Mums!

Hej vänner! Vi har precis ätit middag hos fantan och just nu håller vi på och fixar oss för en awesome kväll! Vi grillade och det va skit gott, mums mums!


Vätö häng!

Hej och godmorgon! Är just nu på Vätö hos Hanna pyttipanna. Kom hit igår kväll och igår tog vi det bara lugnt. Snart ska vi åka in till Norrtälje och köpa mat till ikväll. Ikväll blir det Vätö häng, fun! Det är alltid lika kul att vara här eftersom alla är så trevliga! Ikväll blir det partaj, yey! Ha en bra Valborg vänner!


Nya brillor!

Köpte nya brillor igår, snyyyggga! ;)


Mot Vätö!

Hej! Har precis ätit massa tårta och snart blir det att börja röra sig mot Hanna. Det tar två timmar för mig att ta mig dit så det är en bit. Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och tagga inför Valborg som är i morgon!


Tårtkalas!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2312098/images/2012/pic_200432142.jpg" class="image">


Sooola!

Har varit och solat idag så nu är jag lite brunare iaf. Nu ska jag ha släktträff!


:(

Hej! Ligger just nu i min säng och försöker sova, men det är ju omöjligt. Jag har legat här i flera timmar känns det som i alla fall ! Jag som ville gå upp tidigt imorn!! :( bläääää, kom hit John blund, NU TACK! Jag vill ju sova och drömma om min prins nate!!


Följ mig ;)

Följ mig på insta kära läsare, cococornelia is the name!


Glasstime med Ruffe!


Movie time soon!

Hej friends! Nu ska jag äta glass och sen ska jag gå hem till Raffa och kolla film, myspys! Ha en bra kväll allihopa!


Älska vädret!

Hej! Sitter just nu ute i solen och det är så himla härligt väder! Håller på att färga håret, kände att det var dags att ta bort utväxten.

Imorse åkte jag till en second hand affär, fick med mig hem en klänning, ett par skor och en jätte fin tröja. Visar bilder senare!

Älskar det här vädret ute!


Mys!

Nu ska vi göra oss i ordning för utgång, woop woop!


Dinner time!


Gårdagens shopping!

Igår på lunchen gick jag i lite affärer och jag fick med mig hem en lång klänning och lite små saker. Nu är första långklänningen köpt och jag funderar faktiskt på att ha den på Valborg!


Mat <3

Hej vänner! Kollar just nu på tv och äter lunch. Har verkligen längtat hela veckan efter en lugn stund och nu äntligen är det fredag och jag ska göra absolut ingenting idag! Skönt!!


Ready for work!

Hej vänner! Jag har precis slutat skolan och sitter just nu i mitt klassrum och väntar på att mitt tåg till jobbet ska gå. Idag blir det ännu en lång dag och jag hoppas på att jag ska kunna sälja något!


Yey!

Hej! Sitter just nu på bussen hem. Jag har precis jobbat och det gick jätte bra. Jag sålde två bredband idag, yey. Jag är så jävla glad för att jag fick det här jobbet för alla är så trevliga och snälla och man blir verkligen uppmuntrad! Och det kommer bli ännu bättre på jobbet när Isabell börjar jobba.

Nu blir det att åka hem. Blir middag och sen sängen för att orka ännu en skoldag + jobb!

Åh vad hungrig jag är. Det här vill jag ha nu!!!!


Äntligen middagsdags!


Hard work work!

Hejsvejs! Har precis slutat jobba, jag har inte lyckats sälja något idag men jag känner att jag utvecklas och sen är min chef så jävla trevlig så det blir kul att jobba! Nu är jag påväg hem och då blir det att äta och sova. Imorn väntar ännu en skoldag och ett arbetspass, fun!


Soool <3


Bulle + film


Lunchmys!

Hej! Är just nu hos Denise och vi ska äta lunch och kolla film. Vi har lång lunch varje tisdag och onsdag så det är skönt! Nuuu ska jag äta och kolla high school musical, yey!


Pluuuuggg !

Hej vänner! Kom just tillbaka från en promenad med Raffa. Vi satt och pratade om allt och ingenting ett bra tag!
Idag gymmade jag i en timme och sen bestämde jag mig för att gå hem. Det var så härligt väder idag så då är det bara skönt att gå lite. Hoppas på att det härliga vädret fortsätter!

Nu ska jag plugga lite och sedan försöka sova tidigt. Imorn blir det skola och sen jobb! Tjingeling!


Gymmet!

Hej! Är just nu på gymmet och ska köra stenhårt :D sen blir det att åka hem och plugga! Jag glömde toffs, fy fan vad jobbigt!!


Skolan!

Hej vänner! Sitter just nu på engelska lektion och vi tränar inför nationella.. Blää det är ju svårt :( idag efter skolan ska jag gymma och sen måste jag plugga! Tjingeling


Måndag!

Godmorgon! Vaknade precis och är jätte trött! Nu måste jag skynda mig till skolan.. Heeeejdå


Heeeem!

Hej! Nu är jag påväg hem efter en lång arbetsdag. Jag känner att det går framåt på jobbet så det är skönt! Nu ska jag hem och äta middag och se bb med Raffa. Är sjukt hungrig!!!! Ahhhhh. Ser inte fram emot måndag alls, skola + jobb står på schemat då. Tjingelin min töntiga vänner!


Påväg till jobbet!


Söndag!

Godmorgon vänner! Igår hade jag en trevlig kväll med moni och Raffa. Jag och moni åt först en mysig middag hos mig och sen kom Raffa hit och vi drack några glas vin och hade en mysig tjej kväll!

Nu vaknade jag precis och ska gå upp och äta något snart. Om typ två timmar måste jag börja röra mig mot jobbet. Börjar tre idag och slutar åtta eller nio. Så det blir en lång dag och jag är jätte nervös för att jobba idag också! Önska mig lycka till! Puss


Mys middag med moni!


Hungrig!

Hej! Nu är jag klar på gymmet och är helt slut! Fast det är bara bra för då känner jag att jag kämpat. Nu blir det att åka hem och äta. Jag är jätte hungrig!! Ska hem och se om vi har något gott och nyttigt hemma! Tjingeling!


Träning!

Gick upp klockan åtta idag och åt frukost. Nu är jag påväg till gymmet för träning!


Hemgång!

Hej vänner! Sitter just nu på tåget på väg hem. Jag har precis haft mitt första arbetspass. Det va roligt, men shit vad nervös jag va!! Det kändes ändå ganska bra efter ett tag och jag jobbar igen på söndag. Fun fun! Nu ska jag hem och äta och fira lilla syrran som fyller 16år! Jag är as hungrig för åt bara nudlar till lunch och hann inte äta något innan jobbet. Så snart blir det god mat och tårta. Tjingeling!


Hard work work!

Första arbetsdagen! Wiho


Skolan!


Snart så!

Hej! Tittar just nu på tv och sitter och fantiserar om resan som snart ska bli av. Vi åker 11 maj så det är inte långt kvar nu. Längar som fan!!! Det kommer bli awesome med hanna pyttipanna i Kos! Jag har hört väldigt bra saker och det ska tydligen vara jätte fint där och nattlivet ska vara riktigt bra. Så det blir nog toppen! Ska försöka filma så mycket som möjligt av resan och sen så klart ta jätte mycket bilder. wiiiiiiiiii vad jag längtar, vill åka nunununuu. Det är bara 23 dagar kvar!!!! Det känns som att det händer väldigt mycket i mitt liv just nu och det är både bra och dåligt för har lite svårt för att hinna med skolan och träningen just nu men det är bara skärpa sig för har tid egentligen. Jag blir bara så trött av att göra så mycket saker hela tiden, är inte van haha. Jag ska komma igång med mitt nya jobb nu bara. Det är jätte kul att jag ska börja redan imorn! ¨
Här är en härlig bild från thailand i höstas

Halv åtta hos mig!

Favorit programmet! <3


På väg hem!

Hej vänner! Sitter just nu på tåget hem och har precis varit på kurs inför mitt nya jobb. Jag börjar redan imorn, wiho! Det kommer nog bli jätte kul att börja jobba där! Hoppas issa också får jobbet! Jag rekommenderade henne där. Nu ska jag hem och äta. Vill träna idag, men vet inte om jag orkar ta mig ner till gymmet.


Matteeeee.

Hej! Har precis haft matte prov. Det gick jätte dåligt!! Snart tänkte jag äta och sen dra på kurs idag igen, fun! Puss puss


Avklarat första kursdagen!

Hej! Sitter just nu på bussen påväg till tåget. Har precis varit på kurs inför mitt nya jobb. Det kommer nog bli roligt att börja jobba där. Det var lite annorlunda blandning på personerna de hade valt för jobbet, men det blir nog bra i alla fall! Jag är trött och hungrig, men jag ska inte hem än. Nu blir det att åka och träffa en av min mammas väninnor och äta middag där för att träffa hennes barn och kolla på lite sminkprodukter för att eventuellt bli barnvakt och sälja lite produkter åt henne. Vi får se hur det blir med det!


Film mys hos nisen!


Gymmet!

Hej! Är på gymmet just nu och shit vad mycket folk det är här!! Man kan ju knappt göra något, så det suger!!!!!


Mot optikern!


Cupcakes recept 2!

Här är andra receptet! Dom blev också jätte goda, nu har jag kylen full med cupcakes hemma. Mums!


Svenska lektion!


Måndag!

Godmorgon vänner! Sitter just nu på tåget påväg till skolan. Jag kommer i tid idag, bra för mig!! Är sjukt hungrig så kommer lida tills klockan slår elva då jag har lunch.. Idag efter skolan ska jag först till optikern för att fixa syntest för körkort och sen blir det att gymma! Ha en bra dag allihopa, puss


Sovdags!

Godnatt vänner! Nu är det dags att sova så jag orkar upp imorn! Är super mätt efter att ha ätit cupcakes, dom blev jätte goda! Mummms! Jag lägger upp recept nummer två imorgon! Puss å godnatt


Cupcakes recept 1!

Hej! Nu har jag bakat! Det blev så himla gott och jätte fina blev dom. Vi gjorde två olika recept och här är det ena av dom och hur de blev, muuums!!


Cupcakes bak!


Myspys!

Kollar på film just nu och myser med min kisse misse!


Soool <3


Lunch på solbrännan!


Dagens!


Söndag!

Godmorgon! Vaknade för ett litet tag sen och sitter och äter frukost. Jag har börjat vakna tidigt varje dag, skönt! Idag ska jag plugga..... Hejdå


Dinner!

Mums mums mums!


Linas kvällsbok! <3

-spydde jag på dig?
-bara lite.

Bästa filmen haha!


Frukost!

Hej vänner! Vaknade för ett litet tag sen av en chock av all snö!! Det är april inte december.. Vad ska man göra idag? Vågar man ens gå utanför dörren?? Nu ska jag äta, hejdå!


Det ser ut som fucking julafton!!!!!!!!

:( :( :(


Bääääääst!!

Jag har fått nytt jobb!!! Är så jävla glad, wohoo!!! Det här måste firas, glad glad glad!!!!


Jobb fredag!

Hej vänner. Nu ska jag börja röra mig mot jobbet, tagga 6 timmars pass! Ha en bra dag allihopa, puss


Hard work work!

Hej vänner! Är vid Slussen nu och ska jobba sex timmar. Det är bättre väder idag i alla fall så det är skönt! Idag ska det säljas!! Puss puss


Time for work!

Sitter just nu och äter frukost, snart blir det att åka till jobbet! Puss


Middag!

Hej vänner! Har precis jobbat klart och sitter just nu på sandys med min mamma. Ska äta och sen blir det intervju, önska mig lycka till! Puss


Jobb jobb!

Hej vänner! Sitter just nu på tåget påväg in till jobbet, nu väntar ett 6 timmars pass. Fun!

Dagens frulle!


Sovdags!

Godnatt vänner! Nu är det dags för mig att försöka sova för imorn ska jag upp och först jobba hela dagen och sen gå på arbetsintervju, Tagga! Så måste ha ork att göra allt! Natti natti!


Klar!

Hej vänner! Nu har jag precis gymmat klart. Sitter just nu och väntar på min mamma som ska komma och hämta mig. Det gick jätte bra idag, jag orkade spinna snabbt i 40min och sen massa annat, good! Nu ska jag hem och ta det lugnt resten av dagen, puss


Träning!

Hej vänner! Just nu går jag ner mot centrum, jag ska gå och gymma och kände för att gå ner! Måste passa på att träna idag eftersom jag jobbar resten av veckan. Puss puss hejdå


Du och jag i trafiken!


Söndagsmys!

Hej vänner! Nu ska jag börja röra mig ner mot favvan med Rafaela och Fredrika. Vi ska köpa lite gottigott och sen ha film mys hemma hos mig. nu ska jag gå så hejdå!

Trött tjej!


Food!


Gossip girl <3


Söndag!

Godmorgon vänner! Igår va en trevlig kväll hos Emma. Det va roligt att gå på vuxen fest, en del vuxna är mycket bra på att släppa loss dom också. Jag åkte hem igår för orkade inte sova kvar så just nu ligger jag i min soffa och tvångs kollar på nyhetsmorgon med mamsen och äter tomatsoppa, god frulle!
Idag ska jag göra absolut ingenting förutom att äta och kolla tv. Dagens träning blir att gå fram och tillbaka till köket. Lat söndag!


;)


Mums!


Hos Emma!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2312098/images/2012/pic_197350789.jpg" class="image">


Lunch!


Lördag!

Godmorgon vänner, vaknade precis och ska precis äta frukost. Idag blir det vuxen fest hela dagen och kvällen, fun. Så om ett par timmar så ska jag hem till Emma. Pussss


Monopol!


Mat!

Hej! Har precis ätit jätte mycket påskmat, mums! Är jätte mätt så hoppade tårtan, duktig! Är trött och vill hem. Vill gå promenad med dig Ruffe när jag kommer hem så hoppas du inte gör något annat ikväll hehe. Hejdå


Chilling!


I bilen!

Hej! Sitter just nu i bilen på väg till ekerö för lite påskfirande, fun fun! Ha en trevlig kväll allihopa! Puss


35 dagar kvar!

Hej vänner! Är så sjukt taggad just nu och sitter just nu framför datorn och kollar på bilder på hotellet som jag och hanna ska bo på när vi åker till Kos i Grekland. Det är bara 35 dagar kvar tills vi ska åka och det kommer bli så sjukt kul! Det kommer bli en perfekt party resan med min bff. Vi åker den 11 maj så bara 8 dagar efter min 18års dag och även det är jag lagom taggad inför. Så nu har jag två saker att se fram emot, woho!

Vi kommer i alla fall bo inne i Kos stad så det är skönt att vi ska bo centralt och inte utanför. Vi ska bo nära stranden och har pooool, awesome!





Lägenhet




Fredag!

Hej vänner! Vaknade för över en timme sen och kunde inte somna om. Somnade jätte tidigt igår och det är väl skönt att vakna tidigt, men jävlar vilket skit väder det är. Det ska tydligen bli ännu värre och komma massa snö över påsk, blä :( idag ska jag nog träna och ikväll blir det släkt träff hemma hos farmor och farfar. Då blir det att träffa kusinen och hennes pojkvän. De bor i Italien så det är kul att träffa dom! Nu ska jag mysa framför en film och dricka te, puss


Onyttigt!!!!

Men gott..


Det går bra nu!

Hej! Fick ett samtal precis och ska på jobb intervju på tisdag, Woho! Det går bra nu! Det är ett säljare jobb med hyfsat bra lön så jag hoppas att jag får det för det va jätte bra arbetsdagar. Så nu blir det att Tagga inför det! Puuuss


Sötisar!


Skärtorsdagen!

Hej vänner! Har precis varit och köpt godis för 130kronor och även söta små påsar som jag har lagt godiset i. Så nu hoppas jag att det kommer massa påskkärringar och påskgubbar hit för jag bjuder på massa godis, wiho! Ska nog klä ut mig också haha! Puss puss


Kanalhäng!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2312098/images/2012/pic_197031776.jpg" class="image">


:(

Kan inte sova, Hanna snarkar :(


Promenix!

Nu ska jag och sambo gå på promenad!


Pluuuugggg..


Skicklighet!


Onsdag!

Hej vänner! Vaknade för ett litet tag sen och känner mig lite krasslig så det blir att stanna hemma idag, men då blir det att plugga här hemma istället! Har en del att göra..
Jag tränade igår. Jätte skönt att gymma tycker jag! Jag börjar faktiskt se lite resultat, wiho! Skulle egentligen ha gymmat idag också, men det får bli lite träning här hemma istället och återgå till gymmet imorn igen!
Ha en bra dag allihopa puss!


Utvecklingssamtal!


Måndags mys!


Mums middag!


Fika mys med tjejerna!


God lunch!


Badaa!


Mat!

Hej! Nu är jag hemma igen och har tränat hårt på gymmet. Avslutar detta med en smarrig lunch och det blev tonfisk sallad idag igen. Gott och nyttigt! Sånt borde du äta Ruffe! Nu ska jag äta och sen ta ett välförtjänt bad! Puss


Mot gymmet!


Godmorgon!

Godmorgon vänner! Vaknade för någon timme sen och gick upp och gjorde våfflor till mig, min mamma och min syster. Jätte gott!! Ska trycka i mig några fler nu och sen när jag smält maten blir det att dra till gymmet. Wiho jag har verkligen kommit igång nu! Det blir fjärde gången jag tränar denna vecka. Skönt!


Godnatt!


RSS 2.0