Kreta när det är som bäst!

Just precis här ligger jag just nu och har det så jävla bra! Solen bränner på och jag blir bara brunare och brunare! 

.

Hej! Igår åt vi på en jätte fin resturang vid havet med hur trevlig och snygg personal som helst. Vi satt där i flera timmar och bara njöt av den goda maten och deras goda lokala vin. Deras vin här är så jävla gott, men det är för att det är färskt.

Efter drog vi till en mysig bar med tråkig musik, men trevlig personal. Vi träffade en ny kompis, Greta. Som inte riktigt är människa. Utan såklart katt, katt coco här! Sen var det meningen att vi skulle gå till lägenheten, men vi fastade på vägen på en annan bar där vi stannade hela natten lång. Så idag är vi lite trötta! 

☀️

Hej Sverige! Vi kom fram till hotellet igår kväll vid tolv tiden. Då gick vi och köpte lite mat och sov. Det är helt underbart här! Vi bor högt uppe på ett berg typ och sen längst upp i hotellstaden. Så det är bra motion på hemvägen från stranden. Vi har en två rumslägenhet som är stor och jätte fin. Tar bilder på den en annan gång. 

Idag har vi hängt på stranden hela dagen. Jätte varmt och skönt. Har redan fått en bra bränna, solen tar väldigt bra här! Jag har än så länge inte spanat in några heta dudes, endast feta pensionärer i speedos och odrägliga ungar! Men däremot har jag fått ta del av det grekiska temperamentet. På vägen hit så blev våran turistbuss blockad av en bil som vägrade flytta på sig. Den grekiska stoltheten är inget att leka med! Och det som gjorde situationen ännu bättre var att en turist bidrog till händelsen med sitt fuck you finger! Fun day! 

Mot Skåne!

Godmorgon! Sitter just nu på tåget mot Skåne. Har varit uppe sen halv sex så nu börjar det kurra i magen, men vågar inte gå till fika vagnen. Det är läskigt haha! Jag är verkligen som ett barn när det gäller att göra saker själv. Jag vill ha någon som kan hålla min hand och köpa frukost till mig! 

Jag är framme i Lund om tre timmar ungefär. Då ska jag och min syster äta lunch innan vi börjar åka mot Köpenhamn. Ikväll är jag i värmen, lycka! 

Cozy time!Jag och favorit nackstödet grodan tog ett välbehövt bad för ett tag sen. Kände att jag behövde vakna till liv innan jag skulle packa klart, men nu sitter jag här halv färdig och helt snurrig i huvudet av utmattning! Har massa kvar att packa, men just nu vill jag bara sova. Imorgon står väckarklockan på halv sex, tagga! 


Zombie
Börjar denna dag på jobbet med lite frukost framför barnprogram. Låt denna dag gå snabbt!! Är så sjukt trött!! 

Trött text!

Hej bloggen! Vet att jag inte bloggat på väldigt länge, men kände för att skriva lite eftersom jag inte har något att göra! Jag är på jobbet och försöker sova. Jag har legat klarvaken i sängen sen klockan tio och om en timme är det dags att gå upp! Jobbar 27 timmars nattpass så slutar inte förens 17.00. Så om tolv timmar får jag sova. Fast nej det får jag ju inte för jag måste packa, men det kan jag väl inte klaga på eftersom jag drar till varmare breddgrader på söndag. Jag kommer börja semestern som en trött zombie. På söndag ska jag upp tidigt för att ta mig till Lund för att möta min syster. Sen ska vi ta oss till Köpenhamn för att flyga därifrån på kvällen. Är så jävla taggad! Äntligen ska jag få sola lite! Det känns som att när det var sol i somras så jobbade jag eller sov bort dagarna eller så regnade det. Ändå så har det varit en bra och varm sommar, men jag känner mig inte det minsta brun! 

Jag kan inte påstå att jag gjort mycket i sommar när det gäller nöjen. Jag har i princip jobbat hela tiden, men det har lönat sig! Därför känns det så jävla skönt att man inte går i skolan. Det finns så mycket tid för sånt nu, kanske lite för mycket tid men i alla fall helt underbart! 
Det enda jag har hunnit med i sommar är att fira midsommar i Vimmerby, lånat min systers lägenhet i Lund i två veckor, varit på road trip med mina tjejer i Ullared och Göteborg och slösat alldeles för mycket pengar på onödiga drinkar i Stockholm på nätterna! Men kul har jag haft! Däremot ska det bli riktigt skönt med lite riktig semester på stränderna på Kreta! Längtar ihjäl mig! 

Jag har jag inte mycket mer att skriva. Nu ska jag fortsätta stirra upp i taket tills klockan blir sex!  
RSS 2.0