London!

Hello! Kom hem inatt och lever fortfarande i min londonbubbla. Det har verkligen varit jätte kul! Vi landade i London vid kanske halv ett på dagen i måndags. Då bestämde vi oss för att vi ville byta hotell och bo mer centralt. Så vi dumpade hotellet vi hade bokat och åkte till princess square. Eller ja vi lyckades ta oss dit tillslut efter att vi åkt vilse ett tag. Det var i alla fall ett jätte fint område med vita hus som såg ut som små slott. Där checkade vi in på ett fint hotell. Vi bodde längst upp och hotellet hade ingen hiss så ja det var lite jobbigt att få upp väskorna. Men annars var det bra.

Så fort vi hade fått in allt på rummet så var det dags att börja shoppa och såklart var Primarket målet. Så första dagen hängde vi på Oxford street och shoppade massa. Sen åt vi en snabb middag på KFC! Första tuggan var väl god, men sen kände man verkligen all fett, usch! Sen gick vi till mataffären och shoppade massa alkohol för att slappa lite på rummet innan utgång. Utgången blev på en ungdomsklubb och vi fick även förbi ett annat ställe. Kvällen var väl helt okej, men vi hade nog åkt till fel ställe denna kväll så vi drog hem vid två kanske.

Dag två gick vi upp vid halv nio. Kikade in på hotellfrukosten, men den bestod typ av endast massa vitt bröd så vi gick till starbucks. Vi bytte hotell till ett som också låg på princess square, men detta var ännu finare! Sen var det dags för shopping igen och vi åkte till camden market. Så jävla underbart!! Köpte hur mycket som helst där! Drog även till Oxfordstreet igen där de flesta affärerna fanns! Vi åt lunch på en jätte fin resturang som hade fish & chips. dom gick verkligen in för 80/90-talet så alla var utklädda och maten var super god! Sen åkte vi hem för en powernap innan middagen. Då blev det indiskt som London är väldigt känt för. Också väldigt gott och sen var det dags för rond två! Vi åkte till en finare klubb som hette tiger tiger! Jätte bra ställe där vi dansade hela natten lång!

Så igår dag tre var vi lite trötta! Började dagen med att checka ut och dricka en kaffe från starbucks. Sen var det shopping igen. Sista chansen att köpa allt man ville ha så vi åkte till massa olika shopping ställen. Bland annat old Bond street där Victoria secret fanns, ett stort köpcentret som hade massa bra affärer och Oxford street igen! Sen fick vi lite bråttom och var tvungna att skynda oss till flygplatsen, men vi hann med flyget! Tyvärr..

Vi har i alla fall haft det jätte bra! Vi bodde centralt med allt endast några tunnelbanestationer ifrån. Sen var taxi även sjukt billigt så det blev även mycket av det när vi inte orkade tunnelbane hettset!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0