir det att endast ta det lugnt! Det var iaf as kul igår berättar mer senare ikväll!


Nu kör vi!!


The day!

Hello! Idag är dagen jag väntat länge på för ikväll blir det swedish house mafia, wiho!! Så just nu är jag inne i stan hos Emmas kompis och vi ska börja göra i ordning oss snart och sen börja föra. Åh jag är så taggad!! Det här kommer bli en as bra kväll!!


Fredagsmys!


Friday!

Hej! Idag är det fredag och det är alltid skönt med helg. Idag har jag bara pluggat och tagit det lugnt. Är alltid trött även fast jag sover bra så orkar inte göra något. Det blir att spara krafterna till imorn! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ha fredagsmys med mamsen. Jag vill ju inte heller missa x-factor. Det är ju as bra!! Malcolm eller Awa måste ju vinna!

Nu måste jag fortsätta plugga och kolla film!


Shopping!

Hello! Är i täby just nu och har shoppat lite. Det blev ett par svarta höga jeans från gina. Dom heter ju Cornelia så kände att jag var tvungen att ha ett par sånna. Dom satt jätte bra så dom ska jag ha på lördag!

Åt sandys för ett litet tag sen. As gott!! Åt med issa och Raffa, men hon åt ju såklart donken, såklart haha!
Snart ska vi börja röra oss hemåt. Är as trött och måste plugga...


Work time!

Hello! Idag har jag då varit i skolan som vanligt, inget intressant att skriva om det. Just nu sitter jag i alla fall på bussen på väg till jobbet. Åh älskar mitt jobb!! Och snart är det äntligen helg igen och ni vet ju vad det betyder, shm!!! wiho tagga lördag!! Så jag sitter faktiskt och dunkar deras musik just nu! :D

Åh jag åt på mumma idag! Mitt favvoställe, men jag hade inte ätit där på flera månader så det var as gott!!


-

Hello! Har inte hunnit blogga idag som ni säkert märkt. Dagen började i alla fall med att jag försov mig så kom till skolan vid tio och hade psykologi. Efter lunch hade vi en kurs som heter typ lek och ledarskap, så jävla onödig!!! Min rektor slösar verkligen kurser på skit kursen!!! I alla fall på lektionen hade killarna bestämt att vi skulle göra lådbilar eller ja små bilar. Det var as kul, men vad fan jag går inte i skolan för att leka!!! Efter skolan drog jag till Isabell för att göra klart en historia inlärning och sen snabbt hem för att hinna äta lite. Sen var det bara att powerwalka mot fiskartorper för att vara barnvakt!

Nu är jag hemma och har precis varit ute på promenad. Tänkte gå och lägga mig för imorn väntar skola + jobb!


Goal!


Monday!

Godmorgon hatade måndag! Denna morgon började ju surt då jag missade mitt tåg med två sekunder.. Så nu sitter jag på min mammas jobb och väntar på nästa. Jag är as trött eftersom vissa i min familj aldrig sover och stör!! Jag känner på mig att det här kommer bli en dålig dag! Mest för att det är just måndag!


Sovdags!

Hej vänner! Igår jobbade jag först på dagen och sen efter jobbet åkte vi hem till min morbror för att fira hans födelsedag. Där bjöds det på god mat och dryck, tacos faktiskt. Lite udda på ett 60års firande, men gott! Det var även trevligt att träffa lite släktingar! Efter middagen blev jag upphämtad av Natha och Thowa för att hänga lite. Vi tog ett glas vin och hade tjej myskväll. Därefter drog vi alla åt varsitt håll hem!

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade upp med en jobbig förkylning så har känt mig lite seg och dålig hela dagen. Klockan fyra började jag jobba och trots min förkylning bestämde jag mig för att gå till jobbet. Det tog 40minuter ungefär så det var en skön promenad! Som tur fick jag sällskap av mamsen som skulle hämta bilen hos min morbror, annars hade jag nog inte orkat gå.
Efter jobbet blev jag hämtad av mamsen för att åka hem och slöa lite framför tv'n med te. Nu ligger jag i sängen och tänkte försöka sova. Imorn börjar en ny vecka och jag ser verkligen inte fram emot det. Men måste gå i skolan hela veckan eftersom jag missade hela förra.. Så godnatt!


Så jävla sexig!!


Fredagsmys!

Fredagsmys med mr x!


Fredagsfrulle!

Godmorgon! Idag sov jag ut, det var jätte länge sen eftersom jag har börjat vakna as tidigt varje dag, även fast jag är ledig. Så det var skönt att få sova lite. Just nu äter jag frukost och kollar på svampbob fyrkant, standard med frukost framför barnprogram. Idag börjar i alla fall mitt nyttiga liv, igen!!! Haha 1000de gången gilt!


Torsdags te!

Hello! Kom precis in efter en promenad med Raffa! Det var kallt, men väldigt skönt att komma ut!

Just nu sitter jag och dricker te och tog mig ett snäckebröd. Snart blir det att sova för är jätte trött!


new is great!

Hello! Ja eftersom jag inte har haft något att göra idag så har jag ju nu ändrat designen på bloggen med bland annat en ny header. Inget speciellt, men känns alltid roligare att blogga om man gör om den lite då och då. Så vad tyckt? 
 
Jag börjar i alla fall bli frisk nu så det känns skönt! Så snart blir det en promenad. Det ska bli skönt eftersom jag inte varit utanför huset sen i lördags. Sen i helgen ska jag bara ta det lugnt. Eller på fredag kommer lite släkt hit, på lördag ska jag jobba och på middag hos mammas bror som tydligen fyller 60år. Vad alla börjar bli gamla haha! Och sen på söndag ska jag jobba igen. Så det blir en ta det lugnt och jobb helg! Och sen nästa helg är det dags för swedish house mafia! WIHOOOO!! Åh vad jag har längtat efter det! Och helgen efter det blir det 40 timmars kryssning!! Så det var lika bra att passa på att ha en lugn helg när man kan. 
 

Tidsmaskin!

 
Hello! Här är jag för många år sedan. Perfektion skulle jag säga! Bilden är väldigt suddig, men oj vilken drömkropp jag hade då!! Tyvärr så kunde jag inte njuta av den tiden eftersom mina gamla vänner alltid trakaserade mig pågrund av att jag var lite mager. Mager och ändå kunde äta vad som helst. Avundsjuka skulle jag kalla det idag, men det förstod jag inte då. Så ja folk tar faktiskt åt sig lika mycket av att någon trakaserar än för att vara för smal eller för tjock, men en dag ska jag tillbaka till den kroppen! Kanske inte lika smal, men i närheten i alla fall! Så det är mitt mål innan nästa sommar, att i alla fall gå mot min gamla kropp och ja att vara smal är snyggt enligt mig i alla fall. Även fast jag idag är lite större än vad jag vill vara, men det är ju mitt eget fel så inget att gnälla över! 
 
 

serie tips!

Hello! Tänkte tipsa er om en serie som jag har börjat kolla på som är jätte bra, tyvärr är det inte så många avsnitt och serien är beroende framkallande. Den heter i alla fall postkod 1321 och visas på svt play. Det är en svensk serie som handlar om två ungdoms tjejers liv. Det är sommar, dom dricker och träffar snygga killar. As bra serie i alla fall! Så kolla på den tjejer, ni kommer gilla den! Den verkar lite lame på videon, men det är den inte!! 
 

Vad gör man inte för att piffa upp dagen!

Hej friends! Idag är ännu en dag hemma och det börjar bli riktigt tråkigt, men bacillerna vägrar ju försvinna..
Just nu kollar jag på film och dricker varm oboy och smaskar på lite frukt. Sen blir det nog att plugga lite! Nu har jag helg igen, inte för att jag varit i skolan denna vecka, men det är skönt med helg i alla fall!


Home!

Hello! Ligger just nu i min favorit soffa där jag förövrigt legat hela veckan. Jag har i alla fall nu bestämt mig för vilket ämne jag ska ha på mitt projektarbete. Jag har ändrat mig ett antal gånger, men nu ska jag inte göra det mer. Så nu har jag precis gjort om min projektplan så det känns skönt att ha börjat igen med ett ämne som jag tror jag kan skriva bra om. Ska skriva lite mer på det senare idag, men nu är det dags för en lunch pause och lite mer tv. Man får ju inte trötta ut sig när man är sjuk.. Hehe ibland kan det faktiskt vara skönt att vara sjuk för då är det okej att inte orka plugga, men nu börjar jag ju bli frisk så då är det dags att sätta igång igen och nu har jag mer att göra eftersom jag varit borta från skolan hela veckan. Men det blir nog att gå dit imorn, jag har endast en lektion så det är inte så jobbigt! Däremot funderar jag på att vara hemma i alla fall och bara skriva projektarbete, men vi får se för då blir jag efter i mer. Aja nu ska jag äta lunch, jag hoppas det finns något ätbart kvar här hemma. Idag kommer äntligen mamsen hem! 
 
Här är en bild på mig och thowis från i somras. Hon är för övringt singel just nu så boyyys come and get her!! Hon vill ju ut i helgen och det vill ju jag också, men vill ju inte bli sjukare så tror inte det blir något. Jag som ville följa med min bebis ut nu när hon är singel och spåra lite!! 
 
 
 

Godmorgon!

Hello! Blir hemma idag också så jag inte smittar ner någon, men imorn ska jag nog till skolan! Det börjar bli ganska tråkigt att vara hemma och kolla film hela dagarna! Igår såg jag filmen ted. Ni vet den där som går på bio och handlar om en levande teddybjörn. Den var i alla fall as rolig!! Ni borde se den!
Just nu ligger jag i min säng. Jag vaknade precis, mina klassisat har ringt och växt mig varje morgon även fast dom borde veta att jag är sjuk!!! Så jag har vaknat tidigt hela veckan... Idag ska jag som vanligt bara ta det lugnt, sova bort bacillerna!


-

Hello friends! Idag har jag såklart varit hemma eftersom jag spydde hela natten. Idag mår jag bättre, men det blir nog att vara hemma imorn för alla andras skull. Jag har inte lust att smitta ner alla i min omgivning. Idag skolkade lillsyrran så vi har kollat på film hela dagen och bara slappat. Imorn kommer äntligen mami hem. Hon har varit borta i flera dagar nu och jag börjat tröttna på att leka hemmafru, speciellt eftersom jag är sjuk. Jag vill att mami kommer hem och pysslar om mig!


Döda mig snälla!!!

Är fortfarande vaken och kan inte sova för jag har blivit fucking magsjuk!! Så har varit uppe och spytt hela natten.. :(


Feber!

Blä, döda mig snälla!! Jag mår verkligen inte bra just nu.. Jag har fått feber, känns det som i alla fall!! Ena stunden fryser jag ihjäl, men just nu kockar jag typ.. Tror jag har em historia grej imorn som jag inte får missa, eller jag satsar på högt betyg i historia så då vill man ju inte missa något. Ska däremot fråga min lärare om jag får flytta upp den, annars måste jag ju till skolan.. Kill me please!!


Förstörd...

 
Hej eller typ godmorgon! Jag har varit bakis och trött i två dagar nu, jag har typ vrickat mitt ben eller något för kan inte gå rakt med det. Haha, fredagen var galen, men det hade man väl förväntat sig när man ska fira party-hannas födelsedag. Kvällen började hemma hos mig då vi hade överraskningsfest för hanna. Jag och isabell hade bakat typ fyra olika kakor och sen hade jag tvingat julia göra tårta och hjälpa mig blåsa upp 48 ballonger. Det såg typ ut som jag skulle ha barnkalas här hemma. Vi hade i alla fall jätte roligt här hemma! Sen drog vi in till stan för hannas första lagliga utgång. Det blev pure, en riktigt bra klubb! Efter det drog vi till upplands väsby av någon konstig anledning haha, galen kväll i alla fall! Jag kom hem igår vid typ tio på kvällen och har inte kunnat röra mig sen dess, men jag mår väl som jag förtjänar. Jag ska nog bli nykterist.. 
 
Just nu har jag lite söndagsmys med julia, hennes pojkvän och raffa. Vi kollar på tv och segar. Imorn börjar en ny vecka igen på min cp skola och jag ser verkligen inte fram emot det, men jag måste typ till skolan imorn.. Åh vad jag bara vill ta studenten och slippa gå dit igen!!! Som tur är det inte långt kvar nu, men de sista månaderna går så långsamt och jag måste börja skriva mitt projektarbete. Jag har egentligen valt ämne, men funderar på att byta så jag måste komma på något bra som intresserar mig. Men vad fan kan det vara???
 
 
 
 

Färgning!

Hello! Färgar håret just nu, kände att det var dags eftersom det var ett halv år sedan sist. Sen blir det att hoppa in i duschen och fixa det sista inför ikväll!


Jobb..

Godmorgon! Idag är ju egentligen min lediga dag, men jag ska jobba. Ligger fortfarande i sängen och börjar om en halv timme. Tur att man får skjuss till jobbet! Jobbar dock bara några få timmar så efter blir det hem och sova lite till och fixa inför Hannas överraskning! Wiho, ikväll kommer bli så lyckat!!!


Shopping!

Hello! Har inte orkat blogga. Igår var jag bara i skolan och sen jobbade jag. Just nu sitter jag på tåget på väg från täby. Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag till täby och shoppade lite. Det var ju halva priset på allt inne på bik bok, så jag fyndade två party toppar. Nu ska jag åka och handla med mamsen och sen ska jag träffa Isabell, vi ska ha bak torsdag!


Working girl!

Hello! Sitter på jobbet och slutat om typ tio minuter och då kommer mamsen och hämtar mig. Skönt! Då blir det hem och kolla valvakan, Obama måste ju vinna!!!!!


Bagarcoco!


Bakar kladdkaka och små kakor!


-

Hej! Det blev inget gym efter skolan för jag sov så dåligt i natt. Så jag åkte hem och sov istället. Jag vaknade för en timme sen och åt middag. Nu ska jag baka för att ta med mig lite gottigott till skolan imorn. Sen om det inte blir för sent blir det att spinna lite på min cykel jag har här hemma.


Bästa!


School time!

Godmorgon vänner! Sitter just nu på tåget på väg till skolan. Igår tog jag det bara lugnt. Var trött efter lördagen så det blev en heldag framför tv'n. Sen mot kvällen kom Hanna och hängde med mig och nu sitter vi här på tåget.

Efter skolan blir det utvecklingssamtal och sen dra till gymmet. Så skönt att ha utvecklingssamtal själv!


Väntar..

Hello! Sitter just nu och väntar på bussen vid söra. Tågen är ju cp så blir att åka in till stan här i från och möta Raffa på vägen! Bussen går om en kvart så det är bara vänta. Det är halloween tema på stället vi ska till. As roligt, men tyvärr har vi inte klätt ut oss. Jag har en spindel på kinden, men det är det enda!

Mina ögon svider fett mycket just nu, men det är för jag tog fel linsvätska igår så alla som går förbi mig lär väl tro att jag är antingen hög eller ledsen! Haha.


Hörde jag skål!

Hello! Låg i soffan och kollade på tv och sen kände jag bara, fan vad taggad jag är. Hehe, så jag ringde till Raffa så det blir utgång ikväll, men för en gångs skull ska vi faktiskt inte till amnesia utan till något nytt ställe som heter tivoli eller nått sånt. Så nu blir det att duscha, laga mat till mig och min familj och sen utgång! :)


Frukooooost!

Sitter just nu och äter frukost medans jag kollar på Nils karlsson pyssling, åh vad jag älskar gamla barnfilmer!


Tidigt!

Hej! Vaknade precis och kan inte somna om. Är så trött även fast jag inte gjorde något efter jobbet igår. Det är ju tidigt nu!!? I alla fall så gick jobbet as bra igår också. Sen kom mamsen och hämtade mig och vi åkte hem för lite fredagsmys med storasyster.

Idag tror jag att jag ska åka och hälsa på morfar på kyrkogården. Ska nog köpa honom lite läkerol eftersom han älskade det när han levde, men då fanns endast de gröna och precis när han gick bort så kom de andra smakerna. Så ja ska nog ta med så han får smaka dom!


Friday!

Godmorgon vänner! Ligger i min säng och funderar på vad jag ska äta till frukost. Jag är fett hungrig, men det måste vara nyttigt! Det nyttiga livet väntar! Nej men jag kan ju inte ge upp redan! Jag måste ju vinna tävlingen! ;)


Tapas!

Blev hungrig, men visste inte vad jag var sugen på så det blev lite tapas!


Mat!

Hejsvejs! Är helt slut idag, men det betyder bara att jag hade en riktigt bra kväll igår! Än så länge har jag bara tagit det lugnt och kollat på ett antal filmer. Ligger och små äter lite av min lunch jag gjorde för tre timmar sen, fräscht!
Jag kommer nog inte lämna soffan alls idag för mår piss. Men det var det värt!

Imorn ska jag ta lång sovmorgon och sen vid fyra ska jag jobba, wiho!


-


Goooomorgon!

Godmorgon! Vaknade precis upp hos sara på östermalmstorg. Vi kom hit vid fem imorse så jag är lite trött, men jag orkar inte sova längre. Snart ska jag och monky börja röra oss hemåt. Måste hem och äta!! Har inte ätit sen klockan 13.00 igår. Lol som att jag glömmer att äta. Är i alla fall ap hungrig nu!!

Igår var as kul!! Först var vi på amnesia, sen gick vi till fitt lion bar och sen vidare till en rockbar. Det var faktiskt väldigt roligt igår!

Just nu vill jag bara hem. Ta en dusch, ta bort mina hemska lösögonfransar och äta. Det är nog andra gången i mitt liv som jag använder det. Förstår inte endel som använder det varje dag!!?


-


RSS 2.0