Taggad brud!


Festis!

Hej! Glöm det jag sa om lugn dag. Jag ångrade mig!! Så om några timmar ska jag först fixa lite jobb hos Camilla. Det går snabbt så efter blir det full rulle hem igen för att fixa mig och hämta grejer. Sen ska jag in till stan med tjejerna där vi ska fixa oss inför kvällen och föra lite! Vi tänkte klä ut oss, även fast klubben vi ska till inte ens har det temat ikväll. Men who cares? Jag har ju inte fått klä ut mig denna halloween ännu, åh vad jag älskar att göra det!! Sen blir det utgång! Det blir väl amnesia eller något annat skojjsigt ställe! Wiho är jätte taggad!! Vill bara spåra och ha as kul ikväll!!

Så nu måste jag hoppa in i duschen!! Hejsvejs!!


Trötter!

God morgon! Vaknade klockan åtta idag eftersom jag gått upp så tidigt flera dagar i rad. Så det gick inte att somna om och ta sovmorgon. Jag är helt seg, det känns som om jag varit på något träningsläger eller liknande haha. Jag har kollat på akward hela morgonen. Älskar den serien och måste ladda ner en nyaste sesongen!
Idag ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske även ska jobba lite, men känner för att bara ta det lugnt och inte röra mig från soffan.


Verkligheten!

Typ jag som tror att jag ska kunna äta nyttigt!


Äntligen!

Hello! Jag kom precis hem och fan skönt det är att få lägga sig i sinegna säng! Är helt slut eftersom jag vaknade fem imorse och sen ha varit ute och fiskat hela dagen. Vi fick med oss en lax hem i alla fall. En riktig bamsing på 13kg! Aja nu orkar jag inte skriva mer, john blund väntar! Godnatt!


-

Bloggen är cp just nu eller jag har sämst internet. Är i alla fall på väg hem just nu! Har uppdaterat flitigt på Instagram istället så kika där istället så länge! @cococornelia


Frukost!


Tre rätters!

Hej friends! Igår skulle vi ut och äta tre rätters på hotellrestaurangen. Men jag fick jätte ont i magen efter min förrätt som var hummersoppa, så jag kunde inte äta min beställda oxfilé och avbeställde min efterrätt. Dum som jag är så är det ju hur mycket grädde som helst i en hummersoppa och jag är laktosintollerant. Fan jag ville ju äta oxfilé.. :(

Just nu sitter vi i båten och ska äta frukost, snart ska vi åka ut på havet och fiska, wiho! Det har regnat hela natten och det läckte in på min sida så har typ sovit i en vattenpöl i natt!


Crazy!

Galna surfare!
 

Biltur!

Hej friends! Idag efter jag ätit lunch kom min pappa i land igen som tur är. Det var så dåligt väder ute på havet. Så då slapp jag gå runt i simrishamn själv, denna stad suger verkligen! Vi gick och åt igen då, känns som det är de enda jag gör här! Men vem älskar inte att äta lyxig restaurang mat varje dag, man får ju passa på! 
Efter vi ätit åkte vi till ysta för att kolla runt lite, men det blev en kort runda eftersom det har blåst så fruktansvärt mycket idag! Det känns som om man ska blåsa iväg så fort man går ut! Sen efter det tog vi en tripp med bilen och åkte runt och kikade lite i skåne. Det är så söta små byar överallt, verkligen landet här! Vi åkte förbi några galna surfare som tog vara på vinden och var ute i de kalla vågorna. Galna! 
 
Just nu sitter vi på ett hotell för här finns det bra internet, så man får ju passa på att blogga lite då med bilder. Visst såg maten god ut som jag ätit här!? Åh vad jag älskar att äta ute!!! Mmmmm!! Ikväll väntar ännu en restaurang middag och jag tror det blir på det här hotellet ikväll. Det ska visst vara god mat här! Sen blir det nog att gå och sova för jag är verkligen helt slut och det är ändå alldeles för kallt just nu för att hitta på något! Enligt väderprognosen ska det bli mycket bättre väder imorn och det hoppas jag verkligen eftersom jag ska ut och fiska då. Orkar inte dra upp massa lax och stå och frysa! Åker hem sen imorn eller på onsdag, det hänger på om min papi ska med hem eller inte. Jag hoppas han ska det så jag slipper åka hem själv med tåg! 
 

Foodporn!

 
 
 
 
 
 

Tråkig stad!

Hej! Det här staden suger! Det finns absolut ingenting att göra här, jag gick runt hela staden på typ högst fem minuter.. Jag har ätit frukost och nu sitter jag och äter lunch för att äta är typ det enda man kan göra här.. Har as tråkigt!!! Sitter just nu på fik nummer två och äter en as torr ceasar sallad.. Saknar mummas ceasar sallad!!
Jag har ingenstans att gå eftersom vi sover i båten och papi kommer inte tillbaka förens typ fem! Jag tror jag sett högst två ungdomar här, resten är typ gamla eller barnfamiljer, men ah dom lär väl sova nu. Vem är vaken du när man har lov.. Tur att det är billig mat här, för denna dag kommer nog spenderad på Simrishamns alla olika fik!!


Godmorgon!

Ja godmorgon i alla fall! Sitter just nu i båten och ska snart gå och ta en lång dusch och sen gå och äta frukost alldeles ensam. Sen får vi se vad Simrishamn har att erbjuda!


Yesterday!

Lyckades sno åt mig lite internet från hamnen! Här är en bild från igår, så himla härligt väder! Det var helt vindstilla på eftermiddagen!


Give me summer again!


På land!

Hej svejs! Nu är vi tillbaka på land igen, det går tyvärr fortfarande inte att lägga upp några bilder så har lagt ut några på Instagram om ni vill se vad jag gör. Idag har det varit helt underbart väder med sol och värme. Dagens fångst blev fyra laxar och den största på 12kg! En rejäl bjässe alltså! Snart ska vi gå och äta middag, älskar att äta ute!

Jag kommer nog stanna här tills på onsdag! För imorn ska jag upptäcka Simrishamn och på tisdag har vi inga kunder så då ska jag få dra upp några laxar själv, wiho!


God morgon!

Hello och god morgon! Tror ingen av er är vaken just nu utan sover sött, men jag var tvungen att gå upp sju idag och snart ska vi ut på ännu ett fiske äventyr! Sitter just nu och äter frukost medans vi väntar på dagens kunder. Imorn ska jag på upptäcksfärd!

När jag är ute på havet har jag ingen tekning, så skriver mer när jag kommer i land!


Segt internet!

Hej vänner! Idag gick vi upp halv sju för att dra ut på fiskeäventyr, dagens fångst blev 8laxar så kunderna var väldigt nöjda! Min papi är alltså fiskeguide. Sen vid halv åtta tiden blev det dags för middag så vi drog till ett fint ställe här i Simrishamn. För min blev det plankstek, alltid gott att lycka till det ibland!

Just nu är vi i båten och bara tar det lugnt, vi är trötta efter en lång dag! Imorn väntar ytterligare ner fiskeäventyr. Tyvärr så kan jag inte lägga upp några bilder för mitt internet är sjukt segt här, don't no why?? Så ni får nöja er med lite text så länge!


X-faktor!

Hello! Sitter och kollar på x-faktor i min iPhone. Visste inte att man kunde göra det, men jo det går. Tyvärr så slipper man ju inte reklamen.. Awa sjöng precis och fan vad grym hon är!!


Bilhäng!

Hej! Eftersom tumblr suger och inte fungerar idag känner jag att jag måste stå för bloggunderhållningen med lite extra blogginlägg! Jag sitter fortfarande i bilen med papsen och vi har drygt två timmar kvar att åka så vi börjar närma oss. Snart ska vi stanna och äta, det blir nog donken. Tror ni det finns något hälsosamt där? Knappast! Det är papsens fel att jag fuskar med mitt nya liv..

Så vad ska jag göra i Simrishamn?
Jag har ingen jävla aning. Det är en liten håla har jag hört, men det blir skönt att komma iväg lite. Min paps ska ha sina fisketurer med kunder så jag följer väl med de flesta dagarna. Minst en dag tänkte jag gå på upptäcktsfärd själv så jag hoppas det finns någonting att göra!? För om jag inte följer med på jobbet så har jag ingenstans att gå eftersom vi ska sova i båten. Nu ska jag surfa runt lite och se vad dena lilla by har att erbjuda!


Chillar i bilen!


Mot Simrishamn!

Hej friends! Nu satt vi oss precis i bilen och det kommer ta ungefär sju timmar tills vi är framme i Simrishamn. Så nu blir det att leka iPhone i sju timmar. Ni andra får ha en bra fredag och rocka krogen!


Frukost!


Friday!

Godmorgon! Vaknade precis och ligger kvar i min säng och lyssnar på lite linking park. Idag drar jag nog till Simrishamn i några dagar. Det är alltid skönt att komma bort och sen betalar papsen hemresan så kan åka hem när jag vill. Jag har inget minne av att jag varit dör förut, men det har jag säkert. Jag hoppas bara det finns något att göra där för jag vill inte följa med papsen på jobbet varje dag!


Lyxigt!

Hello! Jag har precis ätit jätte god mat som min papi kom hem med. Det blev krabbklor med salsa och lite knäckebröd. Så gott!!

Idag har jag äntligen höst lov, vet dock inte vad jag ska göra på lovet eftersom jag är pank! Funderar på att ta en sväng till Simrishamn och Vimmerby eller så blir det att stanna hemma.. Trist att vara hemma eftersom jag inte fått några jobb pass än.


Fräscht!

Hej! Kom precis hem från skolan och tänkte slänga i mig någon lätt lunch. Sen blir det att åka och storhandla med papsen. Kylskåpet ska fyllas med nyttigheter!

Jag klippte mig förresten i förrgår, så nu är det fräscht igen. Hade inte klippt mig på typ fyra månader så kände att det var dags!


Träna!

Godmorgon! Nu är jag på väg till gymmet för lite träning och sen blir det att dra direkt till skolan!


Sovdags!

Godnatt! Nu blir det sovdags för mig. Jag har haft en riktig skit dag i dag, eller inte baletten då! Så det ska bli skönt att få sova nu. Har sovmorgon imorn så det blir skönt, men ska nog till gymmet innan skolan. Om jag orkar för känner mig fett hängig just nu, annars blir det gymmet efter skolan! Den här tävlingen ska jag vinna!! Gooodnatt!


Late dinner!


Trött som ett as!

Hej svejs! Thowis kom aldrig för hon mådde dåligt och det var lika bra för jag är så jävla trött och gnällig! Just nu sitter jag på mitt rum och surar och har ångest över att jag åt buffée till lunch idag, usch vad onyttyg! Så ikväll blir det högst lite yoghurt till middag för mig. Jag har heller inte tränat idag, men jag orkar verkligen inte det just nu. Jag måste plugga och måste bli klar med det ikväll.. Imorn har jag däremot sovmorgon till tolv så jag tänkte gymma innan skolan. Det är mycket skönare att göra det så man har det gjort! Sen kanske jag även ska till thowis imorn för en powerwalk efter skolan. 
 

Kungliga operan!


Mot stan!

Nu blir det att börja röra sig till stan för att se törnrosa på baletten!


Balett!

Godmorgon! Idag är jag ledig från skolan så jag och min mamma ska gå på balett idag. Kommer inte ihåg vad det nu var som vi skulle se, men någon klassiker har jag för mig.

Jag vaknade precis så nu ska jag äta frukost och sen ska vi börja röra oss mot stan. Det blir nog en mysig dag med mamsen! Sen ikväll ska jag träffa Thowa, vi ska gå powerwalk och äta middag här hos mig, myspys!


Dinner time!

Hello! Kom precis hem från gymmet och sitter just nu och äter middag. Ikväll blev det turkisk yoghurt med hallon, såna där oranga små frukter, pinje nötter och honung och även två knäckebrömackor och grönt te. Mitt nya och nyttiga liv smakar väldigt gott!!


Gym dags!

Hello! Slutade precis skolan och sitter just nu och väntar på tåget som kommer snart. Nu blir det att dra till gymmet. Nu börjar min träningsmånad!


New in my fridge!

Matshoppat lite inför mitt nya hälsoliv, det här ska jag vinna!


Trött!!

Hello! Kom hem från Thowa för ett litet tag sen. Vi har en deal nu och en tävlingar mot varandra. Vi båda vill börja träna och framförallt gå ner i vikt, så om ungefär en månad så ska vi på kryssning. Fram till dess ska vi tävla vem som går ner mest i vikt! Prisen är en drink, men framförallt äran!! Så nu är vi båda peppade att börja träna. Vi gick nästan 5 km idag och nu ska jag promenera ner till favoriten!

Här är hennes söta valp!!!


Se made it!

Har varit ute och powerwalkat med Thowa i nästan en timme nu! Känns as skönt!


Mot thowis!

Hello! Är just nu på min mammas jobb och väntar på att min buss ska gå. Nu ska jag hem till thowis och hänga. Vi har planerat att plugga och träna lite, men jag kan tänka mig att det mest blir att leka med hennes lilla söta valp. Hon har ju köpt golden retriver och dom är så sjukt söta!!! Jag kommer nog röva bort den!!


To school for cool!

Godmorgon friends! Jobbet gick jätte bra igår och jag hoppas jag får jobba snart igen! Just nu sitter jag i skolan och ska snart ha svenska redovisning. Är hungrig som vanligt så längtar så klart tills klockan blir elva!!


Working!


Fika!

Hello! Sitter på tåget på väg in till stan just nu med Thowa. Vi ska fika och träffa lite boys, fun fun! Dock så ska vi hem tidigt ikväll eftersom båda jobbar imorn. Wiho, imorn väntar ett elva timmars pass!


New in!


Second hand!

God morgon allesammans! Har precis varit på second hand med mamsen och hennes väninna. Jag fick med mig lite grejer hem, visar sen när jag kommer hem! Nu ska vi in till stan och gå på någon konst galleria och sen fika. Jag hoppas att det inte regnar inne i stan för jag hatar det hör vädret!!


Fredagsmys!


Hard work work!

Hello friends! Idag har jag jobbat hela dagen lång eller ah fem timmar i alla fall, men det lönar sig för nu är massa mary kay produkter på väg till mig. Behövde verkligen bra nya produkter så beställde två puder, en concealer och en mascara. Wiiihoo! 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ha fredagsmys med mamsen. Det var länge sen nu och jag älskar x-faktor så det blir kvällens tv tittande. Det blev inget med att börja träna idag eftersom jag jobbade mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Så det får vänta tills imorn och det är ju faktiskt fredag så då är det okej att ta det lugnt och äta gott hela natten lång.. 
 
Just nu latar jag mig i min sköna rosa soffa och väntar på middag, tjockis jovisst! 
 

Jobb!

Hello! Sitter hemma just nu och jobbar, skönt att kunna jobba hemifrån när det är sånt piss väder! Aja, lika bra eftersom jag har en del att göra!!


Syndar..


Hela Sverige bakar!

Hello! Sitter och kollar på hela Sverige bakar, älskar det programmet! Sen tänkte jag försöka sova tidigt för imorn blir det jobb! Det blir jobb hemifrån så det blir skönt!

Sen måste jag träna, jag har sån ångest över att det var länge sen och jag har gått upp så mycket i vikt.. Så imorn börjas det hårda livet igen!! Jag tycker det är så jobbigt och svårt att ta mig tid till att träna, men nu känner jag att jag måste börja igen!!


-

Godmorgon! Vaknade precis och ligger och gömmer mig under täcket från det äckliga vädret man vaknade upp till. Nu ska jag äta frulle och sen dra till skolan!


Oct. 17, 2012

Hello! Sitter just nu och kollar film och dricker varm oboy, forever alone! Men det är jävla cp reklam hela tiden... Som vanligt har jag bara sovit hela dagen efter skolan och imorn börjar jag tolv så det blir skönt med sovmorgon!! Älskar att sova, mitt liv går typ ut på att äta och sova, fun life!

Det ska i alla fall bli skönt att jobba och ta det lugnt i helgen. Jag blir så sliten av att festa hela tiden så det kanske är bra att man är pank.

Nu börjar filmen igen, something new, på TV8!


Skoooola!

Hello! Har inget att skriva om på vardagarna eftersom jag gör samma sak varje dag. Jag går till skolan, går hem och sover, äter middag och sover igen.. Så så samma sak hela veckan tills det blir helg. I helgen blir det att jobba, behöver en helt lugnt helg!

Just nu sitter jag i skolan på lektion med min rektor, as tråkigt! Snart är det som tur lunch, det kurrar rejält i min mage just nu!


Måndag!

Godmorgon! Har fått lite klagomål av mina fans att jag bloggar för lite så ja blir ni nöjda nu?

Jag sitter just nu i skolan och har svenska lektion. Jag är jätte trött och har ont i huvudet så vill bara gå hem och dö. Kan det bli helg igen snart?? Idag efter skolan ska jag plugga och sova. Tänka börja mitt nya liv idag och börja äta nyttigt, önska mig lycka till!!


-

Fina vän!! <3


Fettsöndag!

Hej svejs! Idag har jag endast lyft min feta röv för att få fram och tillbaka till köket. Har varit helt slut hela dagen!! Men lätt värt! Har varit så jävla onyttig idag. Mamsen kom hem med donken och nu sitter jag och äter glas medans jag kollar solsidan. Imorn ska jag fan börja banta!!! Lol som om..


Slö dag!

God morgon alla stalkers som inte kan släppa oss super coola! Igår drog vi till amnesia i alla fall, det var någon Rhodos reunion så det var jätte mycket folk. Jag och Raffa hade såklart as kul som vanligt! Vi måste däremot sluta slösa så mycket pengar, men ja som Raffa skulle säga man är ju ingen jävla sosse. Längtar redan till nästa helg då det blir utgång med Uppsala killarna. Wiho!


Tagg!

Kom precis ut ur duschen och sitter hemma hos mig och taggar för mig själv. Det blev ändrade planer så jag och Raffa drar till pure istället. Har bara varit där en gång innan och då hade jag as kul!! Ska fixa mig i lugn och ro nu och ta mig ett glas vin!


Lördag!

Godmorgon! Idag är jag pigg igen och det betyder att det blir utgång ikväll med mina brudar. Det blir amnesia såklart, alltid roligt där! Så tjejerna kommer hit lite senare för att föra lite innan vi drar in till stan! Wiho är jätte taggad som vanligt!! Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs!


Fredagsmys!

Hej! Kände att det var dags för en lugn kväll så det blev fredagsmys med mamsen. Kollar just nu x-faktor, men vad tråkigt det är att vara hemma. Funderar på att dra ut imorn även fast jag är pank för jag är fan sjukt taggad IGEN!!

Jobbet gick jätte bra idag och jag trivs verkligen, så glad att jag fått det!

Kvällens middag, ap gott!


Jobb!

God morgon! Sitter just nu på jobbet och är sjukt trött. Gick upp halv sex eftersom jag började halv sju.. Slutar dock snart så då ska jag hem och sova!


Yesterday


Kryssning snart!

Hello! Är just nu hemma hos Thowa. Har pluggat lite och nu ska vi börja göra i ordning oss inför ikväll då det blir party kryssning, wihooooo!


Hard work work!


Monday!

Godmorgon! Kom precis ut ur duschen och tänkte nu äta frukost i lugn och ro. Började egentligen innan nio, men är trött så tar mig en liten sovmorgon! Sen blir det redovisning som jag fortfarande bara är halv klar med...


Trött!!

Hello! Idag har jag inte gjort ett piss förutom att ha sovit och ätit hela dagen. Jag har varit helt slut efter två partykvällar med raffa. Är fortfarande typ taggad och skulle lägg kunna gå ut idag igen, men plikten kallar... imorn väntar skola och första dagen på jobbet. Wiho!! Jag har verkligen längtat till att börja jobba där igen! 
 
Idag har jag som sagt inte rört mig en meter förutom en promenad på kvällskvisten. Var tvungen att snacka av mig lite om gårdagen hehe.. ! Vid tio tiden kom jag dock på att jag har redovisning imorn så har en hel del att göra. Wiho ser verkligen fram emot att sitta uppe inatt... bläää vill sova så jag är pigg till jobbet efter skolan! 
 
Här har ni en drägg bild från i fredags! 
 

Spår!

Hello! Ja igår ja, det var så jävla roligt! Vi var på amnesia hela kvällen där den snygga bartendern jobbar. Den här kvällen kommer jag minnas länge, jag hade på himla roligt!!! Ahhhh, vill dig ikväll och göra samma sak!


Utgång!

Hello! Har precis firat syrran och ätit jätte god tårta! Sen ringde Raffa och ville dra ut och jag säger ju aldrig nej till fest så nu sitter jag här hemma hos raffas syster och förar lite och snart ska vi börja röra oss in till stan! Fun fun!


The day after!

Hello! Igår var en trevlig kväll! Började kvällen med att åka hem till flisan i Vaxholm där vi åt god kräftmiddag, sen drog vi in till stan och gick till amnesia. Där stannade vi och dansade hela natten!

Just nu ligger jag lite halv död framför tv'n och äter pizza. Vi hade ingen mat hemma så ja det blev hemkörning till frukost. Ikväll ska vi fira stora syster här hemma så det blir släktkalas och en lugn kväll för mig!


Wiho!

Hello! Är just nu hos flisan och vi har precis ätit goda kräftor, älskar det! Just nu fixar vi oss lite inför utgången och snart blir det att sätta sig på bussen in till amnesia, woho!


Friday!

Godmorgon! Vaknade precis och ska kasta i mig lite frulle och sen fixa lite inför ikväll. Runt fem blir det att åka till Vaxholm där vi tjejer ska föra lite för att sedan dra ut. Det blir nog amnesia ikväll, riktigt bra klubb! Woho, Tagga!


Kanelbullens dag!


Torsdagmys!

Idag har det hänt mycket bra så är jätte glad! Jag har fått ett bra jobb där jag verkligen trivs och jag har även bokat ännu en kryssning med brudarna så wiho. Nästa vecka blir toppen för då börjar jag jobba igen och det blir skönt att slippa jobba i stan och här i berga igen. Och så blir det partaj kryssning!

Idag efter skolan har jag bara pluggat. Har en hel del att göra och jag har inte ens börjat på projektarbetet än... Sen lagade jag i alla fall god mat till mig och min syster. Snart kommer mamsen hem med kanellbullar, kan denna dag bli bättre?


Fottooon!

Hjälpte syrran med lite skolarbete och ställde upp som modell! Fy så man ser ut i en systemkamera haha!


Det går bra nu!

Godmorgon vänner! Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Idag har jag bara en lektion och sen blir det hem igen och plugga. Jag har en del att göra och såklart som vanligt skjuter jag upp allt till sista sekund.

Jag är på jätte bra humör idag för jag har många roliga planer att se fram emot och snart förhoppningsvis börjar pengarna rulla in också!


Of to school!


Våfflooooor!


-


RSS 2.0