DegFredag

Tjenare! Ikväll blir det degfredag med mamma, hon ska köpa massa godsaker så jag slipper lida så mycket av att sitta inne en fredagkväll, neej men det är väl mysigt! eller? Imorn har jag i alla fall bestämt mig för att jag måste vara frisk!!!!! är såjävla rastlös så imorn så jäävvlaar smäller det! Finns det någon anna där ute i den stora världen som ska vara hemma ikväll som vet någon bra film på tv ikvälll? coco anrooopar..
Om två timmar eller något lägger jag in min hiss och diss lista, måste ju ha någonting att sysselsätta mig med här hemma. Så nu har ni något att längta efter!



Puss♥


Godmorgon

Helloooo, har sovit hela dagen därför jag inte skrivit något. Är fortfarande sjuk och mår dåligt, vill bli frisk nu. Jag har ju helg nu.. Hoppas jag kan krya på mig tills imorn, det är tråkigt att vara hemma en fredagkväll. Degar i soffan och kollar på las vegas, älskar det programet. Ska snart ränsa mitt kylskåp är sugen på något gott. 
Jag vet inte vad jag ska göra i helgen än, funderar på att ha en lugnt helg för en gångs skull. Är sjuk som sagt och skulle behöva ta det lugnt.
Vad har nu för planer för helgen?



Puss♥


Vilken header?

Nu är det röstning här, vilken av dessa ska jag ha?
När headern är bestämd fixar jag hela bloggen, den kommer se ut så här så länge!


gjord av lillesyrran, http://juliaabelsson.blogg.se/


gjort av mig


gjord av lina, http://degermaan.devote.se/

VILKEN?

Puss♥


sockerkaka med bär!

Hej där, ligger i min soffa och kollar en dålig beck. Ska det vara något sånt så ska det vara wallander! Hoppas på att det kan börja någon bra film snart eftersom jag inte orkar röra mig ur soffan. Har mått sämst idag så det blir ingen skola imorn heller och tror inte jag kommer orka jobba på fredag heller.
Vääntar på att sockerkaka med bär som jullan håller på och bakar just nu, mums! Har ätit god lasagne precis som min mamma gjorde.
Nu börjar en film som heter när mörkret faller, hoppas den är bra! Har ni sett den?
Snart lägger jag upp flera olika headers som vänner gjort till mig, ni måste hjälpa mig välja vilken jag ska ha!

vill tillbaka till Indien!!


Puss♥


Godnatt!

Nu blir det sängen för mig, viktig dag imorn!! Vill ni veta vad? Jo, dega framför tv'n och be till gud att blir frisk för är otroligt rastlös..  Har sovit hela dagen,ändå är jag skit trött nu. Måste vara något fel på mig, men jag älskar att sova!! Och om det inte räcker med att vara sjuk så har jag fått världens största munsår, fyyyyfan vad ont det gör :'( Det känns som om jag har en jävla basketboll på läppen.
Nu blir det sängen, godnatt!



Puss♥


HJÄLP MIG!!!!!!

Jag behöver hjälp med en ny header och ny desigt, min är skit ful. Har ingen lust att blogga i en ful blogg.. så ni som kan sånt där hjälp mig! Ni ser ju hur mitt försök till detta ser ut :D



Puss♥


sjuk.

Hej svejs, ligger hemma och är sjuk. Kollar på halv åtta hos mig, tycker det är ganska bra. Älskar att äta mat och kolla på mat! Finns inte så mycket att säga om min dag, sova åt sov lite till åt igen och så fortsatte det.
Här är i alla fall tre bilder från helgen.







Puss♥


I don't know what I can expect from you and that's why I pretend like I don't care


8 januari.

Hej läsare, sdet blir ett snabbt inläggnu för måste skynda mig och fixa mig och sen ta bussen till min fina vän lina. Det blir chillkrök där, men vet inte ens vilka som ska dit. Men ska nog ta det ganska lugnt ikväll. Skriver mer där måste rusa.

Puss♥


Godmorgon! :)

Hej min ensamma läsare som jag har haft idag. Kul att du läser min blogg, lol det är jag. Ingen läser..
Vaknade för ett tag sen och myser i min säng. Ska gå upp snart och äta looots of food. Sen får vi se om jag har ork att gå och äta med line på peppis, fett jobbigt att gå dit!! och maten ärinte ens god där..
Ikväll har jag inga planer än, får se om det blir en lugnt hemma kväll eller om jag hittar på något.
Hejdå bloggen! ..


Puss♥


Halloj.

Hej fulingar. Kom hem precis och är skit tröttt... vill bara sova. Det blev en kväll hos lina och sen hos ''hemlig'' lol. Vad har ni haft för er ikvällll?
Glömde kameran hemma ikvällså de blev inga bilder... sorrryy
Hejdå



Puss♥


Mot Lina!

Hellooo, har inte kunnat skriva idag för har sovit! Hade en trevlig kväll igår hemma hos Lina med massa folk. Sen sov jag där,men det blev inte mycket sömn.. Så det blev sova när jag kom hem sen.
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska fixa mig lite. Sen blir det att ta bussen till Lina och senare kanske vidare till Robin där det skulle vara mycket folk ikväll. Är egentligen helt slut, men vad gör man för att inte dega hemma.
Skriver mer hos Lina, måste kolla bussen nu.



Puss♥


Släkten kommer hit.

Jaa, precis som det står på överskriften så kommer släkten hit. Skit tråkigt, men står väl ut några timmar.
Ni kanske vill veta vad jag gjort under lover, absolut ingenting. Har varit ute typ fyra kvällar. Resten varit hemma, skit tråkig har jag varit. Fick en plattång, massa pengar och massa små saker i julklapp. Kommer inte ens ihåg vad.
Igår var jag hemma hos marcus med Line Raffa Vincent och några. Trevlig kväll som slutade med dyr taxi hem.
Ikväll ska jag vara med Lina och säkert fler, mer om ikväll senare. Nu måste jag klä på mig, släkten kommer om tio minuter.

Bild från i förrgår hos Micke.



Puss♥


Nyår!

Tja bloggen! Det var ett tag sen jag skrev, men nu ska jag skärpa mig. Var sjuk ganska länge efter att jag kommit hem från Indien så då hade jag ingen ork och sen glömde jag bort er lite. Även fast jag inte skrivit har jag haft runt sex läsare varje dag. Många tycker jag eftersom jag inte skrivit här på en månad snart. Jag har i alla fall haft ett underbart nyår som jag spenderade i nyköping. Åkte dit med Hanna och träffade alla hennes vänner där. Var där två nätter och första natten sov vi hos hennes kompis som har egen lägenhet. Hon är 16!? Hur ballt är inte det. Sen under nyår så var vi på en super fin herrgård, hur stoort som helst där. Man gick vilse bland alla rum. På deras vind där vi var mest hade dom ljudanlägning och diskolampor, coolt! Tycker jag spenderade mitt nyår i lyx.
Här är lite bilder från nyår.



Lyx middag från en pizzeria.



Förkrök hemma hos Karolina.
Evve och jag.



SnyggHanna och jag.


Framme på herrgården.


Rökpaos!
Några brudar där, jag och Hanna.



Skumpa till tolvslaget!



Vi försökte skjuta raketer..


Jag lärde alla v75, skitkul ölspel!

Kanske slänger in några fler bilder från nyår senare, nu blir de frukost.
Puss


RSS 2.0