Champagnefrukost!


Taggilitagg!!

Godmorgon! Början denna dag med en stor kopp te med massa honung och en shot hostmedicin. Ska åka om en timme så jag har typ bråttom! Är as taggad!!! Woooopa!


Så söt!

Den här personen är verkligen världens bästa!!! Min bästis! ❤


Fixat!

Hello! Har fixat allt inför imorn idag. Vi började vid tolv och höll på till efter sju så nu är jag helt slut!! Det blev jätte bra! Hade dock Inge batteri på mobilen så kunde inte ta bild, så det får ni se imorn! Nu ska jag äta soppa så min hals blir bättre. Sen blir det duscha och fixa naglarna! TAGGA!!!!


Det kommer bli en lång dag imorn!


-

Fick ett skrattanfall alldeles nyss så jag satt i halsen och var tvungen att springa till toan och spy. Nu har man as ont i halsen, tack julia! 
 
Tur att man inte gjorde det här i alla fall.. 

fittförskylning!!

Jag har blivit förkyld, alltså riktigt förkyld eller jag känner typ att det är påväg. Blir ännu mer stressad nu. Jag måste ju vara på topp på fredag och även imorn då allt ska förberedas! Jag blir fan arg, jävla cpförkylning. Vad vill du mig!?!?!? Kul om man ska gå runt och må dåligt på studenten, FÖRSVINN FÖRSVINN!!!
 
Idag har vi i alla fall handlat. Så all mat förutom färskvarorna och systemet är fixat så det är skönt att ha det gjort! Sen jobbade jag och har nu fått mina sommartider och det ser bra ut! Kommer jobba ganska mycket i sommar så det betyder moooney!
Imorn ska vi spreja våra lakan till flaket, dock har vi inte kommit på någon slogan än, men det löser sig! Jävlar vad taggad jag är!!!!! 
 
 

Redo för fredag!


Matlista!

Precis skrivit klart matlistan inför mottagningen, så imorn blir det storhandling på Coop!


Nervös!

Hello! Kan fortfarande inte riktigt förstå att jag tar studenten på fredag, fyra dagar!? Jag är as taggad, men typ nervös för livet. Det är så mycket jag vill göra och nej jag kan inte göra allt samtidigt så vart ska jag börja? Såklart ska jag fortsätta jobba där jag jobbar nu, för utan pengar kommer jag ingenstans, men efter sommarn så har jag förhoppningsvis lyckats spara ihop en slant så då jävlar ska det hända saker!

Men nu ska jag bara fokusera på den stora dagen på fredag! Idag finns det inte så mycket att göra, jag är ledig så blir väl att planera lite mer. Har skrivit mat och dricklista så imorn förmiddag ska vi handla allt. Sen blir det jobb! På torsdag ska vi fixa allt i skolan. Allt till flaket och brunchen i skolan och sen ska jag på manikyr och pedikyr. Sen är det fredag, wooopppaaaaa!!


Min knäppa kisse!


Sovdags!

Hello! Prövade igenom alla kläder jag fick och hittade faktiskt mycket som jag tyckte om, så nu är garderoben lika full igen. Tur att den rensades så det fick plats! Nu ska jag sova. Fast är inte ett dugg trött för vaknade så sent idag trots att jag gick och la mig tidigt igår.
Imorn ska vi spela brännboll med klassen. Hoppas det inte regnar för då vägrar jag vara med! Och så ska vi ha betygssnack så vi vet hur vi ligger till. Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag tar studenten på fredag, så jävla najs!!!

Här är i alla fall kläderna. Ni kanske inte ser så mycket, men det är i alla fall jätte fina saker!


städmani!

Hello! Det tog 5 timmar för mig att städa mitt rum. Har verkligen städat bort all skit nu. Rensat garderoben, slängt alla skolpapper och fått bort all damm. Jag tror det är första gången jag städer under min säng haha! Så ja det var ganska äckligt! Nu är det i alla fall rent, men det känns som jag har svalt ett kilo damm.. Ikväll ska jag pröva massa kläder som jag fått så garderoben kommer säkert bli för full igen. Nu är det dags för middag så tjingeling! 
 

Rensar!

Städar och rensar ut kläder just nu! Någon som vill ha något??


-

Hello! Igår var vi på nype och det brukar suga där eftersom det brukar vara alldeles för mycket folk, men igår hade jag as kul! Däremot är kvällen lite suddig, men kul hade jag i alla fall! Kom hem vid typ fyra och lite senare kom A hit helt random, han drog i morse så idag har jag bara sovit och det ska jag fortsätta med resten av dagen. Ikväll kanske jag ska hjälpa till och nattvandra eftersom idioterna kommit hit och bränner våra bilar, men nu ska jag kolla Hart of Dixie! Har börjat följa den nu och den är faktiskt bra! Men längtar tills nästa månad då pll's nya sesong kommer!


Fredag ❤


Studentoutfit!

Skor från forever 21 och klänning från något stort köpcenter i London! Är jätte nöjd och längtar verkligen till studenten nu!!


Mysdag!

Åt först lunch med Jullan på Pandan och sen gick vi till The Public och tog en cider! Så skönt väder idag! Nu ska jag kolla på gossip girl och njuta av att inte behöva plugga på ett bra tag!


Klar med allt i skolan!!!!

Fan vilken lättnad!! Nu är jag klar med verkligen allt! Har precis gjort sista provet och det gick bra! Så det ska firas med en lunch med syster! Nu kan man börja njuta av livet igen utan massa skolskit!!! Och studenten är om 8 dagar, jävlar vad taggad jag är!


-


Work!

Ska cykla till jobbet nu! Är pingst en storhelg? Hoppas det!! Jobbar nästan 12timmar idag!


Träning på arbetstid!

Härligt med träning på jobbet. Har precis varit ute och joggat nästan 40min! Känns skönt, men är helt slut! Nu ska jag duscha!


Back to real life!

Godmorgon! Äntligen är vattnet tillbaka och jag fick duscha, så jävla skönt! Nu måste jag plugga i turbofart för sen ska jag till jobbet! Hejsvejs!


London!

Hello! Kom hem inatt och lever fortfarande i min londonbubbla. Det har verkligen varit jätte kul! Vi landade i London vid kanske halv ett på dagen i måndags. Då bestämde vi oss för att vi ville byta hotell och bo mer centralt. Så vi dumpade hotellet vi hade bokat och åkte till princess square. Eller ja vi lyckades ta oss dit tillslut efter att vi åkt vilse ett tag. Det var i alla fall ett jätte fint område med vita hus som såg ut som små slott. Där checkade vi in på ett fint hotell. Vi bodde längst upp och hotellet hade ingen hiss så ja det var lite jobbigt att få upp väskorna. Men annars var det bra.

Så fort vi hade fått in allt på rummet så var det dags att börja shoppa och såklart var Primarket målet. Så första dagen hängde vi på Oxford street och shoppade massa. Sen åt vi en snabb middag på KFC! Första tuggan var väl god, men sen kände man verkligen all fett, usch! Sen gick vi till mataffären och shoppade massa alkohol för att slappa lite på rummet innan utgång. Utgången blev på en ungdomsklubb och vi fick även förbi ett annat ställe. Kvällen var väl helt okej, men vi hade nog åkt till fel ställe denna kväll så vi drog hem vid två kanske.

Dag två gick vi upp vid halv nio. Kikade in på hotellfrukosten, men den bestod typ av endast massa vitt bröd så vi gick till starbucks. Vi bytte hotell till ett som också låg på princess square, men detta var ännu finare! Sen var det dags för shopping igen och vi åkte till camden market. Så jävla underbart!! Köpte hur mycket som helst där! Drog även till Oxfordstreet igen där de flesta affärerna fanns! Vi åt lunch på en jätte fin resturang som hade fish & chips. dom gick verkligen in för 80/90-talet så alla var utklädda och maten var super god! Sen åkte vi hem för en powernap innan middagen. Då blev det indiskt som London är väldigt känt för. Också väldigt gott och sen var det dags för rond två! Vi åkte till en finare klubb som hette tiger tiger! Jätte bra ställe där vi dansade hela natten lång!

Så igår dag tre var vi lite trötta! Började dagen med att checka ut och dricka en kaffe från starbucks. Sen var det shopping igen. Sista chansen att köpa allt man ville ha så vi åkte till massa olika shopping ställen. Bland annat old Bond street där Victoria secret fanns, ett stort köpcentret som hade massa bra affärer och Oxford street igen! Sen fick vi lite bråttom och var tvungna att skynda oss till flygplatsen, men vi hann med flyget! Tyvärr..

Vi har i alla fall haft det jätte bra! Vi bodde centralt med allt endast några tunnelbanestationer ifrån. Sen var taxi även sjukt billigt så det blev även mycket av det när vi inte orkade tunnelbane hettset!


Shopping dag 3!


Vill tillbaka!


Gårdagens shopping!


JAG ÄLSKAR PRIMARKET!!!!


På flyget!

Sitter på planet nu och dricker baileys! Om 20min ska vi landa, taggad som fan!


Äntligen påväg!


Resfeber!

Hello! Har verkligen försökt plugga idag, men har inte fått ett piss gjort. Jag borde egentligen oro mig och göra något, men har sån resfeber. Har hoppat runt i mitt hus hela dagen. Det här blir min första resa själv som inte är charter så det blir spännande. Är jätte taggad, men ändå nervös!! Har packat så lite som möjligt, men har typ tråkiga kläder med mig så måste hitta något snyggt när jag kommer dit så man ser snygg ut på londons gator! Jag kommer nog inte kunna somna på ett bra tag även fast jag borde. Thowa kommer och hämtar mig imorn vid halv åtta så det blir att gå upp tidigt! Ska upp och packa klart och duscha och allt sånt där! Frullen tar vi på arlanda, mackor att blanda ner med lite alcohol så jag kan slappna av. Tagga tagga tagga!!!!!!
 
 

Så jävla taggad!


Fun day!


.


Livet leker!

Mösspåtagning!


Lchf pizza!

Igår gjorde jag lchf pizza och det var väldigt gott, men jag kan inte påstå att den var speciellt nyttig eftersom den innehöll så mycket ost! Både i degen och på som fyllning! Men gott var det, nån dag ska jag baka lchf bröd!


Huuuungrig!

Hello! Är på jobbet just nu. Är ensam så dunkar musik på högsta volym. Slutar om fem minuter så då blir det att cykla hem och äta lunch! Är vrååålhungrig. Det blir så när man går upp halv sex.. Hard work work! Sen måste jag plugga hela dagen! Har så sjukt mycket att göra!!!!! Och imorn kommer jag inte hinna göra mycket och på söndag jobbar jag hela dagen. Sen på måndag!!!! Jaa då åker jag till London, wohoooooo! Längtar som fan!


Snabb lunch!

Har gjort i ordning en snabb lunch nu innan jag ska cykla till jobbet. Älskar att äta nyttig mat när vi har bra råvaror hemma. Idag blev det stekt vitkål och kantareller med sås gjord av matlagningsgrädde, sötsursås och soja och en biff! Jummy!!


Todays!


Plugg i sooolen!


.

Äntligen klar med historia hemtentan! Glad att jag kan stryka en sak från den långa plugglistan!


Fullt upp!

Har något jag måste göra nästan varje dag fram tills studenten, mest jobb! Lite ångest eftersom jag egentligen behöver plugga... Men men jag klarar det!


Vallentuna!

Hello! Idag har jag varit i Vallentuna med mamsen. Jag var på doktorbesök. Om två veckor ska jag operera fingret, rädd!! Sen åt vi en god lunch på ett mysigt kafé där. Vallentuna är verkligen litet! Finns inget där förutom flera fik och tantaffärer. Nuu ska jag äta middag och plugga.. Fun life!


Sooool!

Hello! Vilken underbar dag det har varit idag. Jätte varmt och skönt! Så när jag kom hem från jobbet satte jag mig på baksidan och solade. Så nu har jag fått lite färg och jag har även fått lite plugg gjort! Ikväll blir det ännu mer plugg och imorn blir det doktor besök!


Tidigt!!

Godmorgon! Sitter just nu i centrum och väntar på buss nummer två. Är påväg till jobbet och börjar halv sju.. Men eftersom bussarna alltid är försenade så måste jag åka så jävla tidigt för att komma i tid! Jag är as pigg just nu, blir pigg av att sova lite. Blir typ hyper. Efter jobbet blir det att åka hem och plugga. Har så jävla mycket att göra, men fick inget gjort igår för jag var så jävla trött och sov hela eftermiddagen istället. Bra gjort!

Somnade med blött hår igår så såhär ser det ut idag. Ruuuuufffs!


Work!

Hello! Är på jobbet, har varit här sen åtta i imorse så är lite trött, men slutar inte förens åtta på morgonen imorn.. Just nu kollar jag på film, how do you know. Verkar as bra, är glad att jag hittade en film jag inte sett haha. Har verkligen sett typ allt!! Aja har typ inget att skriva så godnatt!


Skoja!

Klart jag ska ut ikväll jag fyller ju år!!


Födelsedagsfrukost!


Natti!

Godnatt! Har pluggat hela kvällen nu och kom precis ut ur duschen. Nu är det dags för lite sömn. Hoppas jag vaknar upp på bättre humör imorn! Det är ju trots allt min födelsedag!


:)

Hej! Finns egentligen inte så mycket att skriva eftersom jag inte har gjort ett piss idag. Jo legat i min säng, ätit mat, kollat film och pluggat, men har verkligen legat i sängen hela dagen. Jag orkar inte göra något, är as trött vet inte varför. Är fortfarande arg och egentligen bryr jag mig inte om vad som hände utan att vissa person är så jävla pantade att de inte kan tänka. Om nu vissa inte kan tänka när dom dricker alkohol så drick för fan inte då eller skyll inte på det. Nej men är arg för att vissa människor verkligen inte kan tänka sig för och leker så jävla blåsta. Jag vet väl att du visste precis vad du gjorde jävla slampjävel.. hehe arg. Nej, men vissa borde verkligen börja tänka sig för vad de gör. Ja och ni som läser det här vet säkert inte ens vad jag pratar om haha, men eftersom jag har typ fem läsare och de är mina vänner kan jag typ berätta kortfattat.. 
 
Jo jag träffade en kille och egentligen är han ingen jag bryr mig om. Men det handlar mer om en principsak, man göra bara inte sånt. Sen i förrgår fick jag veta att jag visst inte är den enda som varit där(haha vad ska man säga). Nej men min ''vän'' valde att leka dum när jag pratade med henne så då får det fan vara. Fuck u! Om hon bara hade bett om ursäkt och erkänt att det var fel så hade det varit lugnt. Jag bryr mig absolut inte om honom, utan att hon är så jävla känslokall??? Sen är jag typ inte bara arg på henne utan typ hela världen just nu! Aja, nu ska jag äta godis som min syster köpte till mig!? Som om det hänt förut haha. 
 
 
 

I need it!


.

Godmorgon! Jag orkar inte gå till skolan idag så jag stannar hemma, är sjuk och känner inte för att gå upp ur sängen idag heller. Nu är det två veckor kvar tills allt skolarbete ska in och jag har så sjukt mycket att göra så jag måste sluta gå ut och festa hela tiden. Nu ska jag inte gå ut förens jag är i london. Det ska bli så sjukt skönt att åka iväg! Jag behöver verkligen det. Det blir inget imorn tjejer, jag firar hellre min födelsedag med min familj. Det är inte för att jag är arg på er utan för att jag helt enkelt inte känner för det. 
 

RSS 2.0